Ke 24.4.2024 Tappara - Pelicans

  • 35 296
  • 825

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko tämä näin tunteetonta ja kliinistä läpsyttelyä kuin se tämmöiselle neutraalille katsojalle näyttää?
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Liigakiekkoilun perustaitoja nykyään osata korostaa oletettuja rikkeitä. On osattava tarjoilla tuomarille vihellettävää.
Syy toki tuomarien kun yhtään rikettä ei vihelletä muuten. Toivottavasti tähän saataisiin jotain Rotia. Pilli herkempää ja änärityyliin häpeäpaalusakko ja varoitus jälkeenpäin selkeistä filmeistä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Molempien ylivoima on kuin harkkapeleistä
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kai niitä kaikki lopulta saa. Tappara käyttää lahjansa 100/100. Ärsyttävää. Jos Tapparalla on superpäivä niin kukaan ei niitä voita. Superpäivänään joku voi voittaa arkiTapparan.
Tämä on erittäin hyvä kiteytys.

Tulee mieleen Norjan miehet viestihiihdossa. Tai no, niitä ei voita kyllä muulla kuin raa'alla totaaliepäonnistumisella voitelun suhteen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
En halua loukata ketään, mutta onko jotenkin lässähtänyt fiilis koko finaalien ympärillä?
Koko talvi hehkutettiin mediassa että tulossa kaikkien aikojen pleijarikevät. Tuloksena Ilveksen ja IFK:n totaalinen floppi ja Tapparan (hyvin todennäköinen) kannu. Ymmärrän sen että moni näin tuntee, vaikkei Tapparan mestaruus henkilökohtaisesti haittaa yhtään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös