Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikkaaja (aka "Arvaaja") uutisoi tänään, että SaiPan Joni Lappalainen pelaa huomenna KooKoon paidassa ja mahdollisesti sitten lauantaina jo liigassa. No, pelaaja itse ei ollut moisesta tietoinen ja on sitä paitsi vielä loukkaantuneena...

Hyvä kuitenkin huomata, että suhteet Lappeenrantaankin on kunnossa. Jos Savinainen pelaa vain tämän viikon, niin jatkossa varmasti yksi lainahyökkääjä jostain muualta ei olisi pahitteeksi.

Sen sijaan sitä voi pohtia, että kannattaako lainalle ottaa toipilaita, vai nostaa ennemmin mukaan joku oma junnu. Esim. Lappalainen on ollut koko syksyn sivussa ja olisi vasta ollut tekemässä paluuta. Täydessä tikissä tuollainen kymmenen liigamaalin mies toki olisi kova vahvistus.

Mutta se siitä. Jukureita vastaan KooKoo pelasi hyvin, mutta sai ehkä liiankin helposti maaleja. Eli vähän on semmoiset kutinat, ettei huomenna tule olemaan helppoa. En tosin laske Salamoita läheskään kovimmaksi mahdolliseksi vastustajaksi. Puolustus voi olla vaikeuksissa isossa kaukalossa, eikä Juha Korhonenkaan ole mikään sarjan eliittivahti.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

KooPee

Jäsen
Jukureita vastaan Kolekin taktiikka puri kun pelaajat jaksoivat olla tarpeeksi aktiivisia. Nyt punnitaan onko joukkueesta nousemaan taisteluun kotiedusta, eli jaksaako joukkue toteuttaa aktiivista pelitapaa illasta toiseen. Mielenkiintoinen seikka on myös Savinaisen esiintyminen. Mihin kentään hänet sijoitetaan? Keskelle vai laidalle? Miten kova vahvistus Mestikseen on jopa liiga joukkueen ykköskentässä esiintynyt pelaaja?
 
Siinä nauravat Vilmos Gallón hampaat perinteistä unkarilaista naurua!

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eli vähän on semmoiset kutinat, ettei huomenna tule olemaan helppoa. En tosin laske Salamoita läheskään kovimmaksi mahdolliseksi vastustajaksi. Puolustus voi olla vaikeuksissa isossa kaukalossa, eikä Juha Korhonenkaan ole mikään sarjan eliittivahti.
Lähinnä noiden syiden takia odotan itse KooKoon helppoa voittoa. Etukäteen ajatellen Salamat on yksi sopivimmista vastustajista. Joskushan näissä on se vaara, ettei joukkue syty samaan tapaan kuin sarjan kärkijoukkueita vastaan. KooKoolla on kuitenkin paljon nuoria pelaajia, jotka ovat painaneet samalla innolla harjoituspeleistä lähtien. Väsymyskään ei pitäisi painaa, joten tämä hoidetaan kyllä. Perjantain pelistä voi sitten tulla hankala.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Lähinnä noiden syiden takia odotan itse KooKoon helppoa voittoa.
KooKoo on toki suosikki illan otteluun, mutta muistuttaisin Salamoiden tämän kauden dilemmasta => kotona ei kulje, mutta vieraissa on kaatunut Hokki ja Spåra. Salamat ovat pelanneet yhteensä 14 peliä (6 voittoa ja 8 tappiota) => 6 vieraspeliä (voittaneet niistä 4) ja kotona jo 8 kertaa (joissa kuokkaan tullut 6 kertaa).

Tårtta på tårtta; KooKoo:lla on tiedossa hikinen iltapuhde jos asenne ei ole alusta asti kovassa kuosissa!

Kokoonpanoja odotellessa...;-)
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

RooHoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
KooKoo näyttää lähtevän seuraavalla kokoonpanolla illan otteluun.

MV 35 HÄRMÄ Antti (AM)
1 ORE Antti

1. 47 LAJUNEN Ville 7 VIRKKI Jarno
64 VILKMAN Samu 33 ESKELINEN Ville 12 NISTAS George

2. 27 VUORISAARI Ville 26 HONKANEN Jani A
19 LAMPINEN Aapo 18 SAVINAINEN Veli-Matti 21 PYHÄJÄRVI Petri A

3. 10 LUSTBERG Jesse 9 PARTANEN Petri
22 LINDHOLM Miikka 24 MIETTINEN Tatu C 20 PELTOLA Henri

4. 5 RÄTY Jaakko (H) 4 SIERMAN Antti
16 KORHONEN Jukka 8 KOSKELAINEN Eemeli 28 AROLA Eemeli
 
Elämä on joukkuepeliä - ihan oikeesti

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei ole Salamat missään tapauksessa helppo vastustaja. Salamat ovat pelanneet tällä kaudella erittäin hyvin vieraspeleissään. Lisäksi kotonaan 19.9.07 Salamat on voittanut KooKoon 5-3.

Salamat vieraskentillä:

KVantaa - Salamat 4-6
Jokipojat - Salamat 5-1
Hokki - Salamat 4-6
Sport - Salamat 3-6
Titaanit - Salamat 3-6
LeKi - Salamat 4-3

Peräti neljä vieraspeliä Salamat on tällä kaudella voittanut ja myöskin melko selvin numeroin. Kaikissa voittopeleissään Salamay on iskenyt vastustajan verkkoon 6 maalia.
 
Musta KooKoo on paras!

Fordél

Jäsen
Ei ole kyllä helppoa matsia tulossa, mutta uskon kyllä KooKoon voittoon. Harmi, että Emppu on tiputettu neloseen, mutta toivottavasti myös nelonen saa peliaikaa. Mielenkiintoista olisi myös nähdä Räty tositoimissa eli jos Dave jatkaa samaa surffailua niin ei muuta kun Räty remmiin.

Veikkaan, että KooKoo vies 5-3. KooKoolta maalit tekee Nistas 2, Vilkman 1, Vuorisaari 1 ja Miettinen yllättää tekemällä läpiajosta yhen. Härmälle hulppeat 44 torjuntaa.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salo Sex Machine
Kolmosen laitureilta ei jalkoja puutu, mutta miten tänään se kiekollinen peli. Kuitenkin Davella on suht kova laukaus pieneen kokoonsa nähden ja Peltolalla kovat lähtönopeudet toimittaa se kiekko alueelle. Toivon kyllä varsinkin Daven puolesta, että löytäisi niitä tehoja mitä on hakenut.

Vähän puolustus näyttää surkealta heti, kun taskumatti Clarke on poissa, mutta onneksi Salamoiden sama ei kyllä vakuutta myös ollenkaan.

Peltolaa voisi muuten kokeilla alivoimassa enemmänkin, koska jos hän kiekonriiston saa, niin varmasti polkisi läpikin.

Odotan helppoa voittoa, mutta tuskin sellaista tulee.

6-2 Nistas 2x, V-M, Peltola, Vuorisaari ja Virkki
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Odotan tiukkaa peliä. Salamia ei pidä missään tapauksessa aliarvioida. Harjoituspeleissä hyvin esiintyneelle Rädylle odotan tänään peliaikaa. Jos Juice jatkaa surffailuaan niin viimeistään toiseen erään Räty Juicen tilalle. Tänään ei vissiin ole mitään pomppupallopeliä Kouvolassa, joten yleisöä saapuu jäähallin lehtereille hulppeat 1300 katsojaa.

Lähdetään siitä, että KooKoo voittaa 5-4.
Maalit: Dave 2, Nistas 1, Vilkman 1, Peltola 1.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salo Sex Machine
Tänään ei vissiin ole mitään pomppupallopeliä Kouvolassa, joten yleisöä saapuu jäähallin lehtereille hulppeat 1300 katsojaa.
Tänään on huikea kakkosdivarin paikallismittelö HC Kuusankoski - LiTi. Yleisö tänään alle 600? Jos totta puhutaan, niin ei Salamat peliin voi tulla kuin se 1000-1100 maksimissaan.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo on toki suosikki illan otteluun, mutta muistuttaisin Salamoiden tämän kauden dilemmasta => kotona ei kulje, mutta vieraissa on kaatunut Hokki ja Spåra.
Tottakai Salamat voi voittaa tänäänkin ja suurin osa KooKoo-kannattajistakin näyttäisi odottavan tiukkaa peliä. Tuon hyvän vierassaldon voi kuitenkin yrittää selittää sillä, että Salamat aloitti kauden hyvin ja pelasi heti alkuun monta vieraspeliä. Eli pelit tulivat sopivaan aikaan ja vielä sopivia vastustajia vastaan. Hokilla ja Sportilla oli noihin aikoihin juuri pahin "kriisi" päällä. Lisäksi ainakin Sportia vastaan Salamoita auttoivat Blues-lainat, joita ei enää joukkueessa ole. Viime aikoina pelit eivät ole kulkeneet sen paremmin kotona kuin vieraissakaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
toivottavasti myös nelonen saa peliaikaa.
Riippuu varmaan ihan siitä, tuleeko matsissa paljon jäähyjä. Koskelainen tosin pääsee jauhamaan av-minuuttejakin. Tuomarina Marko Vepsäläinen, joka nyt ei ole ollut alkukauden aikana kaikkein ahkerampia viheltäjiä.

Jos en ihan väärin katsonut, niin viime pelissä Partanen oli välillä viltissä. KooKoo siirtyi pelaamaan kuudella pakilla ja Lustberg otti paikkansa. Sitten se taas muuttui, kun Clarke lensi pihalle. Tänään varmaan saa aluksi kaikki 7 pakkia peliaikaa, mutta jos Partanen jatkaa yhtä epävarmasti, niin ei muuta kuin penkille ja Sierman isompaan ruutuun. Tarkiaisen kylki näyttää vieläkin vaivaavan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pannaan vielä Salamoidenkin kokoonpano:

Laine-Tevanen-Katavisto
Pelkonen-Nyrhinen

Ii.Suutarinen-J.Koskiranta-Tervonen
Huhtaniemi-Öhberg

Englund-Römpötti-Im.Suutarinen
Ijäs-From

Lehtonen-Niinimäki-Ahvenainen
Pieninkeroinen

Kokkonen (Korhonen)Karlssonin vaihtuminen Laineeseen on selvä heikennys Salamoiden ykköskenttään. Tarkoittaa samalla sitä, että kiekollinen peli jää muiden neljän varaan. Mutta melko leveä on Salamoiden taso: neloskentässäkin pistepörssin kärkinimiin kuuluva Mestis-jyrä Jarno Niinimäki!

Mutta kai tuosta voisi kaksi iskun paikkaa nostaa esille. Ensinnäkin kolmoskenttä. Immo Suutarinen nyt on taistelija, mutta Englund ja Römpötti eivät välttämättä ole mitään puolustuspelin mestareita. Lisäksi pakkeina aika kankea kaksikko. Saa nähdä, peluuttaako Kolek tuota kentällistä vastaan taitavaa ykksötämme vaiko vauhdikasta kolmosta?

Toinen juttu on tietty maalivahti. Heikki Kokkonen ei ole vakuuttanut minua vielä koskaan. Kerta se tosin olisi ensimmäinenkin, mutta merkit eivät viittaa siihen että ratkaisisi pelin vieraille tänäänkään. Maalivahtipeli tulee kuitenkin taatusti olemaan isossa osassa, sillä KooKoo saa kotikaukalossaan ja erikoistilanteilla luotua paikkoja.

Kokkosen pelit tällä kaudella:

5.10. Salamat-TuTo 1-5
Maalille 0-4-tilanteessa ekan erän jälkeen. Torj. 20/21

19.10. Salamat-K-Vantaa 2-5
Pelasi koko pelin, 35/40.

20.10. LeKi-Salamat 4-3
Vaihto ajassa 10.01 tilanteessa 3-0. Torj. 3/6.

Näin tuon K-Vantaa-pelin. Siinä Kokkonen ei ollut mitenkään erityisen huono, mutta heikosti pelaavan joukkueen takana perussuoritus ei riitä. Jännää kuitenkin että sai jatkaa - ja vielä jännempää että saa jatkaa myös tuon surkean LeKi-pelinsä jälkeen. Korhonen on kuitenkin ollut kaikilla tilastoilla mitattuna selvästi parempi, mutta olisikohan hänellä sitten jotain sairastelua tai pikkuvaivoja?

Joka tapauksessa liikettä ja vetoja KooKoolta, niin hyvä tulee. Maalinteko saattaa silti olla vaikeaa. Veikataan 4-2.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Rankkari

Jäsen
Salamat tarjoaa Kookoolle maalivahtivalinnallaan mahdollisuutta ratkaista peli jo alkuerässä. Kookoon pitää tulla taas kovalla liikkeellä peliin, ja laittaa painetta Salamat maalivahdille. Mikäli näin ei käy, menee peli tasaiseksi, jossa kummallakin on mahdollisuutensa voittoon.

Toinen Kanadan apu on pelistä poissa. En nähdyt kieltoon johtaneessa taklauksessa virhettä, joten olisi mukava nähdä se nauhalta. Vuohtoniemen viheltämässä ulosajossa voitaneen puhua Vuohtoniemi lisästä. Salamoille on tuttua Leppänen lisä, kuten Kouvolassakin muistetaan pari kautta sitten Kookoo-Hokki pudotuspelistä. Tuleeko tänään Vepsäläislisä, vai saako pojat pelata?
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikkaan, että KooKoo vies 5-3. KooKoolta maalit tekee Nistas 2, Vilkman 1, Vuorisaari 1 ja Miettinen yllättää tekemällä läpiajosta yhen. Härmälle hulppeat 44 torjuntaa.

Oho ! Meinaat, että Härmän taakse tehdään 3 ja vielä siihen päälle 44 torjuntaakin? Itse en kyllä jaksa tohon uskoa, että Salamat 3 kertaa pystyy Härmää ohittamaan.

Sellanen tunne on, että KooKoo hoitaa ottelun ilman vaikeuksia. Aliarvioimaan ei kannata ketään lähteä kuitenkaan. Savinainen kakkosessa. Hyvä juttu, että Jukuripelissä onnistunut uusi ykkönen pysyy samassa kokoonpanossa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oho ! Meinaat, että Härmän taakse tehdään 3 ja vielä siihen päälle 44 torjuntaakin?
Kyseessä olisi ylivoimainen ennätys Salamoilta. Aiempien kohtaamisten tulokset ja laukaukset KooKoo-Salamat:

3-2 35-34
6-2 31-29
4-2 44-13
8-4 30-22
1-2ja 31-32
3-2ja 31-24
3-2 41-29
2-1 24-32

Laukaukset yhteensä 267-215, eli keskimäärin 33,4-26,9. Maalit 30-17, eli keskimäärin 3,8-2,1 ja osumatarkkuus 11%-8%.

Itse asiassa Salamat ei ole laukonut edes kotonaan koskaan noin paljon KooKoota vastaan. Tässä siis vielä Salamat-KooKoo:

5-3 24-42
2-6 34-33
2-3 26-38
6-3 38-34
4-1 34-32
0-1 24-27
2-1 26-31
2-1 28-31
2-3 27-29

Yhteensä Salamat 261, KooKoo 297. Eli 29,0-33,0. Maalit 25-22 (2,8-2,4 ja 9,5%-7,5%).
 
Viimeksi muokattu:
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyseessä olisi ylivoimainen ennätys Salamoilta.
Plus päälle vielä, että Salamat ei ole Kouvolan isossa kaukalossa viihtynyt koskaan, niin en kyllä millään pysty uskomaan, että Salamat tänäänkään viihtyisi, saatika saisi 3 maalia Härmän taakse, tai edes noin montaa torjuntaa aikaseksi Härmälle. No katsotaan mitä tulee..
 

Fordél

Jäsen
Heh, kylläpäs repesin kun täällä otetaan tosissaan nämä veikkaukset. Ihan kyllä tajunnan virtana suolsin nuo luvut, mutta täällä sitten heitellään jo ihan tilastoja tueksi, että eihän asia voi olla näin:) Mutta suurempi ihme se olisi, jos Miettinen tekisi maalin kun että Härmä imisi kolme ja torjuisi 44 kertaa. Tai vielä kovempi juttu olisi jonkun veikkaama Daven 2 maalia...Voitteko esittää tilastoja myös siitä koska Dave on tehnyt Salamoja vastaan kaksi maalia?
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
täällä sitten heitellään jo ihan tilastoja tueksi, että eihän asia voi olla näin:)
Lähinnä nuo mun kaivamat luvut eivät olleet vastauksena sulle, vaan ennemminkin yleistä knoppitietoa otteluparin aiemmista kohtaamisista. Ehkä jotakuta kiinnostaa. Ihan niin paljon ei ole KooKoo ainakaan laukausten valossa hallinnut pelejä kuin olisin mutulla olettanut.

Fordél sanoi:
Voitteko esittää tilastoja myös siitä koska Dave on tehnyt Salamoja vastaan kaksi maalia?
Ei ainakaan viime kaudella, kun neljän matsin yhteistehot olivat 1+1.

Rankkari sanoi:
Melko varmaa kotivoittoa täällä ennustellaan. Silloinhan pelissä voi käydä miten vain.
Jos ei ennustettaisi, niin silloinko ei voisi käydä miten tahansa, vaan...? Eli miten silloin kävisi?

Toki tappio kirpaisee aina enemmän, jos hallille lähtee sillä mielin, että voitto tulee. Mutta ei kannattajien ennakkoasenteet ja ennustukset itse peliin tai sen lopputulokseen millään lailla voi vaikuttaa. Kokonaan toinen juttu tietty on, jos KooKoon pelaajatkin ennustavat melko varmaa kotivoittoa. Mutta toivottavasti eivät, ei Salamoita vastaankaan ole varaa lähteä takki auki.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

KooPee

Jäsen
Olipas puolustaminen taas kerran vaikeaa KooKoolle. KooKoon pakit eikä hyökkääjätkään aina oikein osanneet päättää kuka menee ottamaan kiekon ja kuka jää vastustajan pelaajaa pitelemään, niin usein kukaan ei mennyt kiekkoon eikä kukaan myöskään pitänyt vastustajaa. Pari kertaa pääsi Salama pelaaja vaarallisesti nousemaan maalille. Härmä, hyvä tuuri ja Salamoiden huono viimeistely kuitenkin pitivät KooKoon maalin puhtaana. Ykköshyökkäysvitja sai kiekon pyörimään vastustajan päädyssä, mutta vain vähän vaarallisia paikkoja. Tästä syyttäisin Nistasin löysäilyä. Löysää luistelua ja huolimatonta kiekon käsittelyä Nistasilta. Noh kaikilla on huono päivä joskus. KooKoon hyökkäyksiin lähdöt olivat todella omituisia kun usein koko hyökkäyskolmikko yritti ylöspäin yhdessä klöntissä. Rintamahyökkäykset olisivat purreet varmasti paremmin.
 
Siinä nauravat Vilmos Gallón hampaat perinteistä unkarilaista naurua!

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Olipas puolustaminen taas kerran vaikeaa KooKoolle.
No en nyt kuitenkaan hirveästi lähtisi arvostelemaan puolustusta, jos vastustaja onnistutaan pitämään nollilla. Ei nollapelejä pelkästään tuurilla pelata. Tosin kyllähän Antti Härmä on tällä hetkellä liekeissä joten suuri kiitos nollapelistä kuuluu tietysti hänelle.
 
Quod scripsi scripsi. Quot homines, tot sententiae.

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olipas puolustaminen taas kerran vaikeaa KooKoolle. KooKoon pakit eikä hyökkääjätkään aina oikein osanneet päättää kuka menee ottamaan kiekon ja kuka jää vastustajan pelaajaa pitelemään, niin usein kukaan ei mennyt kiekkoon eikä kukaan myöskään pitänyt vastustajaa. Pari kertaa pääsi Salama pelaaja vaarallisesti nousemaan maalille. Härmä, hyvä tuuri ja Salamoiden huono viimeistely kuitenkin pitivät KooKoon maalin puhtaana. Ykköshyökkäysvitja sai kiekon pyörimään vastustajan päädyssä, mutta vain vähän vaarallisia paikkoja. Tästä syyttäisin Nistasin löysäilyä. Löysää luistelua ja huolimatonta kiekon käsittelyä Nistasilta. Noh kaikilla on huono päivä joskus. KooKoon hyökkäyksiin lähdöt olivat todella omituisia kun usein koko hyökkäyskolmikko yritti ylöspäin yhdessä klöntissä. Rintamahyökkäykset olisivat purreet varmasti paremmin.
- KooKoon puolustuspeli huonoa
- Antti Härmällä ja KooKoolla hyvää tuuria / Salamat huono viimeistelyssä
- Ykkösketjulla vähän vaarallisia paikkoja
- Nistas löysäili
- KooKoon hyökkäyksiin lähdöt omituisia

KooKoo kuitenkin voitti 3-0!

Näitkö yhtään mitään hyvää pelissä?
 
Musta KooKoo on paras!

KooPee

Jäsen
- KooKoon puolustuspeli huonoa
- Antti Härmällä ja KooKoolla hyvää tuuria / Salamat huono viimeistelyssä
- Ykkösketjulla vähän vaarallisia paikkoja
- Nistas löysäili
- KooKoon hyökkäyksiin lähdöt omituisia

KooKoo kuitenkin voitti 3-0!

Näitkö yhtään mitään hyvää pelissä?
Mä ajattelin että joku muu voisi kirjoittaa siitä mitä hyvää KooKoon pelissä oli.
 
Siinä nauravat Vilmos Gallón hampaat perinteistä unkarilaista naurua!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy