Ke 23.4.2014 Kärpät - Tappara, 5. finaali

  • 46 825
  • 178

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Myös Bailen sai varsinkin Keräseltä muutaman melko komean töötin. Toivon, että Kärpät jatkaa samalla asenteella myös Tampereella mutta toivon silti, ettei kukaan niistä loukkaannu. Tuolla taklausmäärällä se on kuitenkin mahdollista. Varmasti tulee huikea taistelu huomenna.

Juu Bailen sai hyvät pommit, mutta huomasit varmaan hyvän vastaanoton. Bailen osaa ottaa taklaukset vastaan äärettömän hyvin. Ekassa hän hieman hyppäsi ylemmäs ja näin teki siitä itselleen ja taklaajalla mukavamman kohtaamisen. Voi kumpa suomalaisetkin osaisi ottaa taklaukset vastaan miehekkäästi.

Eiköhän taklaukset tule Tampereella lisääntyumään Tapparankin toimesta ja toivottavasti ne osataan ottaa vastaan myös Kärppäleirissä. Tilaa on vähemmän, eli Tappara tulee parantamaan puolustustaan ja Kärppien lähdöt vaikeutumaan.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä Kärppien pitää reilusti vielä lisätä kahvaamista ja roikkumista perjantain vieraspeliin, jos aikovat jatkaa sarjaa lauantaille. Ainakin vastustajan mailasta kiinnipitämisiä soisi näkevän enemmän. Takakarvaus tulisi ulottaa koko kentän alueelle ja sen täytyisi olla huomattavasti nähtyä voimakkaampaa. Myös vastustajan karvaajien blokkaamisessa olisi parantamisen varaa.

Huitomiset, kiekottomien estämiset ja kiekollisen perusvirvelöinnit olivat jo selvästi kohentuneet aiemmista peleistä.

Kärpät on juuri kokeillut käytännössä kirjaa: Kahvaamisen alkeet 1 ja tulos oli eilisillan näköinen. Nyt on helvetin kiirus ehtiä plaraamaan kakkososaa nimeltä Kahvaaminen pitemmälle edistyneille! Se kun ei ole ihan loppuun asti ehditty lukea ja testatakin pitäisi.

Kiitosta pitää antaa ykkösosan kuvituksesta, se näkyy olevankin Tapparan organisaation kehitystyötä.
 

Pikkarainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ahmat (R.I.P)
OM

Ihan kuriositeettina, mutta esim "potkupallossa" ilmoitetaan oma maali. Taitaisi oikeampi merkintä tuossa Kärppien 2-1 maalissa olla VOM.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oiskohan tuolla tuomarilinjalla sittenkin asian kanssa jotain yhteyttä.. Pieniltä ja vikkeliltä kavereilta saa mailalla tosiaan helpoiten vauhdin pois.

Ai-van dear Watson! Tappara kun on tunnetusti isokokoinen ja hidas joukkue, vai miten se menikään?

Totuus on, että 1. ja 2. ketjut ovat alamittaisia kääpiöitä kuten myös 4. ketjun Haapala. Eikä Kaksonenkaan nyt mikään varsinainen jätti ole.

Aidosti isokokoisia hyökkääjistössä on Green. Ja sitten viltissä Sawada. Nieminen ja Plihal ovat toki myös kookkaita. Malinen ja Peltola keskikoon miehiä.

Toisaalta pakistosta ainoa selvästi pienikokoinen on Bailen, Mäntylän ollessa vielä tämän kauden KHL:ssä. Liikkuvuutta vaaditaan kuitenkin kaikilta.

Suuntaus oli Rautakorvella isoista kavereista pieniin ja vikkeliin jo kauan, mutta tällä kaudella sitten kesken kauden tehtiin pientä korjausliikettä, kun seuran pienin mies Connolly laitettiin pihalle ja tilalle Sawadan Raimo ja Greenin Jorma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös