Ke 23.3.2011 KalPa - Lukko, 4. puolivälieräottelu

  • 16 833
  • 73
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Huh huh... En olisi uskonut näin selkeään voittoon, kuin mitä tuli. Toista erää kuunnellessa iski kieltämättä pieni epätoivo pintaan, kun Ripa kertoili KalPan olevan Lukkoa valovuoden edellä. Ja torjunnoista päätellen kyllä olikin. Näyttää vaan siltä, että näennäisesti/oikeasti altavastaajana oleva jengi vie voiton joka kerta. Joten eiköhän anneta KalPan viedä taas peliä Raumalla ja korjataan hedelmät omaan koriin.

Sarja siis alkaa nyt vasta todenteolla. KalPa ei varmasti ole sanonut sitä viimeistä sanaa ja Lukko alkaa puolestaan heräillä tähän päivään. Nimimiesten herääminen ei voinut tapahtua enää parempaan aikaan kuin maanantaina ja tänään. Varovaisen toiveikkaasti kohti perjantaita. Jos sieltä voitto raavitaan, niin näyttää hyvältä. Siitä lähdetään, että lauantaina Lukko katkaisee sarjan edukseen.

Mitenkähän Tuomaiselle kävi?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Vaikka inhoankin sanaa yli kaiken, niin tämä oli kai sitten sitä NASULIA! Tänään purettiin kahden ensimmäisen kohtaamisen patoutumat täydellisesti. KalPa hallitsi kahta ensimmäistä erää (toista jopa murskaavasti), mutta maalipaikat onnistuivat tuhrimaan toinen toisensa perään. Lukko puolusti uhrautuvasti läpi ottelun ja pudotti KalPan kyydistä viimeisellä kympillä.

Huomioita:

- McLean pelasi nyt sellaisen pelin, jota on odotettu jo pitkään. Uskomattoman komeat maalit värkkäsi. Varsinkin se "tuuriohjaus" oli hieno.
- Rantanen selvisi urakasti puhtain paperein.
- Tikkanen vetää huikealla itseluottamuksella. Tulee jotenkin Kovanen mieleen noista pyörähdyksistä. Oli toki tänään pariin otteeseen vähän pulassa omassa päässä pitkäksi venyneiden vaihtojen takia.
- Tukoselta nyt sellaista peliä, jota mieheltä odotetaankin.
- Tuomainen oli todella hyvä.
- KalPan Salo taisi olla kalastupäällä tänään? Kaaduskeli helposti ja "loukkaantuikin" kertaalleen.
- Tuomarilinja oli vähän vaihteleva. Varsinkin Kuukan jäähy oli naurettavan helppo, eikä tuo Kivimäen kakkonenkaan mielestäni ihan kauhean törkeä rike ollut. Ainoat päivänselvät jäähyt olivat Laakkosen huitominen ja Lehtivuoren poikkari (tässä oli toki paikka laittaa 2+2, sillä se huitaisu ennen niittiä oli todella ruma).
- Salminen oli/on edelleen aina vaarallinen.
- KalPan pelistä paistoi vähän saman suuntainen turhautuminen kuin Lukolla kahdessa ensimmäisessä. Kovin usein oli asiaa tuomaristolle.
- Yllätyin ettei Virta ottanut heti lopun 5-3 yv:n alkaessa maalivahtia pois.

Pakko sanoa, että erittäin hienoa sarjaa pelataan tällä hetkellä. Aloituspisteessä ollaan taas periaatteessa, eikä voittajasta ole vielä minkäänlaista selvyyttä. Taitaa seitsemänteen peliin mennä vielä...
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
- KalPan Salo taisi olla kalastupäällä tänään? Kaaduskeli helposti ja "loukkaantuikin" kertaalleen.
- Tuomarilinja oli vähän vaihteleva. Varsinkin Kuukan jäähy oli naurettavan helppo, eikä tuo Kivimäen kakkonenkaan mielestäni ihan kauhean törkeä rike ollut. Ainoat päivänselvät jäähyt olivat Laakkosen huitominen ja Lehtivuoren poikkari (tässä oli toki paikka laittaa 2+2, sillä se huitaisu ennen niittiä oli todella ruma).
Mikäköhän pelle tämä Salo oikein on. Jos pelaisi jalkapalloa italiassa, niin sukeltelu kiinnittäisi huomiota jopa siellä. Tuomari"linja" oli taas taattua paskaa. Tällä kertaa jäähyjä sentään vihellettiin, mutta linjatonta touhua jälleen kerran. Ikinä ei tiennyt, mistä napsahtaa ja mistä ei. Onneksi ei tullut tappiota, niin ei ihan niin paljon vituta tämä. Mutta siis sama touhu jatkui kuin maanantaina. On se vaikeaa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä siellä joku lukkolainenkin veti aika komeita sukelluksia, joten eiköhän nuo mene aika tasan. Pelit on 2-2 ja siitä jatketaan. Ainakaan Lukko ei saa nyt etua, kun KalPakin matkustaa lentäen.

Kyllähän tämä sarja on uskomattoman tasainen. Aivan yksittäiset onnistumiset maalipaikassa voi hyvinkin ratkaista koko sarjan. Jo tässä vaiheessa, jos se tulee tärkeään paikkaan. Onkos ne paineet nyt sitten Lukolla, kun on kotietu ja kaikki? :)
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Jos pelaisi jalkapalloa italiassa, niin sukeltelu kiinnittäisi huomiota jopa siellä. Tuomari"linja" oli taas taattua paskaa. Tällä kertaa jäähyjä sentään vihellettiin, mutta linjatonta touhua jälleen kerran. Ikinä ei tiennyt, mistä napsahtaa ja mistä ei. Onneksi ei tullut tappiota, niin ei ihan niin paljon vituta tämä. Mutta siis sama touhu jatkui kuin maanantaina. On se vaikeaa.
Eiköhän pidetä se "missä kulttuurissa filmataan eniten" ihan omana tietona koska siitä voitaisiin väitellä kierrätyksessä parisataa sivua... Samaa mieltä siitä että JOS tänään olisi turpaan tullut niin olisin itkenyt täällä viikon tuomarityöskentelystä mutta lukon puolustus varsinkin puolustussuuntaan oli tänään todella hyvää! Tuomareille pyyhkeitä, ja paljon!!
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Saloa kommentoisin sen verran, että pirun tärkeä osa joukkuettaan tuo vaikuttaisi olevan. Pääosin on pelannut sarjan aikana hyvää pleijarikiekkoa ja ärsyttänyt Lukon pelaajia todella paljon. Joukkueelleen tuo vaikutti pelaavan, eikä nyt sentään mistään Jokiharjusta ollut kysymys.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pieni off-topic toivottavasti sallitaan, Kuopiossa tuopit täyttyivät uudella systeemillä ensimmäistä kertaa Suomessa. Savon Sanomien sivuilla jutut.

Video.

Itsehän olin tuosta jonkin esittelyvideon nähnyt Youtubessa joskus viime vuonna, mutta näin pian Kuopiossa, olen hieman yllättynyt.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ottelun tilastoista vielä sen verran, että Masuhrin tehotilasto oli melkoisen murheellinen -3.

Fiksulta vaikuttaa tuo täyttösysteemi kyllä.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Tiukkaa vääntöä viimeiseen saakka, ratkesi siihen kun neppailuasenteella pelaava Maclean teki hienon rannarimaalin. KalPa ei osannut ratkaista tilanteista, hyvältä sektorilta päästiin vetämään monta kertaa mutta ei osuttu edes maalipuitten väliin. Kauppinen jäi positiivisesti mieleen, miten tuollainen kaveri voi olla ylijäämäpakki Jokereissa?

Tuomarit olivat parhaat näissä pleijareissa. Hutivihellyksiä vain pari. Levoselle ei tainnut tulla yhtään. Lopussa Urama huusi vittua sen jälkeen kun Japa huusi kovalla äänellä että "HILJAA"

Lampaanperse Tuomaiselle, on se kumma jos ei 110kg lihasta osaa mennä laitaan kun tietää että 75kg mörssäri Lehtivuori tulee taklaamaan perästä. Seuranneesta yv:stä sitten Perttu pistin pelin poikki. Tuomainen sai maistaa aikaisemmin myös kauden hienoimpaa lonkkataklausta.

Perjantaina sitten katotaan uudestaan joko KalPan rannarit sattuisivat maaliin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kalpan hallintaa paikoitellen oli, mutta Lukon puolustus toimi kyllä hyvin ja maalipaikoille ei vastustajaa päästetty. Selkeä ero näissä otteluissa ollut, sillä Kalpan voittaessa Lukko vienyt maalipaikat ja taas Lukon voittaessa Kalpa näennäisesti hallinnut , mutta ei ole päässyt maalipaikoille.

Mutta parempi kait aina voittaa ja tästä on hyvä jatkaa. Parissa ekassa matsia olisi kyllä kaivannut tälläistä tiukempaa tuomarilinjaa, mutta ei tosin näin kotiinpäin vetävää.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ottelun tilastoista vielä sen verran, että Masuhrin tehotilasto oli melkoisen murheellinen -3.

Fiksulta vaikuttaa tuo täyttösysteemi kyllä.

Eiköhän tuo leviä massatapahtumiin ympäri Suomea. En tähän hätään löydä sitä Youtube-videota, mutta varmasti tuosta tulee/on tullut jo maailmanlaajuinen juttu. Ihmettely koski sitä, että se tapahtuu Kuopiossa KalPan pelissä ensimmäisen kerran Suomessa. No Olvi on tietysti yksi niistä edellä kävijöistä näissäkin varmasti.

Masuhrin tilasto on kyllä karu, mutta eipä tuosta sen suurempaa dramatiikkaa saada. Noita varmasti sattuu silloin tällöin. Play-off vaiheessa yhden ottelun saldo ei kuitenkaan merkkaa mitään, kun jo valmistaudutaan seuraavaan. Todella heikko saldo se on, ei siitä pääse mihinkään.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lampaanperse Tuomaiselle, on se kumma jos ei 110kg lihasta osaa mennä laitaan kun tietää että 75kg mörssäri Lehtivuori tulee taklaamaan perästä.

Vähän tyhmästihän Tuomainen siinä laitaan meni, muttei varmaan odottanut ihan tuon tyylistä pommia niskaan. Kiekkoa siinä kuitenkin mentiin hakemaan, joten pakko sinne laitaan oli mennä. Toki tuota niittiä edeltäneen ruman kirveriskun olisi pitänyt kyllä soittaa hälytyskelloja Tuomaisen päässä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä oikein hävettää että maanantaina ekalla erätauolla itsekseni ajattelin että onko näistä lukon miljoonamiehistä mihinkään.
Hävetään yhdessä. Minä nimittäin ajattelin maanantaina ihan samoin, ja vieläpä suureen ääneen.

Ette jätkät usko miten hieno yllätys oli kun äsken töistä kotiin ajellessa kuulin radiosta että Lukko on voittanut pelin. Olin ihan pimennossa koko illan, Radio Ramona ei kuulu töissä ja Radio Suomesta ei tämän vaiheen pelejä tule, joten en sitten kuunnellut edes Urheiluradiota. Ajattelin että on jännempää sitten kotona. No, autossa sitten kymmenen jälkeen tuloksen kuulin enkä korviani meinannut ensin uskoa.

Tai no en mä tiedä oliko tämä loppujen lopuksi mikään yllätys. Tätähän tässä on maanantaista saakka hoettu että tänä ehtoona sarja on tasan. Mutta pahasti kesken tämä vielä on, ja nyt vaan täytyy toivoa ettei perjantaina Lukon mailat tärise ratkaisupaikoissa.
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ennakoidun tasaisena sarja vaan jatkuu eikä yllätys ole - edelleenkään - jos maanantaina vielä Raumalla pelataan. Niin kuin aiemmissa peleissä, hyvin pienet on marginaalit ja peli voi ratketa milloin ja mistä tahansa. Nyt näki erittäin konkreettisesti, mikä merkitys Lindgrenillä oli Lukon peliin ja varsinkin ylivoimaan, kun vertaa tämän päivän ja lauantain otteluja. KalPan osalta on sanottava, että hienoa Laakkosen onnistuminen, ja se ettei lamaannuttu nopeasta takaiskusta ottelun alusta. Sen sijaan melko aseeton KalPa oli kolmannessa Lukon toisen maalin jälkeen.

Jos taas kaivetaan psykologinen näkökulma jatkoa ajatellen, niin periaatteessa sarja alkaa ikään kuin alusta, jolloin Lukko on suosikin asemassa. Toisaalta Lukko tuli 0-2 tappioasemasta tasoihin, joten näkisin silti, että suurempi paine on KalPalla. Playoffit todella on mahtavaa aikaa myös fanin näkökulmasta, kaikesta piinallisuudesta huolimatta!

Ja kyllä, siisti oli uusi oluthanasysteemi. Suu auki jäin möllöttämään kun olut yhtäkkiä vain ilmestyi "tyhjästä". Mauno Ahosen sanoin: hyvää se on näinkin!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
L4E kirjoitti:
Parissa ekassa matsia olisi kyllä kaivannut tälläistä tiukempaa tuomarilinjaa, mutta ei tosin näin kotiinpäin vetävää.

Linja mikä vaan, mutta minä en olisi pahoillani vaikka Levonen ei enää olisi yhdessäkään Lukon pelissä playoffeissa. Porilainen ei vaan osaa viheltää Lukon pelejä tiukoissa paikoissa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Linja mikä vaan, mutta minä en olisi pahoillani vaikka Levonen ei enää olisi yhdessäkään Lukon pelissä playoffeissa. Porilainen ei vaan osaa viheltää Lukon pelejä tiukoissa paikoissa.

Jos toiveita saa esittää, niin yksikään noista dorkista ei vihellä yhtäkään peliä. Näillä vaan vissiin pitää mennä. Karuja virheitä ei ehkä kannata alkaa listata.

Peli on 2-2 ja Lukolla kotietu. Paineet taas valtavasti enemmän siellä. Kai se on pakkovoitto taas, koska jos KalPa vie voiton, niin KalPalla on katkaisun paikka ja parikin eräpalloa?
 

slapshot83

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Asiasta toiseen..

Onko kukaan huomioinut kuinka samanlaisia nuo katsojamäärät on olleet molemmissa Kuopion peleissä? Näennäisesti tuntuu, ettei halliin paljoa enempää ihmisiä mahdu, mutta sitten katsojamäärä onkin 4408, vaikka runkosarjassa 4700 katsojaa tuntui huomattavasti vähemmältä.

Kyseessä on varmaan sitten se playoff-KalPa-huuma mikä saa 4408 ihmisen vaikuttamaan 5000:ta tai sitten joku on varastanut osan lippukassasta :D
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Asiasta toiseen..

Onko kukaan huomioinut kuinka samanlaisia nuo katsojamäärät on olleet molemmissa Kuopion peleissä? Näennäisesti tuntuu, ettei halliin paljoa enempää ihmisiä mahdu, mutta sitten katsojamäärä onkin 4408, vaikka runkosarjassa 4700 katsojaa tuntui huomattavasti vähemmältä.

Kyseessä on varmaan sitten se playoff-KalPa-huuma mikä saa 4408 ihmisen vaikuttamaan 5000:ta tai sitten joku on varastanut osan lippukassasta :D

Raumalla oli sama kun ekassa pelissä oli 4400, vaikea nähdä mihin se 1000 lisää mahtuisi. Nyt perjantaina pelattavaan peliin on taas käynyt lipunmyynti kuumana... Saas nähdä mikä on päivän luku.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jahas, nyt suurimman vitutuksen laskettua voisi yrittää kirjoittaa jotain järkevää eilisestä pelistä. Lukko voitti, ansaitusti. Onnittelut siitä!

Ensimmäinen erä alkoikin sitten pahimmalla mahdollisella tavalla, kun McLean pääsi ohjaamaan 0-1. Mac oli maalin jälkeen itsekin hieman epätietoinen tapahtuiko ohjaus korkealla mailalla, vilkaisi tuomariakin ennen tuuletteluaan. Joka tapauksessa, yksilösuoritus, ei mikään tuurimaali, niin kuin Virta lehdistötilaisuudessa sanoi.

KalPan tasoitus tuli hyvään paikkaan, ja se oli enemmänkin tuurimaali, kun kiekko ihmeellisesti Laakkoselle yv:llä tuli. Tosin, aika jäätävä viimeistely ropelikiekkoon. Tämän jälkeen mentiinkin puolitoista erää KalPan hallinnassa.

Toisessa erässä KalPalta puuttui pelistä seuraava vaihde. Rutiinilla laitettiin Lukon pakit ahtaalle, kun tiukalla karvauksella pidettiin Lukko-pakit omassa päässä, eikä pakit päässeet vaihtamaan. Tikkanen, Aalto, Rantanen ainakin kellottivat aika mehuisia vaihtoaikoja, ja se näkyi jaloissa. Pettinen oli koko pelin kuin tervassa, totaalisen pulassa KalPan paineen alla. Lukko puolusti todella järkevästi koko toisen erän, eikä KalPa päässyt niittaamaan tarvittavaa johto-osumaa.

Vaikka KalPa oli aktiivinen kaksi erää, ei Lukolla ollut oikeastaan hädän päivää. On se kumma, että kauden tärkeimmillä hetkillä ei miehistä löydy sellaista raivoa, että kiekko vietäisiin reppuun vaikka väkisin. Nyt KalPan hyökkäykset olivat järjestään 2-2 -hyökkäyksiä, jotka päättyivät onnettomiin pakin jaloista sutaisuihin läheltä hyökkäyssinistä. Salmisella oli saumat, mutta ajautui huonoon kulmaan rystylle ja siitä olikin Norosen helppo ottaa peruskoppi.

Eikös Virta sanonut jossain haastattelussa, että pakeilla pitää olla rohkeutta ampua vaikka vähän kaveria päin, jotta kiekkoa saataisiin maalille? Nyt lähes poikkeuksetta kaikki KalPan kudit tulivat jostain B-pisteen sisältä, ja Norosen tasoinen veskari liimaa sellaiset vedot armotta. Playoffeissa kaivataan niitä likaisia riparipelaamisia, mistä kiekot survotaan häkkiin. Ei riittänyt raivo tähän, tosin kuten edellä mainitsin, ei sellaisia tilanteita luotukaan. Voi pettymystä.

Usko toisen erän jälkeen oli aika vahva homman hoitumiseen, mutta niin vain Lukko rankaisi 1-2:een. KalPalla oli alla todella hätäinen hetki omassa päässä, ja siitä seuraamuksena rangan ja hengen katkaissut maali. Tämän jälkeen KalPa ei kyennyt nousemaan peliin mukaan millään tasolla. Väsymys iski.

Oli jännä huomata, että kun KalPa "höntyilee", niin McLeanin ja Lindgrenin esimerkin voimin Lukko pelasi todella rauhallisesti omaa peliään. Voisi jopa sanoa, että Lukon itseluottamus oli kolmannessa erässä sillä tasolla, jolla tällaisista tasaisista playoff -sarjoista mennään jatkoon. Hieno suoritus raumalaisilta, kypsää hokia.

On todella positiivista tässä tilanteessa, että ottelusarja on 2-2. Nyt jumalauta pitää KalPan riveistä löytyä sellaista raivoa, joka pistää otteet ja asenteen kaukalossa Lukon eilistä kolmatta erää paremmaksi. Eilinen peli toimii varmasti herätyksenä tuleviin koitoksiin, ja Virran tuntien ei ainakaan pelaajien flametus jää missään määrin puutteelliseksi. Nyt ei pelata yhdestä, kahdesta tai kolmesta pisteestä, vaan VOITOSTA, ja se on otettava huomenna Raumalta hinnalla millä hyvänsä.

Maalit tekee ne kaverit, jotka sitä tosissaan TAHTOVAT. Nyt niitä miehiä pitää nousta KalPan riveistä esiin.

Perjantaina kuoleman ottelu. Usko omiin on vahva. Tästä mennään vielä jatkoon.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Huomioita:
- KalPan Salo taisi olla kalastupäällä tänään? Kaaduskeli helposti ja "loukkaantuikin" kertaalleen.
- Tuomarilinja oli vähän vaihteleva. Varsinkin Kuukan jäähy oli naurettavan helppo, eikä tuo Kivimäen kakkonenkaan mielestäni ihan kauhean törkeä rike ollut. Ainoat päivänselvät jäähyt olivat Laakkosen huitominen ja Lehtivuoren poikkari (tässä oli toki paikka laittaa 2+2, sillä se huitaisu ennen niittiä oli todella ruma).
- Salminen oli/on edelleen aina vaarallinen.
- KalPan pelistä paistoi vähän saman suuntainen turhautuminen kuin Lukolla kahdessa ensimmäisessä. Kovin usein oli asiaa tuomaristolle.

Hyviä huomioita, mutta kommentoin niitä hieman.

- Enemmän Salo kalasteli juuri tuon Laakkosen jäähyn aikana hypätessään Lukkopelaajan selkään. Laakkosen huitominen oli kuitenkin arsin kevyttä. Tämä ottelusarjahan on ollut alusta asti yhtä miekkailua ja huitomista. Pahempiakin on mennyt läpi.
- Linja ailahteli ja paljon sai kiekotonta miestä estää ja jopa taklata. Nämä meni lopulta melko tasan kuitenkin molemmille. Lehtivuoren jäähy oli selvä, mutta Tuomaisella ei hirveästi itsesuojeluvaistoa ole jos tuolla tavoin nurkkaan luistelee tietäen vastustajan pygmipakin tullessa kannoilla. Illan selkein jäähy 100% varmuudella Pessin koukut viimeisillä sekunneilla, meni jo huumorin puolelle nuo koukut.
- Kyllä siellä Uramalla ja Lukon pelaajilla oli kokoajan jotain rakkauden tunnustuksia kerrottavana tuomareille. Taisi Uramalle kymppikin loppuhetkillä rapsahtaa.

KalPalaisista edukseen ottelussa olivat erityisesti Laakkonen, Kerman ja Ahonen. Myös Kiiskiseltä ja Salmiselta hyviä harhautuksia. Salmisen vedot ei vain jäästä juuri nouse tai kopsahtaa suoraan Kettulogoon. Liki kaksi erää täyttä hallintaa ja vain yksi maali. Terävyyttä maalipaikoissa tarvittaisiin enemmän mikäli tästä vielä jatkoon mielii.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukon maaleista täytyy todeta sen verran, että tuo mäkin rannari oli jäätävä ja se ensimmäinenkin näytti kyllä ihan ajatuksella ohjatulta eikä miltään vahingolta. Tukosen passi Perun maaliin oli myöskin komea. Yleensä tottunut hommaan toisin päin eli Pettu jakelee ja joku laittaa tyhjiin, mutta kelpaa se näinkin päin. Myös Kivimäen rankkari oli nätisti pistetty sisään ja pahuksen tärkeää oli, että upposi ja näin ollen Ahoselle ei tarjottu mitään ylimääräisiä hyvän olon tunteita vaan päin vastoin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
katsojamäärä onkin 4408, vaikka runkosarjassa 4700 katsojaa tuntui huomattavasti vähemmältä.

Ainakin ennen muinoin ja ainakin Raumalla tuo tuntemus johtui siitä, että runkosarjaottelun ilmoitetussa katsojamäärässä olivat mukana kaikki nekin, joilla olisi ollut oikeus kävellä sisään, mutta jotka eivät sitä oikeasti tehneet. (Eli juniorit ja kaikenlaiset vapaalippulaiset ja yrityksille jaetut, käyttäjättä jääneet liput.)

Pudotuspeleissä noita taas ei liiemmin ollut. Nykysysteemiä en tiedä miltään osin, kun en ole yrityslippujen käyttäjä enkä juniori. Lipun ostan aina, kun on aikaa ja rahaa.

PS. Kiitos Igor33:lle hienosta ja objektiivisesta raportista.
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Katselin tässä pelin tilastot ja mitä ihmettä? Tikkanen on saanut syöttöpisteen ekaan maaliin. Eikö se kuitenkin Kuukka ollut, jonka vedon mac ohjasi sisään? Eikä ketään edes kiinnostanut korjata tätä pelin aikana.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katselin tässä pelin tilastot ja mitä ihmettä? Tikkanen on saanut syöttöpisteen ekaan maaliin. Eikö se kuitenkin Kuukka ollut, jonka vedon mac ohjasi sisään? Eikä ketään edes kiinnostanut korjata tätä pelin aikana.
Ei kun Ritarin mukaan niitä nimenomaan korjailtiin useampaan kertaan. Kuukkaa ei missään vaiheessa sinne kuitenkaan saatu, vaikka se ainakin Ritarin mukaan oli juurikin Kuukka, joka laukoi. Itse en hirveästi kiinnittänyt huomioita siihen, mikä laukojan pelinumero oli, keskityin enemmän järjestelemään uusiksi olohuoneen koriste-esineitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös