Redbull

Jäsen
Pelistä ei löydy mitään mielenkiintoista, paitsi tietenkin Suomalaisen otteet. Jos ja KUN ykkösveskamme tänäkin keväänä loukkaantuu, onko Jaskasta astumaan suurehkoihin saappaisiin?

Jypin reilu 3€:n kerroin houkutteli pistämään sievoisen summan vetämään. En ole veikannut Kärppiä vastaan pitkään, siis todella pitkään aikaan ja aina vastaan asettuessani Kärpät ovat vieneet näytöstyyliin.

Toivotaan...Parasta.
 
Kas noin.. pitäisiköhän sitä alkaa lyömään taas veikkauksesta rahaa, kun jo toinen putkeen osui. Jyppi taipui ja Suomalaiselle nollapeli.

Kärpät eivät näemmä oppineet jäähyistään mitään eilisestä tai sitten haluttiin harjoitella alivoimaa. Uskonpa, että eivät oppineet. Huitomista, poikittaista ja väkivaltaisuutta.. siinpä tilastojen anti + Pyörälä taisi mennä maalipörssin kärkeen. Saapa nähä miten siellä on pelattu vai tuleeko taas "nuo oli paskoja ja toiset vähemmän paskoja"-viestejä vain ketjuun. Itse veikkaan, että normaali runkosarjan peli ilman sen kummempia gloorioita.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ensimmäistä kymmenminuuttista lukuunottamatta peli täysin Kärppien kontrollissa. Biljardia kiekko leikki alkuminuuteilla kerran kehikoissa ja pari muuta Hannuksen vetopaikkaa.

Toisesta erästä eteenpäin JYPpiläisittäin hirveetä paskaa ja Matti tod.näk. heittää taas tutut "kato ketä niillä on rosterissa" jutut selitykseksi.

Tällä kertaa ei allekirjoittaneeseen uppoa tai sitten kunto/fysiikkapuoli pahasti pielessä. Halutonta ja kuritonta kolmas erä. Ei yritystä, ei taklauksia, ei mitään..ja Kärpillä ukkoja sivussa pilvin pimein.

Nostan hattua Kärpille vaikka ei paljon vaadi nykyJYPiä voittaa. Rutiinisuoritus ja Pyörälä ja Pesonen ehkä terävimmällä pelipäällä. Jypiläisistä osittainen synninpäästö Hytöselle ja Hannukselle(sihti vitullaan).
 
JYP on jatkoaikojen Huuhkajat. Muistakaa vastustajat se, että jos olette saaneet pisteen se on oikeasti kaksi.

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
softdog sanoi:
Voi harmi, jos JYP ois tehny vielä 5 maalia niin oisin veikannu nappiin. Läheltä se aina liippaa.
Kiusallisen lähellä.
Vaikea tostakin pelistä sanoa, oliko molemmat täysin paskoja josta kärpät vain teki nyt ne neljä maalia, vai oliko Kärpät niin hyvä vaihteeksi että jyppi jäi nuolemaan näppejä.. vai oliko molemmat ihan hyviä kärpät onnekkaampi.

Pääasia on tietenkin voitto ja 3 pistettä, mutta toki Jaskan nollapeli lämmittää aina valmentajan eikäkö kannattajan sydäntä. Me tai siis Kärpät puolusti todella jämäkästi koko pelin ja runsaslukuiset kärppäkannattajat, jotka tälläkertaa olivat jääneet kotia, pitivät hyvin meteliä.

Vaisuhko peli, odotettu tulos ja Kärpät jatkaa sarjakärjessä. Näin sitä pitää pelata nämä kalenteripelit pois. Alivoima sentään toimi, kiitos Jypin viimeistelytaidon. Voiskohan olla niin, että Jyppi on ottanut aivan liikaa Kärpiltä nyt turpaan ja lähtevät pelaamaan vähän puoliksi hävinneinä näitä pelejä? eikait tämä voi olla pelkästään sattumaa, että aina jyväskylästä lähtee kärpät voittajana.
 
81-04-05-07-08-14-15-18

Redbull

Jäsen
Redbull sanoi:
Pelistä ei löydy mitään mielenkiintoista, paitsi tietenkin Suomalaisen otteet. Jos ja KUN ykkösveskamme tänäkin keväänä loukkaantuu, onko Jaskasta astumaan suurehkoihin saappaisiin?.
Onko se niin, että Suomalainen maaliin -> Nollapeli?

Redbull sanoi:
Jypin reilu 3€:n kerroin houkutteli pistämään sievoisen summan vetämään. En ole veikannut Kärppiä vastaan pitkään, siis todella pitkään aikaan ja aina vastaan asettuessani Kärpät ovat vieneet näytöstyyliin.
Rahat meni hukkaan, lukemat hienot, oliko JYPillä saumoja?
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylläpäs oli Kärpiltä tänään härskiä esto- ja mailapeliä, varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä. En tiedä painoiko eilinen peli, mutta oli todella kovaa vesihiihtävä Kärpät. JYP oli ekassa erässä hyvä ja olisi ansainnut palkinnon siitä. Toinen ja kolmas erä olikin sitä samaa vanhaa tuttua paskaa koohottamista.
 
JYP Jyväskylä

Jarzki

Jäsen
Voi voi, ei tästä enää huonommaksi peliä voi laittaa! Aivan hirveää paskaa toisesta erästä eteenpäin, vain huipentuen kolmanteen erään. Ei mitään, ei mitään järkeä! Kärpät pelasi ronskia estopeliä ja tämä Bulanov oli kyllä hukassa kuin Jyp parhaimmillaan. Toki antoi paljon jäähyjä etenkin Kärpille, mutta toisesta erästä eteenpäin linjaa ei ollut ja miestä lähti aina silloin tällöin jäähylle, jos vain sattui huvittaa viheltää pilliin.

Mutta jotta ei jäisi kenellekään epäselväksi, Jypin, mielestäni, tämän kauden pohjanoteeraus. Ja se on paha se! Täyttä HMV:tä etenkin 40 min. Kärpät ei ollut hyvä, mutta ei Jypistä tänään ollut minkäänlaista vastusta. Täyttä paskaa...
 

susikoiraroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche
Olipahan taas viihdettä. Paikkoja pari ekassa erässä, mut siihen loppui. Voi Hannus kun oisit tehny, niin haukottelu ois jääny vähemmälle.

Jypin paketti noin yleisestä aika levällään. Ei sieltä hyvää oikeen millään taho löytää. Niskavaara oli aivan yössä... Piispanen, Lahti, Alanen, Piiroinen... olivat kyllä pöytäkirjassa, mut eipähän kentällä näkynä. Puhti pois jo nyt, niin mitähän keväällä luvassa. Ai niin ja Mise & Koivu pakkiparia ei ymmärrä. Ihan Ketonen & Myllyrinne tasoa.

Kärpät pelas just sen verran hyvin kun piti. Pesonen on sarjan paras pelimies ehottomasti. Vahva liike ja älyä pelissä. Ja lisäks voimakas kuin buffalon härkä.
 
...And Justice For All

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ujcik#11 sanoi:
Voiskohan olla niin, että Jyppi on ottanut aivan liikaa Kärpiltä nyt turpaan ja lähtevät pelaamaan vähän puoliksi hävinneinä näitä pelejä? eikait tämä voi olla pelkästään sattumaa, että aina jyväskylästä lähtee kärpät voittajana.
Tämä on kärp...villankoiran ydin. Muut liigan 12 joukkuetta ovat pelaajien mielissä voitettavissa, mutta Kärpät tuntuu olevan erilainen tapaus. Siksipä nämä ottelut ovatkin JYP-kannattajan näkökulmasta lähinnä myötähäpeää aiheuttava kokemus, kun vastustaja vie pelkällä olemassaolollaan suosikin pelistä kaiken rentouden (vertaa HIFK-pelit). Jotenkin niin katsojat kuin joukkuekin näyttävät tietävän, kenelle pisteet menevät. Psykologian kannalta mielenkiintoinen tapaus, mutta katsojan näkökulmasta - tämä on ammattilaisurheilua, hei!

Jos JYP olisi saanut ekassa erässä maalin, niin ottelu olisi voinut olla erilainen. Toisen erän maali Kärpille - ja naps, selkäranka poikki. Työnteko loppui ja sen jälkeen odoteltiin loppusummeria. Alatalokin mainitsi, että häpesi joukkueen suoritusta. Veikkaan, että näin teki myös Kärppien Jalonen, joka oli muuten poikkeuksellisen hyvätuulisen oloinen. Pohjanoteeraus on nyt nähty ja tätä alemmas on vaikea päästä (suorituksen tasolla, siis). Kärpät pelasi toisesta erästä eteenpäin ehjän pelin etenkin puolustuksen suhteen. Sellaista pomminvarmaa ja riskitöntä peliä, joka turhauttaisi zen-budhistinkin. Suomalaiselle pongot siitä, että piti joukkuetta ekassa erässä pystyssä.

Aaah, sitä itseään jälleen kerran. Alatalo lupasi joukkueelle rangaistustreenit ja toivottavasti pistää ukot hikoilemaan. Scheissea lykkää...ai niin, Källarsson pelaa loppukauden JYPissä.

PS. Kärpät pelasi ekassa erässä melko reilua mailahäirintää, mutta ottelu ei siihen ratkennut. Pistipä vain ikävästi silmään.
 
Minä oon syöny sen piirakan!

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomaria ei voi ainakaan kotiryssäksi väittää, sen verran tarkasti naapurin poika otti JYPin koiruudet pois. Ei luulisi Jalosellakaan olevan aihetta tällä kertaa kyyneliin.

Vaan kylläpä homma taas omaan tehottomuuteen kaatui. Kärpät ei todellakaan ollut niin hyvä kuin lukemat antavat ymmärtää. Ensimmäinen erä kelpo taistelua kotijoukkueelta, sen jälkeen homma ei napannut. Tuokkolalle puhtaat jauhot, samoin Jyssylle. Muut perinteisen fleguja, etenkin ratkaisijoiksi hankitut Filppula ja Vänttinen.
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vodka Bulanov.
Karmea linja, kaikki pois. En tykkää sitten yhtään, pieni nahina ja 2+2, mitä vitun ringetteä tämä on??

Mutta ei tämä tuomariin ratkennut, en vain siedä tätä uutta tulkintaa.

1.erässä paikkoja vaikka ratkoo peli, mutta ei, sama laulu, ei ei ei ei ei.
Ilman Tuokkolan koppeja ois voinu olla 0-8. Muuten 0-2 lähtien halutonta harmaata hajutonta massaa, Vänttinen, missä pelaa?? Tuo nyt vain yksi esimerkki.
 
I never lose. I either win or learn.
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Tjaa-a, onko tämä voitto otettava nyt sitten millä tavalla? Rutiinivoitto Jyp:stä jälleen kerran? Vai hyvästä pelistä hyvä tulos?

Ujcik siis pelasi tänään, erikoista. Syötti vielä maalinkin, on se kone.

Niin, saisikos tästä pelistä jotain muutakin ihan raporttia, kuin JA:n omaa? Tähän mennessä on nähty teksti-tv:stä poimittuja, radiosta kuultuja sekä omien/vierailijoiden/tuomarin mollaamisia. Sellaista objektiivista, olisi miellyttävä lukea.

Mutta jos ei, niin vastatkaa edes näihin: Miten Kärppien "ykköskenttä"? Montako kertaa Mustonen oli turvallaan? Lupaschuk, oliko pelissä? Oliko Kärppien neloskentän kääpiöt taas turhia? Taklasiko Koivu tänäänkään? Oliko noissa nenänniistoissa oikeasti jäähyjen edestä meininkiä (tapahtumien kulku)?

Tällaista.
 
..i.,

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jääkoneenkuljettaja sanoi:
Mutta jos ei, niin vastatkaa edes näihin: Miten Kärppien "ykköskenttä"? Montako kertaa Mustonen oli turvallaan? Lupaschuk, oliko pelissä? Oliko Kärppien neloskentän kääpiöt taas turhia? Taklasiko Koivu tänäänkään? Oliko noissa nenänniistoissa oikeasti jäähyjen edestä meininkiä (tapahtumien kulku)?
Jospa minä sitten vastaisin. Jos tarkoitat Kärppien ykköskentällä tätä Aaltonen - Pyörälä - Mustonen, niin aika näkymätön kenttä oli, Aaltosen maali tuli JYPin puolustuksen totaalisesta oikosulusta. Eipä siellä Lupaschukia tai Kärppien neloskenttää juurikaan näkynyt, eikä muitakaan Kärppiä ihmeemmin. Pesonen nyt erottui sen kultakypäränsä vuoksi. Lupaschukin huomasin kahdesti, kun Rahikainen jysäytti niitin Rossiin.

Syynä vain se, että Kärppien ei tarvinnut esittää juuri mitään kolmen pisteen eteen, 2 maalia tulivat JYPin Piispasen kentän paskasta puolustamisesta omasta päässä ja kaksi ylivoimalla. Koivu, no joo..oisko kerran taklannut.

Ja nenänniistoissa ei ollut juurikaan mitään, ei olisi tarvinnut Bulanovin viheltää, mutta ehkä se kuvasi hyvin tämän vierailevan tuomarin esitystä..

Jepjoo, onhan näitä pohjanoteerauksia nähty JYPin osalta jo monta kertaa, joten ei sinällään edes vituta, kun tietää että mitään ei tule tapahtumaan ja meillä on aikaa kehittää pelimiehiä..

Eikun joo, tulihan meille Källarsson..
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rupes toisessa,ja varsinkin kolmannessa erässä turhauttaa ton pelin kattominen niin paljon, että ei jaksanu keskittyä pelin seuraamiseen niin paljoo, että vois kommentoida kahta viimestä erää muuten ku toteamalla sen että jyppi pelas niissä ehkä kauden paskinta peliä. Ekan erän alussa olis ollu paikat mennä parinkin maalin johtoon, mut ku ei ni ei. Tuomari oli jos mahdollista ni vielä paskempi ku jyppi, vihelteli ihan miten sattuu.

Mites muuten noi kärppien miesten nhl-varaukset, ku oli vissiin chicagon scoutti kattomassa peliä, ja papereista oli Pyörälän, Laamasen ja Lupaschukin nimet korostettu.
 
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Hukkaviiva sanoi:
Mites muuten noi kärppien miesten nhl-varaukset, ku oli vissiin chicagon scoutti kattomassa peliä, ja papereista oli Pyörälän, Laamasen ja Lupaschukin nimet korostettu.
Kaksi ensimmäistä varaamattomia, viimeinen on muistini mukaan Washingtonin omaisuutta.
 
..i.,

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hukkaviiva sanoi:
Ekan erän alussa olis ollu paikat mennä parinkin maalin johtoon
Ei, vaan pari paikkaa mennä yhden maalin johtoon. Siinä on HUIMA ero!

Mitä itse matsiin tulee, niin eipä nämä Kärpät-tappiot - niin kuin eivät tätä nykyä toki juuri mitkään häviöt - paljoa tunteita herätä. Aika tavalla turhaan sarjaohjelmaan kirjoitettuja matseja, joissa JYP roikkuu yleensä aikansa mukana, kuten eilenkin, mutta Kärpät vie kuitenkin lopulta pinnat, kuten eilenkin.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pee sanoi:
Ei jääkiekossa mitään ansaita. Saadaan, jos ollaan tarpeeksi hyviä, mutta mitään ei ansaita.
Huoh.

Miten viisastelija selität sen maalin minkä JYP sai ensimmäisessä erässä, mutta se hylättiin potkumaalina. JYP olisi ansainnut sen, mutta ei olisi saanut sitä, vaikka kuinka olisi halunnut.
 
JYP Jyväskylä

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olin katsomassa, toisesta päästä halliakin näki sen Jypin "maalin" potkumaaliksi. Hyvää peli ei ollut, mutta rutiinitaso Kärpillä on hyvä. Välillä tuli väläyksiä Kärpiltä, että hei kyllä me osattais pelata vähän paremminkin. No 0-4 ja sehän riittää vallan mainiosti.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Oikeesti jos joukkue on rakennettu jämä pelaajista ja mestis jyristä niin eihän tulos voi olla mikään muu kuin tämä. Olisin sentää arvioinut, että edes 1 maali saataisiin, mutta ei tällä materiaalilla tänään.

Olis vaan ollut se 1000e rahaa ni olis nyt 750e rikkaampi.
 
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Puolen Suomen sympaattinen pikkuseura ansaitsi voittonsa oman kylän poikien tehdessä maalit, hei.

Kyllä vieläkin katkeroittaa tuo JYPin tehottomuus. Täysin voitettavissa oleva peli olisi ollut, mutta kun ei kelpaa niin ei kelpaa. Tappelisivat edes...

EDIT: juki apina
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy