Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 22.11.06 JYP-Kärpät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana softdog, 22.11.2006 klo 12.06.

 1. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Avataanpa tälle ketju.

  JYPin mahdollisuudet piilevät Kärppien loukkaantumisissa, 11 hyökkääjällä saattaa olla virta loppu varsinkin, kun eilen pelattiin. Jos Kärppien erikoistilannepelaaminen on samalla tasolla, kuin eilisessä TV-pelissä, saattaa JYPinkin vaihtelevasti pelannut ylivoima toimia.

  JA:n otteluennakosta silmiin pisti muutama mielenkiintoinen pointti:

  Lainaus:
  Omasta mielestäni taas JYPin suurimmat ongelmat ovat maalineduspelissä, kentän molemmissa päissä.

  Lainaus:
  Luottamuksen ansaitsemisesta ollaan varmasti jotain mieltä JYPin kannattajien keskuudessa.

  Heitetään vielä optimistinen veikkaus lopputuloksesta: 3-2.
   
 2. Aika palata voitto kantaan

  Nyt on kärpillä pyyhitty jäätä pari matsia ja uskon, että tänään palataan voittokantaan. Toki rosteri on hieman rikkinäinen ja hyökkäys hieman torso, mutta uskon, että kaverit haluavat näyttää, ettei sota paria miestä kaipaa. Usein kuitenkin hetkellinen pilkahdus tappioden lomassa tulee.

  Nyt on kyllä Jypillä tosin hyvä mahdollisuus ottaa voitto kärpistä, mitä ei liian usein ole tullut. Tosin.. ihan sama mitkä kentälliset ovat kulloinkin ottaneet yhteen, niin Hippoksella on yleensä ollut tasaisia kohtaamisia. Tämä onkin se suurin syy, miksi uskon kärppien vievän pelin maalilla tai parilla.

  Parempi voittanee tänään, toivottavasti kärpät.

  P.S. Hieman tosin hirvittää, koska kärpiltä on syömähammas (ylivoima) hakusessa ja Jypillä on alivoima pulkassa.
   
 3. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  JYP tänään:

  Maalivahdit:
  Tuokkola (Wallinheimo)

  1. kenttä:
  Alanen-Hytönen-Hannus
  Koivu-Kangasniemi

  2. kenttä:
  Filppula-Lahti-Vänttinen
  Salmu-Niskavaara

  3. kenttä:
  Grünn-Piispanen-Rahikainen
  Marttinen-Huczkowski

  4. kenttä:
  Sipiläinen-Niemi-Piiroinen
  Forsberg

  ---

  Miikka Männikön ollessa sivussa ottelusta aivotärähdyksen vuoksi rukattiin kahta ensimmäistä vitjaa siis hieman. Johannes "hieno urheilija" Alanen saa vastuuta ykkösketjussa, yhdessä JP Hytösen ja Tommi Hannuksen kanssa. Itse jään vielä odottelemaan sitä hetkeä, että Hannus pistettäisiin samaan kenttään Ilari Filppulan kanssa. Sitä kaksikkoa olisi mielenkiintoista seurata, ehkä sitten joskus toiste. Päätuomarina tänään näyttää olevan Vjatsheslav Bulanov, uusi tuttavuus ainakin allekirjoittaneelle. Saa nähdä millaisella tuomitsemislinjalla mies on tänään liikenteessä.

  Ennakkoon tämän illan ottelu ei kovin paljoa kotijoukkueelle lupaa, mutta voittoa tietenkin lähdetään hakemaan ottelusta. Eiköhän nyt olisi jo korkea aika katkaista tuo ns. Kärppä-kammo ja ottaa pisteet oululaisten kustannuksella.

  Ottelua ja valmentajien kommentteja ottelun jälkeen odotellessa..
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2006 klo 13.15
 4. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Tuokkola maalissa ei voi ymmärtää! Eilen pelas kohtalaisen hyvin ja hörrpäsi sen yhden. Jotenkin tuntuu, että ollaan taas putkessa nimittäin ei 1 maalia enempää putkessa ja maalinteko tökkii.

  Kärpillä kerroin 1,75! 1000e:llä saa jo 1750e joten suosittelen.

  ALANEN on 1-kentässä :) ei jaksa ees repii huumoria tuosta. Pääsisköhän ite kans jyp:n 1-kenttään, jos alkas käymää puntilla ja lenkillä 7 päivä viikossa ja treenais vielä oikein hiki hatussa?
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2006 klo 13.13
 5. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Mitä turhaa sitä Wallinheimoa väsyttämään, kun tässä ottelussa joka tapauksessa tulee tappio?

  Kysymys on vain siitä tuleeko tappio perinteisin 3-1 lukemin vai revähtääkö pahemmin.
   
 6. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Kärpät tänään:

  Suomalainen (Tarkki)

  Mustonen - Pyörälä - Aaltonen
  Mikkola - Laamanen

  Ujcik - Bros - Pesonen
  Lupaschuk - Loponen

  Normio - Paakkolanvaara - Aarnio
  Jaakola - Tribuncovs

  Alikoski - Karppinen - Junnila
  Korpikari
   
 7. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämän luulisi nostavan JYPin mahdollisuuksia?

  Onkohan Ujcik laitettu hyökkääjäpulan vuoksi riskillä kehiin? Rähikäinen voisi ajella sen parissa ekassa vaihdossa varovaiseks ;)
   
 8. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mä en taas ymmärrä minkä takia tähän peliin ois pitäny laittaa Sinkku maaliin. Pelannu tauon jälkeen kaks peliä, ja kummassakaan ei oo ollu kovin hyvä, kun taas Tuokkola pelas eilen sitä yhtä virhettä lukuunottamatta hyvän pelin. Ja ihan hyvä että Sinkkukin joutuu oleen penkillä, josko se pikku hiljaa rupeis tajuaan, että hänenkin pitää yrittää tosissaan tai menettää ykkösmaalivahdin paikan.
   
 9. Hele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itse en missään nimessä laittaisi Filppulaa pilaamaan Hannuksen peli-iloa. Ennemmin voisi kokeilla Hannusta Niemen tai jopa Piispasen rinnalla. Filppula ei edelleenkään ole meikäläistä vakuuttanut, vaikka onkin kerännyt 14 pistettä. Totuus on kuitenkin se, että 4 (2+2) noista pisteistä tuli KalPaa vastaan. Fakta on myös se, että jos Filppula ei auta joukkuetta tehopisteiden valossa, hän on lähes hyödytön joukkueelle.

  Mitä illan peliin tulee, niin JYPille saattaa riittää pisteisiin Brosin kentän aisoissa pitäminen.
   
 10. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Saatte valita, itkenkö vai nauranko tuolle Urheilijaa kohtaan osoitetulle valmennusjohdon luottamukselle... Ikään kuin Alatalo lukisi näitä kommentteja ja ajattelisi piruuttaan, että annetaan pyyteettömälle Johannekselle sitä enemmän vastuuta ja peliaikaa, mitä enemmän JYPin kannattajat häntä moittivat.

  Mikään ei tue sitä, että Alasen pitäisi olla noilla otteilla edes kokoonpanossa. Plusmiinuskin aivan järkyttävä. Mutta hei, joukkueena otetaan miinukset, kuten Alatalo puolustelee suojattiaan, uuuuh.

  Jos JYP voittaa tänään Kärpät, on joukkue kauden päätteeksi mitaleilla ja missio toteutuu!
   
 11. vsop Jäsen

  Lainaus:
  Nyt tuli asiaa, jota olen monesti aiemmin halunnut kirjoittaa. Olen täysin samaa mieltä.

  Lainaus:
  Alasta on nyt loukkaantumisten takiakin pakko peluuttaa. Parempi paikka Alasta on peluuttaa Hytösen rinnalla kuin Filppulan kanssa samassa ketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2006 klo 13.44
 12. blanco Jäsen

  Sen verran eilisen perusteella voi Jypin veskareista sanoa, että Tuokkola oli yhtä namupassia lukuunottamatta loistava. Ei tiputellut kiekkoja eteensä, eleettömän varmaa työskentelyä, höystettynä parilla IS tähtiraadille osoitetulla kopilla (tais olla raati kaljalla ku ei tehonnut).
  Sinkusta sen verran, että en oo aiemmin nähny niin aneemista vaihtoveskaria. Mies liukui jäälle siinä vaiheessa ku muu joukkue oli jo valmiina huutamaan ennen peliä, "harmittavasti" tais just sen missata... En tiiä kuuluuko tää niihin showmiehen rooleihin?
  Mutta siis eilisen perusteella voi sanoa että jypillä on kaksi hyvää veskaria laittaa tolppien väliin!
   
 13. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Toivottavasti Ujcik on täysin terve, eikä lähde "kokeilemaan". Eilen näkyi aika pahasti, kun 4 kokenutta kaveria Ujcik mukaan lukien oli sivussa. Paljon riippuu Ykkös ja kolmoskenttien taso näistä ns. kolmannista miehistä eli Mustosesta ja Aarniosta. Eilen heitä ei juurikaan näkynyt. Tänään pitäisi tason nousta. Nyt kun ajattelee tarkemmin niin mietityttää miksi yleensä nämä eivät ole toisinpäin noissa kentällisissä. Aarnio voisi ehkä tehdä tilaa röyhkeydellään eilen toisensa hyvin löytäneille Pyörälälle ja Aaltoselle. Mustonen oli vähän orvon oloinen. Kolmoskentässä Mustonen toisi siihen ehkäpä niitä puuttuvia käsiä ja juonikkuutta. Onhan toi ryhmitys hyökkäyksen osalta kevyehkän oloinen ja neloskentän pitäisi nostaa tasoa potenssiin kaksi, että pystyvät esim. maalintekoon. Se ei riitä, jos yhden kerran saavat hyvän mylläkän Jypiin päätyyn. Alikoskelta ja (varsinkin)Junnilalta yleensäkin haluaisi jo nähdä jotain, mikä näyttää heidän paikkansa Kärpissä olevan ansaitut.
   
 14. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mutta on kuiteski joukkueen kolmanneks paras pistemies tasakentällisin, ja Ilun peliäly on aivan ylivoimasesti paras Jypissä, eli on oikeestaan ainoo joka saattais pystyä ruokkimaan Hannusta kunnolla. Kiekottomana Ilu kyllä on melko turha, mut kyllä silti kannattais kokeilla Ilua ja Hannusta samassa ketjussa.
   
 15. Theone Jäsen

  Lainaus:
  Mä lähen remmiin. Laitetaan vaikka puoliks se Alasen palkka.
   
 16. Theone Jäsen

  Lainaus:
  Nyt täytyy jäädä mielenkiinnolla odottamaan kummituksen vastinetta, tottakai tilastoineen ja jäätävine perusteluineen. Mutta asiaahan tuo on, Ilari ei pysty auttamaan joukkuettaan kuin hetkittäin ja se ei valitettavasti riitä. Sama vaikka Ilari painaa joka pelissä 1+1 mutta jos joukkue häviää, niin mitä iloa siitä on (paitsi kummituksen tilastoile)?

  ps. kummitus, ei mitään henkilökohtaista. On vaan koomista kattella kun sä intoilet tilastoista.
   
 17. er_bai_wu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
  Lainaus:

  Hei hetkinen. En ala kinastelemaan Ilarin hyödystä joukkueelle, mutta tällä hetkellä olisi hyvä jos edes joku tekisi sen 1+1. Olkoon sitten vaikka Ilari.

  Peli päättyy 2-1. Ilari tekee 1+1.
   
 18. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Urheilija nostettu ykköskenttään, tänään tulee tulosta ihan varmasti.

  Mänäkin sitten kolhinut alhaalla olevaa päätään, harmi.
  Eipä ole odotuksia ottelusta yhtään kun vastuksen tietää.
  Ja ihan jees että Peki jatkaa, se yksi virhe pois pelaamisesta ja hyvä tulee.
   
 19. jakumia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tänään on jypillä historiallinen tilaisuus napata pisteet sekavasti esiintyvältä Kärppälaumalta. Avainpelaajien poissaolo on jättänyt ison aukon, jota kukaan ei ole täyttänyt.

  Kärppien esitys eilen oli likimain ala-arvoinen. Yleensä joukkue ei ole kahta peliä peräkkäin hävinnyt, nyt on jo valmiiksi. Kolmas olisi kova kolaus, joten kyllähän ne meikäläiset pyristelee ettei sellaista ihmettä tapahtuisi.

  Vaan niin on näreet, että huojuva korttitalo on menettänyt ainakin tilapäisesti kenties pohjimmaiset kuninkaansa. Nähtäväksi jää, riittääkö jätkillä taistelumieltä niin että korttitalo pysyisi ojennuksessa...
   
 20. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Nyt olisi hyvä laittaa kolmen vuoden putki poikki ja niistää vajaalukuiselta Kärppälaumalta pisteet. Kentät aika odotettuja ( odotinkin Urheilijan paluuta ykkösnyrkkiin). Maalivahtivalinta varmaan perusteltu. Sinkullakin hyvä väliin treenata jonkinmoinen jakso.

  Pelin jälkeen taas jonkin sortin vuodatus Kojolta joko tuomareille tai heidän miestensä kaltoinkohtelusta ( riippumatta tuloksesta). Päästäis Rossin irti ja jättäis turhat mutinat. Noh..katellaan pelin jälkeen oliko tämä aiheeton pointti.
   
 21. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Jääkiekko-ottelu on yksinkertainen peli, jossa 12 pelaajaa luistelevat kiekon perässä ja lopussa Kärpät voittaa aina. Tämä sääntö pätee luultavasti 95% Kärppien ja JYPin välisistä peleistä. Jännä juttu, että muita suuria ja rikkaita JYP pöllyttää vähintään kerran kaudessa, mutta ilmeisesti Oulussa on niin vilpoista, että takki on pidetty kiinni matkalle lähtiessä. No, nyt reissu on alkanut Helsingistä, joten toivottavasti matkaan on tarttunut "suuren maailman meininkiä" ja muutenkin yleistä bränditietoutta.

  Tuokkola maalissa, hieno juttu. Kauden positiivisimpia yllättäjiä, ehdottomasti. Maalivahtipeliin ei kaaduta. Mutta. Maalintekopeli tökkäsi yllättäen Lahdessa, joten Jyväskylässä vastaiskuja hakeva Kärpät tuskin tekee touhusta helpompaa. Kärpät tuskin häviää kaudessa kertaakaan kolmea peliä putkeen, joten helppo peli ei tule olemaan. Alatalon pitäisikin pistää pukukoppiin muutama HIFK-logo, jota peliin saataisiin korkeampi syke ja yritys. Normaalisti nämä Kärpät-ottelut ovat kliinistä touhua, joissa taklaukset ovat olleet kortilla. Toivottavasti tänään saada kentälle jotain säpinää.

  PS. Ottelun tuloksesta huolimatta veikkaan, että Kari Jalosen mielestä tuomaritoiminta oli aivan hamurista.
   
 22. Mustaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Saappaat nähdä, millainen peli. Kertoo paljon Kärppien nykyrosterista, kun Mikkola oli eilen kevyesti paras Kärppä-pelaaja, pelasi kyllä hyvän matsin. Toisaalta itkunsekaista järkytystä tarjoaa Mustosen pelaaminen ykköskentässä, karmea kaatuilu saa jatkoa. Suomalaisen laitto maaliin myös täysin oikein, Tarkin pelatessa eilen kehnon pelin(3 noista viidestä päästetystä menee kyllä ainakin osittain hänen piikkiin).

  Maalivahtipeli ja erikoistilanteet, kulunut fraasi, mutta niihin tulee tämä peli ratkeamaan. Laamasen otteissa voisi olla positiivista se, ettei mitenkään voi pelata huonommin kuin eilen, ellei tee schnabeleita onnistuen.

  Jos Jyp meinaa kotikirouksensa Kärppiä vastaan katkaista, tänään jos koskaan on erittäin hyvät tsäänssit.
   
 23. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Jääkö tämä peli jopa radiosta seuraamatta, taitaapa jäädä. Ainut kiinnostava tapaus lienee tuo Suomalaisen onnistuminen. Tarkki pelasi selkeästi surkeimman pelinsä Kärppä-nutussa eilen, joten huili on paikallaan. Suomalaisella kulkee stuntista parrasvaloihin hypätessä, mutta ei laisinkaan jos sinne valoihin jää pidemmäksi aikaa. Hyvä valinta siis.

  Mutta että Mustonen edelleen ykköskentässä!? Ei, ei näin. Paakkolanvaarankin peli oli niin karmeaa eilen, ettei sitäkään voi tuohon keskelle laittaa, eikä Bros:a. Aarnio toiselle laidalle? Ei kait muita taida olla, sillä Normion koomailut ovat tuoreessa muistissa.

  Neloskenttä, sai eilen kunnian olla koko illan pilkkakirveiden kohteena. Tissiposket perkele, HIFK:n kolmoskenttäkin piti niitä pilkkanaan. Kääpiöt perkele, asennetta siihen pelaamiseen.

  Eiköhän tässä voi jo etukäteen onnitella Jyp:a voitosta.
   
 24. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Vähän sekavin tuntein marssin kyllä hallille. Voisin veikata että kovin kovatasoista kiekkoiltaa ei ole luvassa johtuen molempien eilisestä pelistä.

  JYP siis menetti Männikön sairastuvalle, joten mielenkiintoa on ainakin sen verran illan pelissä, että kuinka Matti muokkaa ykkös-yv:tä eli kuka ottaa Männikön paikan viivalla. Looginen valinta tähän olisi kovan laukauksen omaava Hannus, mutta katsellaan, miten muikistelijan idealamppu toimii.

  Oman mielenkiintonsa peliin tuo tietysti tämä venäläisvieraamme raitapaidassa, Vjatsheslav Bulanov.
   
 25. Luikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä minuakin kiinnostaa, sekä lähinnä se, että jatkaako tuo eräs JYP-fani "hyvä pelle"-huutojaan tuomarille myös tässäkin pelissä. Tuomari tuskin ymmärtää mitä tuo huutaja tällä tarkoittaa.

  Boris tekee tänään maalin tai kaksi Alasen syötöstä ;)