Ke 20.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 25 250
  • 659

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara on tehnyt nyt kymmenen viimeisintä maalia Tepsin ja Tapparan kohtaamisissa.

kiekko ei ois koskaan irronnu Heljankon kilven alta ilman sitä Tepsiläisen hyppyä päälle. Lisäksi eli oli selkeästi vihelletty poikki, koska kiekko oli Heljangolla.
Itsekin katsoin ensin hätäisesti, että olisi ollut maalivahdin häirinnän makua tilanteessa, mutta aika rujolla poikkarillahan Haapanen sinne Heljangon päälle kaadettiin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Jänniä kyllä nuo maaliodottomat aina vaan. Camperin maalista tuli 0,1. Väitän että hän osuu poikittaissyötön jälkeen puolityhjään maaliin selvästi useammin kuin kerran kymmenestä.
Muistelen jostain kuulleeni että Liigan maaliodottamassa on se ongelma, että se ei vaikuta onko laukojana Mikko Rantanen vai Ötökkä.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Voi Vittasmäki
 

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Mulla tää on vaan harrastus jota töissä notkumisen ohella. Tästä harrastuksesta saa maksaa ja siitä toisesta maksetaan nimellinen korvaus
Meinasin että katsottujen pelien määrä ei välttämättä tarkoita mitään edes isommalla pelimäärällä. Tästä ”late continue”-tulkinnasta on referenssitapaus tältä kaudelta.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Jestas tätä ylivoiman paskuutta. Yllättää aina vaikka ei yllätä.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Ei varmaan tule Tepsille tuosta että veti muutaman iskun Heljankon käsille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös