Ke 20.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 25 320
  • 659

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Näinhän se aina on; vastustajan jäähyt selviä tapauksia ja omat filmailusta tai tuomarivirheestä.
Lienee totta että rikkeestä on pakko kaatua jotta yv tulee. Ei siis ole syytä isosti yrittää pysyä pystyssä jos rikotaan etkä ole maalipaikassa.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Pikkuisen Tappara pääsee peliin mukaan, aletaan pyöriä TPS alueella ja sinne menee. 1-0. Myös salaattipöytä mainittiin. Kyl se tästä vielä.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Jurgensilta hätänen moka. Pitäs tietää omakohtasesti, että eiköhän Levtchi kato ihan loppuun asti syöttöä. sekunnin osia liian aikasin alkoi pelaamaan sitä vetouhkaa pois ja linja vapautu.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
  • Onko kiekko mennyt maaliin "jatkuvan pelin" periaatteen mukaisesti (eli oliko maali vihellyksestä huolimatta vääjäämättömästi syntymässä tavalla, jota kukaan ei voinut estää)

    Tuossa lisäys Liigan sääntömuutoksiin tarkistusasioista. Tuo maali olisi aina syntynyt vihellyksestä huolimatta. Paskasti tuomittu siis ja nyt Tappara saa johtoaseman, koska Boman ei tiedä mitä tekee.

Sitten tuomareiden ohjeistus/koulutus on puutteellista. Aiemmin noita ei ole hyväksytty.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kalton yv-spesiaalia saadaan katsella neljän minuutin edestä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jiäskä ansaitusti
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos peli on poikki niin kuka tahansa voi sen jälkeen potkia kiekon omiin... Jos peli on poikki niin peli on poikki. Ei maalia hyväksytä silloinkaan Jos erä on päättynyt juuri ennen

"Onko kiekko mennyt maaliin "jatkuvan pelin" periaatteen mukaisesti (eli oliko maali vihellyksestä huolimatta vääjäämättömästi syntymässä tavalla, jota kukaan ei voinut estää)"

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös