Ke 20.3.2013 JYP-HPK 1. puolivälieräottelu

  • 18 425
  • 98

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Aloitetaan keskustelu tästä sarjan ensimmäisestä ottelusta. JYP isännöi vierailijoita Hämeenlinnasta, kun HPK sijoittui runkosarjassa alemmaksi. Ennakkosuosikki lienee silti JYP vaikka HPK voittikin keskinäisiä enemmän. Viimeisimmän voitti kuitenkin tämän ottelun kotijoukkue JYP.

JYP tulee tarvitsemaan tässä ottelussa sotureita. Viitanen on ollut muutaman pelin poissa, mutta toivottavasti tekee paluun kokoonpanoon. Louhivaara satutti itsensä toiseksi viimeisellä kierroksella, mutta vamma ei ilmeisesti ollut mikään paha vaan varmuuden vuoksi oli pois viimeisen runkosarjan ottelun. Herrat Malmivaara, Jääskeläinen ja Myttynen ovatkin sitten viimeisimmän tiedon mukaan loppukauden sivussa.

Vierasjoukkueen poissaoloista kertonevat HPK:n kannattajat.

Ottelun ratkaisun avaimet ovat siinä miten hyvin HPK tulee kestämään JYPin alkurynnistyksen ja sen miten hyvin JYP tulee käsittelemään sen tilanteen jos HPK menee ottelun alussa johtoon. Samoin fyysinen peli tulee olemaan iso osa ottelua. Fyysinen pelihän on muutakin kuin taklauksia, joskin taklauspeli pitää ottaa heti haltuun.

Lähtökohta JYPille on: Kotona ei hävitä.

Keskustelu jatkukoon...
 

Ralph

Jäsen
HPK:lta ei ole varmuudella poissa siitä parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta ketään, Tuomas Vänttisen pelaaminen vain on epävarmaa. Odotan tästä sarjasta ja sen myötä tästä ottelustakin melkoista vääntöä. Helvetisti taklauksia ja joka tilanteen jälkeen kähinää maaleilla. HPK.lta tätä roolia hoitaa Antti Aarnio, Juha Kiilholma, Otto Paajanen, Jaakko Turtiainen, Johan Larsson, Marko Tuulola, Ossi-Petteri Grönholm, Jere Sallinen, Tuomas Vänttinen ja Marko Luomala. Lisäksi HPK lähtenee ärsyttämään Tuomas Tarkkia, mm. Tuomas Santavuoren opein. Käsittääkseni Tarkki on niitä veskareita joilla hermot saattaa tökkimiseen ja päälleajoon mennä? HPK on ainakin Jere Myllyniemeä ja Jani Niemistä ärsyttänyt, uskon että Tarkki on myös siis kohde.

Viimeisimmän voitti kuitenkin tämän ottelun kotijoukkue JYP.

JYP vallannut Rinkelinmäen?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Sopivan asiallinen aloitus, paljon lätinää tästä parista on jo puhuttu tuolla ottelusarja-ketjussa.

Kerhon kokoonpanosta on vielä hankala sanoa juuta tai jaata, koska Vänttinen ratkaisee oikeastaan jokaisen pelipaikan ykkösen alapuolelta.

Ykkönen nyt melko varmasti on muuttumaton Sallinen-Viitaluoma-Rendulic. Pakiston puolella melko varmasti mennään ensimmäinen peli samoilla mihin runkosarja lopetettiin, sitten saadaankin Henry mukaan eli:
Grönholm-Larsson
Laakso-Eerola
Mielonen-Tuulola

Kerholla hyvä sauma tässä ensimmäisessä ottelussa napata voitto ikäänkuin paineettomassa tilassa. Kaikki paineet nimittäin on suosikin ja kotijoukkueen harteilla.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP vallannut Rinkelinmäen?
Luetun ymmärtämisessä on näemmä vielä haasteita. Siinähän sanotaan, että tämän ottelun kotijoukkue JYP voitti viimeisimmän näiden kahden joukkueen kohtaamisen.

Kerholla hyvä sauma tässä ensimmäisessä ottelussa napata voitto ikäänkuin paineettomassa tilassa. Kaikki paineet nimittäin on suosikin ja kotijoukkueen harteilla.
Näinhän se on. HPK:lla on mahdollisuus ryöstää kotietu itselleen. Jos HPK tämän ottelun voittaa, paineet JYPillä kasvavat. Jos taas JYP tämän ottelun voittaa, paineet siirtyvät HPK:n hartioille.
 

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
HPK:lta ei ole varmuudella poissa siitä parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta ketään, Tuomas Vänttisen pelaaminen vain on epävarmaa.

Onhan sieltä ainakin Henry pois pelikiellon vuoksi.
Vänttinen kyllä varmasti pelaa, jos vain paikat edes jotenkuten kantavat.
Vaikkakin vielä viime viikolla oli vähintäänkin kysymysmerkkiä nuo Vänän mahdollisuudet pelata

Luetun ymmärtämisessä on näemmä vielä haasteita. Siinähän sanotaan, että tämän ottelun kotijoukkue JYP voitti viimeisimmän näiden kahden joukkueen kohtaamisen.

Voittihan JYP nimenomaan Kerhon Hämeenlinnassa, vaikkakin voittolaukauksilla viimeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka aika moni on päässyt paineistaan irti jo tuolla ottelusarjaketjussa, niin sen verran itselleni paineita jäi, että mun on pakko vielä purkautua ennen ensimmäistä peliä. Nimittäin isälläni on yli 20 tuuman mulkku, jolla se ohjaa uutta Ferrariaan kylmänviileän rauhallisena, helvetin kovasta vauhdista huolimatta. Sun isälläs on alle tuuman mittainen pippeli, joka on ihan kurtussa kun sen vanhasta Angliasta on kaikki lasit ollut rikki jo pitkään ja on helvetin kylmä eikä moottorikaan oikein käy kunnolla. Huh. Pääsinpäs edes jotain sanomaan ennen kuin pelit alkaa.

Mutta nyt ne pelit tosiaan alkaa ja kuten on niin monet kerrat nähty, millään aiemmalla ei ole oikeastaan mitään merkitystä näissä karkeloissa. Ratkaisijaksi voi nousta yhtä hyvin Koskinen, Boyce, Perrin tai Salmio (ei kuitenkaan mikään Viitaluoma tai Aarnio). Boycen hankintaa kommentoitaessa JYP-johto totesi, että tähtäin on pudotuspeleissä. Ei haittaisi yhtään, vaikka jos sieltä laittettaisiin uusi vaihde sisään. Sairastupa-osastolta ei ole kuulunut mitään, mutta toivottavasti se on vain hyvä merkki. Neljän tappion putki on tavallaan helppo kääntää eduksi. Tärkein juttu kuitenkin on se, että pelillisesti JYPPI pelaa nyt kauden parasta kiekkoaan. Parin viime pelin osalta jopa Näkyvä saa minulta peukun pystyyn.

Vaikka kisa vasta alkaa, niin silti ilmassa on pakkovoiton tuntua. Ei kuitenkaan negatiivisessa mielessä, vaan vähän samanlainen kiihko päällä kuin pedon hyökätessä haaskan kimppuun. Huomenna tärähtää.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Noniin! Tänään se sitten vihdoinkin alkaa! Playoffit ovat palanneet Hämeenlinnaan. Viime kerralla mentiin finaaliin asti. (En laske säälipleijareita)

Kerholla on tässä ensimmäisessä ottelussa iskun paikka. JYPillä on Suomen mestarin ja ennakkosuosikin paineet. Jos Kerho tästä voiton kairaisi, olisi helpompi lähteä seuraavaan peliin kotiin pelaamaan. Mielestäni altavastaajan tilanne jopa sopii meille paremmin.

Harmi etten voi oikein muuta kuin tuloksia seurailla. Luen sitten tiukempaa analyysiä pelin jälkeen tästä ketjusta.

Taistele Kerho!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vihdoinkin pelit jatkuu tänään! Tämä on ollut todella inhottavan pitkä aika odottaa, kun pienen tauon jälkeen näitä pelejä taas pääsee katsomaan.

Tänään töistä suoraan pubiin ottamaan pari olutta, sitten kaupasta eväät ja kotona rauhassa vilkuillaan peliä. Jännitys on käsinkosketeltavaa, saapa nähdä. Tuleekohan kokoonpanot mihin aikaan tänään..
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan sieltä ainakin Henry pois pelikiellon vuoksi.

Eikös tuo anna vain ja ainoastaan edgeä HPK:n suuntaan, kun ei (oletettavasti) ole ottelusarja-ketjussa mehutettu Jessie katsomossa kun Henry ei pelaa - pysyypähän pelaajien ajatukset ja katseet pelissä. No joo...

Pitkältähän tämä pudotuspelejä edeltänyt tauko tuntui ja tätä päivää (iltaa) on odotettu. Playoffeihin syttyy aina, tosin Jyväskylän since 09 gloryhunterit ovat vielä koloissansa; ainakin tämän illan peliin on vielä runsaasti istumapaikkojakin jäljellä, seisomapaikka-lipuista nyt puhumattakaan. Toivottavasti ääntä ja tunnetta kuitenkin piisaa katsomossa. Kukalosta tunnetta ei varmasti puutu, kunnon taistelukiekkoa odotettavissa eikä mitään fancy shit "meidänpeliä".

Louhivaaraa ja Viitasta odotellaan kyllä kokoonpanoon kovasti, tärkeä kaksikko ehdottomasti.

Ei muuta kuin naattimaan pleijarifiiliksestä ja parempi voittakoon. Alkais jo!
 

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
On tuntunut viikko ikuisuudelta, mutta tänään vihdoin odotus palkitaan!

Kerhon on tänään päästävä nopeasti omista pois, muuten ollaan ongelmissa. Jyppiläiset karvaa varmasti hanakasti ja jos karvauksen alle jäädään, niin sen on varmasti moni Kerhofani nähnyt miten siinä käy!

Toinen asia minkä tänään pitää onnistua Kerholta on viimeistely. Viime peleissä ei oo osuttu ees tyhjään maaliin ja keikkokin on pomppinut vähän epäsuotuisasti. Maalipaikkoja ei varmasti kummallekaan tule kovin montaa, joten onnistumisprosentin tulis olla Kerholla tänään kovaa luokkaa, mikäli voitto halutaan.

Kokoonpanoja molemmat varmasti pihtaa viimeiseen asti, mutta lisäillään tänne kuka sit ekaks kerkiää.

Drop the puck!
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Kieltämättä alkaa hieman jo kutkuttamaan ja liputkin hommattu ajoissa. Nyt täytyy toivoa, että hyvä putkeni Synergialla jatkuu ja Kerho hakee voiton.

Illan ottelussa Kerholla on mahdollisuus hakea se kuuluisa "Big Steal". 2010 HIFK:ta ja KalPaa vastaan joukkue onnistui samaisista lähtökohdista naaraamaan ensimmäisen ottelun molemmista sarjoista ja eteni ottelusarjoissa 4-2 voitoin jatkoon. Jos HPK tänään vie, niin samoin numeroin jatkoon. JYPin voittaessa asetelmat päinvastaiset.

Täydellinen peli-ilon tappaminen JYPiltä on avain voittoon. Kotikatsojille ottelu näyttää puolustusmuuria vastaan puskemiselta ja parin vahvan vaiheen jälkeen Kerho lyö tarvittavat maalit "puolihuolimattomista" tilanteista. Koko illan kruunaa tuomareiden vihellysten puute kolmannessa erässä, jolloin Kerho puolustaa uhrautuvasti sääntöjen rajamailla Perrinin kumppaneineen pois pelistä. Järviselle huippuilta ja loppuun leikkimieliset maalineduskähinät ja asetelmien hakeminen seuraavan otteluun. Pääosissa OPG ja Lahti.

Rautiainen tarjoilee takatolpalle, josta Saarinen iskee voittomaalin. Simpele as that. Tai ainakin unia voi nähdä.

Kieltämättä tämä ensimmäinen ottelu on omasta mielestäni hyvin pitkälti suuntaa antava koko ottelusarjalle. Jos JYP pelaa mestarin elkein ja Kerholla on vaikeuksia Synergialla, on vaikea uskoa pelin kääntyvän enää pelillisesti ja henkisesti Kerholle paras-7-sarjassa. Vastaavasti Kerhon pelatessa hyvällä tunnetasolla, voi sarja venyä aina seitsemänteen otteluun asti. Siltikin JYP on paperilla ehdoton jatkoonmenijä.

Vitsi vitsi. Onneksi näitä ei paperilla ratkota! Go Kerho!
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Playoffit ovat alkamassa ja viime yönä näin jo heti ekan playoff-unen!

Pahoittelut HPK:n kannattajille mutta pelissä käy illalla näin:

Kolmannessa erässä Petr Hubacek tasoittaa pelin 4-4:ään ja lopputulos on 6-4 JYPille.

Suosittelen kaikkia lyömään over 5,5 tähän matsiin sillä enneuni on nähty!
 

Päärynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin myös unta tästä pelistä. Se päättyi 3-4 kerhon voittoon. Neljän minuutin pelin jälkeen Kerho johti jo 0-2, maalintekijöinä Rautiainen ja Luomala. Toisella erätauolla tilanne oli 0-4 Kerholle. JYP kuitenkin tuli vielä peliin mukaan mukaan ja lopussa tolpat kolisi ja tasoitus roikkui ilmassa kun JYP pelasi viimeiset puolitoista minuuttia 6vs4 ylivoimaa. Järvinen maalissa kuitenkin kesti ja summeri pelasti Kerhon.
 

Ralph

Jäsen
Vierasjoukkue Hämeenlinnan Pallokerho:

Jere Sallinen - Ville Viitaluoma - Borna Rendulic
Jesse Saarinen - Juha Kiilholma - Tuomas Vänttinen
Marko Luomala - Arsi Piispanen - Teemu Rautiainen
Antti Aarnio - Otto Paajanen - Jaakko Turtiainen

Ossi-Petteri Grönholm - Johan Larsson
Aleksi Laakso - Ville-Veikko Eerola
Marko Tuulola - Juho Mielonen

Mika Järvinen
Mikko Tolvanen

En käsitä, en käsitä. Mitä vittua toi pelle tekee vieläkin kokoonpanossa vaikka hyökkäys on täysin terve. Voi perkele kun menee maku koko otteluun samantien kun katsoo kokoonpanoa, Santavuori ei ole tikissä mutta on tuota höntelöä silti kuusi kertaa parempi, vireessä ollessaan yli kymmenen kertaa parempi. Edes Vänttisen paluu ei tuota paranna, voi pökäle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vierasjoukkue Hämeenlinnan Pallokerho:

HJahaa, Vänttisen Tuomas kehissä, erinomaista. Toivottavasti tämä saa myös Saarisen pelaamaan uudella tasolla. Santavuori ei mahdu kokoonpanoon, melkosta. Toivottavasti Arsi pystyy luotsimaan tuota kolmosta ja pelaamaan vaikka sitten nolla nollaa.

Hyvä kokoonpano, tästä kiva jatkaa. Tavallaan sitä olisi toivonut Santavuorta kehiin, jos kuitenkin..no, tässä jossiteltu herran kanssa jo ikuisuus ja kauden lopussa oli jo niin sysipaska, että hyvä näin. Noin 384 minuuttia vielä ja kiekkoa voi odotella jäähän. Onko joku laulamassa maammelaulua ennen pelin alkua? Sakari Kuosmanen varmaan Helsingissä hoilottamassa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP tänään:

Abid - Perrin - Jaatinen
Kalteva - Näkyvä

Louhivaara - Lahti - Wärn
Koskinen - Auvitu

Hubacek - Boyce - Salmio
Välivaara - Viitanen

Sipiläinen - Virtanen - Nenonen

Tarkki
Myllykoski (luukkuvahtina)

Mikko Viitanen ja Ossi Louhivaara ovat molemmat kehissä, kuten olettaa sopi. Tämä on erittäin hyvä asia JYPille.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tänään:

Abid - Perrin - Jaatinen
Kalteva - Näkyvä

Louhivaara - Lahti - Wärn
Koskinen - Auvitu

Hubacek - Boyce - Salmio
Välivaara - Viitanen

Sipiläinen - Virtanen - Nenonen

Tarkki
Myllykoski (luukkuvahtina)

Mikko Viitanen ja Ossi Louhivaara ovat molemmat kehissä, kuten olettaa sopi. Tämä on erittäin hyvä asia JYPille.

Hyvä ketjut kotijoukkueella. Todella positiivista, että Viitanen on kehissä! Kun playoff-isäntä löytyy maalin edestä, on rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

Odotukset illan peliin: JYP vie ekan viitosen, sitten HPK iskee ekasta tilanteesta maalin, ja kotijoukkueen tasoitusta saadaan odotella 3. erän alkuun asti. Ottelu JYPille 2-1, molemmat kotijoukkueen maalit YV:llä. HPK:lta Sallinen iskee ainokaisen.

Vänäkin on mukana, mahtavaa!!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Hyvää playoff-päivää kaikille!

Ottelusarjaa käsittelevässä ketjussa on paljon (toki ajoittain viihdyttävääkin) paskanjauhantaa, kun malttamattomasti pleijareiden alkua odottaneet fanit ovat ajankulukseen ns. hakeneet asetelmia. Ottelupäivä on nyt vihdoin koittanut ja tästä edespäin sekä ottelusarjaketjussa että otteluketjuissa nähdään paskanjauhannan sijasta viiltävää analyysiä ja toivottavasti myös tunteiden paloa. Pelkkää asiakirjoittamista ei siis jaksa lukea erkkikään.

Hallitseva Suomen mestari JYP on tietenkin joka mittarilla selkeä ennakkosuosikki tähän ottelusarjaan lähtiessä. Voiko hallitsevalta mestarilta mitään muuta odottaakaan, kuin jatkoon menoa sarjasta, jossa vastassa on jumbosijoille ennen kauden alkua povattu Pallokerho från Tavastehus. Joku voisi sanoa, että Kerho on oman mestaruutensa jo voittanut ylittämällä päälle lapioidut "odotukset" railakkaasti. Tämä nyt ei kuitenkaan ole niin selvä pala kakkua, kuin voisi ajatella: JYPillä on ennakkosuosikin viitan lisäksi kaikki paineet. Kerholla puolestaan on - "ylisuorittamiseen" nähden yllättävää kyllä - paljon parantamispotentiaalia pelaamisessaan. Hyvästä pistetahdista huolimatta tämän kauden Kerho on nimittäin aiheuttanut suorittamisellaan erittäin paljon hammasten kiristystä kannattajilleen. Runkosarjan lopussakin oli joku takalukko päällä, joka meinasi maksaa jo hienosti haarukassa olleen suoran pleijaripaikan.

Sarjassa avainkysymykseksi nousee se, vapautuuko Kerhon pelaaminen nyt, kun varsinaisesti mitään hävittävää ei ole? Jos kyllä, nähdään varmasti aivan huikean hieno puolivälieräsarja.

Oon sen verran vanhan liiton kaveri, että olen seurannut läheisesti HPK:n kaikki historiansa aikana pelaamat playoffsarjat. Tai en sentään sitä finaalisarjaa, missä Luiro Salisma jyräsi Dynamo Honkavaaran lasarettiin - mutta se ei ollutkaan varsinainen playoffsarja, vaan SM-finaalit aikana, jolloin sarja oli jaettu kahteen lohkoon ja paremmuus piti ratkaista jotenkin (JYPiä ei tuohon aikaan ollut vielä olemassakaan. Tuskin Jyväskylääkään). Koskaan ei kuitenkaan ole ollut puolivälieriin lähdettäessä näin vapautunutta, nothing-to-lose fiilistä, kuin nyt. Jos sama fiilis on joukkueellakin, voipi olla, että muutamalla jätkällä apinat ovat pudonneet selästä.
 

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
(JYPiä ei tuohon aikaan ollut vielä olemassakaan. Tuskin Jyväskylääkään).

Pah, JYP on on urheiluseurana huomattavasti vanhempi, kuin HPK. JYP on perustettu vuonna 1923. Seuran nimi oli Jyväskylän Palloilijat eli Jyp. HPK taasen on perustettu vuonna 1929 ja seuran nimi oli Hämeenlinnan jääpalloseura. Kuten HPK:kin seura pelasi ensin vain jääpalloa ja myöhemmin keskittynyt jääkiekkoon. Jääkiekkoa on molempien seurojen nimissä vasta sotien jälkeen.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Oon sen verran vanhan liiton kaveri, että olen seurannut läheisesti HPK:n kaikki historiansa aikana pelaamat playoffsarjat. Tai en sentään sitä finaalisarjaa, missä Luiro Salisma jyräsi Dynamo Honkavaaran lasarettiin - mutta se ei ollutkaan varsinainen playoffsarja, vaan SM-finaalit aikana, jolloin sarja oli jaettu kahteen lohkoon ja paremmuus piti ratkaista jotenkin (JYPiä ei tuohon aikaan ollut vielä olemassakaan. Tuskin Jyväskylääkään). Koskaan ei kuitenkaan ole ollut puolivälieriin lähdettäessä näin vapautunutta, nothing-to-lose fiilistä, kuin nyt. Jos sama fiilis on joukkueellakin, voipi olla, että muutamalla jätkällä apinat ovat pudonneet selästä.

Me ollaan hävitty tämä sarja. Tämä ratkaisikin tämän sarjan, Onnea Tavastehus'iin, turhaa ajan hukkaa pelata koko sarjaa :-)
 

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
Me ollaan hävitty tämä sarja. Tämä ratkaisikin tämän sarjan, Onnea Tavastehus'iin, turhaa ajan hukkaa pelata koko sarjaa :-)

Nyt on taas vaarana, että tämä(kin) ketju lipsahtaa väärälle raiteelle heti alkumetreillä. Toivotaan, että sen verran on älliä päässä ja ketju pysyy asiallisena.

Laitetaan ne miinat ja provot tonne toiseen ketjuun, muuten tästä ketjusta tulee lukukelvoton, jookos?

Itsekkään en kyllä ymmärrä miks toi Narsi on tossa rosterissa edelleen?? Ritva tilalle, kiitossssh!
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Itsekkään en kyllä ymmärrä miks toi Narsi on tossa rosterissa edelleen?? Ritva tilalle, kiitossssh!

Onko muuten tietoa tervehtyykö Tuge tähän sarjaan? Lisäksi Raappanan nykyvire kiinnostaa. JYPillä onneksi Viitu palannut mutta Malmari on edelleen sivussa. Smydekin olisi kiva nähdä tositoimissa kevään aikana.
Onkohan tänään muuten tuomareina Stägä & Kurppa?
 

Ralph

Jäsen
Onko muuten tietoa tervehtyykö Tuge tähän sarjaan? Lisäksi Raappanan nykyvire kiinnostaa.

Ymmärrän idean, Narsi on siis Piispanen ja Ritva tarkoittaa Santavuorea. Mutta jos taas tämä Tuge tarkoittaa Vänttistä, pelaa tänään. Raappana kiinnostaa minuakin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onko muuten tietoa tervehtyykö Tuge tähän sarjaan? Lisäksi Raappanan nykyvire kiinnostaa. JYPillä onneksi Viitu palannut mutta Malmari on edelleen sivussa. Smydekin olisi kiva nähdä tositoimissa kevään aikana.
Onkohan tänään muuten tuomareina Stägä & Kurppa?

Hahaa, hiljattain tuli TPS-HPK pelissä sama klassikko esille ja tässähän tuo alkuperäinen setti onkin:

Myös Lennu-Kimi-Fagerstedt ketju ansaitsee kiitosta hyvästä työstään, joka kantoi tänään hedelmää myös pisteiden muodossa.

Lennu-Kimi-Fagerstedt? Onko toi tosiaan ketju? Kuulostaa ihan homobaarin jonolta.

Tämä nyt hassuttelusta minun osaltani. Alkaa sopivasti kämmenet kostua illan pelistä ja työpäivää kiusallisen paljon vielä jäljellä.

Tänään ratkaisee maalivahdit. Toiselle menee yksi tai kaksi helppoa ja se saattaa ratkaista koko ottelun. Kerholla ainakaan tuo maalitehtailu kovin helppoa ole ollut, joten saapa nähdä. Kiva nähdä myös kuinka paljon Vänttinen saa extratökkimistä, koska uskoakseni kaveri ei täydessä tikissä ole. Poikittaista varmaan tulee kohtuullisen mukavasti, mutta mikäpä sen hauskempaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, tänään se vihdoin alkaa! Odotan pelistä tiukkaa, joka ratkeaa maalinerolla suuntaan tai toiseen. Molemmat joukkueet tuntevat toistensa tavan pelata, joten suuria yllätyksiä ei liene sen suhteen luvassa. Kerholle JYPin pelityyli on sopinut tällä kaudella hyvin, joten odotukset hyvästä pelistä HPK:n osalta ovat varovaisen optimistiset. Kerholla on ollut vaikeuksia hyökkäyspelin kanssa, kun hyökkäykset ovat poikkeuksetta ajautuneet liiaksi laitoihin.

Viimeisin peli JYPiä vastaan oli kuitenkin poikkeus, kun HPK pääsi tuomaan kiekon keskeltä JYPin alueelle kunnon rintamahyökkäyksinä. JYPin pakit ajautuivat liian lähelle laitaa ja tämä avasi väylän HPK:n hyökkäyksille. Jos tämä toistuu tänään niin HPK:llle avautuu hyvä mahdollisuus voittoon. Olettaen tietysti, että paikoista tehdään maalit.

Erikoistilanteet nousevat tietysti arvoonsa ja kumpi ne hoitaa paremmin on lähellä voittoa. JYPillä kulkee ylivoima ja HPK:lla alivoima. Toivottavasti jäähyjä ei kuitenkaan vihelletä montaa, otetaan vain selkeät pois ja annetaan muuten pelata.

Kokoonpano vaikuttaa hyvältä nyt, kun Vänäkin on taas kehissä.

Ei muuta kuin kiekko jäähän ja peliä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös