Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 50 544
  • 742

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Ei helvetti näitä jäähy määriä. Ei näin..
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Utunen pelasi hieman huolimattomasti tilanteen ja Jokinen osui päähän. 2+10. Miksi näistä tulee muuten Tapparaa vastaan aina 2+10, muttei 5+20?
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFKn 2-2 maalia edelsi selkeä kiekottoman estäminen IFKn maalin edessä. Haluaisin myös nähdä tuon Tikan keihästämisen toisesta kulmasta. Mutta näillä mennään.

No ei voi kyllä sanoa, että maalia edelsi. Kyllä siellä vähän aiemmin Lyytinen hiukan esti Sportin pelaaja, mutta tuo YV-kuvio kyllä pyöri hyvän tovin ennen kuin maali tuli.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Aikamoista kuraa taas tää Jypin pelaaminen
 

Tony Clifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, K-67
Itse lähdit siihen keskusteluun Kärppien ja TPS tasoeroista kesken TPS:n ja Lukon välisen matsin sen tulokseen viitaten, joten ei se nyt niin vahvasti sielläkään menny

Kai tuossa nyt joku ero on 0-5 Raumalla kolmannen erän puolivaiheen tienoilla kuin 2-0 tänään toisen erän alussa (selkokielellä: lauantain ottelu oli ratkennut/ohi/selvä). Huonolta näyttää nyt kyllä Oulussa. Tasoero on selvempi kuin aiemmissa tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa. Tämänkö halusit kuulla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös