Ke 20.2.2019 Jokerit - Slovan Bratislava

  • 8 675
  • 90

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ei oikein irtoa mitään sanottavaa tästä pelistä. Vastakkain ilman panoksia pelaava Jokerit ja sarjan viimeiseksi jäävä Slovan. Slovan vielä ilman pelikieltoista ykkösveskaansa Stepanekia, joten kai tämä panoksettomuudesta huolimattakin täytyy vain yksinkertaisesti kääntyä Jokereille.

En jaksa uskoa, että Jokerit lähtee ihan b-miehistöllä tänäänkään. KiValla myös vieraspeli, joten sieltä tuskin tulee apuja. Manninen varmaan huilii pikku vamman takia ja toivon, että hetken poppariosastolla olleet Mäksä ja Niemi päästetään irti neloseen. Veikataan seuraavaa:

O'Neill - Norman - Vesalainen
Jensen - Platt - Moses
Ikonen - Regin - Jormakka
Mäki - Niemi - Pihlström

Kaikki 8 pakkia

Zapolski (Kalnins)

Yleisöä ilmeisesti tulossa ihan hyvin, joten toiveissa olisi joko kotijoukkueelta ehjä 60-minuuttinen ja taululle "4-0" tai sitten viihdyttävä ja tasainen ottelu, jossa mentäisiin kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti kovaa ja tunteella.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Leppä, Jensen, Norman, Jormakka huilii.

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 21 Brian O’Neill

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 16 Geoff Platt – 48 Henri Ikonen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Karl Stollery
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
53 Nico Nurmikanta – 77 Eemeli Räsänen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Ite oisin kyl lepuuttanu Manea esim Jormakan sijaan. Muuten ei kokoonpano yllätä.
Pääsen vihdoinki paikanpäälle kattelemaan joten maalijuhlat ei haittais pätkääkää
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mäksä tänään kokoonpanossa ja ihan "kolmoskentässä", joten toivotaan että kulkee. Jos hokkarit menee naulaan tämän kauden jälkeen, niin varmasti rupeaa olemaan Mäksän viimeisiä pelejä kokoonpanossa. Kaikkien ollessa terveenä 1-suunnan kundeista, Mäksä lienee hierarkiassa viimeisenä tyrkyllä kokoonpanoon.

Tilauksessa olisi 1+0, pari hyvää av-tappoa ja Mäki huudattamassa Eteläpäätyä voittopelin jälkeen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jormakasta paha sanoa, onko kyseessä huili huilaamisen takia vai pelkkä rotaatio. Jos jotain pitää hyökkäyksestä lepuuttaa tai jonkun kanssa ottaa varmanpäälle, niin siihen olisi kentällinen Jormakkaa sopivampia nimiä. Kuten Manninen (viime pelissä pientä loukkia), Joensuu (iso pelaaja, fysiikka kovilla) tai Nelli (pakko pysyä ehjänä). Kummallakaan jengillä ei panosta matsissa, runkkari jatkuu tämän jälkeen ja Slovanin nippu on mitä on, niin aivan hyvin olisi voitu lähteä huomattavastikin heikommalla porukalla iltaan.

Puolustuksesta voisi Nurmikannalle ja Räsäselle pistää isot minuutit tänään. Saisivat vähän lisää pelituntumaa, erityisesti Nurmikanta, ja samalla pleijareissa enemmän pelaaville pakeille saataisiin huilia ja vähennettäisiin loukkaantumisriskiä. Hyvässä lykyssä saataisiin vielä onnistumisia nuorille, joista ei ainakaan haittaa olisi. Joo todennäköisesti Nurmikanta ei pleijareissa Jokerien paitaa pue päälleen ja Räsäseltäkin voi jäädä monessa pelissä vaihdot vähiin, mutta onhan noita pleijariloukkeja ja sitä myöten vajaita kokoonpanoja ennenkin nähty...

Mäksälle voi olla jopa viimeinen peli narripaidassa tänään kotijäällä. Jos viimeinen runkkarimatsi vedetään jo "pleijarimiehistöllä", niin valitettavasti Mäen paikka ei silloin ole rosterissa. Ja jos pleijarit jäävät pelätyn lyhyiksi, niin välttämättä ei sielläkään pääse antamaan muille huilia tai paikkaamaan loukkeja. Jos näin lopulta tulee käymään, niin 20/02 jää päivämääränä historiaan.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällaisessa matsissa pitäisi olla puolet kokoonpanosta "Vantaan miehiä", joille tietysti oltaisiin jo pitkin kautta annettu tuntumaa kohelomenoon. Ei olisi yhtään varaa loukkeihin, päinvastoin, reservissä pitäisi olla game ready -varamiehiä ensi viikkoa varten. Kalnis ihan turhaan luukkuvahtina ja Zapolskikin voisi pelata jonkun 30 minuuttia.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Slovanilla tänään kolme kentällistä äijiä pelissä livetulosten mukaan...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tänään voi olla maalirikas peli tai sitten totaalinen nihkeily, Jokerit kun on osannut pelata näitä ennakkoon heikompia vastaan varsin heikosti ja nyt kun lepuutuksella viestitään et peli ei ole tärkeä (kuten ei olekaan) voi luvassa olla mitä vain.

Mitä tulee lepuutukseen ni perjantaina lepuuttaisin Leppää, Grantia, Ollia, Nelliä, Jesseä, Mörköä ja N.Jenseniä. Lopuille tasaista peluutusta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Toisena veskana hyökkääjä Casey Bailey. Jännä ois nähdä kun tuo oikea molari loukkaantuis

Ja toisella kaverilla ikää 18 ja alla yksi KHL-peli 10,24GAA ja 70% statseilla. Viime kaudella sentään kolme matsia aikuisissa, 7,53 GAA ja 84,5% statseilla Slovakian kolmostasolla. Varmaan paskin kaksikko ikinä tällä tasolla.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jjep. Itken verta jos Jokerit tekee vaan jonkun yhden tai kaks maalia

Pari päivää sitten päästi 3 byyriä Riikaa vastaan 17:35 peliajalla. Tuota taustaa vasten kahteen jääminen olisi jo surkea juttu. Tietty on meitä vastaan ennenkin tehneet jotkut 100 peliä maalitta vetäneitä seiskapakit uransa avausmaalit, joten eiköhän tänään nollaa puske Vojvodalle...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jesseee! 1-0. Hyvä.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Mietin vaan että jos pelaisin tuossa tämän päiväisessä Slovanin joukkueessa, kuinka iso olisi motivaatio? Aika hurja kokoonpano. 8-0 pitäisi päättyä
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Zapolski tutun "varman" oloinen. Jokerit av. Kyllä tää aika ulospuhallukselta tuntuu alun perusteella.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jesseee! Maalinumero 2 vuorossa. Jes! 2-0.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kaikki menee kun vain skodataan. Ei kovin montaa koppia ole Vojvoda napannut.

2-0 ja kaveri vie pelillisesti. Kuvaa hyvin tilannetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös