Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ke 20.2.2019 Jokerit - Slovan Bratislava

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Jara76, 20.02.2019 klo 10.09.

 1. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tossa rosteri mielestäni ihan Ok on. Jostain syystä alisuorittaa aina.
   
 3. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ei sitä nollaa olisi ollutkaan kiva ottaa...
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurri ja Vuorinen.. siinä Zapon korvaaja?
   
 5. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Voe perkele ku ette te nollapelin jinxaajat ikinä opi. :D
   
 6. Ruutu8 Jäsen

  Iso-Ollilta kyllä tyylikäs ele olla tuulettamatta maaliaan ja mennä suoraan vaihtopenkille kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ryssäpelaaja tuskin olisi osannut vastustajaa kunnioittaa.
   
  ketjuruletti ja sekolust tykkäävät tästä.
 7. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  7-1.
   
 8. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Melkein pelasi Zapo itsensä maanantain aloittavaksi
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei jaksa Olli ihan joka maalia tuulettaa.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Yakupov olisi mennyt tuulettamaan molarin eteen.

  Kuten odotettua melkoinen läpsyttely tästä tuli eikä tästä ottelusta kannata vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan.
   
 11. Museisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Just tämä. Kiva, että tuli onnistumisia, mutta turha niistä on sen enempää päätellä. Tsiigasin tänään sivusilmällä naapurin peliä ja se vasta sekasin on. Ei toki vaikuta meidän peliin mitenkään.
   
 12. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  3/3 sattui osumaan. Hyvä Mäksä!

  Ollille iso plussa tilanteen hoitamisesta. Aivan varma, että ryby nauraisi vieläkin tilanteelle ja koko jengi olisi ilkkunut.

  Loppuun perinteinen nollan sulaminen, että vähän jää vituttamaan kuitenkin. Zapolle nollat olisi suonut, kelpo torjuntoja ja sille maalille ei mitään voinut. Näytti vähän erikoiselta se maaliin johtanut jäähy myös.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2019 klo 22.03
 13. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Kertokaas asiantuntijat, mitä ihmettä eilinen Slovanin pelleily oli? Tuolla rahamäärällä, millä KHL:ää pelataan saavutaan vieraspeliin kolmella ketjulla ja yhdellä oikealla maalivahdilla.

  Mikä homma? Viime kauden KooKookin sai loppukaudesta kaksi maalivahtia kokoonpanoon.

  Onko Slovanin kassa tyhjä vai mistä tälläinen harrastesarjameininki?
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sääliksihän tuossa Slovania kävi.

  Määrällisestihän Slovanilla on ihan riittävästi pelaajia rosterissa, mutta jostain syystä saivat jalkeille vain kolme ketjua. Ykkäsveskarin myivät; kelpo kakkosveskari taas hoiti itselleen 5 pelin bannin. Siirtoraja kun on mennyt jo ohitse, niin eipä tuohon jäänyt muuta ratkaisua. Loukkaantunutta 2. veskari voi hyvin istuttaa penkillä "kakkosena", mutta pelikiellossa olevaa ei saa..
   
 15. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Slovanilla ollut tosiaan melkoinen epäonnen kausi, jossa ns. kaikki mennyt vituiksi. @powerplaymaker jo ylempänä listasi eilisen syitä. Eiliseen vaikutti myös se, että joukkue parhaillaan neljän pelin vieraspeli kiertueella. Jokeripeli oli kiertueen kolmas ja pääluku jo kerinnyt entisestään harvenemaan kiertueen aikana, ja reservejä enää hankala saada mukaan. Jos vedonlyöntivihjettä kaipaat niin Slovanilla huomenna peli Sotchissa, jälki voi olla rumaa. Tosin kertoimet voivat tässä vaiheessa olla jo hyvin matalat.

  Tosiaan koko kausi on ollut enemmän tai vähemmän epäonninen. Seura esimerkiksi hankki joukkueensa ykköspyssyksi viime kaudella 54 NHL pelissä tehot 10+6 nakuttaneen Chris Stewartin. Mies ei kuitenkaan ikinä Bratislavassa pelannut. Virallinen syy on se, että pelaaja myöhästyi pressistä ja joukkue purki sopimuksen. Syy kuitenkin taitaa oikeasti olla jotain muuta, sillä Stewart ilmoitti lopettavansa tapauksen jälkeen, pelasi muutaman pelin kaljaliigaa Kanadassa ja purki sen jälkeen lopettamispäätöksensä tammikuussa siirryttyään EIHL:n. Briteissä 14 ottelua tehoin 3+4.

  Toivoa sopii, että Slovan tulee ensi kaudella takaisin entistä ehompana.
   
 16. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei varsinaisesti liity suoraan eiliseen peliin, mutta todennäköisesti Minsk tulee huomenna myös vaan kolmen kentällisen voimin Helsinkiin. Ainakin eilisessä pelissään heillä oli vain 15+2 17+2 pelaajaa kokoonpanossa.

  korjataan sen verran, että oli siellä näköjään pari ylimääräistä mukana