Ke 19.3.2008 Jokerit-Pelicans (5. puolivälierä)

  • 19 212
  • 93

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No nythän meillä on sitten syntipukki valmiina jos sarja sössitään perusteellisesti.

Kyllä siihen enemmän tarvitaan kuin pelkästään Hirso. Ja jos Hirso oikeasti pilaa meidän peliä ja Shedden antaa sen tapahtua niin kyllä sen syyttävän sormen olisi osuttava myös Sheddeniin.

Tosin minä uskon ja toivon että Hirso osoittaa olevansa ammattimies ja asenne riittää pelata edelleen Jokereille vaikka täällä ei jatkakaan, siitäkin huolimatta että ei ole myöskään meidän fanien keskuudessa mitenkään erityisen pidetty.
 

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Mä luotan että Hirsolla on ainakin asenne kohdallaan kun pääsee pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Lätkämies on aina lätkämies ja rakastaa voittamista ja vihaa penkillä istumista joten voi olla vaikka vahvistus (Toisin kun pakkopullarunkosarjan loppupuolella...n 30 peliä...)...

Ottaa päähän että annetaan niin paljon tasoitusta maalivahtiosastolla.
Markkasella sarja olisi ollut 4-0 tai 4-1. Toisaalta kummankin joukkueen puolutus on nukkunut niin kiitettävästi että seuraavalla kierroksella ei tällä mitään jakoa- ei Pelsuilla eikä Jokereilla... Veikkaan muuten että jos Volvo ei pelaa seuraavassa pelissä niin koko kausi on ohi ja kaikki muu selittelyä.

Tuomarit oli tänään tasaisen keskinkertaisia mutta eivät missään nimessä ratkaisseet ottelua vaikka linja oli mitä sattui. Toivottavasti tämä pari jatkaisi eikä sitä edellistä tarvitsisi nähdä enään koskaan.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sheddenin mukaan päivän paras uutinen on se, että Hirso on taas pelikelpoinen. Muistini mukaan tosin jokerikannattajat vaikuttivat hyvinkin tyytyväisiltä kun Hirso pannansa sai, eikä päässyt sotkemaan hetkeen joukkueen pelejä.

Loverboy on loverboy. Minkä teet. Sveitsin jullit.

Paremmin tuo pelaa katsomossa.
Luokkaa kiitos ja näkemiin. Lo-Hi ja pari muuta velttoa paskaa kaveriksi katsomoon, ni jo alkaa Jokerisydän näkymään kentällä !!! .. kele !
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Sanattomaksi jää tuollaisen ottelun jälkeen. Ei voi käsittää miten tuolla tasolla voidaan sössiä tuolla tavalla. Mahtaa meidän kahta jääkiekkoilijaa Leinoa ja Stapletonia vituttaa kun tehot on yli kaksi pistettä/ottelu ratkaisupeleissä ja koko muu joukkue tekee kaikkensa jotta saadaan pelit sössittyä.

Pari havaintoa:
-Jokereiden budjetti on mitä? kaks miljoonaa? viis miljoonaa? Ja sillä rahalla siis ei saada maalivahtia joka torjuisi YHDEN vedon ottelua kohden? Niin hienoa oli Jokereiden hyökkäyspeli tänään että YKSIKIN vitun torjunta Puurulalta olisi vienyt Jokerit jatkoon, mutta ei. Kun Puurula oli Jokeripainostuksen lomassa onnistunut ensin hinaamaan Pelincansit jatkoajalle niin jatkoerässähän oli ihan selvää että jos Pelicans saa kerran kiekon hyökkäysalueelle tekemättä paitsiota niin peli on siinä. Ja hupskeikkaa niinhän siinä kävi. Vittu kun heräilee keskellä yötä ja näkee märkää unta siitä että joskus saataisiin Jan Lundell Jokerimaaliin niin kaikki ei ole kondiksessa.
-Harjoitellaanko Jokereissa ylipäätänsä mitään muuta kuin kiekon lyöntiä yli laidan omalta puolustusalueelta alivoimalla? Suomen ennätys kiekon lyömisessä katsomoon idioottimaisissa tilanteissa on jo tehty useaan otteeseen. Saatteko jonkunmoista tulospalkkaa tästä, vai miksi tämä saatanan hölmöily jatkuu vuodesta toiseen?
-Kuinka puolustustajat voivat olla noin huonoja? Kuinka puolustustajat voivat olla noin huonoja? Kuinka puolustustajat voivat olla noin huonoja? Kuinka puolustustajat voivat olla noin huonoja? Kysyinkö jo kuinka puolustajat voivat olla noin huonoja?

Perjantain peli Lahdessa on pelkkää kosmetiikkaa. Lauantaina pelataan Hjallisareenalla todellinen trilleri. Joko Markkasen vatsatauti hellittää tai sitten aloitetaan loma paikallista aikaa noin kello 19.15.

EDIT: Ja jumalauta ikäänkuin eivät huonot uutiset tähän vielä loppuisi niin Kim Hirschovits näköjään tekee paluun seuraavaa otteluun.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Pari havaintoa:
-Jokereiden budjetti on mitä? kaks miljoonaa? viis miljoonaa? Ja sillä rahalla siis ei saada maalivahtia joka torjuisi YHDEN vedon ottelua kohden? Niin hienoa oli Jokereiden hyökkäyspeli tänään että YKSIKIN vitun torjunta Puurulalta olisi vienyt Jokerit jatkoon, mutta ei. Kun Puurula oli Jokeripainostuksen lomassa onnistunut ensin hinaamaan Pelincansit jatkoajalle niin jatkoerässähän oli ihan selvää että jos Pelicans saa kerran kiekon hyökkäysalueelle tekemättä paitsiota niin peli on siinä. QUOTE]


Tai jos yhden ainoan kerran olisi Santalan poika viitsinyt panostaa puolustuspeliin ja pitänyt Latvalan niin peli olisi ollut siinä....mutta ei poika viitsinyt polkea liukui mailan mitan päässä :)
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelistä kotiutuneena voisi muutaman sanasen sanoa. Paskaa. Vitusta.

Ainoa valopilkku oli Ville Leino Leinon Ville, joka dominoi kenttää täysin. Valopilkku Ville Leino Leinon Villen ympärillä oli koko ajan pikku pussileukoja, jotka roikkuivat, hakkasivat, huitoivat, repivät, riistivät, purivat ja rikkoivat kaikella muullakin keinolla millä pystyivät, mutta jäähyjä tuli kuitenkin suhteellisen vähän.

Pelistä kotiutuneena ei voi kuin nauraa tälle kommentille. Kyllä siinä alkaa olla tuomareilla jo ylivoimainen tehtävä arpoa, koska Leinon polvilleen meno on johtunut jostain sääntöjen vastaisesta, kun jokaisen rehellisen kaksinkamppailutilanteen jälkeen tämä Ville Leino Leinon Ville konttasi jäällä silmiään tuomareiden suuntaan räpytellen.

Pelicansin kolmas maali tosin tuli tilanteessa, jossa Pelsuille olisi pitänyt viheltää omasssa päässä jäähy poikittaisesta mailasta. Ei vihelletty ja siitä sitten vastahyökkäyksellä maali. Noh, sattuuhan näitä.

Mitäs säännöt sanoo tuomarin peliin osallistumisesta nykyään? Eilen tuomari katkaisi Jokerisyötön, josta Pelicaanit pääsi ylivoimahyökkäykseen. Eikös tästä olisi pitänyt viheltää peli poikki? 1994? TPS-HIFK-sarjan aikanahan näitä sääntöjä muutettiin.
 

hyder

Jäsen
Noin muuten täytyy ihmetellä, onko todella aivan välttämätöntä, että palkitut pelaajat hakevat erikseen IS-tähtensä joka ainoan playoff-ottelun jälkeen? Jo HIFK:n ja TPS:n ekassa, niin ikään jatkoajalle venyneessä sääliottelussa syntyi vastaavanlainen hölmö tilanne, jossa kummankin joukkueen pelaajat olivat häipyneet kentältä melko nopeasti ratkaisumaalin jälkeen ja palkittujen piti sitten erikseen palata pukusuojasta noutamaan tunnustuksensa. Eikö pudotuspeleissä riittäisi, että tähdet ja muu vastaava sälä toimitettaisiin pelaajille myöhemmin, kun otteluiden päätösseremoniat ovat muutenkin minimissä?
Liiga on suuressa viisaudessaan päättänyt sakottaa hakemattomista tähdistä olikohan se nyt 1200€. Ei tartte sen arvostetun raadin jäsenen turhaan seisoskella siellä.

Pelistä sen verran, että kyllähän toi maalivahtia huutaa. Ei siellä mitään älyttömiä imurointeja olllut mutta ei kyllä niitä voittavia torjuntojakaan. Puurulalla on aivan mahtava kyky näytellä, että sillä on kiekko hallussa kunnes se löytyy jonkun jaloista ja ajautuu pelsupakille joka lämää sen jokeripakin pohkeen kautta tietty verkkoon. Eikä sitä tunnetta varsinaisesti luottavaiseksi voi kuvailla kun pelsut pääsee hyökkäämään. kele.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Muutama huomio pelistä ja muutenkin:

- Rita hyvä, vaikkakin olisi voinut lyödä loistavista paikoista sen ratkaisevan niitin 3. erässä.
- Puurulan suurin ongelma on paketin hajoaminen kun menee polvilleen. Lyhistyy kasaan kuin perunasäkki.
- Tuomarit ihan OK, vaikkakin se väärävaihto vihellys oli väärin vihelletty.
- Wilmiä on hehkutettu täällä, eilen hukkasi ratkaisumaalissa helposti kiekon Lopille.
- Kantor-Kalteva pakkipari alivoimalla, HUH HUH.
- Jantunen edelleen vähintäänkin hyvä, ellei jopa loistava.
- Jokereiden purut olivat koko pelin lähes naurettavia, jos yleensä kiekkoon osuttiin.
- Areenan joitakin myyntipisteitä suljettiin jo toisella erätauolla??
- Meneekö 10 000 rikki lauantaina?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, en malta olla esiintuomatta, että kun lueskelee näitä tässä sarjassa esiintyviä antipatioita koskien lähinnä jokeripelaajia, tulee väistämättä sellainen deja vu-ilmiö.

Esimerkkinä mainittakoon mm. Leinon kaatuilusta mussuttaminen, Puurulan pomputtelu ja Santalan laiskuus etenkin puolustuspäässä. Jokelasta ei kukaan ole kyllä vielä, ihme kyllä, avautunut.

Yhtä kaikki, jotkut asiat vaan tuntuvat olevan kestosuosittuja vuodesta ja pleijarisarjasta toiseen.

Täältä tähän
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
tutzba kirjoitti:
Ainoa valopilkku oli Ville Leino Leinon Ville, joka dominoi kenttää täysin. Valopilkku Ville Leino Leinon Villen ympärillä oli koko ajan pikku pussileukoja, jotka roikkuivat, hakkasivat, huitoivat, repivät, riistivät, purivat ja rikkoivat kaikella muullakin keinolla millä pystyivät, mutta jäähyjä tuli kuitenkin suhteellisen vähän

On se kova jätkä toi Ville Leinon Ville, kun ei sille kukaan voi mitään vaikka kuinka rikkoisi ja repisi......

flintstone kirjoitti:
Ei pidä edes paikkaansa. Latvala oli meillä myös yv-pakkina, paskahan se Jan oli siinäkin kuten lähes kaikessa kun täällä pelasi. Latvala on tyyppiesimerkki miehestä joka ei kestä ison seuran menestyspaineita. Lahdessa näkyy kulkevan ja vielä meitä vastaan ja sekös vituttaa

Jokereissa on saatu muitakin pelimiehiä näyttämään paskoilta, mistähän se mahtaa johtua??
 

surfa

Jäsen
Mitäs säännöt sanoo tuomarin peliin osallistumisesta nykyään? Eilen tuomari katkaisi Jokerisyötön, josta Pelicaanit pääsi ylivoimahyökkäykseen. Eikös tästä olisi pitänyt viheltää peli poikki? 1994? TPS-HIFK-sarjan aikanahan näitä sääntöjä muutettiin.

Heti en kyllä keksi muita tuomareiden peliin puuttumista koskevia sääntökohtia kuin tilanteen, jossa kiekko kimpoaa tuomarista maaliin. Ts. olisin taipuvainen uskomaan, että peliä ei suinkaan vihelletä poikki mainitsemassasi tilanteessa.

Joku kommentoi väärää vaihtoa, että olisi mennyt väärin. TV:stä nähtynä kyseessä oli päivän selvä väärä vaihto ja olihan se linjurikin mahdottoman hyvässä paikassa tilannetta tarkkailemassa. Eiköhän se mennyt ihan oikein lopulta
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Heti en kyllä keksi muita tuomareiden peliin puuttumista koskevia sääntökohtia kuin tilanteen, jossa kiekko kimpoaa tuomarista maaliin. Ts. olisin taipuvainen uskomaan, että peliä ei suinkaan vihelletä poikki mainitsemassasi tilanteessa.
Jos peli pitäisi viheltää tuossa tilanteessa poikki, olisi Jokereilta jäänyt 4-3-johtomaali tekemättä tiistaina. Sääntökirja on kuitenkin melko yksiselitteinen tältä osin: "peliä ei katkaista, jos kiekko koskettaa erotuomaria, ellei kiekko mene maaliin, jolloin maalia ei kuitenkaan hyväksytä."
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
...TV:stä nähtynä kyseessä oli päivän selvä väärä vaihto ja olihan se linjurikin mahdottoman hyvässä paikassa tilannetta tarkkailemassa. Eiköhän se mennyt ihan oikein lopulta..

Älköön tätä nyt otettako "itkemisenä", mutta oheisen linkin sivujen 36-37 mukaan asiaa tarkasteltaessa en menisi nyt ihan päivänselvänä pitämään.

http://www.finhockey.fi/mp/db/file_library/x/IMG/214712/file/Saantokirja_2006-2010.pdf

Vai onko SM-liigalla omat sääntönsä ja ennenkaikkea tulkintansa tästäkin asiasta? Siis ihan oikeasti tarkoitan...
 

surfa

Jäsen
Älköön tätä nyt otettako "itkemisenä", mutta oheisen linkin sivujen 36-37 mukaan asiaa tarkasteltaessa en menisi nyt ihan päivänselvänä pitämään.

http://www.finhockey.fi/mp/db/file_library/x/IMG/214712/file/Saantokirja_2006-2010.pdf

Vai onko SM-liigalla omat sääntönsä ja ennenkaikkea tulkintansa tästäkin asiasta? Siis ihan oikeasti tarkoitan...

Tietääkseni Liigalla ei ole tämän suhteen mitään omia tulkintoja, syksyllä tuohon vaihtotilanteeseen tuli sellainen tarkennus, että vaihdettava pelaaja tulkitaan olevan poissa kentältä, kun toinen jalka on vaihtoaition puolella. Eli pelaajan ei tarvitse ehtiä kokonaan vaihtoaitioon asti ennenkuin vaihdosta tullut saa osallistua peliin.

Oma tulkintani perustuu Canalilta nähtyyn tilanteeseen, jossa aitiosta hypännyt kaveri ottaa kiekon haltuun ja tässä vaiheessa vaihtoon menevän pelaajan molemmat jalat oli minusta vielä selvästi jäässä. Liike oli toki kohti luukkua, mutta jalkaa hän ei vaihtoaition puolelle ehtinyt ennen kiekon pelaamista laittamaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Tietääkseni Liigalla ei ole tämän suhteen mitään omia tulkintoja, syksyllä tuohon vaihtotilanteeseen tuli sellainen tarkennus, että vaihdettava pelaaja tulkitaan olevan poissa kentältä, kun toinen jalka on vaihtoaition puolella. Eli pelaajan ei tarvitse ehtiä kokonaan vaihtoaitioon asti ennenkuin vaihdosta tullut saa osallistua peliin....

Asia harvinaisen vilipitön... Näin ollen sanon tilannetta sitten minäkin päivänselväksi vääräksi vaihdoksi. Melkoisen lähellä katselin livenä ja vaihtoon menevä pelaaja oli vielä parin metrin päässä luukulta kun jäälle tulija jo pelasi kiekkoa. Taisin siinä jo sättiä ja nimitellä seeproja ääneen...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Paitsi että siinä Latvalan perseessä liukui Ossi Saarinen eikä Santala.

Niin Tommi Santala tuskin olisi tehnyt yhtä alokasmaista virhettä hyökkäyspäässä ja jos olisikin niin Santala olisi vetänyt Latvalan kylmästi nurin jo hyökkäyspäässä ja lähtenyt siitä boxiin. Näissä peleissä kokemattomalle Saariselle ikävä moka mutta sille ei voi mitään, virheistä pitää vain pystyä oppimaan. Saarinen on tuosta huolimatta ollut pirteä ilmestys ja rohkeaa haastamista on nähty. Huomenna on Ossilla mahdollisuus korjata virheensä (ellei Shedden penkitä Ossia tuon virheen takia nyt kun Hirso palaa kokoonpanoon).
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heti en kyllä keksi muita tuomareiden peliin puuttumista koskevia sääntökohtia kuin tilanteen, jossa kiekko kimpoaa tuomarista maaliin. Ts. olisin taipuvainen uskomaan, että peliä ei suinkaan vihelletä poikki mainitsemassasi tilanteessa.

Kyllä minä olisin muistavinani,että tätstä asiasta käytiin vääntöä 90-luvun TPS-HIFK pudotuspelisarjassa. Hifk pääsi kahdella nollaa vastaan hyökkäykseen tuomarista kimmonneen kiekon takia ja teki tästä maalin. Tämän jälkeen Jortikka? keuhkosi asiasta ja sääntöjä rukattiin. Samassa sarjassa Tepsi sai samanlaisen tilanteen, mutta peli vihellettiin poikki uuden sääntötulkinnan takia.

Sitä en sitten tiedä onko sääntöä muutettu vielä tämän jälkeen.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Sitä en sitten tiedä onko sääntöä muutettu vielä tämän jälkeen.
Kuten edellisessä viestissäni tähän ketjuun totesin, sääntökirjassa on kohta 484, "Kiekko koskettaa tuomaria". Se kuuluu kokonaisuudessaan seuraavasti:

"Peliä ei katkaista, jos kiekko koskettaa erotuomaria, ellei kiekko mene maaliin, jolloin maalia ei kuitenkaan hyväksytä."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös