Ke 17.3.2021 TPS - Kärpät

  • 2 549
  • 27

Ikuri

Jäsen
Enpä ole aikoihin odottanut illan kokoonpanoja jo aamukahvia hörppiessäni. Eilen nopealla vilkaisulla Kärpiltä puuttunut kärkiäijiä melkoinen tukku - Heshka, Kunyk, Jokinen, MNiemelä, TNiemelä, kun joukkue kynti routaista maata Mikkelissä. Veikkaan, että noista nimistä näemme ainakin osan tänään Gatoraden lämpöisten lamppujen hohteessa.

Turun Palloseuralta pelikuntonsa puolelta kysymysmerkkejä ovat eilen kolhuja saaneet Aleksi Anttalainen, Petteri Wirtanen ja Joel Janatuinen. Josh Kestner otti eilen päätösminuutilla vastaan säikäyttävän polvitaklauksen Tapparan Moravcikilta, mutta Kestner pelasi vielä ylivoimaa tuon tapauksen jälkeen.

Henrik Larsson oli eilen ilmeisesti rotaatiossa ja noussee tänään täyttämään Anttalaisen jättämää aukkoa. Kuten kaikki joskus Larssonin sekä Anttalaisen peliotteita nähneet tietävät, näitä kavereita yhdistää tasan sama seurajoukkue, pelipaikka ja kätisyys. Aleksi Anttalaisen mahdollinen puuttuminen jättää oikeasti ikävän loven TPS-pakistoon ja muuttaa pakiston rakennetta merkittävästi. Joel Janatuisen puuttuminen aukaissee taas väylää Mikael Pyyhtiän paluulle tulosyksikköön. Pyyhtiän otteissa olen saanut huomata välähdyksiä kiekollisista oivalluksista, mutta suoraan sanoen omaan silmääni ketju Pyyhtiä-Iskhakov-Kestner vaikuttaa ohuelta. Usko Raipen valmennustiimin järkevyyteen on kuitenkin tällä hetkellä horjumaton ja odotellaan, mitä sieltä täksi illaksi tulee - ei vaan millään malttaisi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eilen nopealla vilkaisulla Kärpiltä puuttunut kärkiäijiä melkoinen tukku - Heshka, Kunyk, Jokinen, MNiemelä, TNiemelä, kun joukkue kynti routaista maata Mikkelissä. Veikkaan, että noista nimistä näemme ainakin osan tänään Gatoraden lämpöisten lamppujen hohteessa.
Topi Niemelää ei ainakaan kannata odotella koska on vielä vammojen takia sivussa jonkin aikaa.

TPS:n kerroin 2.30, pitää varmaan laittaa mottipäinen Raipen suojateille.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Enpä ole aikoihin odottanut illan kokoonpanoja jo aamukahvia hörppiessäni. Eilen nopealla vilkaisulla Kärpiltä puuttunut kärkiäijiä melkoinen tukku - Heshka, Kunyk, Jokinen, MNiemelä, TNiemelä, kun joukkue kynti routaista maata Mikkelissä. Veikkaan, että noista nimistä näemme ainakin osan tänään Gatoraden lämpöisten lamppujen hohteessa.
Manner kertoi eilen pelinjälkeisessä haastattelussa, että Heshka, Kunyk ja Jokinen pelaavat tänään Turussa. Niemelät ovat molemmat poissa. Mikko odottaa Oulussa perheenlisäystä ja Topi on vielä loukkaantunut kuukauden takaisen taklaustilanteen jäljiltä edellisessä TPS-ottelussa.

Usko Raipen valmennustiimin järkevyyteen on kuitenkin tällä hetkellä horjumaton ja odotellaan, mitä sieltä täksi illaksi tulee - ei vaan millään malttaisi.
Oululaisleirissäkin odotellaan kauhunsekaisin tuntein, mikä kokoonpano tulee Mannerin rotaatiokoneesta tällä kertaa.

Hyvin olemattomat odotukset ovat tämän pelin suhteen. Kotijoukkue voittoputkessa vahvan vireen siivittämänä ja Kärppien vapaapudotus kohti säälejä näyttää vääjäämättömältä. Ehkä näin vahvassa kontrastissa piilee häviävän pieni mahdollisuus sille, että joku hikinen 1-2 vierasvoitto irtoaisi, mutta sekin tuntuisi mahtavalta kaiken tämän paskan keskellä.
 

Ikuri

Jäsen
TPS

31KRämö (1AKareyev)

55ABibic - 47VLajunen
5EViro - 33OBohm
7JIvarson - 6RRafkin

51MNurmi - 46JPärssinen - 48LPajuniemi
41AIntonen - 34RIskhakov - 62JKestner
27MPyyhtiä - 61JJasu - 90TIbragimov
60ELiukas - 13PWirtanen - 56HKuru
50SVainionpää

Kärpät

42PRybar (30JAnnunen)

73LSulak - 71LByström
4JHuttula - 26SHeshka
22TRonkainen - 18KPuutio
40JNiskala

17MPyörälä - 19CKunyk - 8TTieksola
20AMustonen - 13MKristof - 38AkRäty
36JJokinen - 25TMetsävainio - 29RKoblizek
23JHermonen - 52AaRäty - 21OKarvinen

lähde kokoonpanoille viekkaat Veikkauksen sivut.

Anttalainen ja Janatuinen siis loukkaantuivat eilen. Larsson potee ilmeisesti myös jotain, koska ei tänään edusta.

Kärpiltä tuoreina poissaolijoina loistavat Juhamatti Aaltonen, Jari Sailio sekä Miihkali Teppo.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kyllä tähän someklassikkoon lähdetään melkoisesta haastajan roolista. Eilinen peli oli edes tulokseen tuijottamatta karun näköistä tekemistä. Saa nähdä, että nähdäänkö tässä minkäänlaista tasonnostoa Kärpiltä. Toivottavasti, sillä rumat lukemat muuten taululla.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Mikä tää someklassikkojuttu on?

Kärppäkannattajat yllättävän allapäin illan suhteen. Itse sanoisin, että 2-3 päättyy ellei sitten vielä neljäs tyhjiin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Viimeksi tultiin takki auki ja 0-3 ekassa erässä. Jotenkin on samantyylistä kutinaa nytkin, toivottavasti olen väärässä. Kunykki on mukana, niin uskon Kärppien muutenkin skarppaavan eilisestä huomattavasti! Jokatapauksessa tulee hyvä matsi, paras voittakoon. Ennustan 2-3 Kärpille.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
lähde kokoonpanoille viekkaat Veikkauksen sivut.
Helvetin hienosti tiivistetyt kokoonpanot!
Hatunnosto tai jopa chapeau Kuusamakujalta!

TPS tänään:

#51 Markus Nurmi - #46 Juuso Pärssinen - #48 Lauri Pajuniemi
#41 Aarne Intonen - #34 Ruslan Ishakov - #62 Josh Kestner
#27 Mikael Pyyhtiä - #61 Juhani Jasu - #90 Timur Ibragimov
#60 Eetu Liukas - #13 Petteri Wirtanen - #56 Hannu Kuru
#50 Samuli Vainionpää

#55 Alen Bibic - #47 Ville Lajunen
# 5 Eemil Viro - #33 Oliver Bohm
# 7 Johan Ivarsson - # 6 Ruben Rafkin

#31 Karri Rämö
(# 1 Andrei Karejev)

Loukkaantuneet: # 4 Aleksi Anttalainen, #26 Lauri Korpikoski, #63 Joel Janatuinen, #94 Henrik Larsson
Rotaatio: #19 Valtteri Pulli, #35 Emil Vuorio, #40 Elias Laitamäki, #54 Leevi Teissala, #77 Topias Haapanen

Eilisen 16.03.2021 TAP-TPS -matsin jättivät kesken Aleksi Anttalainen sekä Joel Janatuinen. Vasta tämän päivän matsiennakossa mainittiin myös jo jokusen matsin poissaolleen Henrik Larssonin majailevan sairastuvalla "tällin seurauksena". Otteluennakon mukaan sairastuvan tilannetta tarkkaillaan day by day -statuksella - päivä kerrallaan. Ainoastaan Lauri Korpikosken loukkaantumisen tiedetään olevan pidempää sorttia - kapteenin kausi on ohi.

Tuoreiden poissaolijoiden tilalle nostetaan rotaatiosta kaksi hyökkääjää: Aarne Intonen ottaa Joel Janatuisen paikan kakkosketjusta, ja Samuli Vainionpää tulee 13. hyökkääjäksi. Itse asiassa kakkosketju näyttää erittäin hyvältä, erittäin tasapainoiselta. Mulla on sellainen tunne, että Intonen sopii erinomaisesti Ishakov-Kestner -duon rinnalle. Intostahan on luonnehdittu "saranapuolen kaveriksi" - avaa oven mielellään saranapuolelta. Tänään (ja loppuviikosta?) Intosella on todellinen näytönpaikka. Mä jotenkin haluaisin nähdä, että Intonen "ryövää" Janatuiselta ton kakkosketjun paikan täysin omilla peliesityksillään.

TPS lähtee illan matsiin siis kuudella puolustajalla. Huomionarvoista on se, että Alen Bibic ottaa paikan ykköspakkiparista. Eilen Anttalainen pelasi käytännössä koko ensimmäisen erän (peliaika 3:53), joten kaksi viimeistä erää TPS meni muutenkin kuudella puolustajalla. Tästä huolimatta Bibicin peliaika saatiin pidettyä järkevällä tasolla - 13:16. Ehkä nyt ei enää toisteta niitä virheitä, kun puolustaja nostetaan loukkaantumisten johdosta täysin väärään rooliin ja täysin väärälle peliajalle? Kaudella 2017-18 Bibicin kanssa saman kaliiberin Mark Fraser nostettiin ykköspakkipariin aivan liian suurelle vastuulle ja peliajalle Henrik Tallinderin loukkaannuttua. Bibicin peliaika ei missään nimessä saa nousta 15min korkeammaksi.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Turussa tasan kolme viikkoa sitten. Tuolloin Kärpät voitti ottelun ensimmäisessä erässä. Ensimmäisellä erätauolla taululla komeilivat 0-3 -lukemat. Kaksi jälkimmäistä erää olivatkin tasaisempia tai jopa TPS-merkkisiä osin tuomareiden avustaman KÄR-jäähyilyn, osin Palloseuran parantuneen peli-ilmeen johdosta. Viimeiset 40min TPS voitti 3-1, mutta ensimmäisen erän tahmailun jäljiltä se ei riittänyt edes jatkoille.

Tuolloin molemmat joukkueet olivat vastaavanlaisessa otteluruuhkassa kuin tälläkin viikolla. Kohtaaminen on molemmille joukkueille neljän ottelun viikon toinen - tosin tällä viikolla Kärppien lauantain kotimatsi KÄR-IFK on peruttu. Helmikuussa TPS:n kohdalla oli vaikea puhua "kotiedusta". Kärpät pelasi tiistai-iltana 23.02.2021 oman ottelunsa Tampereella Ilveksen vieraana. Samanaikaisesti JYP isännöi Palloseuraa Jyväskylässä. Ajattelee asiaa miten päin tahansa, niin Kärpillä oli matsiin lähdettäessä noin kahden, jopa kolmen tunnin aika-/lepoetu.

Fyysisen rasituksen lisäksi tällaisissa otteluruuhkissa mentaalipuoli näyttelee suurta roolia. Helmikuussa Kärpät voitti yhden lähimmistä uhkaajistaan Tampereen Ilveksen 1-0 Justus Annusen nollapelin siivittämänä. Näätälauma sai takuuvarmasti kyseisestä voitosta pienen ylimääräisen energiaboostin keskiviikon Turun iltaan. TPS vastaavasti tahkosi Jyväskylässä sarjajumboa vastaan, menetti kahden maalin johtoasemansa ja sai hikisen jatkoaikavoiton. JYP iski tasoitusmaalin alle kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Neljän tunnin bussimatka Jyväskylästä Turkuun saattoi tuntua kahdeksalta tunnilta.

Arvelin jo aiemmin, että TPS:n pelaajat tuskin olivat edellistä KÄR-matsia edeltävänä yönä ennen kolmea sängyissään. Jos Jyväskylästä ollaan matsin jälkeen hypätty bussiin iltakymmeneltä, matka kestää hallilta hallille noin neljä tuntia. Ehkä joskus kahden jälkeen yöllä pelaajat ovat lähteneet hallilta omiin koteihinsa. Ei siinä ainakaan paljoa ennen kolmea ole sänkyyn ehditty! Vastaavasti Kärpät on päässyt voitonriemuisina lähtemään Tampereen Hakametsän hallista kohti Turkua ehkä iltakympiltä ja olivat Turussa hotellissa heti puoliltaöin. Väitän edelleen, että tossa oli yksi merkittävä tekijä edellisen matsin ensimmäiseen erään.

Tällä kertaa asemat ovatkin toisinpäin. Jälleen molemmilla joukkueilla on neljän matsin viikon toinen osaottelu. Äh... Kärppien viikon viimeinen matsi lauantaina KÄR-IFK on peruttu. TPS pelasi eilen tiistaina 16.03.2021 Tampereella Tapparan vieraana. Lopputuloksena oli mustavalkoinen voitto 4-2. Ensimmäiset 40min TPS pelasi ihan oikeaa voittavan joukkeen peliä. Hieman mua pelottaa tuo eilisen matsin kolmannen erän herpaantuminen. Voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna, mutta nostettiinko jalkaa pois kaasulta vähän turhan aikaisin. Päästettiin Tappara mukaan peliin. Kuinka paljon sillä on sitten vaikutusta tämän päivän otteluun erityisesti henkisellä puolella? Eilisen kahden ensimmäisen erän tappamisen meininki pitää saada tuotua tähänkin iltaan.

Vastaavasti tällä kertaa se onkin Kärpät, joka hävisi sarjajumbolle. Mikkelin illasta tuskin jäi oululaisittain paljoa kerrottavaa jälkipolville? Turpaan tuli 1-5. Kuinka pitkältä sitten Kärppien bussimatka Mikkelistä Turkuun on mahtanut tuntua? Bussilla ei taida alle viiteen tuntiin ehtiä eli olisiko Kärppälauma yöpynyt jossain matkan varrella ja tullut vasta tänään iltapäivällä Turkuun. Ainakin näin se kuulostaisi järkevämmältä.

Muutenkin voisin oululaisilta kysäistä Kärppien matkasuunnitelmista. Onko kellään tietoa miten Kärpät on esim. tämän viikon matkaohjelman suunnitellut? Viidessä päivässä Kärppien pitäisi matkata Suomea ristiin rastiin: Oulu-Mikkeli-Turku-Kuopio-Oulu. Ainakin oletan, että torstain välipäivänä ei käydä Oulussa. Vai käyttääkö joukkue jo runkosarjassa lentokonetta?

Matsi ratkeaa siihen, kuinka tuoreella jalalla Kärpät on liikkeellä heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Jos valmistautumisessa on vähänkin jokin asia mennyt pieleen, taululla on ottelun päätteeksi rumat lukemat kotivoiton kunniaksi. Kenties Mikkelin lukemien toisinto? Toisaalta... eilinen ohipeli saattoi olla Kärppä-valmennukselta ihan taktinen veto. Ei tietenkään haettu tylyä tappiota, mutta pidettiin ratkaisijoita rotaatiossa helpon voiton toivossa. Käsitinkö siis oikein, että tänään laatikkoon hyppäävät Shaun Heshka, Jussi Jokinen ja Cody Kunyk olivat eilen huilivuorossa? Kuulostaa siltä, että Kärppä-valmennuksen taktisella puolella pidetään tätä TPS-matsia viikon tärkeimpänä otteluna.

TPS:n voittoputki tulee katkeamaan joskus - siitä ei ole kysymystäkään. Toivottavasti se ei tapahdu vielä tänään. Mahdollista pudotuspelikohtaamista silmällä pitäen tänään olisi ehdottoman tärkeätä raapia kunnon voitto.
 

Takakarvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mestis Hockey
Vahvasti on sellainen kutina, että tänään Kärpät nostaa häntäänsä korkealle ja voittaa matsin. Rybar maalille ja pari tärkeää miestä takaisin kokoonpanoon. Ja vielä eilen ohipeli, joten tänään on eri jallalla liikkuva petolauma askissa. Tepsillä muutama ikävä poissaolo ja Rämön jumalmoodikin tulee päätökseen.

Terva ja höyhenet toki jo roudattu esille.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Vahvasti on sellainen kutina, että tänään Kärpät nostaa häntäänsä korkealle ja voittaa matsin. Rybar maalille ja pari tärkeää miestä takaisin kokoonpanoon. Ja vielä eilen ohipeli, joten tänään on eri jallalla liikkuva petolauma askissa. Tepsillä muutama ikävä poissaolo ja Rämön jumalmoodikin tulee päätökseen.

Terva ja höyhenet toki jo roudattu esille.

No pessimisti ei pety koskaan. Täällä taas on hunajapurkit avattu jo ja maisteltukin valmiiksi. Muutama Kärppäfani kutsuttu kylään peliä katsomaan, jotta saa tulettaa näille ihan kunnolla. Nyt jos koskaan on oiva mahdollisuus niistää aina vaikea Kärpät ihan maan rakoon.

(Kyllä täälläkin pelätään pahinta)
 

Ikuri

Jäsen
Tässä olen yrittänyt sytkärillä pitää lämpöä yllä, mutta onneksi saapui mestari @Mr.Fox, joka katsoi otteluketjua kohti ja kuin lohikäärmeenä ikään henkäisi ja sai liekit roihuamaan villinä. Todella tärkeä ottelu asetelmien kannalta on käsillämme ja siksi virittäytyminen iltaan on jo aloitettu laajalla rintamalla. Miten niin laajalla rintamalla? Mulla on tyhjiä tölkkejä (cokis) aimo rivi edessäni, se luo laajuutta.

Aarne Intonen on kotijoukkueelta ehdottomasti mielenkiintoisin seurattava. Hän on nyt käsittääkseni kolmas pelaaja, jota Ruslanin ja Joshin ketjuun kokeillaan. Markus Nurmi oli ensimmäinen ja luontainen aloittaja tuossa, sillä hänen kokonaisvaltaisuutensa tunnetaan jo muuallakin kuin Turun seudulla. Nurmesta haettiin taatusti apua nuorelle venäläissentterille. Kun Markus "Makke" Nurmi jäi EHT:n vangiksi, alkoi Joel Janatuisen esiinmarssi. Janatuisen laukaus on mallia hyvä ja pelaaminen sujuu molempiin suuntiin, mutta toivon, kuten ylempänäkin jo todettua, että Intonen tuo näyttävän kaksikon tueksi enemmän evästä pöytään. Voiko - hei - nuorelta pelaajalta sellaisia suoraan vaatia? Kyllä voi. Kausi 2020-21 ja Turun Palloseuran kakkosketju - siinä ollaan voittavassa joukkueessa tekemässä tulosta.

Vainionpää taisi olla pienoinen huti hankintana. Edes Korpikosken pitkä loukkaantuminen ei avannut kaverille pelipaikkaa, kun Kuru sekä Liukas ovat ajaneet valmennuksen silmissä Samulin ohitse. Topias Haapanen, joka on taiteillut itsensä jonkin sortin alivoimaosaajaksi jatkaa edelleen rotaatiossa. Jos mitään vammaa ei ole taustalla, on mielenkiintoista, miksi Haapanen huilaa molemmat ottelut, kun peräkkäisinä päivinä tässä kuitenkin ahkeroidaan ja pelataan.

Karri Rämöön itsellä vahva luotto. On erinomainen maalivahti. Sen verran tasaista koitosta povaan, että onhan tällä kertaa katseltu kalajokisen rankkareita.

Kolmella pakkiparilla yrittää TPS suorittaa. Itsellä eniten kysymysmerkkejä jättää ilmaan pari Bibic-Lajunen, koska mistään ketteryyksistä ei tässä parissa puhuta. Eemil Viro on sulavaliikkeisenä ollut mainio Lajusen vierellä ja tätä taustaa vasten olisin kernaasti nähnyt eiliseltä hajotettavan Ivarsson-Rafkin parin, kun ymmärrän, että suoraan Anttalaiseksi ei Bibiciä voinut Bohmin rinnalle istuttaa. Pikkujuttuja ja uskon tässäkin Raipeen tiimeineen enemmän kuin omiin ajatelmiini.

Kaikille oikein hyvää kiekkoiltaa. Minäkin nautin - taatusti.
 
Viimeksi muokattu:

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Mikä tää someklassikkojuttu on?
Kait tää pohjautuu useamman vuoden taakse (2016?) Kärpät-TPS playoff-sarjaan, jossa käytiin sosiaalisessa mediassa kovaa vääntöä fanien kesken. Kai tuosta sarjasta jotakin video ja GIF-meemejä myös irtosi, kun TPS laittoi Turun ottelussa neloskenttänsä Jonne Virtasen siivittämänä tappelemaan ylivoimalla Kärppien päätyyn, siinä toivossa, että Kärppien ykköshevoset saataisiin jäähylle/suihkuun. Siitä varmasti saatiin myös mehukkaat keskustelut pelin jälkeen :D

Korjatkaa tai lisätkää, jos joku muistaa taustan paremmin :D
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien peli voi toki olla tänäänkin mitä vaan, paitsi loisteliasta. Muutama levännyt ykköskorin pelaaja mukaan. Mamban paluun jälkeen hyvä vire on hiipunut ja vaihtunut lopulta todelliseen konttaamiseen. Kärppien elämä on nyt selviytymistaistelua. Ruma turpasauna on ihan mahdollinen, jopa todennäköinen. Meidän mestaruus on 1-2 voitto.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kait tää pohjautuu useamman vuoden taakse (2016?) Kärpät-TPS playoff-sarjaan, jossa käytiin sosiaalisessa mediassa kovaa vääntöä fanien kesken. Kai tuosta sarjasta jotakin video ja GIF-meemejä myös irtosi, kun TPS laittoi Turun ottelussa neloskenttänsä Jonne Virtasen siivittämänä tappelemaan ylivoimalla Kärppien päätyyn, siinä toivossa, että Kärppien ykköshevoset saataisiin jäähylle/suihkuun. Siitä varmasti saatiin myös mehukkaat keskustelut pelin jälkeen :D

Korjatkaa tai lisätkää, jos joku muistaa taustan paremmin :D

Vai viitataanko tällä someklassikolla maankuuluun Moisio - Kukkonen episodiin?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS:n voittoputki tulee katkeamaan joskus - siitä ei ole kysymystäkään. Toivottavasti se ei tapahdu vielä tänään. Mahdollista pudotuspelikohtaamista silmällä pitäen tänään olisi ehdottoman tärkeätä raapia kunnon voitto.
Hirvittävää paskaa!

Oulun Kärpille kaikki kunnia. He pelaavat jääkiekkoa. TPS:lle on tulossa oikein kunnon ohipeli - eikä se ole pelkästään vastustajasta kiinni. Kiekko polttaa TPS-pelaajien lavoissa täysin paineistamattomana, kaksinkamppailuihin ei mennä voittamaan, vaan lähinnä "selviytymään", TPS-pelaajat kompuroivat omiin luistimennauhoihinsakin... pakko sanoa, että vierasjoukkue on ainoa, joka yrittää tehdä tästä kärkiottelua.

Mun katsomiseni loppui suunnilleen jo minuuttia ennen Kärppien avausmaalia. SM-liigan sivut olivat vielä auki, joten kuulin tutun kilahduksen. Tiesin jo ennen katsomista missä matsissa ja mihin päähän on lävähtänyt. Nyt mä toivon TPS:lle kunnon herätystä. Se olisi sellainen, että Kärpät hakkaa kunnon lukemat tauluun. 0-7 on tilauksessa!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
TPS:n kerroin 2.30, pitää varmaan laittaa mottipäinen Raipen suojateille.
Onneksi en laittanut. TPS kavensi juuri 2-7 mutta ei taida ihan kiri vielä riittää.

Erikoinen peli ollut mitä olen ehtinyt töiden lomassa seurata, Kärpiltä tylyin suoritus vuosiin.
 

Ikuri

Jäsen
Onnittelut Kärpille. Lopputulos ei valehtele yhtään, ei yhtään. Kärpät lensi ja TPS rimpuili, mutta ei päässyt lennolle mukaan.

Kärpät jatkaa nyt kasvot puhtaina.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärpillä tänään kasvojenpesun aika näköjään. Vai onko kyse vaIn TPS:n huonoudesta tänään.

Varmasti molempia. Kärpät oli tiivis ja tyly. Kotijoukkuekin saapui paikalle mutta siihen se jäi. Pienen pieni toivonkipinä saatiin toisessa erässä. Kavennusmaalin jälkeinen vaihto tiivisti hyvin koko TPS:n pelin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Sellainen peli. Aivan "pakollinen" kasvojenpesu eilisen perseilyn jälkeen. On tää urheilu kyllä ihmeellistä.

Someklassikko ei petä koskaan, aina tapahtuu!
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meidän mestaruus on 1-2 voitto.

Ollaan ylivoimaisia mestareita!

Selostaja sai ajatuskatkoineen punaisen maton viritettyä ja ylänurkan soimaan ilman ärsyttävää änänänänää-meininkiä, vaikkei aina kuulostanut olevan samassa pelissäkään paikalla?
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ollaan ylivoimaisia mestareita!

Selostaja sai ajatuskatkoineen punaisen maton viritettyä ja ylänurkan soimaan ilman ärsyttävää änänänänää-meininkiä, vaikkei aina kuulostanut olevan samassa pelissäkään paikalla?

Totta. Tätä ei ole tällä kaudella nähty. HIFK voitettiin syksyllä selvästi, muuten ei olla suurinumeroisesti voitettu. Hyvä kun tämäkin peli tuli. Varsinkin sen eilisen pohjanoteerauksen jälkeen. On tämä ihmeellistä äärilaidasta toiseen heilahtelua.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Huh huh. Vaikka olikin megalomaaninen ohipeli, ei noin ärtsyä vastustajaa ole tällä kaudella Gatoradella nähty. No pitää nyt vaan toivoa ettei kauden trendi toistu, ja voittuputkea seuraava tappioputki onnistutaan välttämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös