Ke 14.11.2007 Jokerit - KalPa

  • 9 385
  • 31

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tauko takana ja toinen neljännes koko runkosarjan kakusta alkaa. Paperilla Jokerien pitäisi pyyhkiä KalPalla helposti jäätä, mutta tilastot väittävät toista. Viimeisimmän liiganousunsa jälkeen savolaiset ovat olleet vittumainen joukkue Jokereille: Yhdeksästä ottelusta vain 4 voittoa varsinaisella peliajalla Jokereille, kaksi voittoa jatkoajalla/rankkareissa ja KalPa on voittanut kolmesti. Viimeksi Kuopiossa KalPa hallitsi lähes koko 60min, mutta Jokerit käänsi pelin Markkasen huipputorjunnoilla ja Santala & Stapleton kaksikon henkilökohtaisen taidon avulla.

Prinsiipit keskiviikolle:

- Jokerien asenne. Edelliskaudet ovat osoittaneet, että KalPa voittaa Jokerit aina, jos ei pelaaminen kiinnosta. KalPa osoitti ennen taukoa Ipaa vastaan, että jos siimaa annetaan, niin se käytetään hyväksi.

- Jaksaako KalPa? Jokerien asenteen ollessa kunnossa joukkue tullee ykkösketjunsa avulla myllyttämään rajusti KalPan maalia kohti. Tämän illan hirveä tappio IFK:lle oli varmasti henkisesti raskas isku jengille.

- Avausmaali. Ratkaisee itse asiassa erittäin paljon. Jos Jokerit saa pikaisen avausmaalin, saattaa tulla rumat numerot. KalPan tehdessä avausmaalin, tulisi pelistä erittäin vittumainen kokemus Jokereille.

Alkaakohan ottelun yleisömäärä 6:lla vai kenties jopa 5:llä? IFK:lla samaan aikaan kotipeli JYP:ä vastaan, joka velottanee yleisöä eikä tuo KalPa lukeudu niihin yleisöä vetäviin porukoihin liigassa.

Kylmästi veikkaan, että tämä menee joko 7-2 Jokereille tai 1-3 KalPalle.
 

stigers

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Ja toivon sydämestäni, että Järvinen olisi pelaava maalivahti, Bicekin varusteet löytyisivät, ja Laine siirrettäisiin katsomoon keräämään motivaatiota ja varsinkin tehoja.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kuopio

on vastustajan kotikaupunki ja erityisen kiva kaupunki onkin. Myös KalPa on sympaattinen joukkue, kuului suosikkeihini jo 1990-luvun alussa, kun Kuopio oikeasti pärjäsi, ja joukkueella on mukavat ja reilut fanit. Valitettavasti vaan tällä sympatialla ja mukavuudella ei pärjää nykypäivän liigassa*, vaan KalPan osa on taas olla sarjajumbona. Toki vielä on ainakin teoriassa mahdollisuudet nousta sarjataulukossa, mutta kyllähän tämä semmoisen ihmeen vaatisi, että sen jälkeen TuTon voitto Kärpistä kevään 1999 play off-sarjassa divarissa ei olisi teko eikä mikään...

Siitä huolimatta tai sen takia Jokerit voi tehdä pelistä itselleen taas kerran vaikean, muistetaanpa vaikka viime helmikuussa, kun KalPa vei kaikki pisteet Areenalta.

Muutama huomio vielä:
- mikä on Jokerien asenne? Tuleeko hikinen voitto, murskavoitto vai häpeällinen tappio.
- miten pelaa Mika Strömberg?
- onko yleisömäärä kaikkien aikojen pienin Areenalla Jokerien osalta? Maaliskuun 2004 play off peli Jypiä vastaan poislukien

Siinä mietittävää niille, jotka paikalle menee. Itse en pääse paikalle muiden esteiden takia, mutta jostain viestimestä yritän pelin kulkua seurata ainakin tulosseurannan muodossa.

*sympatialla ja reiluudella ei saa pisteitä SM-liigassa, mutta eipä sillä tunnu saavan myöskään suomalaisia naisia. Miten muuten voi selittää sen, että olen vielä sinkku :P
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Kalpa on varmasti sisuuntunut IFK-tappion jälkeen ja pelaa paineitta. Jokerit taas on aina paska taukojen jälkeen ja pelaa yleensä heikosti Kalpaa vastaan. Kalpalla siis on hyvät mahdollisuudet napata pisteitä Areenalta.

Mielenkiintoista on myös nähdä ketkä Jokereissa pelaavat ja millä taktiikalla mennään. Varis on varmuudella poissa ja Louhikin taitaa olla epävarma (?). Tämä voisi olla ottelun kannalta hyvä asia, sillä nyt Shedden voisi peluuttaa nuorempia ja nälkäisempiä pelaajia ja antaa Hoviselle peliaikaa maalissa ja antaa Markkaselle hieman lepoaikaa raskaan maajoukkueturnauksen jälkeen.

Jos aiemmat merkit pitävät paikkansa niin Jokerit siis pelaa kahdella ketjulla ja Markkanen on maalissa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tasainen ja vaikea ottelu tulossa Jokereille, niin kuin melkein aina KalPaa vastaan. Tauon jälkeiset ottelut ovat olleet vaikeita Jokereille, ja tuskinpa tämäkään poikkeusta tekee. KalPalla on peli kulkenut ilmeisen hyvin viime otteluissa, mutta karkeisiin virheisiin ja rouva fortunan vittuiluun on kaatunut 3 pistettä.

Jos Jokerit saa avausmaalin aikaiseksi nopeaan tahtiin, voi ottelusta tulla helppo kotijoukkueelle, mutta mikäli vieraat sen tekevät, voi olla, että Jokerit iskee päätään seinään taas tuloksettomasti. Kliseisesti erikoistilannepelaaminen ratkaisee paljon. Jokereiden yv ja av on ollut huonoa, eikä Shedden saanut sitä pelaamaan maajoukkueessakaan. Joten tuskinpa suurta muutosta sillä saralla vieläkään. Uskon, että Hovinen olisi pelannut maalilla tänään ilman loukkaantumistaan, mutta nyt siellä pelaa varmasti Markkanen.

Louhi palaa tänään kehiin, mutta Tuulola on edelleen sivussa ja Varis on poissa aina kevääseen saakka. Puolustus ei tosiaan hurraahuutoja aiheuta, mutta näillä mennään.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään
Jani Tuppurainen - Jarkko Kauvosaari - Jiri Bicek
Janne Jalasvaara - Mika Strömberg

Jyri Junnila - Ville Hämäläinen - Tuomas Kiiskinen
Timo Seppänen - Juha Alastalo

Mattias Remstam - Tapio Laakso - Mikko Laine
Otto Honkaheimo - Ville Varakas

Aatu Hämäläinen - Teemu Virtala - Henri Huohvanainen
Aku Pekkarinen

13. hyökkääjä: Tommi Jokinen

Mika Järvinen
(Tuomas Nissinen)

Loukkaantuneet: Timo Salo (olkapää), Mika Oksa (kuume)


Päätuomarit Boman ja Levonen

Itse olen tyytyväinen kokoonpanoon. Valmennusjohto on hyvin hereillä ja pelaa niillä nappuloilla mitä on.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomen maajoukkue, altavastaajat
Laitetaanpa nyt sitten Jokerienkin kokoonpano kun muut eivät ole viitsineet.

1. Kenttä
18 Stapleton, Tim
21 Santala, Tommi
89 Leino, Ville

26 Kauppinen, Marko
27 Jokela, Mikko

2. Kenttä
16 Salmelainen, Tobias
25 Wilm, Clarke
19 Louhi, Jyrki

61 Jalkanen, Samuli
14 Helenius, Sami

3. Kenttä
9 Virta, Tony
44 Hirschovits, Kim
28 Rita, Jani

7 Kalteva, Mikko
6 Kuparinen, Mikko

4. Kenttä
41 Saarinen, Ossi
42 Strömberg, Kim
15 Koivisto, Arto

29 Kulmala, Vesa
22 Rontti, Mika

Maalivahdit:
30 Markkanen, Jussi

Varalla:
2 Hovinen, Niko


Eli Tuulola edelleen sivussa, samoin pitkäaikaispotilas Varis. Hovinen sen sijaan luukulla ja Louhi kakkosessa. Salmelainen voisi tänään vaikka pamauttaa maalin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Helvetin hienoa kun sinä Douglas Arthur Shedden et voi antaa Niko Hoviselle vastuuta ja ajatella samalla ehkä Jokerien tulevaisuutta, vaikka se sinua tuskin yhtään kiinnostaa. Markkanen pelaa koko runkosarjan, mutta mitäs sitten tehdään kun jos hän loukkaantu poffien aikana? Aivan, Hovinen kylmiltään maaliin. -b
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Helvetin hienoa kun sinä Douglas Arthur Shedden et voi antaa Niko Hoviselle vastuuta ja ajatella samalla ehkä Jokerien tulevaisuutta, vaikka se sinua tuskin yhtään kiinnostaa. Markkanen pelaa koko runkosarjan, mutta mitäs sitten tehdään kun jos hän loukkaantu poffien aikana? Aivan, Hovinen kylmiltään maaliin.
Sen verran pitää Douglas Arthur Sheddenia puolustella, että ei kai se Hovinenkaan tällä hetkellä ihan terässä ole ja toisaalta, en usko että joku hikinen runkosarjamatsi marraskuussa paljon vaikuttaisi kesken pleijareiden enää.

Vaikka Jokerit on Sheddenin aikana perinteisesti ollut aika hyvässä tikissä aina breikkien jälkeen, niin valitettavasti uskon että tänään tulee vaikea ottelu, koska vastassa on erittäin ärsytetty KalPa ja Pekka Virta. Toivotaan kuitenkin että edes piste saataisiin tästä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toivotaan kuitenkin että edes piste saataisiin tästä.

Joo, sen verran pitää olla optimistinen, että toivotaan että EDES yksi piste jää tänään Helsinkiin. Jos kaksi pistettä tulee, niin se on melkein maksimaalisuoritus eikä joukkueelta voi pyytää enempää. Minua pelottaa..
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kävin eilen katsomassa erinomaista A-junnujen ottelua Tapparaa vastaan, ja silloin jo ihmetytti Hovisen puuttuminen. Eipä ihmetytä enää.

Eilen jäällä oli halukas, taisteleva, luisteleva, nälkäinen ja yrittävä Jokerit. Mitenhän minä luulen, että tänään ei vastaavaa tulla näkemään? Pelottavia matseja nämä KalPa-pelit. Pakko olisi voittaa ja sitten ei voiteta kuitenkaan, kun ei vaan nappaa tarpeeksi. Nooh, onneksi on työeste illalla niin ei tarvitse lähteä Isoon Saliin niiden tuskastumaan niiden neljäntuhannen muun kanssa...
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Järvisen maaliin laittaminen on ehdottomasti parasta antia tälle päivälle. Eipä ole miehelle tosin kovin helpoksi tehty SM-liigauran alku. Ensimmäinen peli oli Kärppiä vastaan ja nyt uran toisessa pelissä vastassa on Jokerit Hartwallilla. Kuopion ottelu taisi Järviseltä mennä kuitenkin melko mukavasti ja Nissisen haparoitua on varsin perusteltua kokeilla jälleen Järvistä. Toivotaan onnistumisia! Mielenkiintoista olisi ollut nähdä (=kuulla) Hovisen otteita vastapuolen maalilla. Molemmat veskarit kun ovat olleet nuorten maajoukkuekuvioissa mukana tällä kaudella.

Maalivahtiasian lisäksi olisi varsin mielenkiintoista kuulla kommentteja Bicekin pelistä illan ottelusta. Ainakin vastuuta luulisi tulevan, koska ykköskenttään on mies merkattu. Muutoinkin kentät näyttävät ihan hyviltä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Lyhyesti: Jokerien tehtyä kaksi maalia luultiin taas, että homma on ratkennut ja rotsit putos lattialle. No, ilmeisesti Doug antoi rakentavaa palautetta toisella tauolla, sillä kolmannessa erässä alkoi olla taas tekemisen meininkiä ja väkisin väännettiin ne 3p, jotka tulivat todellakin tarpeeseen.

KalPaa käy vähän sääliksi, koska jo toisen kerran tällä viikolla ryssivät maalin johdon viime hetkillä. Voittamisen pelko tuntuu olevan armoton.

Meinasi muuten Kalteva "paikata" johtomaalinsa tarjoamalla karmealla harhasyötöllä KalPalle paikan tasoitukseen lopussa. Onneksi hyvän pelin pelannut Bicek osui vain tolppaan..
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
KalPaa käy vähän sääliksi, koska jo toisen kerran tällä viikolla ryssivät maalin johdon viime hetkillä. Voittamisen pelko tuntuu olevan armoton.

Sama täällä. Mielelläni KalPan olisin Ässien edellä nähnyt tämän kierroksen jälkeen, mutta näköjään aina loppu se bensa viime metreillä!!

KalPa on esittänyt kuitenkin ihan hyviä otteita, mutta kun ne eivät kestä sitä 60 minuuttia + vähän huonoa tuuria = tulos ja sijoitus on tämä.

Jotain positiivista kuitenkin KalPan pelistä, niin Bicek taisi olla ihan hyvällä pelipäällä. Vai miten kommentoi paikanpäälllä olleet esityksiä?!?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Meinasi muuten Kalteva "paikata" johtomaalinsa tarjoamalla karmealla harhasyötöllä KalPalle paikan tasoitukseen lopussa.
Taisi kuitenkin Kuparinen olla, joka tuon paikan KalPalle pelasi.

Ekassa erässä näytti että Jokerit jyrää vakuuttavaan voittoon, mutta toisin kävi. KalPa pelasi erittäin rohkeata ja aggressiivista karvaus- ja taklauspeliä, josta tuli mieleen SaiPan kusipääkiekko. Tämä siis läpi ottelun. Toisessa erässä KalPa otti tukevan otteen pelistä ja oli erittäin lähellä voittaa koko ottelun. Jokerit tosiaankin heräsi kolmannessa erässä pelaamaan ja sai kun saikin ottelun tasoihin ja vielä voittomaalinkin tehtyä.

Tänään jos milloinkaan, vastustaja olisi aktiivisuudellaan ja rohkeudellaan ansainnut vähintäänkin pisteen. Ymmärrän hyvin että valmentaja Pekka Virtaa saattaa taas tänään vähän vituttaa.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kaiken kaikkiaan heikkotasoista jääkiekkoa, mutta josta kuitenkin saatiin erittäin jännittävä ottelu. KalPan voittoa olisi voinut jopa pitää oikeudenmukaisena, niin surkeasti Jokerit välillä pelasi etenkin toisessa erässä. Jokerien asennevamma tuli esiin tilanteessa 2-0, jossa pelailtiin pari umpisurkeaa yv:tä kun luultiin ottelun olleen siinä. Kalpa käytti tilaisuutensa erinomaisesti hyväkseen ja teki hienoja maaleja Jokerien koomaillessa. Etenkin Bicekin maali oli todella hieno, vaikka kaveria muuten ei juuri näkynyt. Lopussa ilmeisesti kolisutti tolppaa Jokerien viimeisestä koomasta. Tuppurainen oli Kalpan paras ja puolustajista HIFK-junnut Varakas ja Seppänen olivat varsin liukkaita ja nauttivat isosta peliajasta. Seppänen esitti myös ottelun hienoimman piruetin tilanteessa josta tuli myös Jokereille jäähy. Noin sekunti kontaktin jälkeen Seppänen hyppäsi oikein kierteellä kaksi kierrosta ilmassa ennen kuin päätyi jään kautta jäähylle. Yksi koomisimmista sukellusjäähyistä mitä on näkynyt.

Kolmannessa erässä Ströbä otti kohtalokkaan jäähyn nappaamalla kiekon katsomoon ja pian tämän jälkeen toinenkin kalpalainen jotui jäähylle ilmeisesti huidottuaan maalin edessä. Tänään 5-3-yv toimi hyvin ja molemmista tilanteista tehtiin maalit. Tasoitusmaalissa ilmeisen kokematon maalivahti Järvinen ui monta sekuntia rintaa maalialueella ja Santala pääsi upottamaan kiekon tyhjiin. Myös voittomaalissa Järvinen oli todella hermostuneen oloinen syötettyään kiekon suoraan Ridalle maalin takana ja pian tämän jälkeen Kalteva pääsi ratkaisemaan ottelun Virran loistavasta syötöstä. Kohtalokas virhe Kalpa-höykkääjältä joka ei seurannut miestään.

Nyt kun tuli Kalpa nähtyä ensimmäisen kerran, niin todella pienikokoinen joukkue on kyseessä. Rutiinitaso on matalalla, joten ei ihme että matsit tiukoilla hetkellä usein kääntyvät tappioksi.

Yleisöä oli yllättävän paljon muuallakin kuin jumbotronin näytöllä.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Järkyttävä esitys Jokereilta. Alussa vähän pelattiin ja lopussa oli onnea. Pelissä ei muuten ollut järjen häivää ja kun siihen lisätään olematon tempo ja asenne niin se on sitten tämän näköistä. Nyt ainakin selvisi mitä tauolla tehtiin: ei mitään. Wade on selvästi vetänyt reenejä, sillä peli oli ihan saman näköistä kuin mitä oli kaudella 05-06.

Kalpaa käy sääliksi, sillä se olisi ansainnut vähintään pisteen ja normaalioloissa kolme. Mutta niin vain sössittiin tämäkin ottelu ihmeellisellä tavalla vaikka voittoa oikein väkisin tarjottiin. Minkäänlaista loppukiriä ei Jokereilla ollut, mutta kun 5-3-ylivoimalla kiekko leplatti kuin ihmeen kaupalla maaliin ja heti perään Kalteva osui vaihteeksi kiekkoon niin taululla olivatkin täysin ansaitsemattomat johtolukemat. Loppuun vielä Jokeripakilta super-sössiminen omalla alueella ja Kalpan mieheltä veto tolppaan. Ei jumalauta, Kalpan olisi pitänyt voittaa tämä ottelu! Hävetti melkein katsoa kun Jokerit tuuletti kolmea pistettä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Valitettavan tuttu tarina siitä tuli molemmille joukkueille. Tosin Jokerit voi olla edes jotenkin tyytyväinen voittoon, ei mihinkään muuhun tänään. KalPa kärsi taas suorastaan karmean tappion, tosiaan sääliksi käy ja kyllähän tämä syö Kuopion miehiä sen kuuluisan rotan lailla. Saisko KalPa sitten ammennettua näistä tappioista edes jotain itseluottamusta umpisurkeihin kotipeleihinsä?

Suht nopeasti tullut 2-0 johto taisi taas olla viimeinen naula Jokerien asenne-arkkuun tänään. Yhtäkkiä peli olikin sitten 2-3, nousu kahden maalin takaa voittoon taisi sitten olla enempi KalPan heikkoutta (rutiinin puutetta) kuin Jokerien hyvyyttä. Jos nyt jotain positiivista kaivaa - tietysti kolmen pisteen lisäksi - niin maalintekijöiksi saatiin välillä vähän uusiakin nimiä.

Yleisömäärä - ainakin ilmoitettu - oli kyllä ihmeen iso, taitaa olla normaalia Areena-lisää. Ja tietysti tällä pitää kuittailla naapurin suuntaan, kun niillä oli samaan aikaan kotiottelu...vaikka paikalla olisi ollut 1 000 katsojaa, ilmoitettu määrä olisi ollut sopivasti suurempi kuin DDR-hallenin kapasiteetti.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
No, kyllä sääliksi käy KalPaa ja itseä. Itse myös paikan päällä olleena, niin on se kumma, että vaikka voittoa tarjottimella tarjotaan, niin ei kun ei.

Mielestäni Bicek ja Tuppurainen olivat myös selvästi näkyvimmät pelaajat KalPasta ja Bicek vaikutti todelliselta vahvistukselta heti ensimmäisessä ottelussaan. Tässä se kuitenkin taas nähtiin, että voittamaan tottunut joukkue kykenee voittamaan häviöihin tottuneen joukkueen vaikka puolivaloilla.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kolmannessa erässä Ströbä otti kohtalokkaan jäähyn nappaamalla kiekon katsomoon ja pian tämän jälkeen toinenkin kalpalainen jotui jäähylle ilmeisesti huidottuaan maalin edessä.

Haloo! Se on Ströba, vaikka Kalpassa nyt pelaakin. Vähän sama asia kun jotkut eivät millään opi sanomaan Sörkka.

Itse keskityin tänään riitelemään Ässä-fanien kanssa Alpo Suhosesta ja joidenkin muiden kanssa sairaanhoitajista samaan aikaan kun Jokerit pelasi. En vain jaksanut raahata luitani Areenalle. Kun tilanne oli 2-0 tuli sama tunne kuin Jokeri-pelaajillekin, se on siinä. Eipä ollut. Käynti saunassa ja tilanne oli muuttunut 2-3. Seuraavien löylyjen aikana Jokerit tekikin kaksi maalia ja voitti kuin ihmeen kaupalla. Suoraan sanoen Kalpaa käy jo sääliksi. Johtoa ei pystytä millään pitämään ottelun lopussa. Väitän kuitenkin, että aurinko tulee paistamaan ennen pitkää risukasaankin. Kova yrittäminen ja nuorten pelaajien ennakkoluuloton asenne kantaa jossain vaiheessa hedelmää. Tuohon jengiin ensi kaudella muutama täsmävahvistus, jotka S. Kapanen on luvannut, niin homma kääntyy.

Kivat pisteet Jokereille kuitenkin. Kärpät on enää parin pinnan päässä ja Pelicans osoitti kuolevaisuuden merkkejä. Hyvä ilta siinä mielessä. Ja mukavaa, että Apekin on taas kehissä.
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kahden miehen ylivoimalle Jokerit pääsi, kun ensin jokeri-ikoni Mika Strömberg epäonnekkaasti purki kiekon katsomoon KalPan omalta alueelta. Toinen jäähy olikin sitten käsittämättömimpiä vihellyksiä tämän kauden liigassa. KalPa purki kiekon omalta alueeltaan Jokereiden päätyyn ja kuin tyhjästä Jari Levonen vihelsi KalPan Otto Honkaheimolle rangaistuksen huitomisesta. Koko hallissa ei takuulla ollut ketään muuta, joka olisi tuosta tilanteesta lähettänyt KalPan kahden miehen alivoimalle.

- Me ollaan just purettu alivoimalla ja kiekko on 50 metriä toisessa päässä, kun jostain pohkeen näpäytyksestä ”Japa” antaa meille jäähyn. Ei helvetti", manasi Pekka Virta ottelun jälkeen käsittämätöntä tuomiota.

Teksti lainattu jatkoajan raportista.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitääkö tässä nyt sitten tosiaan alkaa uskoa Vesa Rantasen kehittelemään teoriaan, että Japa puhaltaa Hartwall Areenassa ihan reippaasti ja sovitusti kotijoukkueen eduksi?

27.9. pelattu Jokerit-Tapparahan oli se ottelu, jonka jälkeen Rantanen teoriansa Veikkaajassa esitteli. Silloin Japa tarjosi ihan sumeilematta Jokereille ylivoimaa aina kun suinkin kehtasi. Myös arvokasta 5-3-ylivoimaa oli tarjolla.

Tuolloin ajattelin, että Levonen puhaltaa vain Tapparaa vastaan, koska nekin huhut aika vahvoina ovat velloneet, että Japan inhokkijoukkue on Tappara.

Radiosta nähtynäkin jotenkin haiskahti tämä KalPa-peli. Eihän sitä mihinkään sääntöihin virallisesti ole kirjattu, mutta aika yleinen käytäntö on, että alivoimalla saa vähän enemmän liikkua sääntöjen harmaalla alueella. Ainakaan hipaisujäähyjä tuolloin ei tulisi viheltää. Toinen jäähyihin liittyvä kirjoittamaton laki on vielä sekin, että pikemminkin tuomarilinjan tulisi suosia aktiivisempaa joukkuetta. Vähän kuin painissa, että passiivisempi mattoon. Tosin painissakin nykyään heitetään kolikolla se, kumpi laitetaan ensin mattoon...
 

jeke

Jäsen
Pitääkö tässä nyt sitten tosiaan alkaa uskoa Vesa Rantasen kehittelemään teoriaan, että Japa puhaltaa Hartwall Areenassa ihan reippaasti ja sovitusti kotijoukkueen eduksi?

Radiosta nähtynäkin jotenkin haiskahti tämä KalPa-peli. Eihän sitä mihinkään sääntöihin virallisesti ole kirjattu, mutta aika yleinen käytäntö on, että alivoimalla saa vähän enemmän liikkua sääntöjen harmaalla alueella. Ainakaan hipaisujäähyjä tuolloin ei tulisi viheltää.

Kyllä alkaa väkisinkin epäilyttää, sillä hipsujakin kovemmista poikittaisista mailoista ei Levonen kuullun perusteella KalPalle kahden miehen ylivoimaa antanut. Jokereille sen sijaan antoi kahdesti. Rankkoja tuomioita kaiken kaikkiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös