Ke 12.10.2011 Jokerit - HIFK

  • 52 082
  • 182

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tämän pelin katson Urholta. Eihän sitä viitsi tähän peliin vaivautua jotain sarjataulukon loppupään jengiä katsomaan, kun lauantaina kylään tulee sarjan kärkijoukkue, tosin toivottavasti ei enää tämän pelin jälkeen... :)

No tuo oli huono jopa provoksi. Sitä ihan asiallisesti ihmettelen ja harmittelen, että nämä paikalliset on taas sijoiteltu päin peppua sarjataulukossa. Eli nyt joukkueet kohtavat jo toisen kerran ja ilmeisesti ihan lähiaikoina on kolmas peli ja ensimmäinen DDR-hallissa.

Kun nyt ollaan saatu vähennettyä runkosarjan pelit kahdeksasta viiteen (pl. mahdolliset tasaukset tammikuussa), niin eikö näitä pelejä voisi sijoitella sarjataulukkoon paremmin...silloin tulisi näihin peleihin taas enempi latausta, nyt on paljon laimeammat odotukset kuin kauden avauksessa, vaikka Jokerien peli on kulkenut hyvin.

Toivotaan silti hyvää peliä ja tasokasta vääntöä. Kovaa, mutta reilusti - kaukalossa ja pelin jälkeen Jatkoajassa :)
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Hohhoijaa mikä tuomarilinja!

IFK:lla 4 jäähyä kahdessa ekassa erässä ja niistä voi ilman värilasejakin sanoa että kolme olivat aivan käsittämättömiä tuomioita! Mutta kuitenkin näistä selvitty ja johdossa kolmanteen erään. Nyt vittu ne pisteet himaan! Tsemiä IFK!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK on nyt niin nuijittu jäänrakoon mediassa ja eri joukkueiden kannattajien suunnalta, myös omien, että illan pelistä voi jopa odottaa pikkuyllätystä kaikille ja se yllätys on tietysti HIFK:n voitto.

4-3 voitettiin, kuten jo hieman vihjailin aamulla. Ei kovin suuri yllätys sen jälkeen, kun saatiin vielä avausmaali 12 sekunnin jälkeen.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hirveää peliä IFK:lta, vielä hirveämpää tuomareilta. Ei kyllä jäänyt mitään käteen tästäkään pelistä. Pisteet kelpaavat, mutta ei kyllä lämmitä tälläisen esityksen jälkeen.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Onnittelut naapurille voitosta. Paikkoja oli kotijoukkueella, mutta tänään ei uponnut. Tuomarilinja oli kyllä hirveää ja pakko sanoa että HIFK siitä kärsi reilusti kotijoukkuetta enemmän.

Mieltä lämmittää reilun 300e pitkävetovoitto, mutta ei tästä illasta silti jäänyt kovin hyvää mieltä. Uutta matoa koukkuun perjantaina.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika samanlainen peli kun kauden avauskin, mutta tällä kertaa Jokerit ei saanut paikoistaan maaleja. HIFK kärsi pari kertaa tuomareiden päätöksistä, mutta kenttäpelissä oli jälleen aika paljon Jokereita perässä. Yksilöt HIFK:llä loistavia, mutta joukkuepeli oli edelleenkin aika karmaisevalla tasolla. Ilman näitä kahden ensimmäisen maalin kaatumisia lopputulos olisi voinut olla sama kuin ensimmäisessäkin pelissä, mutta nyt naapuri rokotti armotta virheistä.

Tähdet:
*** Riksman
** Mi.Granlund (lähinnä kahden maalin takia, muuten yllättävän näkymätön)
* Heino

Onnittelut IFK:lle voitosta, tänään olitte parempia.
 

jeani

Jäsen
IFK voitti kuten odotettavissa oli.

-Huikeaa ylivoimaa vetävät Granlundit ja kumppanit. Jokereilla ei ylivoimalla mitään ideaa.

-Tasakentällisin täysin Jokereiden peli

-Jokerit taklaa todella paljon

-Tuomarit vetivät kotijoukkueelle suotuisasti

-Maalipaikat luokkaa 10-6.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kiitos IFK, ei ollut todellakaan sitä ehjää 60minuuttista mitä on peräänkuulutettu, mutta pisteet ja varsinkin se että aiheutettiin narreille eka 0 pisteen peli ja vielä himassa MAISTUU!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Helppoja voittoja. Ei vaan riitä ratapihan pojilla toi taitotaso. Ja veskarikin on mitä on. Meillä tota maalintekovoimaa piisaa ja Riksman hoitaa loput. Ai niin, vissiin väärin voitetut kolme pinnaa, narreja ei vissiin huvittanu/haluttanu voittaa tänään. Eivät pelanneet "tasollaan". Hahaa! Oliko Granlundin pojat vähän liikaa tänään? Tehäänkö uudet jaot?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nyt kävi näin, ei mahda minkään. Kaikki putket katkeaa joskus jne. Peliä en nähnyt, joten en rupea sen enempää analysoimaan. Riksmanilta hyvä peli, Jokerit tuhlaili. Perjantaina paremmalla onnella. Tuomareille iso lampaanperse.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas matsi. Pistetään vaikka ranskiksilla:

- Tuomarit vielä enemmän kuutamolla kuin Jokereiden ylivoima. Aivan käsittämättömiä tuomioita. Tällä kertaa niistä kärsi enemmän vastustaja, mutta on se nyt perseestä että Liigassa voi olla tuollainen tuomarilinja.

- HIFKi oli tänään Granlundit + Riksman ja täysin jyrän alla, eikä Jokerikoomailuista tulleita maalejaan lukuunottamatta saanut mitään aikaan 5 vs 5. Nyt tiedän miltä HIFKifaneista tuntui viime playoffeissa, kun mikään ei mennyt ineen vaikka paine oli hirveä ja sitten tulee yksi-kaksi-kolme virhettä joista vastustaja heti rokottaa.

- Riksman liekeissä, Kilpeläiseltä ei se paras päivä. Maalit kyllä olivat molemmille tekemällä tehtyjä, eikä niissä veskoilla ollut oikein mitään jakoa.

- Jotenkin näytti siltä että Jokerit odotti voittavansa iisisti. Tämä näkyi lepsuna asenteena, joka johti virheisiin. Paska tsägä että juuri noiden koomailujen aikaan Pikku Porot olivat laitumella ja hakkasivat kiekkoa ineen.

- Mäki Jokereiden ykkösessä ei toiminut ja Filppula vietti rokulipäivää. Hardt äkkiä takaisin.

- Jokereiden ylivoimassa pakkipari Niemi-Väänänen. Siis mitä vittua Erkka? Ei ihme jos ei kiekko mene verkkoon. Tänään ei kyllä pomppinutkaan, mutta silti.

Big Red Reindeers vei tällä kertaa pisteet Stadista Stadiin. Toivottavasti tämä pistää Jokerit tekemään hommia enemmän.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helppoja voittoja. Ei vaan riitä ratapihan pojilla toi taitotaso. Ja veskarikin on mitä on. Meillä tota maalintekovoimaa piisaa ja Riksman hoitaa loput. Ai niin, vissiin väärin voitetut kolme pinnaa, narreja ei vissiin huvittanu/haluttanu voittaa tänään. Eivät pelanneet "tasollaan". Hahaa! Oliko Granlundin pojat vähän liikaa tänään? Tehäänkö uudet jaot?

Ohhoijaa, en ihan näin vanhalta nimimerkiltä odottanut tämän tasoista kirjoitusta. Harmillista ettei jatkoajassa ole missään mahdollista enää keskustella otteluista ilman jatkuvaa turhaa provoilua ja muuta lapsellista lällättelyä.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onnittelut IFK:lle voitosta, tänään olitte parempia.

No ei todellakaan oltu, ehkä maalien muodossa joo, mutta sanotaan näin että jos matsia olisi pelattu 60min ilman jäähyn jäähyä niin taululla olisivat lukemat about 5-0. IFK:n aseet tähän matsiin tiedettiin, kun joukkuepelaaminen on vielä aliarvoista, eli yksilöt ja ylivoima. Paljon on duunia edessä vielä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä tuli vähän mieleen ne 90-luvun alkupuoliskon matsit, kun HIFK:n miltei ainoa mahdollisuus voittoon oli Sakke Lindforsin unelmapeli. Voitto kyllä maistuu ja pikkuisen palautti uskottavuutta tähän hommaan, vaikka peli ei todellakaan ollut mitään kaunista.

Ei varmaan pitäisi antaa paikalla olleille faneille sapiskaa, kun seurasin itse matsin ruudulta, mutta voisi kyllä fanclub järjestää "vierasmatkan" näihinkin peleihin. Punaista paitaa taas halli puolillaan ja joukkue johtaa suurimman osan pelistä, mutta ei kovinkaan montaa kertaa HIFK-huutoa kuulunut. Hankalaa se kunnon kannustuksen aikaansaaminen kyllä on, jos ei ole selkeitä johtajia mukana.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen peli. Oli kyllä kauden viihdyttävin ja samalla ylivoimaisesti IFK:n kauden paras ottelu tähän mennessä - ja mihin paikkaan! HIFK voitti paitsi Jokerit, myös tuomarit ja tämä tekee varmasti hyvää jengin itseluottamukselle. Lukuisista lahjoista huolimatta narrilauma jäi rannalle ja nyt tekee hyvää. Tätä peliä enemmänkin niin hyvä tästä kaudesta vielä tulee!

+Ylivoima. Kaksi ylivoimaa, kaksi maalia ja täydellistä dominointia. Yhden kosketuksen syöttöjä toisensa perään, hienoa katseltavaa.

+Granlundit. Hei mistä näitä saa lisää?

+Riksman. Pari aivan täyttä paraatipelastusta ja maaleille ei todellakaan voinut mitään. 42 torjuntaa kertoo kaiken oleellisen.

+Alivoima. Täysin käsittämättömien jäähyjen ei annettu pahemmin häiritä, ja tuloksena 7 narriylivoimasta yksi maali. (ja toinen toki jälkitilanteesta) Wirtanen AV:n herra ja hidalgo.

+Muut yksilöt. Pesonen oli vielä vähän unessa, mutta silti taisteli huikealla yksilösuorituksella Dehnerin jäähyn josta seuranneesta YV:stä Söderholm paukutti ottelun voittomaalin. Erikoismaininnat Tuomaiselle, (pari kovaa pommia, näitä on odotettu!) Söderholmille, Jokelalle ja tietty Peltoselle.

-Fyysisyys. Taas jäätiin taklauksissa jälkeen, ja vaikka peli päättyikin onnellisesti niin minun IFK:ni on se joka taklaa enemmän kuin vastustaja - kotona ja vieraissa.

-------Tuhat miinusta ja tusina lampaan persettä: tuomarilinja! Miten helvetin yksipuolisesti SM-liigatasolla voi viheltää? IFK:n neljästä ensimmäisestä jäähystä tasan yksi oli aiheellinen, kolme muuta täysiä lahjoja. Ja tietty 2/3 päättyivät maaliin joko ylivoimalla tai välittömästi sen jälkeen. Hyvitysjäähyt ovat jo ihan tarpeeksi oksettava ilmiö, mutta yksipuolinen olemattomien rikkeiden viheltäminen toisen joukkueen hyväksi menee jo aivan yli. Onneksi tuomarit eivät saaneet peliä ratkaistua kovasta yrityksestä huolimatta.

Stadin kaikkien aikojen herruus on edelleen siis IFK:lla kahden voiton turvin. Loppuupahan ainakin narrifanien keuliminen edes hetkeksi.

Lisätään nyt vielä, että vastustajaan nähden kauden paras peli. Murskavoittoja en oikein laske, kun vastustaja on ollut niin huono ettei ole tarjonnut mitään mittaria. Nyt tarjosi ja tällä kertaa testi läpäistiin. Huikea määrä on vielä parannettavaa varsinkin 5v5-pelissä, mutta kai tästä saa nyt hetken nauttia ennen ylihuomista KalPa-peliä.
 

Carlos

Jäsen
Ohhoijaa, en ihan näin vanhalta nimimerkiltä odottanut tämän tasoista kirjoitusta. Harmillista ettei jatkoajassa ole missään mahdollista enää keskustella otteluista ilman jatkuvaa turhaa provoilua ja muuta lapsellista lällättelyä.

Eiköhän tuo ihan vaan kieliposkella piruilua ole.

Narreilta asiallisia kommentteja ja onnitteluja enemmän maaleja tehneelle joukkueelle, siitä bointsit. IS:n toimittajalle ennakosta iso keskisormi, lälläslää. Varmaan sekin tosin tarkoituksella provosoiva.

Tarpeelliset pisteet, muuten sitten ei paljon lapsille kerrottavaa. Ja mitä jos meillä ei olisi tota MiGiä. Olis aika ankea kauden alku.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
- Jokereiden ylivoimassa pakkipari Niemi-Väänänen. Siis mitä vittua Erkka? Ei ihme jos ei kiekko mene verkkoon. Tänään ei kyllä pomppinutkaan, mutta silti.

Jos me katsottiin samaa peliä, niin pakkeihin me tämä peli hävittiin. Ja tuonti sellaisiin. Erityisesti Ron Jeremy oli todella yössä omissa. Ja Klingon...no joo.

Toihan on vaan yksi peli, mutta huonommallemme nyt hävittiin.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ansaitsematon tuurivoitto. Joskus käy näinkin, että huonompi voittaa ja siinä sitä onkin juhlimista täksi illaksi - jee jee. Aivan järkyttävä tuomari"linja"! No, mitäpä voi odottaa, kun Rantala on kehissä.

No, tulos tyydyttää ja antaa aihetta iloon, mutta paljon on tekemistä, mikäli meinataan voittaa narrit sarjataulukossa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
- Juuso Riksman, kiitos!
- Haistakaa dumarit paska, harmi ettei peli kääntynytkään narreille, vaikka niin sitä haitte. 3-4 käsittämätöntä jäähyä HIFKlle.
- Ei HIFKn peli vakuuta vieläkään, vaikka makeat 3 pojoa tulikin.

Ei mulla muuta, dumarien pelleily jäi eniten mieleen tästä. Paska-Jakkekin sai ansaitun kympin turhasta suunsoitosta ja pelleilystään, heh.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sääli että jää ilmeisesti oli aika kehno, joka johti aivan järjettömään määrään huonoja syöttöjä ja ihmeellisiin flipperipalloihin. Vauhtia ja kontaktia oli nimittäin kerrankin tarpeeksi ja kaiken kukkuraksi tuomarit antoivat pelata. Ekassa erässä tuomaritoiminta oli ehkä parasta mitä olen vuosikausiin nähnyt! Kokonaisuutena kuitenkin ihan kelpo ottelu, jonka parempi taas kerran voitti. Tämän voiton laittaisin ihan sataprosenttisesti Matikaisen piikkiin, koska oli selvästi psyykannut ja valmistanut joukkueensa hyvin.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
kaiken kukkuraksi tuomarit antoivat pelata. Ekassa erässä tuomaritoiminta oli ehkä parasta mitä olen vuosikausiin nähnyt!.

Jotenkin haiskahtaa siltä et asut jossain tosi syvällä metsässä, etkä siitä johtuen pääse paljon pelejä näkemään?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ei tuossa tainnut olla mitään tuurin kanssa tekemistä, kovalla prosentilla nimet lehteen ansaitusti. Mutta paljon te naapurissa olette jäljessä viisikkopelissä meitä, vaikka voitittekin nyt.

Valitettavasti näin on. Jos HIFK;n peli olisi kuosissa Jokereiden tapaan, emme olisi tuolla arsenaalilla sijalla kahdeksan, 9 pinnaa Jokereita jäljessä. Mutta onneksi on kautta vielä jäljellä. Hirvittää kylläkin mihin Petu-kiekko meitä vie.

Tänään 3p ja ne oli tärkeät pojot.
 

Tuuppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hokki
Pelihän oli täysin Jokereiden hallinnassa toisen erän muutamia hetkiä lukuunottamatta. Maalipaikat selvästi Jokereille, mutta Riksman vei pisteet naapuriin tällä kertaa. Ei sinänsä huoleta tulos, kun peli kuitenkin on pääpiirteittäin kunnossa ja tuolla pelillä pisteitä tulee hyvään tahtiin jatkossakin, mitä taas ei voi sanoa naapurista. Yksilöt siellä pari pinnaa hommaa väkisin, mutta pitkässä juoksussa tuolla ei pärjää.

Pakit jäivät siinä mielessä mieleen, että omissa pari karkeaa virhettä ja toisessa päässä ei sitten avopaikoistakaan saada puukäsillä sisään. Masto vois hommata ratkaisijan kädet, koska muuten paketti on kasassa. Ja Klingonin mailasta puolet pois, niin pysyy kiekko hallussakin viivalla tai lähtee lämäri maalia kohti. Teemu voisi opettaa miten sitä keppiä käytetään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jotenkin haiskahtaa siltä et asut jossain tosi syvällä metsässä, etkä siitä johtuen pääse paljon pelejä näkemään?
Hengitä syvään, pyydä äitiäsi vaikka lukemaan ja tulkitsemaan sinulle mitä kirjoitin ja kerro sitten kaikki tuomarivirheet jotka ensimmäisessä erässä havaitsit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös