Ke 11.9.2013 Jukurit - SaPKo

  • 4 981
  • 19

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kausi 2013-2014 polkaistaan käyntiin huomenissa ja heti ensimmäiselle kierrokselle sattuu tälläinen herkkupala Mikkeliin.

Harjoituskausi meni miten meni ainakin vierasjoukkueen osalta. SaPKo harjoitteli 7 ottelua joista se voitti 2 ja hävisi 5. Jotenkin on sellainen kutina, ettei kotijoukkueenkaan otteet olleet ihan sitä mitä odotettiin. Kotisivulta ei näkynyt tuloksia joten en ala niitä mistään kaivelemaan, mutta mieleen on jäänyt, että KooKoo taisi pölläyttää Jukureita peräti kolmesti tukkaan. Saa korjata jos meni vikaan.

Kokoonpanoja ei tietystikkään ole tiedossa, mutta SaPKolta puuttuu varmuudella Hyökkääjistä Heiskanen, Huttu ja Essen jotka ovat kaikki toipilaita. Eilen varmistui, että SaPKoa saapuu toisesta linnakaupungista auttamaan hyökkääjä Eetu-Ville Arkiomaa, puolustajat Petteri Nikkilä ja Lauri Kärmeniemi sekä maalivahti Timo Niemi. HIFK:stä Essenin loukkaantumista paikkaamaan saapui Aki Kivelä.
Kaikkien muiden pitäisi pelata paitsi Niemen, sillä maalissa on ilmoitettu seisovan Jani Kautto.

Jukureiden tilanteesta loukkaantumisten ym. suhteen ei ole suurempaa tietoa joten josko joku siltä kantilta Savoa kertoisi lisää.

Peliä en pääse näkemään vaikka mieli tekisi. Jospa se MestisTV näyttäisi. Vai näyttääkö?

Jukurit on kova, mutta SaPKokaan ei enää niin heikko kuin vielä vähän aikaa sitten näytti. Räppään tulosveto veikkauksen optimistisesti 2-3.

E: SaPKo avausottelussa

1. Mikko Nuutinen - Ville Eskelinen - Jesse Laaksonen

Iiro Vehmanen - Jori Pakkanen

2. Mika Mörsky - Joonas Toivanen - Eetu-Ville Arkiomaa

Petteri Nikkilä - Ilari Metsola

3. Mika Hyvärinen - Pekka Niemimaa - Niklas Huovila

Lauri Kärmeniemi - Anssi Virkki

4. Teemu Suhonen - Niko Kallela - Aki Kivelä

MV : Kautto (Niemi)
 
Viimeksi muokattu:

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Jukurit keskiviikkona:
I 12 Hyvärinen - 16 Koskinen - 29 Juntheikki

20 Forsström - 5 Rukajärvi

II 28 Laine - 10 Jalo - 11 Rohtla

6 Vaarasuo - 3 Järvinen c

III 23 Laakkonen - 8 Hokkanen - 17 Savolainen

7 Purolinna - 4 Akkanen

IV 27 Memonen - 25 Kalliola - 15 Nöyränen

Maalissa: 30 Similä (35 Galansky)

Kovalta näyttää ketjut. Kakkonen tulee tekemään tuhoa tällä kaudella. Uusi halli, Sapko vastassa, viiri kattoon. Hieno avausmatsi tulossa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kovaa on tuo Jukureiden setti, mutta tässä lepää meidän toivomme

Maalissa: 30 Similä (35 Galansky)

Etenkin Nuutinen on kunnostautunut Similän uunottamisessa. Jo Laserin peleistä lähtien.
 

Sic

Jäsen
Viime kaudella Jukurit voitti omat kotipelinsä SaPKoa vastaan 3-2 ja 4-0. Ei tuo vierasvisiitti mikkeliin ole huomennakaan savonlinnalaisille helppo, mutta tuskin tässä nyt mitään murskalukemia silti vielä nähdään kun kausi on vasta alkamassa. Uskoisin silti että Jukureiden pelaajamateriaalin tasokkuus ratkaisee lopulta matsin, sellainen 3-1 tai 4-1 tulosveikkaus tähän voidaan heittää. Heikentyneellä SaPKolla luulisi olevan iskun paikat alkukaudesta, kun jokainen joukkue hakee vielä pelirytmiä. Toisaalta jos isoja tappioita tulee jo nyt, niin kaudesta voi tulla pitkä ja tuskainen. Jukurit ei voi näitä matseja kotona hävitä jos he meinaavat tavoitella runkosarjan ykköspaikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kausi olisi sitten aluillaan ja odotukset kauteen ovat kovat. Ensimmäiset pelit on kuitenkin aina kysymysmerkkejä, lähteekö peli kulkemaan heti alusta asti. Jukureiden kokoonpanoa katsoessa äkkiseltään luulisi, että tämähän on läpihuutojuttu, mutta SaPKo on aina SaPKo. Ei tuohon tarvita kuin savonlinnalaisten molarilta (Kautto?) vähän venymistä ja Jukureiden pitämistä nollilla mahdollisimman pitkään, niin pulassa on kotijoukkue. Tämä on nähty ennenkin kun ollaan "ylivoimaisina" suosikkeina peliin lähdetty.

Jukureiden maalilla aloittaa Similä. Petterin olisi pikku hiljaa annettava todelliset näytöt taidoistaan ja palauttaa faneille usko hommaan. Kotisivujen äänestyksessä "Kumman toivot aloittavan maalilla?" on aika tylyt lukemat Galanskyn hyväksi (22%/78%). Näillä mennään ja Similä pelaa nollapelin..

edit. nyt lukemat onkin yhtäkkiä tasoittuneet paljon: 45% / 55 %. Joku bugi vai mikä, kun tuo tapahtui kuin silmäniskusta..
 
Viimeksi muokattu:
SaPKon menestymisen avain tässä pelissä on maalivahtipeli molemmissa päissä ja toivottava Jukurien "takki auki"-mentaliteetti peliin tullessa. Mutta tuskin takki kovin levällään on, kun kausi on alussa ja kaikilla into piukeella. Jukurit voittaa pelin yhtä varmasti ylivoimallaan kuin Stalin aikanaan talvisodan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jospa se MestisTV näyttäisi. Vai näyttääkö?

Onko kellään tästä mitään faktapohjaista tietoa?
Eilen peli oli sivulla ostettavissa ihan normaalisti ja koelähetys pyöri hyvin. Nyt sivu on "poissa käytöstä" eikä muuta tietoa ole kuin "Tervetuloa uudelleen myöhemmin."
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko kellään tästä mitään faktapohjaista tietoa?

Pelin näkyminen netissä on sittenkin enemmän kuin epävarmaa.. jotain sopimusjuttuja edellisen operaattorin kanssa. Arvauksena, että ei tule näkymään.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Pelin näkyminen netissä on sittenkin enemmän kuin epävarmaa.. jotain sopimusjuttuja edellisen operaattorin kanssa. Arvauksena, että ei tule näkymään.
Tuusa varmaan heittää sitten pelin jälkeen nasakan puolueettoman raportin ottelusta. Toiveissa olisi että vähän infoa saisi noista SaPKon HPK ja HIFK lainapelaajien otteista.

Toivotaan hienoa lätkäiltaa Mikkeliin porukkaahan sinne on vissiin ihan reippaasti tulossa kuulemani mukaan. Varmaan muutama savonlinnalainenkin, itse en harmi kyllä pääse. Venyttäkää ilta jatkoajalle.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuusa varmaan heittää sitten pelin jälkeen nasakan puolueettoman raportin ottelusta.

Minun kommentit ovat aina puolueettomia. En koskaan kirjoita tänne jukurivärilasien läpi. Pitää katsoa, mitä pelistä jää mieleen ja ehtiikö tänne.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hieno ilta kyllä luvassa, voi että! Mikkeli alkaa heräilemään, yleisöä varmasti yli 3000 paikalla tänään. Kaiken lisäksi viiri kattoon ennen peliä.

Niin paljon on muuta oheisjuttua ja jännitystä, ettei pelillisesti osaa ajatella yhtään. Paitsi tietenkin Jukureiden voittoa ja sitä että Similä nyt saisi tulta alleen.

Mutta niin kuin sanottu, hieno kiekkoilta tulossa kävi pelissä miten tahansa!
 

Sakic#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, Avalanche
Onko tietoa ottelun yleisömäärästä?
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Onko tietoa ottelun yleisömäärästä?
2100 katsojaa oli kauden avauksessa. Hyvä startti kaudelle. Ensimmäinen erä mentiin täysin Jukureiden komennossa ja sen jälkeen sitten nostettiinkin hieman kaasujalkaa ylös. Halli on pirun hieno, kaikki palvelut, mediakuutio ja äänentoisto pelaa hienosti. Kyllä nyt kelpaa.
Hyvärisen raskaat pommit aiheutti aikamoista porinaa sapkon vaihtopenkillä :)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näillä mennään ja Similä pelaa nollapelin..

Osuma.

Ensimmäinen koitos on sitten nähty ja varsin vakuuttava oli Jukureiden esitys. Hieman tarkempi viimeistely, niin taululla oli olleet isot numerot. Avauserä oli totaalisesti Jukureiden, SaPKolla ei tainnut olla yhtään edes lähelle maalipaikkaa. Toisessa erässä peli hieman tasoittui ja vieraatkin pääsivät muutaman kerran jo kokeilemaan. Kolmas erä oli taas selvästi kotijoukkueen, mutta osumat jäi odottamaan seuraavia pelejä.

Tasaisesta kotijoukkueesta maininnan erikseen ansaitsevat kovia pommeja ja avausmaalin iskenyt Toni Hyvärinen, hyviä passeja jakanut Iiro Memonen ja nestori Järvinen. Kruununa Pablo esitti muutaman huikean "tempun" ylivoimalla viivassa, noihin pystyy vain maestro itse. Syöttöpeli oli koko joukkueelta varsin hyvää ensimmäiseen peliin. Similälle heti avauksessa siis nollapeli, mutta varsin helpolla Petteri maalilla pääsi.

SaPKosta on paha nostaa ketään muiden yläpuolelle, tai no Kautto maalilla pelasi hyvän pelin. Muiden alapuolelle sen sijaan laskisin Toivasen ja Vehmasen. Ei jatkoon Mestis-tason joukkueessa. Vaikka numerot oli vain 2-0, niin kovin suurta tulevaisuutta en tuolla esityksellä SaPKolle ennusta. Pari potkua tuntuivat Savonlinnan pojat olevan sarvipäitä perässä jatkuvasti.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hieno sarja-avaus oli Mikkelissä, ja tässä tärkeimmät:

-Jukurit pelasi jo viime kaudelta tutun kaavan mukaan: Alusta aivan kaamea höyry päälle, pari maalia ja jarrut pohjaan. 2 vikaa erää ei katsojan kannalta ehkä sitä ihan parasta kiekkoa, mutta jos sillä säästetään voimia tulevaan niin menkööt. Jos oltaisiin oltu oikeasti tosipaikassa, lopputulos olisi ollut hyvin ruma.
-Simi pelasi nollapelin, tosin ei montaa kertaa torjunutkaan. Ei nyt hypitä riemusta vielä.
-Katsojia reiluhkot 2100, aitiot oli kovassa käytössä mutta uusi terassi ei. Liian korkeat hinnat?
-SarvisClub oli loistava. Rumpu ja läpsyttimet heivattu pellolle, sen sijaan laulujen määrä ja voimakkuus kaksinkertaistunut. Hienoa!
-Ottelutapahtumakin on uudessa hallissa hieno. Tylsää ei tule!
 
Toiveissa olisi että vähän infoa saisi noista SaPKon HPK ja HIFK lainapelaajien otteista.

Kärmeniemi ja Nikkilä olivat tänään sanalla sanoen surkean SaPKo-pakiston parhaiten suoriutuneet pelaajat. Pelasivat perusvarmaa peliä, eivätkä tehneet juurikaan virheitä.

Arkiomaa ei oikeastaan erottunut millään tavalla ja Kivelä oli todellinen turhake: jatkuvasti katollaan, eikä oikein kiekollisenkaan peliin pystynyt.

Pelistä kaikki oleellinen onkin jo sanottu.
Jukurit oli ensimmäiset 1,5 erää hyvä, sitten kaasu pois ja rullailtiin loppuun.
SaPKo oli koko pelin jäljessä ja varsin kuriton kuva savonlinnalaisryhmästä jäi.
Parempi yv-joukkue olisi latonut taululle aika rumat lukemat, mutta Jukureiden ylivoima oli luokatonta.

Hyvärisen Toni ja Pablo olivat Jukureiden parhaat tänään, Hyvärisen pommit tuntuivat lämmittävän SaPKo-pakistoa aika mukavasti.
Mikko Nuutinen on kyllä pakko mainita SaPKon ainoana valopilkkuna, erittäin näppärä ja hyvälaukauksinen hyökkääjä on kyseessä.
Joonas Toivanen taas vastaavasti jäi mieleen negatiivisessa valossa.
Pari kertaa iski jukuripelaajia törkeästi viikateiskulla käsille ja lopulta idioottimainen töötti selästä, josta seurauksena 2+10 minuuttia.

Sinkkosella on kyllä iso homma SaPKon peräsimessä, mutta kausi on vasta aluillaan, joten ei nyt vielä paineta päätä pensaaseen.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Sarvisclubilta hieno tasonnosto! Laulua ja taputusta ilman peruukkeja ja läpsyttimiä läpi matsin. Huima parannus edelliseen kauteen. Oikealla tiellä olette.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jukureiden osalta on varmaan kaikki olennainen kommentoitukin, joten tyydytään toistelemaan jo nähtyä. Ottelun parasta mikkeliläisosaamista esitti kokonaisuutena SarvisClub - mylvintää ja laulua riitti hyvin. Hyvä meininki oli muutenkin hallissa, kiitos mukavan yleisömäärän ja kyllä se pahuksen videotaulukin vaan tuo omanlaisensa fiiliksen. Tuo Jukureiden sisääntulovideo on kyllä onnistunut teos.

SaPKoa on puolustettava sen verran, että olihan joukkue kuitenkin taas sapkomaisen sitkeä vastustaja ja roikkui jollain ihmeellä mukana pitkälle päätöserään asti. Peli olisi voinut vielä muuttua, mikäli joku tolppakuti olisi mennytkin sisään. Jukurit toki hakee vielä itseään erityisesti ylivoimalla, mutta hatunnosto niille useille pässipaitojen heittäytymisille. Mustelmia tuli, mutta pysähtyivätpä laukauksetkin. Tunteella elävänä kaverina Janne Sinkkonen voi hyvinkin olla juuri sopiva kaveri SaPKoon, sillä tuollaista apinan raivolla taistelua Savonlinnassa todella tarvitaan.

Lieneekö peliin tuonut kurittomuutta sekin, että SaPKon liigalainaosasto on liittynyt porukkaan vasta hiljattain? Yhteiset kuviot varmasti ovat vielä hakusessaan.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Ensimmäinen erä oli Jukureilta hyvää peliä, kaksi seuraavaa melko puuduttavaa jarrukiekkoa, jopa ylivoimien aikana. Ei muuta kuin ylivoimakuvioita treeneihin rajusti, niin alkaa näyttää hyvältä. Taklausten määrä ja laatu oli ehdoton plussa, hienoa ryminää nähtiin! Ja varsinkin ekassa ja tokassa erässä SaPKon keskialue tukittiin todella hienosti. Similän nollapeli oli kiva, mutta kuten sanottu, eipä ollut kummoinen testi tämä peli. Mutta lupaava alku!

Mietin kyllä vähän, että missähän ne 2200 katsojaa oli? Jos olisi pitänyt veikata niin olisin sanonut jossain 1400-1500:n tienoilla... Olikohan laskettu vahingossa kaikki kausikortit kahteen kertaan? Tai ehkä remontti sai aikaan sen, että osa katsojista oli kätkettynä jonnekin. En tiedä. Väljältä näytti. Mutta jos tosiaan oli se ~2200, niin hieno homma!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös