Ke 10.5.2017 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Knap

Jäsen
Tuo päätykiekko kuvasti Suomen turnausta - kukaan ei tiedä mitä pitäisi tehä.
 

chauron

Jäsen
Alkaa jo naurattaa tottapuhuen tää "kaikki on marjamäen vika". Ei se nyt ihan näinkään ole. Tuolla on gorillaa selässä kaikille, psykiatria tähän tarvis.
 

Tadu

Jäsen
MITÄ VITTUA NE SÄHLÄÄ KOKO AJAN???? ihan käsittämättömiä kiekonmenetyksiä
 

Numero13

Jäsen
Ei jumalauta tätä Suomalaisten viimeistelyä, järkyttävää.
 

RL1936

Jäsen
Hauska nähdä miten kipsiin vetää suomalaisilla tuon takaiskumaalin jälkeen, tuleeko yhtä upea jäätyminen kuin Tsekkiä (ja Ranskaa) vastaan että housuun valahtaneen paskan haistaa kotisohville asti.

Tästä ei voi syyttää pelkästään pelaajia vaan pääosin valmentajaa. Jos valmentaja on yhtä epävarma mitä Marjamäki, niin ei ihme jos joukkue on täysin sekaisin hankalassa tilanteessa.
 

petete

Jäsen
Hyvin pistää Suomi kampoihin! Nyt vaan vähän hitaampia lähtöjä, että saadaan kelloa kulutettua. Eteenpäin on peli mennyt ja tämä on välillä tämmöistä.
 

alias

Jäsen
Tää meni nyt taas vähän tämmöseks väkisin makaamiseks
 

Mälkiä

Jäsen
Siis tämän joukkueen peli on kuin köyhän miehen SaiPa 2016-2017. Aivan samalla tavalla paskaa, mutta aivan käsittämättömän paljon paremmalla materiaalilla aivan käsittämättömän paljon paskempaa materiaalia vastaan.
 
.
Onhan tämä käsittämätöntä...! Voi vittu nuo hitaat lähdöt, hyvin ehtii jääkaapilla aina käymään. Tämähän ihan kuin Tapparan peliä katsoisi.


Kun niitä hitaita lähtöjä ei pelata meidän pelillä, siis siten, että koko viisikko tulee kasaan, ja pakki avaa lyhyellä syötöllä sentterille... vaan pakki nostaa jalalla koska/siksi hyökkääjät karkaa tarjoamatta syöttösuuntia. Ja kas kun karvaajat ehtii kiekoliseen ennen avausta
 

Patalappu

Jäsen
Voi voi... hävitystä erästä Slovenialle joukkueen trauma senkun syvenee, käy tässä pelissä lopulta miten vaan.
 

Mazaa

Jäsen
Onkx tuo ihqu Miko Rantanen joku änhooäl pelaaja vai?
 

Niksi

Jäsen
Milloin Kummola jyrähtelee ja Liiton puhelinluettelosta löydetään Stögön lankapuhelinnumero. Ensimmäisen vai toisen erätauon aikana? Kehtaiskohan jopa kesken erän.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös