Ke 10.5.2017 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Miten voi olla Suomelle noin vaikeaa keskialueen ylittäminen pelaamalla jotain Sloveniaa vastaan...???
 

Barney

Jäsen
Mikä vitun fetissi on laittaa toi hasardi-Jaakola aina erien lopussa kentälle!
 

El Gordo

Jäsen
Maalivahtipelihän on perinteisesti aina Suomen vahvuus. Ja kyllä tässä turnauksessa voi mennä pitkälle kuumalla maalivahdilla ja tehokkaalla ylivoimapelillä, vaikka muuten peli vähän tökkisikin.
 

Sim_Sam

Jäsen
Kaikilla on naama norsunviturallaan. Kukaan ei antanut latelle edes nyrkki femmaa, vai mikäs sen nimi nyt on kun nyrkitellään äijjien kesken?
 
Pyörälä ja JAaltonen hiipuivat kevällä liigassa ja päivän kuntoa kunnioittaen Marjis poimi molemmat messiin. Tuohon vielä rampa-Kukkosen valinta sekä kokematon mv-kolmikko , niin voi jo todeta: niin makaat kuin petaat.
Paska juttu että ei tajunnut kutsua Koivua ja MG:tä mukaan. Miutama muukin olis kelvannut...
 
Kyllä kelpaa lähteä erätauolle johtoasemassa. Ja vielä saadaan nauttia kutkuttavasta kolmannesta erästä ja kuka tietää vielä enemmänkin. ÄRGGHHH!
 

Raimoton

Jäsen
Slovakkipelaaja löi ilmasta kiekon vähän propellina maalia kohti ja pomppi Greissin kautta sisään. Enpä sitä Greissin piikkiin laittaisi, ja vähän erikoinen oli Sturmin päätös vaihtaa maalivahtia. Slovakia sai siinä ehkä vähän otetta ja herätteli joukkuetta tms. Nyt hörppäsi puolestaan aus der Birken nollakulmasta tulleen heiton längistä sisään, ei vaihdettu takaisin.
Ok. Tekee oikein nasulia kun otin Greissin pörssiin...
 

hiitti

Jäsen
Tykkään pillusta. Nyt varsinkin kun laidalla pelaa. Oman muijankin kapistus jees. Leväällään se tuolla taas olisi. Mutku..otteluseuranta..
 

Esteri

Jäsen
Ei taida uskaltaa mennä erätauolla nukkumaan?
Ja herätä aamulla uutis todellisuuteen FIN-SLO 2-3 ot.?

Joo, ei. Parempi pysyä hereillä ja jännäillä, miten Suomen käy. < : )
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös