Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kauteen 2019–2020 valmistavat ottelut

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana heavylutaa18, 03.05.2019 klo 09.26.

 1. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Pahoin pelkään, että tälläkin kaudella Tertsillä on tarkoitus kokeilla jotain oikein kunnon viritelmää pelisysteemiksi. Ja kun onnea ei voi olla loputtomiin (kuten viime kauden alussa) jäädään siinä tapauksessa heti alussa lähtötelineisiin. Toivotaan, että olen väärässä ja nähdään jopa kehittyvää peliä harjoitusotteluiden aikana.
   
 2. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei voi jokainen kausi olla jotain Tertsin kokeilua, ei vaan mitenkään voi. Jos tämä kausi on Lehterän viimeinen niin kyllä täytyy tulosta tulla enemmän kuin joku sääleihin pääsy. Enkä todellakaan halua kuulla enää syksyllä mitään "No kun ei olla harjoiteltu vielä tuota osa-aluetta ollenkaan".

  Eka peli oli tosiaan päätöntä koohottamista josta tuli viime kausi mieleen mutta pakko luottaa siihen että tuosta parannetaan vielä ja paljon. Tosiasia myös on se ettei Sneckillä tai Riikolalla pitäisi liigassa olla asiaa pelaavaan pakistoon.
   
  Kalalokki tykkää tästä.
 3. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aika vaikea oli vielä saada suurempaa mielipidettä. 2 kertaa rakensi hyvän maalipaikan ja syötön sai lopussa tilille. Katkaisi myös yhden varman maalitilanteen omassa päässä. Tuosta avasi sitten nopeasti 2-1 - hyökkäyksen. Pelisilmä on tallella, jalat vähän tukossa, kuten muillakin.
   
  Mctavish85 tykkää tästä.
 4. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Satamatorin haastattelussa Tertsi linjasi tavoitteitaan näin:
  Lainaus:
  Tämä ei tietenkään ollut mikään joukkueen virallinen tavoite, vaan enempi filosofinen katsantokanta ymmärtääkseni. Mutta kyllähän tuosta voisi päätellä, että mitään varman päälle ratkaisuja ei tulla näkemään. Kunnianhimoa on sen verran paljon, että varmasti tulee myös kompurointeja. Jos ei niitä tule yhtään, niin sitten vedetään liian keskinkertaisella systeemillä.

  Runkosarja alkaa viiden viikon päästä, ja mä ajattelen tulevaa(kin) kautta näin:
  • Sijat 11-15: Helvetinmoinen pettymys, mutta ei maailmanloppu, koska hyviä joukkueita jää näille sijoille myös ensi kaudella. Tämä tiedetään jo nyt.
  • Sääleistä kesälomalle: Paska juttu ja karvas pettymys, mutta parempi vaihtoehto kuin edellinen.
  • Sääleistä jatkoon: Hyvä suoritus SaiPalta
  • Sijat 1-6: Helvetin hyvä suoritus SaiPalta.
  Finaalipeleihin pääseminen on minun mielestäni riittävä tavoite SaiPalle. Sinne kun pääsee tarpeeksi usein yrittämään, niin lopulta se menestyskin osuus kohdalle myös resurssien ja pelaajamateriaalin puolesta altavastaajana sarjaan lähtevälle pikkuseuralle. Toki mielellään tämä saisi tapahtua jo ensi keväänä SaiPan kohdallakin, mutta ensin täytyy selvitä runkosarjasta menestyksellä.

  Lipsahti vähän ketjun aiheesta, mutta so not.

   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Huolestuttaa kyllä kun katsoo muiden joukkueiden pelejä. HPK - Pelicans menossa, ihan kuin katsoisi tupla nopeudella peliä verrattuna tuohon äskeiseen. Näyttääkin jääkiekolta. Noh, luultavasti olen väärässä ja 5 vk päästä Lehterän SaiPa on täydessä iskussa... Tällä hetkellä ollaan muita perässä ja paljon.
   
  Taffel tykkää tästä.
 6. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Juu uh. Vähän raavituttaa päätä. Onneks on 1kk aikaa kauden avaukseen. Toivottavasti alkaa askelmerkit edes suurinpiirtein osumaan tuossa 15.8 Vitjaz-pelissä.
   
 7. Blur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Seeprat
  Saiko kukaan kiinni miten Persson pelasi?
  Pääsin kolmanteen erään vähän mukaan, Nikko tuhlasi aikamoisen paikan 3min jäljellä, josta olisi voinut tulla buustia tasoitukseen asti.
   
 8. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:

  Tuo on mennyt itseltä ohi ja jos noin on, en tiedä pitääkö olla enää huolissaan vai ei. Minulla ei ole itsellä odotuksia tulevaan kauteen. Ehkä se perus SaiPa-pessimismi nostaa päätään jo sen verran, ettei tarvitse olla pettynyt ennen joulua. Toki, jos Tertsi osaa loihtia jotain hyvää, niin sen parempi. Annetaan seuraavien kahden kuuakuden näyttää.
   
 9. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Itse en jaksa olla yhtään huolissaan harjoituspelien ilmeestä. Harjoituspeleistä tulee aina mieleen Ville Järveläisen 4+0 kuuteen peliin melko näyttävällä pelillä, ja sitten runkosarjan alettua aivan kyykytetyksi tuleminen. 37 peliin 2+7 ja Saksan kakkosliiga kutsui.
   
  Ferris tykkää tästä.
 10. MoneyMen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Plääh. Puuh. Siinä ensimmäisenä mieleen tulevat asiat kun lähtee tätä Decenssiä purkamaan.

  Westerholm ja Kaarlehto pitivät ja tulevat olemaan ihan passeleita veskareita niinkuin odotettiinkin, mutta yliluonnollisuuksiin hekään eivät pysty jos ollaan kuivausrummussa suurimmat osat otteluista.

  Puolustajista osioon positiiviset laskisin Grmanin ja Vainion, molemmilta ihan järkevää suorittamista. Muuten oli aika hiljaista ja tahmeaa.

  Ottaen huomioon 1,5v pelaamattomuuden Ramstedtilta niin suoritukset olivat tasoa ihan jees, mies varmasti parantaa ja tietää sen itsekin. Zaborsky komppasi hyvin vierellä, nuori venäläinen väläytteli ja pelasi imo itselleen muutaman näyttäytymisen marraskuulle kun Löfman ja Koho ovat ainakin telakalla.

  Yhteenvetona mitään mullistavaa ei tullut todistettua, Lehterä pyöristeli kommentit tuttuun tapaan ympäripyöreiksi. Toivottavasti ensvkolla Vitjazia vastaan nähtäisiin jotain järjestelmällisyyttä esim. pelinavauksessa, eikä tyydyttäisi dump n chaseen, mihin lopulta kukaan omista ei kerkeä ensimmäisenä ja sitten pitääkin jo itse taas puolustaa.

  Derbyjä varten kiima on jo aika korkealla, kun KooKoo näyttäisi olevan aika samalla viivalla, ehkä hieman edellä, mitä tulee perusasioihin. Siitä kun kelataan pari viikkoa ja ollaan nähty muitakin jengejä, niin sitten ollaan viisaampia tuleeko lunta tupaan huolella vai odottaako se kevät siellä taas kuitenkin. edit typot
   
  Ferris ja kunnonjykit tykkäävät tästä.
 11. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
  Lainaus:
  Teki ihan ok ratkaisuja kiekolla ja ilman. Hyökkäyspäässä yritti todella aktiivisesti maalille. Kyllä tuosta hyvä sveduvahvari saadaan.
   
 12. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jaaha, kausi on sitten pilalla jo. Hyvä tietää että voi tällee hyvissä ajoin valmistautua henkisesti jumboksi jäämiseen. Lehterä varmaan marraskuussa kengitään pois mut eihän se mitään auta. Näiden kahden harjoituspelin perusteella voidaan myös sanoa että tätä seuraavakin kausi on jo pilalla. Voi harmi sentään ku on ihan turha edes seurata joukkueen touhuja kahteen vuoteen ku ne hävii kaikki pelit kuitenkin.
   
  huhheijaa, Taffel, HNaski ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Meni tuo äskeinen viesti taas ihan sähläykseksi tämän puhelimen kanssa, joten tiivistän kunnolla. Ei tietenkään voi kahden harjoitusottelun perusteella tehdä johtopäätöksiä. Itse teen johtopäätöksiä kahden edellisen kauden perusteella. Tulokset ovat olleet paljon parempia kuin peli. Toivotaan että Tero ja kumppanit saavat SaiPan pelin voittavalle tolalle. Sitten kun näen että peli on hyvää niin uskon myös menestykseen.
   
  redpecka tykkää tästä.
 14. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Jokseenkin juuri näin nään myös itse asian. Olisi helppo kuitata kesälomien jälkeiset höntsäpelit kesälomienjälkeisillä höntsäpeleillä jos luottaisi jotta Terrtsi hoitaa homman sitten kun pelit alkaa. Tällaisesta taasen ei ole mitään näyttöä, joten optimistisimmat meistä on pakotettu vetämään pennaskorttia hihasta: vetihän sekin kolmannen kauden hyvin huolimatta toisen kauden pienestä dyykkauksesta. Siinäkö se toivo sitten on.

  Aivan perkeleen oikeutettua on olla huolissaan SaiPan tekemisistä. Tai tarkennetaan: Lehterän tekemisestä.

  Valmentajat itse sanovat, että valmentajan roolia ylikorostetaan... {Klipspoikki] Jatkan ehkä vaikka jossain toisessa ketjussa ehkä...
   
 15. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  En kyllä tekisi kovin suuria johtopäätöksiä kahden viikon jääharjoittelun ja kahden harkkapelin perusteella. Itse kyllä elän siinä uskossa että peli tulee olemaan parempaa kuin viime kaudella, se on sitten eri juttu kuinka korkealle se kantaa. Mistä sitä tietää onko edes hyökkäystä tai yv.tä edes treenattu. Kunhan oman pään peli saadaan kuntoon, niin mietitään sitten sitä hyökkäyksiin lähtöä ja kuinka se viedään päätökseen..
   
  Individual tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  No varmaan tulee paranee peli kun Kunyk ei ole enää sitä sotkemassa! (huumoria)

  Mutta vakavammin, mihin perustuu uskosi? Jos toivoon niin se on ihan passeli peruste minunkin mielestäni.
   
  heavylutaa18 ja MäkSisäkumi tykkäävät tästä.
 17. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Kyllähän sitä haluaisi uskoa että peli näyttää paremmalta kauden alussa kk päästä ja varmasti näin onkin, en vain oikeastaan edes yllättyisi jos viikonlopun KooKoo peleissä meno näyttää samalta roiskimiselta. Tässä kohtaa Lehterä saa valmennuksensa kanssa todistaa vääräksi ja yllättää. Viime kauden konttauksen ja olemattoman pelikirjan takia ei vain nyt luottoa löydy kun se ei kauden aikana muuttunut missään kohtaa oikeastaan parempaan. Näin niitä samoja juttuja näissä ekoissa peleissä mihin viime kausi päättyi, ei toki verrattavissa millään asteella, mutta mieli ei ole luottavainen.

  Kuten aiemmin mainitsin, olisi kiva jos olisi valmentajalla kahden kauden jälkeen edes jotain valmista pohjaa minkä ympärille rakentaa. Lehterän SaiPa lähtee jälleen ihan nollista.
   
 18. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Niin...toki vain kaksi ekaa harkkamatsia, mutta en nyt ihan sitä vähättelyäkään ymmärrä, että "ei näillä niin väliä", "onhan tässä vielä aikaa" ja muita sanoisinko kliseitä. Sinänsä näin toki onkin, mutta kyllä mie mieluummin olisin ottanut sen, että SaiPa olisi voittanut pelit ja pelaaminen olisi näyttänyt hyvältä. Vai onko joku eri mieltä?? Kummoiselta ei touhu näyttänyt ja paljon pitää parantaan. Vastaavasti monella muulla jengillä näyttäisi olevan paremmin homma hanskassa jo nyt. Esim. Ilvekseltä aika kova suoritus paukuttaa yhteensä 13 häkkiä Tapparaa ja Hifkiä vastaan. Kyllä minä mieluummin nuo tulokset olisin ottanut...

  Nyt alku näyttää samalta sähläämiseltä kuin viime kaudella varsinkin alussa oli. Toivottavasti siitä on jotain opittu.

  Paria vahvistusta vajaa tuo jengi mielestäni kyllä on. Edelleen on liikaa arpoja ja "toivotaan tason nostoa" tyyppisiä pelaajia. Kakkossentteri olisi minulla tilauksessa, Löfman varaan kun ei voi mitään laskea. Oliko niin, että Matti Järvinen oli jo tulossa, mutta teki oharit...vai mikä lie totuus? Ja sitten se ykköspakki, kiekollinen yv-osaaja, Kichtonin korvaaja. Ei ole näkynyt, tarvetta olisi....nämä pari kaveria jos jostain löytyisi, niin sittenhän tuo porukka alkaisi jo olla keskikastia oletusarvoltaan. Nyt näyttää rosteri vähän nihkeältä ja ainakaan avainpelaajien loukkeihin ei varaa ole.

  Katellaan nyt parit seuraavat harkkamatsit, että miltä se alkaa näyttää...josko...kun...ehkä...joko nyt..olisiko tää se kausi...mitenhän...jne jne...
   
 19. Lemminkäinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Järvinen haki käsittääkseni vain ensi kauden kattavaa sopimusta ja sai haluamansa kun KalPaan vapautui Rissasen kokoinen aukko.
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No niin. Nyt on SaiPalla mahkut pistää paremmaksi kuin Pelicans (vs. Vitjaz 1-8). Vissiin pojat vastaan isät olleet jäällä. Muutaman maalin tappiokin olisi jo riemukas. Toivotaan kuitenkin, ettei koitos aiheuta sidontapaikalle tungosta.
   
 21. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Ei vastaa lopputulos millään tavalla sitä mitä kentällä tapahtui. Pelicansin nuorella veskarilla huono päivä ja jokainen puolittainenkin tilanne päättyi maaliin. Pelicans oli ison osan ottelusta jopa niskan päällä ja kiekko Vitjazin päädyssä, mutta nyt näin. Mielenkiinnolla kuitenkin pitkästä aikaa Kisapuistoon torstaina!
   
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ok, Niemisen kommenteista päätellen tuloksessa ei ollut selittelemistä, mistä oitis säikähdin. Mutta kassellaan, mitä torstaina tapahtuu...
   
 23. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Nyt täytyy olla eri mieltä. Eka erä ehkä noin, mutta eihän tuossa toisesta alkaen Pelicans saanut yhtään mitään aikaiseksi. Molari oli paska, mutta niin oli muukin sakki eilen. Täysin ohipeli ja Vitjaz liikkui hienosti.
   
 24. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Huomisen osalta toivoisin kahta-kolmea asiaa: rakennetut hyökkäyksiinlähdöt / pelin avaamiset edes jonkinlaisen struktuurin alle + ylivoimapelille parempaa tekemistä (kuvioita).

  Kaikki muu on sitten plussaa. Yksilöt löytävät kyllä kemian kunhan pelin rakenteet alkaa osoittaa suuntaa.
   
  Ferris, Individual & anthax tykkäävät tästä.
 25. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Se on totta, oikein harmittaa kun ei ole tulevalla kaudella enää joukkueessa. Kenestähän sitä nyt saisi silmätikun? :) :) Tänään hallille kartoittamaan tilannetta..
   
  redpecka ja Individual tykkäävät tästä.