Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kauteen 2019–2020 valmistavat ottelut

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana heavylutaa18, 03.05.2019 klo 09.26.

 1. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  redpecka ja Individual tykkäävät tästä.
 2. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Näkyipä vapun Etelä-Saimaassa olleen juttu Imatralla elokuussa leireilevistä Venäläis joukkueista ja samassa mainittiin, että 15.8.-19 pelataan Kisapuistossa peli Vityaz Podolsk-- SaiPa.
  Vityaz sekä Neftehimik tulevat ja menevät matkansa lentäen Lappeenrannan lentokentälle/ltä.
  Tämä Vityaz pelaa kai myös Jukureita vastaan leirinsä aikana.
   
 3. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Vitjazista löytyy ensi kaudella ainakin Miro Aaltonen, Joonas Nättinen ja Ville Lajunen. Tuleekin mielenkiintoinen "suomalaiskohtaaminen".
   
 4. redpecka Jäsen

  Vieläkö Vitjaz on KHL:n kauhukakara ja järjestää näitä joukkomyllyjä? Ei kai, kun ei ole ollut mitään otsikoita.

  Mukava olisi jos olisi vähän kirjavampaa tämä harkkaotteluiden vastustajalista (en tarkoita Vitjazia) kun usein tuntuu, että siellä on aina ne samat 2x KalPa, Jukurit, Ilves, Ketterä... Varmaan HIFKIä vastaan on sellaiset jonot kärkkymässä, että ne voi valkata itselleen sopivimmat eikä SaiPa oikein näihin tuppaa kuulumaan. Onneksi vastapainoksi ne haluaa pelata aina kaikki juhlaottelunsa SaiPaa vastaan.
   
 5. Denisovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
 6. redpecka Jäsen

  Nonnih, nyt sitten pamahti mielenkiintoisia vastustajia, HIFK:kin löytyy. Sveitsin leiritys myös mielenkiintoinen. Markkasella varmaan hyvät suhteet Alpeille. Ehkä paluumatkalla napataan joku pelimannekin sieltä mukaan tuliaisiksi lappeenrantalaisille.

  Tampere Cup
  9.8. HIFK
  10.8. Tappara tai Ilves

  Kisapuisto
  15.8. Vityaz Podolsk (feat. Ville Lajunen, Miro Aaltonen, Joonas Nättinen)

  Bauer Imatra
  23.-24.8. (Ketterä, KooKoo, JYP. Otteluohjelma myöhemmin julki.)

  Coup Des Bains -turnaus Sveitsissä 27.8.- 2.9.
  Geneve Servette HC
  HC Fribourg-Gottéron
  HC La Chaux-de-Fonds

  Kaikki kolme kohdataan. Itselleni jotain noista jengeistä sanoo vain tuo Servette kun SaiPa CHL:ssa pelasi niitä vastaan. Niillä taisi olla kotka tiputtamassa avaukiekkoa.

  (Edit3, turhat kotka-jutut poistettu, ei liity nyt ketjuun...)
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 15.53
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vähän harmittaa, että vain yksi kotimatsi tosin Imatran voi laskea kotikentäksi myös :)
   
 8. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eipä tossa ole mitään yllättävää et pelataan vaan yksi harjoitus kotimatsi. Tuntuu olevan perinne. Saisivat nuo Imatran ottelut pelata kisapuistossa. Ei paljon kiinnosta lähteä harjoitusotteluita katsomaan kauemmaksi.
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo ei sitä aina jaksa. Mutta 10 vuotta sitten muistan autoilleeni harkkamatsiin elokuussa Rinkelinmäelle Hämeenlinnaan. Kiinnostuksen kohteena oli erityisesti Scott Barney, joka pelasi tuolloin ekan matsinsa SaiPassa. Sen lisäksi olen kesällä kurvaillut SaiPan peliin mm. Pajulahteen Nastolaan (vs. Ilves), Mäntsälään (?) ja Kotkaan (vs. Blues, ml. Sam Lofquist). Viime kesänä yhdistin Bauer-turnauksen visiittiin kaverin mökillä Taipalsaarella. Vaihtelu virkistää.
   
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 12. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Joo o. Hirveän näköistä peliä mutta mitä ekalta peliltä muuta voi odottaakaan. Tuo omista lähtö on kyllä koomisen näköistä, miten se edes voi olla noin vaikeaa? Roiskii ja toivoo. Ei näin.

  Westerholm hyvä, muille ei voi paljon posia antaa.
   
 13. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Westerholmista on helppo kyllä veikata teidän selkärankaa ensi kaudelle. On meinaa sen verran sähäkkää tekeminen.
   
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ensimmäisen parin harkkapelin tarkoitus on pelata pitkästä aikaa melkein tosissaan eikä loukkaantua. Pelilliset hienoudet sitten myöhemmin. Posiahan on tietty Veeti ” aina rikki eikä minkään tekijäksi” tälläsi maalin. Samaten ” ei yksi mies mitään tee ja olikohan hutihankinta”Zaborsky toisen. Kyllä tästä hyvä tulee, postikin kun aktivoitui ja toi Hakaliin kausikortin!
   
  anthax ja Daywalker-75 tykkäävät tästä.
 15. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Vuosi sitten Vainio saldosi 2+1 viiteen harkkapeliin. Nyt jos näyttää siellä hotellilla, että Veeti on vetelemässä lenkkivarusteita päälle niin toivottavasti vaikka Zabo ottais hihasta kiinni ja näyttäisi Tampereelta jonkun kivan kuppilan jossa voisi pari palautusjuomaa lenkin sijasta vetää.
   
  Artyukhin tykkää tästä.
 16. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Paljon on työtä tehtävänä että saadaan edes perustason hyökkäyksiinlähdöt kuntoon. Onneks on pre-season. Niclakselle posit hyvästä tekemisestä. Eteenpäin!
   
 17. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En katsonut edes peliä. Mutta kommenteista päätellen ollut melkoista puolustustaistelua ja kiitos Westerholmin, että lukemat eivät olleet rumemmat. Onneksi oli vain harkkapeli ja ensimmäinen semmoinen. Toivottavasti tämmöistä peliä ei tarvitse katsella kauden aikana kovin montaa kertaa. Positiivista oli tietysti Westerholmin onnistuminen, sekä Zabon ja Vainion onnistumiset heti ekaan peliin. Toivottavasti kuitenkin Mr. Lehterän porukka ottaa opikseen tästä eikä samanlaista roiskimista nähdä kun varsinainen kausi koittaa. Toki muutaman avain - ja runkopelaajan puuttuminen saattoi vaikuttaa myös jonkun verran. Eteenpäin. Kunhan pelaajat pysyisivät edes terveinä, muuten näillä harkkapeleillä ei ole tuloksen kannalta merkitystä kuin taktiikan ja pelitavan hiomisen kannalta.
   
 18. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Viisi viikkoa aikaa ensimmäiseen Liiga-otteluun, eiköhän ne hyökkäyksiin lähdötkin saada sujumaan kun treenataan vähän lisää!
   
 19. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  En olisi ihan noin luottavainen. Viime kaudella oli koko kausi aikaa, mutta eivät ne lähteneet toimimaan oikein missään vaiheessa kautta.
   
  Taffel, TheRimpula, Salt ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 20. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Näyttää siltä että Tapparallakin taitaa olla kuviot vähän sekaisin tai sit Ipa on just niin kova, mitä ennakkoarviot alkaa osoittaa.

  Toivottavasti trio Nikko Saari Persson tekee tänään esiintymiset kaukalossa. Innolla odotan tätä kolmikkoa mukaan. Kaarlehto varmaan avaa tänään maalilla.
   
 21. redpecka Jäsen

  Zabo - Ramu - Kaksonen
  Nikko - Saari - Persson
  Oksanen - Virtanen - Aleksejev
  Piipponen - IsoMusta - Mäntykivi

  Torikka - Riikola
  Salo - Grman
  Kojo - Vainio
  Sneck / Vainikainen

  Kaarlehto - Westerholm
  ----------------------------------

  Näillä Tapparaa vastaan tänään kl. 14

  Kakkosketjukin avaa kautensa.

  (Löfman, Koho, Kuronen + Autio, Seppälä eilisistä poissa.)
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tarkkislaiset Aleksejev ja Piipponen pelaavat tänäänkin, ja Luusuanniemi on SaiPan sopimuspelaajista ainoa joka ei ole päässyt pelaamaan. Lieneekö Aatu loukkaantunut, vai ovatko "haasteet urheilullisen elämäntavan kanssa" olleet kesällä sitä luokkaa että kunto ei vaan riitä? Sinänsä hyvä asia että kaikki ruonkopelaajat ovat ainakin tässä vaiheessa kautta pelikuntoisia.

  Kakkosketju Nikko-Saari-Persson näyttää lupaavalta, ja jos Saari ei tässä pärjää, niin Santeri Virtasen voisi seuraavaksi sijoittaa tälle paikalle. Siinä olisi kolme aikamiehen kokoista hyökkääjää samassa ketjussa.

  Elmeri Kaksonen oli näköjään eilisessä ottelussa SaiPan hyökkääjistä ainoa, jonka tehotilasto oli plussan puolella. Ramu ja Zabo tykkäävät hyökätä, ja Elmeri on varmasti oikea mies hoitamaan puolustuspään velvoitteita tässä ketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.08.2019 klo 11.27
 23. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toivottavasti pelitapa ei muotoudu koohottamiseksi ja kiekon perässä juoksemiseksi, koska nopeita jalkoja ei liikaa ole tässä joukkueessa. Tänään ehkä nähdään jo lisää mitä on tulossa.
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Tämä taas vaatisi taitoa pelata kiekolla ahtaassa tilassa ja edistää peliä pienillä siirroilla. Kunyk ja Morley olivat siinä aika hyviä viime kaudella, mutta sekään ei riittänyt ihmeisiin. Saa nähdä, miten liigakausi käynnistyy, kun nyky poppookin vaikuttaa aika tasapaksulta. Katseet kääntyvät nuoriin. Pakisto kyllä kaipaisi uutta Maalahtea/Rantakaria/Kivihalmetta, joka luistelullaan pystyisi tuomaan kiekon yksinkin ylös. Ei voi mitään.

  Ja tuo Ilves on tälläkin kaudella paha kanto kaskessa sputnikeille. Tappara saattaa olla jopa helpompi, joskaan ei toki mikään automaatti.
   
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eilen peliä katsoneille kysymys että miltä Ramun peliesitys näytti?