Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Laurent Brossoit ja Frank Corrado tänään waiversissa.
   
 2. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Cody Franson (CHI) tänään waivereissa. Voi jopa olla että joku ottaa hänet.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Sopimuksesta on niin pieni summa jäljellä, että ihme jos joku ei koita vaikka loukkaantumisia paikkaamaan.
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Haiskahtaa Capitalsille, jos ei mene sitä ennen.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Nashville teki heti kun mahdollista jatkosopparit syvyyspakeille.

  Yannick Weber, 2 v, 675 000 dollaria / vuosi
  Anthony Bitetto, 1 v, 650 000 dollaria / vuosi
  Matt Irwin, 2 v, 675 000 / vuosi

  Kaikille kumpanakin vuotena NHL:n minimisopparit (650 000 / 18-19, 700 000 / 19-20). Siinä on TOP4:n ulkopuolelle tutut ja halvat pakit, jotka ilmeisesti riittää kun TOP4 on jäätävän kova.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lyö kovasti paineita AHL-lupauksille, jotka odottavat mahdollisuuttaan ensi kauden NHL-ryhmään. Predatorsilta nopeaa toimintaa, kun 9. tammikuuta ensi kauden pakisto on jo valmis. Vain Alexei Emelinillä loppuu sopimus, mutta tuskin jatkaa ja seitsemällä muulla on jo sopimus.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyviä diilejä kaikki ottaen huomioon, että ovat kaikki kohtalaisia kutospuolustajia ja tuntevat systeemin. Ja kun vaikkapa Fabbro on valmis eli ehkä jo ensi kaudella, on nuo sopimukset suht helposti kaupattavissa jos tulee sopimuskatto päälle sekä nuo sopimukset on helppo haudata farmiin ilman palkkakattorasitusta.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Cody Franson läpäisi waiverit.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Pakko kysyä tästä kun en tiedä, että eikö Nashville voinut tehdä esim. viikko sitten näiden kavereiden kanssa jatkosopimusta vai mistä kyse? Olen itse ollut aina siinä käsityksessä, että sopimuksenalaisen pelaajan kanssa joukkue voi hieroa sopparia heti kun tämä viimeinen kausi astuu voimaan (1.7.xx).
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jos nykyinen sopimus on 1-vuotinen, niin jatkosopimus voidaan tehdä vasta tammikuun 1. päivästä alkaen.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tämä selvä, kiitoksia.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pierre LeBrun‏Varmennettu tili@PierreVLeBrun 54 s54 sekuntia sitten
  Believe the trade is: Panik and Dauphin for Duclair and Clendening.

  Tää on hyvä treidi, vaikka Duclair ei onnistuisi. Glendening lähtee waivereista Rockfordiin istumaan, joten win-win Blackhawksille. Panikin sopimusta vielä ensi vuosi jäljellä ja pari kohtalaisen tärkeää sopimusta pitää tehdä.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Nyt en kyllä käsitä tätä kauppaa Arizonan kannalta ollenkaan. Siis vaihdetaan 22 v kaveri joka on iskenyt suurin piirtein samat tehot kuin takaisin päin tuleva kaveri joka on "jo" 26 v (Duclairilla voisi väittää olevan enemmän potentiaalia piilossa kuin Panikilla) ja vielä omaa yli puolet isomman lapun, luulin Arizonan kuitenkin olevan tarkan rahan seura? Ei aukea mulle tämä kauppa tosiaan Arizonan kannalta, Chicagolta hyvä veto tähän väliin

  Eikä tuo AHL-kavereiden mukana oleminen käännä kyllä tuota vaakaa yhtään mihinkään suuntaan, kyllä Arizonan olisi pitänyt mielestäni saada jotain vielä esim. kolmoskieppi tms.
   
 14. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Outo kauppa. Duclairhan naarattin vielä Rangersista. Eikös olleet Domin kanssa jonkinalainen junnutandemi? Oletettavasti Duclair ei pistä pahitteeksi ja varmaan ollut lähtökengät jalassa. Käsittääkseni alisuorittanut.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @Walkin @Aivan

  Chaykan mukaan tuo Bowmanin tarjoama paketti oli paras pitkään aikaan. Ja Duclairia on nyt kaupiteltu pari vuotta.

  Minä uskon, että vastine oli vuosi sitten kovempi, mutta ehkä se on hyytynyt, kun Duclair Tippettin koirankopissa oli ja pelasi jämäminuutteja.
   
 16. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Ihme hommaa. En toki kyllä itse pidä Duclairista, mutta silti kyllä ihmeen hyvä kauppa. Duclair kuitenkin vain -5, joka on Arizonassa hyvä lukema, toki peliaikaa vähän. Kuitenkin tuolla peliajalla joukkueen neljänneksi paras maalintekijä. Hieman on ihmeellinen ettei muka kukaan ole pystynyt parempaan tarjoukseen. Noh maailma on nykyään ihmeellinen.
   
 17. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kiitti näistä. No eipä Tuo Panik nyt huonompi pelaaja vissiin ole joskin vanhempi. On tässä mahdollisuus olla onnistunutkin kauppa Kojoottien osalta. Nää on vähän näitä. Alisuorittaneiden pelaajien hinta laskee, ja hyvät syyt myydä kasvaa. Duclairin uralle hyvästä ja Kojoottejen osa vielä arvoitus. Tuskin mikään esimerkki täysin surkeasta kaupasta tulee olemaan.
   
 18. Zohan Jäsen

  Duclair oli itse pyytänyt treidiä.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  #Coyotes GM John Chayka on Anthony Duclair: "It’s gone back for a few years now where the team wasn’t particularly happy with the player and the player wasn’t particularly happy with the team."

  Chayka on Duclair: "There's a lot of things that go into a trade. Some of them are readily apparent. You see Anthony play and his speed and skill is obvious to everyone. There's some thing that I think should stay behind closed doors."


  Stephen Whyno Twitterissä: "#Coyotes GM John Chayka on Anthony Duclair: "It’s gone back for a few years now where the team wasn’t particularly happy with the player and… https://t.co/gYdNQR0a6T"
   
 20. Mängimies Jäsen

  En kyllä itse näe tuota niin huonona kauppana Arizonan kannalta. Saivat vähintään saman tasoisen pelaajan tilalle ja pääsivät eroon pelaajasta, joka on pyytänyt siirtoa jo pitkään ja joka noiden Chaykan juttujen perusteella on jonkinlainen ongelmapelaaja. Duclairilla saattaa olla isompi potentiaali kuin Panikilla, mutta se potentiaali ei Arizonassa ollut realisoitumassa.
   
 21. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Huippugm kyykyttää taas muuta sarjaa? En tosin ymmärrä miksi oma alisuorittaja vaihdetaan vanhempaan ja kalliimpaan alisuorittajaan ilman varausvuoroa. Kai tämä silti on sitä samaa ylistystä kerännyttä fiksua capin käyttöä nupullaan olevan dynastian viimeistelyssä. Ensi vuonna Panikin johdolla playoffeihin?
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kenties siksi, että tämä oli parasta mitä ongelmaksi osoittautuneesta alisuorittajasta oli saatavilla, jotta siitä lopultakin päästiin eroon. En kyllä kyykytykseksi kutsuisi.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ducks solmi Coglianon kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen jossa cap hit on 3,250 milj$. Erinomainen sopimus!
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  J.T, Brown waiversissa tänään.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tehtiin tilaa mahdolliselle nostolle farmista:

  GM Steve Yzerman said the move was about creating roster flexibility, creating some room for a potential callup from the Crunch.

  "I wanted the flexibility within our roster, when the time comes, to recall players currently excelling in Syracuse and give them an opportunity to play," Yzerman told the Times.

  J.T. Brown put on waivers by Lightning