Ohhoh, Montreal sai DD:stä jotain vastinettakin, eivätkä joutuneet pitämään kuin 20% palkasta. Nyt on ainakin Montrealilla kierrätettävää puolustuksessa, kun siellä on kahdeksan miestä yksisuuntaisilla sopimuksilla pyörimässä. Davidsonin sopimus jatkuu muuten vielä ensi kauden ja miestä ennakoitiin ainakin joidenkin tahojen toimesta aika varmaksi Vegasiin siirtyjäksi Edmontonista. Varmaan tämä oli osasyynä, että suostuivat kauppaamaan.Oilersin virallinen Twitter-tili tietää kertoa, että Brandon Davidson <-> David Desharnais.
Sharks vissiin hankkinut Jannik Hansenin ja Vancouveriin Goldobin ja conditional neljännen kierroksen varaus 2017
No hei vittu hienoa!Vain 2,5 tuntia sitten jo mainittu toisessa ketjussa.
Näistä collegesta tulleista vapaista agenteista hyökkääjä Zach Aston-Reese päätyi näköjään Penguinsiin.
https://www.nhl.com/penguins/news/penguins-sign-aston-reese/c-287709668
On pelannut Blackhawksin prospectin Dylan Sikuran kanssa, joka on ketjussa toiminut pelinrakentajana. Aston-Reese on raporttien mukaan ollut paljon maalin edessä ja ilmeisesti ainakin yliopistojäällä on ollut oikeassa paikassa useampaan kertaan.
Tietääkseni tämä ns case Reijo Ruotsalainen ei taida enään onnistua.Viime kaudella ensimmäisessä vaihdossa loukkaantunut ja koko kauden missannut puolustaja James Wisniewski pelasi syyskauden KHL:ssä, mutta palasi Pohjois-Amerikkaan. AHL:n Chicago Wolvesissa on syntynyt 9 pelissä 4+4=8. On pelannut NHL:ssä kaksi 51 pisteen kautta viime vuosina, kummatkin 75 ottelussa.
Tyhmä kysymys, voiko Wisniewski tehdä vielä NHL-sopimuksen ja pelata tällä kaudella runkosarjaa ja/tai pudotuspelejä?
Onko Sikura ollut kuinka monta kautta tässä tarjoilijana? Katselin, että Aston-Reesen kausittainen kehitys pisteiden valossa on ollut aika huomattava. Neljä kautta NCAA:ta, minkä aikana pisteet (suluissa maalit) olleet seuraavat: 19 (8), 23 (13), 43 (14), 63 (31).
Tietääkseni tämä ns case Reijo Ruotsalainen ei taida enään onnistua.
Ei kai kukaan sellaista odotakaan, ainakaan NHL-tasolla. 22-v pelaaja, jolla tasan 0 peliä aikuisten sarjoissa ei varsinaisesti anna aihetta olettaa pojan olevan jo tekijämies. Ei kai edes jostain Veseysta sitä odotettu? Mutta, kuten sanoit, low risk - high reward. Penguins muutenkin aika hyvin onnistunut näissä yliopistopelaajissa, varauksista kulkenut sitä kautta ainakin Guentzel, Wilson, Dumoulin, Rust ja seuraavana vuorossa Bluegers. Shearykin oli NCAA-UFA.Lähinnä toin esille sitä tietämättömille, ettei pojasta heti odoteta ketjun kantajaa.
Siirtorajan jälkeen hankitut pelaajat eivät saa pelata pleijareissa, siirtoja ja sopimuksia saa kyllä tehdä muuten periaatteessa normaalisti. Jos pelaaja on varattu ja varaus on voimassa muttei aiemmin signattu, se kuuluu jo joukkueen listoille, ts. ei ole vasta hankittu. Vapailla agenteilla sitten omat rajoitteensa waiverien kanssa, RFAilla taitaa olla jopa tiukka takaraja jo ennen vuodenvaihdetta.^ Tosin jos Vancouver pääsisi jollain saumalla pleijareihin, niin Shore ei tietääkseni siellä saisi enää pelata. Sopimus voidaan tehdä vaan loppurunkosarjan osalle.
En tosin tiedä onko käytäntö nuorempien KHL-pelaajien kanssa sama, joilla on olemassaoleva varaus NHL-joukkueeseen. Jostain muistan lukeneeni, että näissä tapauksissa saisivat pelata myös pleijareissa?
Esim. Chicagon kohdalla huhuttiin Maxim Shalunovin tekevän sopimuksen heidän kanssaan ja hän olisi voinut pelata myös pleijareissa. On siis oma ja olemassaoleva varaus häneen.
Miro Aaltonen solminut tulokassopparin Torontoon, ja matkaa sinne ilmeisesti samantien. Melko yllättävää!
Yllätyssiirto! Suomalaishyökkääjä siirtyy KHL:stä NHL:ään - NHL - Ilta-Sanomat
Nyt kun tarkemmin luin niin ei lue mitään siitä milloin Aaltonen siirtyy rapakon taakse.
Voi hyvinkin olla näin, mutta jos tilanne olisi se, että joko a) lähdet Pohjois-Amerikkaan tai b) et lähde, niin Aaltonen valitsi ensimmäisen vaihtoehdon.Prove me wrong mutta minusta Toronto on tällä hetkellä helvetin vaikea ympäristö Aaltosen kaltaiselle pelaajalle pelipaikan nappaamiseen. AHL:ssä on aika monta ukkoa kenet pitäisi kepittää ensin.
Toki pitää lähteä kokeilemaan. Elämä eletään vain kerran jääkiekkoilijanakin.Voi hyvinkin olla näin, mutta jos tilanne olisi se, että joko a) lähdet Pohjois-Amerikkaan tai b) et lähde, niin Aaltonen valitsi ensimmäisen vaihtoehdon.
Sama tuli itselle mieleen myös, kun sopimuksen julkaisun näin. Uskon kyllä Aaltosen saaneen muiltakin joukkueilta tarjouksia, ja luultavasti missä tahansa muualla olisu ollut helpompi päästä ylöskin.Prove me wrong mutta minusta Toronto on tällä hetkellä helvetin vaikea ympäristö Aaltosen kaltaiselle pelaajalle pelipaikan nappaamiseen. AHL:ssä on aika monta ukkoa kenet pitäisi kepittää ensin.
Sama tuli itselle mieleen myös, kun sopimuksen julkaisun näin. Uskon kyllä Aaltosen saaneen muiltakin joukkueilta tarjouksia, ja luultavasti missä tahansa muualla olisu ollut helpompi päästä ylöskin.
Torontossa on se nimenomaan paha, että itse NHL joukkue on jo hyvä, jolla voi taistella pudotuspelipaikasta. Mutta farmissakin on sitten junnuja nälkäisenä odottamassa pelipaikkaa kasottain.