finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Hiihtoliitto on tässä asiassa vajonnut niin syvälle, että on ihan sama eroaako tai erotetaanko koko johto. Ketä järkevää ihmistä enää kiinnostaa hypätä moisen tuuliajolle joutuneen laivan ohjaimiin.
<BR>
<BR>Onhan se nyt käsittämätöntä, että edustushiihtäjiä ei testattu tarpeeksi moneen kertaan ennen kisoja. Jos on varaa ottaa kaiken maailman maitohaponvirtaamatestejä ja tutkia aerodynamiikkaa alamäissä niin miksei näitä hemoglobiinijuttuja otettu kyllin vakavasti?
<BR>
<BR>Ilmeisesti tuota myyttiä Suomen urheilun puhtaudesta on hehkutettu niin kauan, että siihen alettiin ihan oikeasti uskoa - ja luultiin, että urheilijoiden oma kontrolli riittää.
<BR>
<BR>Oikea rangaistus tuolle römppäsakille olisi pakottaa heidät jatkamaan seuraaviin kisoihin asti. Eikä Salt Lake Cityyn yhtään mieshiihtäjää Myllylän lisäksi (edellytyksellä, että MM saa puhtaat paperit siinä yhteistestissä).
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!
G

Guest

Ruotsin teksti-tv:ssä lukee, että kysymyksessä on jälleen ystävämme hemohessu. Kumma juttu, että tätä hemohessua on sorruttu kiellettynä aineena käyttämään, koska hemoglobiinia saadaan kyllä parin sallitunkin keinon avulla laskettua.
<BR>
<BR>No. Tyhmyydestä sakotetaan. Se nähtiin taas kerran. Suomalainen hiihtoväki taitaakin olla oikein erityisen tyhmää porukkaa.
 
G

Guest

Jos Immonen on ottanut \"hessua\" nii saatana ikuinen kilpailukielto päälle. On kyllä ollu ainakin tietoo et on kiellettyy. Eikös sitä pidä ottaa enintään kahta vuorokautta ennen hemomittausta.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Nyt hävettää. Puhtoinen Suomi on ainoa maa jonka joukkueesta on dopingtapauksia löytynyt. Käryt näyttävät muutenkin olevan hiihdossa aika vähäisiä, muut osaavat piikittää paremmin. Kyllä hurreja ja turskanpuputtajia naurattaa.
<BR>
<BR>Ei tässä tiedä mitä ajattelisi, uskon, että doppaajia löytyy jokaisen maan joukkueesta, mutta vain suomalaiset kärähtävät. Tästä sopii syyttää vain hiihtäjiä, mitäs toimivat niin amatöörimaisesti.
<BR>
<BR>Täytyy nähtävästi palautella mieliin muiden käryjä, jos vaikka auttaisi. Ainakin Ruotsin tuontiolympiavoittaja Ludmila Enqvist on kärynnyt dopingista ja norjalaisia kärysi Sydneyssä kaksi, mutta hiihdossa ei ole tainnut lähiaikoina kukaan ruotsalainen tai norjalainen kärytä.
<BR>
<BR>Mieshiihdossa tapahtuu näemmä pakollinen sukupolven vaihdos, Isometsä ja Immonen ovat poissa, Hartsa lopettanee kotikisoihin. Myllylä ja Repo jäävät, Myllylä lopettaa viimeistään 2003, Repo ei tästä edespäinkään saavuta henkilökohtaisia mitaleja. Täytynee alkaa seuraamaan puulaakitason kaukalopalloa, puhdasta urheilua.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tuohon Formula-juttuun haluaisin mainita että tuskin F1:ssä tulee koskaan olemaan mitään testejä. Kuten sanottua, Bernie ei anna, ja siksi toisekseen, mitä hyötyä siitä olisi sille kuskille? Ehkä hän olisi vähän pirteämpi tai jotain, mutta Formuloissa kannattaakin keskittyä siihen olennaiseen, eli kilpa-autoon ja sen virittelyihin. Moottorin teho ja auton aerodynamiikka sen homman ratkaisevat, ei ajaja. Ajajan suoritukseen tuskin sanottavammin mikään Doping-aine vaikuttaa. Kaikki ovat ihan hyvässä kunnossa ja jaksavat ajaa sen läpi täysin ongelmitta. Turhaa tuollainen olisi.[addsig]
 
"Angels, lend me your might.
Forfeit all my lives to get just one right" - Carl Bell
G

Guest

Luulisin kyllä esim. efedriiniillä saatavan merkittävää hyötyä formuloissa. Ja enpä ihmettelis vaikka kuskit sitä tai muita piristeitä käyttäskin. Mutta se on varmaa että mahdollinen formula käry vaikuttas lajin suosioon. Eipähän Häkkinenkään ois enää puolijumalan asemassa tiedotusvälineissä.
<BR>
<BR>-Kyllä juttu on näin-
 
G

Guest

Jumalauta. Se saatanan Immonen on lynkattava!
<BR>Helvetti! Hartsa ja Myllylä ja Repo menettävät kultamitallin tuollaisen paskahousun takia, saatanan nilkki hirteen kun ei uskaltanut edes julkisuuteen tulla myöntämään tapausta. Voi helvetin helvetti... tuollainen paskaläjä ei kauaa elä. Voi saatanan saatanan. JANNE IMMONEN ON SUOMEN VIHATUIN PASKALÄJÄ.
 
G

Guest

Odotellaan nyt niitä koko joukkueen testituloksia ennenkuin ollaan pahoillaan kenenkään puolesta. Pitää muistaa että Herra Kirvesniemi on Isometsän valmentaja. Näin ainakin YLE:n lähetyksissä Bubi Wallenius hehkutti ennen Jarin käryä. Joten onpa aika etäinen valmennussuhde jos ei Harrikaan ole tiennyt. Kuka muuten mahtaa olla Immosen henk.koht valmentaja. Onko kellään tietoo?
 
G

Guest

Ei helvetti, eihän siinä olis mitään järkeä jos se Immonen on käyttänyt sitä \"hemohessiä\". Ei saatana, ei niin typerä voi kukaan olla, kun kerran oli jo Isometsän jälkeen tiedossa, että se testataan.
<BR>
<BR>Mutta... mitäpä jos sitä ei todellakaan alunperin tiedetty, että sitä testataan, joten yhteistyössä muutama hiihtäjä (vaikkapa Isometsä ja Immonen) + mahdolliset muut mukana olleet, päättivät käyttää ainetta, jotta saadaan Isometsä ja Immonen hiihtoihin mukaan.
<BR>
<BR>No, Isometsä kärähti, jolloin tuli selväksi, että se aine näkyy. Eihän tässä vaiheessa enää olisi mitään järkeä käyttää samaa mömmöä uudelleen.
<BR>
<BR>Ehkäpä siis Immosella vain oli edelleen elimistössä jämiä aineesta, kun tuonne viestiin lähdettiin? En kyllä ole varma, että miten kauan se aine näkyy.
<BR>
<BR>No, kohtahan se sitten kuullaan, että mitä ainetta on löytynyt.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
pelottavaa on se, että Immosen henkilökohtaiset valmentajat ovat Reijo Jylhä ja Pekka Vähäsöyrinki. Eli Ylen tiimi...
<BR>
<BR>Toisaalta Immonen on eräällä tavalla ulkopuolinen, sillä viime kausi oli ensimmäinen vuosi maailman kärjessä, ja vasta 1999 Jannesta oli haastamaan edes Suomen huiput.
<BR>
<BR>Immosen on muuten sanottu kärynneen astmalääkkeestä sotilaiden MM-kisoissa, mutta toive siitä että toinen selityskerta menee läpi ei vakuuta.
<BR>Suomen viestijoukkue Salt Lake Cityssä on Heikki Kivikko- Seppo Rantanen- Johan Lind- Timo Kuorelahti.
<BR>
 
Everyone in this thread is now dumber for having read it.

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hesarin (26.2)listaamat hiihtolajien doping käryt eivät suomea mairittele.
<BR>9 doping tapausta, joista kuudessa (6)! on ollut kyseessä suomalainen.
<BR>Ja siihen kun lisätään vielä tämä yksi, niin 70% narahtaneista on suomalaisia.
<BR>
<BR>Tavan tumpeloita![addsig]
 
SaiPa
My favorite headache

Pioneer

Jäsen
\"Lääkelaukussa oli normaaleja hiihtourheilussa käytettäviä lääkeaineita\" (c) K-P Kyrö juuri äsken TV1:n uutisten haastattelussa. Suomen Hiihtoliitto vaikuttaisi olevan läpeensä mätä ja olisi varmasti Suomen maineen puhdistamisen edun mukaista, jos tutkinnan näistä tapauksista suorittaisi jokin ulkopuolinen taho. Mitä kovemman otteen Suomi ottaa näistä Doping-hörhöistään, sitä parempi. Kaikki syylliset esiin!
 
G

Guest

Kalevan keskustelu-palstalta lainattua, homma haisee ja pahasti.
<BR>
<BR>\"En halua asiaa enempää retostella, mutta tarkastatellaanpas
<BR> hiihtomaajoukkueen lääkärin J-P Turpeisen tutkimukset viime
<BR> vuosilta ja hänen julkaisunsa sillä sektorilla. Liittyvät nimittäin
<BR> hemoglobiiniin ja niiden alentamisiin plasma menetelmillä...
<BR> miettikää miksi Hiihtoliitto palkkasi ko. herran viime kesänä
<BR> uudeksi lääkäriksi. Silloinhan ei esim. näitä nyt testattuja
<BR> plsma-aineita testattu lainkaan... vasta Lahdessa näitä on alettu
<BR> ottamaan testeihin mukaan. Hiihtoliitto ei ole voinut ollaan missään
<BR> tapauksessa tietämätön miehen taustoista ja aiemmista
<BR> tutkimuksista. Eiköhän siellä ole nimenomaan haluttu tämän alan
<BR> pätevyyttä vai palkkaisitko sinä tehtävään ihmisen joka ei juuri
<BR> haluamallasi sektorilla ole asiantuntija...??? \"
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Me Suomen Hiihtoliiton johtohenkilöt olemme olleet täysin tietämättömiä
<BR>nyt esiintulleista syytteistä,olemme tyrmistyneitä ja takaan,että päitä
<BR>alkaa tippumaan.
<BR>
<BR>In English:
<BR>
<BR>ÖÖÖÖÖÖ we finnish team leader ship person are totally unknown this kaind
<BR>ööööö of situation,i tell you right now,that someone is MUST TO DIE!!!!
<BR>ÖÖÖÖ,im wery hungry right nou,i mast go to eet.I talk with youu maybe
<BR>laiter..See youu suuun...Ower and out...öööööö..... ROGER.[addsig]
 
S P Q R

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Näin suomalaiset urheilijat.... On se kumma, kun urheilua ei voida harrastaa rehellisin keinoin, vaan täytyy jotain helvetin nappia vetää ja yrittää tuloksia parantaa kaiken maailman verijutuilla.
<BR>
<BR>Ja tämä J.Immonen pilaa Suomen miesten ansaitseman viestikullan. Huh-huh..[addsig]
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitenkä ihmeessä doupparit on mitään rehellisesti voittaneet?Kulta niille keille se kuuluu,kunnes osoitetaan,ettei se kuulu niillekään jne.
 

Flazor

Jäsen
Tässä pitäisi nyt saada päitä vadille ja pian ennenkuin koko Suomi joutuu kärsimään (tai siis oikeastaan kärsii jo). Ensisijassa herrat Immonen, Isometsä, Turpeinen, Mäkelä ja Kyrö pitäisi saada vastaamaan teoistaan mahdollisimman nopeasti, jotta asiat saadaan selville.
<BR>
<BR>Entistäkin suuremmalla kauhulla keskiviikon testituloksia odottaen,[addsig]
 

HN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
Miten \"koko Suomi\" joutuu kärsimään siitä, että muutamat räkäpartaiset metsissä huhkivat urheilulääketieteen tuotteet ovat tarpeeksi tyhmiä jäädäkseen kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä? Älkää viitsikö...
<BR>
<BR>Hyvää tämä vain tekee. Menevät asiat taas paremmin oikeille paikoilleen itse kunkin pääkopassa.[addsig]
 

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Petäjän ja Kyrön puhelinkeskustelu.
<BR>> > >
<BR>> > >Paavo terve!!
<BR>> > >
<BR>> > >No terve!!
<BR>> > >
<BR>> > >No nyt se Janne kärys kuitenkin.
<BR>> > >
<BR>> > >Mitä v ittua!!
<BR>> > >
<BR>> > >No niin, sama saatanan Hemohes. Eiks kaikki pitäny testata.
<BR>> > >
<BR>> > >Piti piti, Pirkka ja JP vakuutti mulle...
<BR>> > >
<BR>> > >Mä erotin molemmat äsken, saatanan tohelot. Tänhän piti
<BR>> olla jo selvä
<BR>> > >homma, ettei tarvii
<BR>> > >enää potkia siteitä paskaks...
<BR>> > >
<BR>> > >No piti piti, en mä ymmärrä...
<BR>> > >
<BR>> > >Ja se laukku, missä se nyt on ??
<BR>> > >
<BR>> > >Se on mulla, mä hain sen eilen. Ei siitä kukaan tiedä mitään...
<BR>> > >
<BR>> > >Ai ei tiedä, Hesarin toimittaja soitti just äsken ja kyseli siitä.
<BR>> > Mistä
<BR>> > >se on saanut
<BR>> > >tiedon ??
<BR>> > >
<BR>> > >???
<BR>> > >
<BR>> > >Nyt me ollaan kusessa - mitä nyt keksitään?
<BR>> > >
<BR>> > >???
<BR>> > >
<BR>> > >Nyt tehdään sillä tavalla, että sanot sille Myllyllälle,
<BR>> ettei hiihdä
<BR>> > >viittäkymppiä eikä
<BR>> > >kommentoi mitään. Käske sen hypätä Volvoonsa ja ajaa helvettiin
<BR>> > täältä...
<BR>> > >ja kännykkä
<BR>> > >kiinni. Jos joku puhuu sen kanssa, niin käske sen vieläkin
<BR>> köhistä ja
<BR>> > >valittaa kurkkukipua
<BR>> > >tai jotain muuta paskaa... Sitten menet itse median eteen ja otat
<BR>> > täyden
<BR>> > >vastuun kaikesta,
<BR>> > >jotta me päästään taas kuin koira veräjästä. Mä esitän taas tyhmää,
<BR>> > enkä
<BR>> > >tiedä mistään
<BR>> > >mitään. Eiköhän tästä selvitä.
<BR>> > >
<BR>> > >Miksi aina minä - Pirkka ja JP...
<BR>> > >
<BR>> > >Turpa kiinni - homma on sovittu, toimintaa mars mars.. Ai
<BR>> niin ja soita
<BR>> >
<BR>> > >Räsäselle, että
<BR>> > >pitää turpansa kiinni !!
<BR>> > >
<BR>> > >Joo joo...
<BR>> > >
<BR>> >[addsig]
 
että silleen

md17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin...surullinen totuushan on se, että eräät suomalaiset ovat olleet liian rehellisiä. Ilta-sanomien mukaan hemohessin käytön paljastavan testin olemassaoloa ei ollut paljastettu yleiseen tietoon. Eli Suomalaiset luulivat, että se ei näy testeissä! Toisin sanoen kansainvälisen antodopingkomitean suomalaiset jäsenet ovat olleet aivan liian rehellisiä. Luuletteko ettei \'syväkurkku\' Leerhaim ole ilmoittanut testien olemassaolosta maamiehilleen. Ei tarvitse enään ihmetellä eräiden norjalaisten mieshiihtäjien vaisuutta ja norjalaisten intoa kaikkien suomalaisten testauttamiseen Isometsän käryn jälkeen. Hyvin hyödynsivät suomipojan kirkasotsaisuuden, perkele!
 

Pioneer

Jäsen
Höpö höpö! Itsensä irtisanonut Suomen hiihtomaajoukkueen lääkäri Juha-Pekka Turpeinen on erikoisasiantuntija juuri plasmaexpanderien saralla. Hän on ollut myös mukana kehittämässä kyseisen aineen testaamista.
<BR>
<BR>Eri asia tietenkin on, onnistuttiinko Lahden testien olemassaolo pimittämään Suomen hiihtomaajoukkueelta. Niin tai näin, hyvä että dopingurheilijat näyttävät jäävän kiinni.
<BR>
<BR>Linkki ensimmäisessä kappaleessa mainitsemaani tutkimukseen:
<BR>
<BR>http://energia.kihu.jyu.fi/projektit/palveluprojektit/fys_palveluproj/hemoglobiinitestauksen_kehittaminen.html
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kyllä pientä Suomea potkitaan oikein urakalla päähän. Naapurimaan svenssonit ehdottovat Suomen sulkemista kansainvälisistä kisoistakin. Ja kaikki tämä sotku sai alkunsa siitä, kun urheilijat eivät voi enää harrastaa rehtiä urheilua. On se niin väärin....[addsig]
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy