Flazor

Jäsen
Hartsa se nyt ei ainakaan ole, sillä montaa yhtä sympaattista ja rehellistä urheilijaa en saa mieleeni, vaikka kuinka yrittäisin.
<BR>
<BR>Immonen siksi, että hän oli ainoa, joka joutui viestijoukkueesta testiin kilpailun jälkeen. Nythän ei siis ole kysymys näistä WADA:n testeistä vaan viestin jälkeen tehdyistä rutiinitesteistä, jos olen oikein ymmärtänyt..[addsig]
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se tosiaan niin taitaa olla, että Räsänen pääsi kuin koira veräjästä ja STT joutui syyttömänä maksumieheksi.
<BR>
<BR>Eniten jurppii Kirvesniemen puolesta, kun se sai pitkän uransa kruunuksi, eläkeiän kynnyksellä, pitkään odotetun viestikullan ja nyt menettää se ilman omaa syytään.
<BR>
<BR>Tämä mielipide on siis voimassa ainakin keskiviikkoon asti. Toivottavasti sitä ei tarvitse silloin muuttaa...[addsig]
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tottakai harmittaa Hartsan takia todella paljon kun viestikulta mitätöidään. Kun Suomella oli joukkue miesten viestissä niin se on koko Suomen häpeä jos joukkueessa oli luopio joka käytti aineita ja pilasi samalla koko Suomen maineen.
 
”Kyllä tää on ollu hyvä kesä siinä mielessä, että meillä ei lusmuilijoita ole porukassa, on jo lähteneet jonnekin muualle, lentäneet." Kailajärvi syksyllä 2002.
G

Guest

Niin, oli myös pelkästään sattumaa, että Immoselta hajosi ensin side ja sitten sauva(minkä tilalle luulisi helposti saavan uuden huoltomiehiltä) kesken kilvanhiihdon. Eiköhän tarkoituksena ollut välttää joutuminen doping-testiin kilpailun jälkeen. Ainakin toisella matkalla Immonen oli sijalla neljä, kun keskeytys tuli. Neljä ensimmäistä testataan aina. Tähän voisi kehitellä vaikka millaisia salaliittoteorioita. Selvää on, että joku hiihtoliiton johtavista henkilöistä tietää näistä asioista. Ei tämmöinen \"kikkailu\" muuten onnistuisi.
 
G

Guest

Voipi olla Immosen pojalla kylmä kyyti Sotkamossa. Rajavartijan rehellisyydellä Janne hoiti homman kotiin.
<BR>
<BR>Hienoa tästä on hyvä jatkaa!
 
G

Guest

Niin, Cannibaali & co, sehän tässä ainoastaan on niin noloa, että jätkät ovat niin vitun amatöörejä tuossa mömmöjen kanssa puuhastellessaan, jotta kärähtävät omissa kisoissaan. Säälittävää! Kun niitä troppeja näemmä on pärjätäkseen käytettävä, niin miksei sitä voida hoitaa valvotusti, koska siellä on osaavat miehet siihenkin hommaan? Sooloillaan kuin piirikunnallisissa, voi munat sanon mä. Se nyt vielä puuttuu, että rusoposket saavat vielä aidsin likaisista neuloista...
<BR>
<BR>Terv. nimim. Kyrsii, mutten valita!
 

thor

Jäsen
\"Immonen siksi, että hän oli ainoa, joka joutui viestijoukkueesta testiin kilpailun jälkeen\"
<BR>
<BR>Mutta eihän tässä ole puhuttu kuin \"muutama päivä sitten\" testatusta hiihtäjästä, ei viestistä. Ei sprintistäkään ole kuin neljä päivää eli voisi se olla myös Palolahti, joka varmaankin joutui testiin.
 
G

Guest

Tuskin se Palolahti olisi tänään startannut, jos olsi kärähtänyt. Ja Porttila väitti Suomen joukkueen jonkun jäsenen sanoneen, että Immonen on kärähtänyt.
 

Flazor

Jäsen
Ylen kisastudiossahan tuli selvästi esille Tapio Suomisen ja Jari Piiraisen taholta, että \"kyseessä on Suomen <!-- BBCode Start --><B>hiihtoviestijoukkueen</B><!-- BBCode End --> edustaja.\" Minä perustan arvioni tuohon pelkistettyyn lauseeseen ja kun Immonen tosiaankin oli ainoa, joka viestijoukkueesta testattiin niin asia on minun näkemykseni kannalta harvinaisen selvä.
<BR>
<BR><!-- BBCode Start --><I>To err is human</I><!-- BBCode End --> [addsig]
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Voihan rähmä! Yksi käry olisi mennyt vielä Isometsän omatoimisen puuhastelun piikkiin, mutta kaksi käryä vaikuttaa jo organisoidulta toiminnalta. Aika amatöörimäiseltä tosin, kun jäivät kiinni. Toivottavasti keskiviikkona ei ropise lisää.
 

Huuhaa

Jäsen
Janne \"Sauva\" Immonen. Ja nyt olisi syytä selvittää myös Jari \"Miljoona\" Räsäsen osallisuus dopingiin. Huvittaa vieläkin se Räsäsen maalaisjuntti. Ei muuten sanonut suoraan silloin olevansa syytön, vaan vastasi kysyttäessä Räsäsen syyllisyydestä tapaukseen, että \"Se on miljoona markkaa, joka tällaista väittää\", joten ei siis tavallaan suoraan myöntänyt olevansa syytön.
<BR>-----------------
<BR>\"Sellast elämä on\".
<BR>
<BR>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Huuhaa 2001-02-25 18:49 ]</font>
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Nyt meni kyllä luottamus täältäkin päästä suomalaista huippuhiihtoa kohtaan. Aivan käsittämätöntä toimintaa suomalaisilta \"huippu-urheilijoilta\". Petäjä ei tiedä mitään, ja sanoo, että kukaan muukaan ei ole tiennyt mitään ja silti K-P Kyrö sanoo ottavansa vastuun kaikesta ja kertoo, että ei saanut kyseisen asian takia nukuttua viime yönä. Kuka valehtelee?
<BR>Ja Immosella voi olla aika kuumat paikat, sillä tuskin muu viestijoukkue kovin hevillä sulattaa hänen toilailujaan. Tai, eihän WADA:n testien tuloksia ole vielä tullut, mutta on maailmanlopun aineksia, jos Myllyläkin kärähtää. Sponsorimarkat pois hiihdolta ja valtiontuki loppuu. Siitä pohjalta on hyvä ponnistaa. Toivotaan nyt, että Isometsän herra x olisi edes norjalainen tai ruotsalainen.....
 

JeeJee

Jäsen
Joo ottaahan tämä sotku melkoisesti päähän, ja Suomen urheilun mainehan tässä ryvettyy totaalisesti. Silti, jostain kumman syystä olen tavallaan iloinen, ettei tuollainen touhu kuitenkaan onnistu, ja väärinkäytöksistä jää kiinni.
<BR>
<BR>Yksi Isometsän doping-käryyn liittynyt asia, joka minua ärsytti oli se tiedoittaminen, että \"kukaan ei ollut tiennyt mitään ja kukaan ei ollut tehnyt mitään väärää\". Ja kaikista huvittavinta asiassa oli mielestäni se, että nämä todella onnettomat selitykset vielä menivät läpi \"suurelle yleisölle\", joka kääntyi Isometsän puolelle ja haki syitä kaiken maailman kiellettyjen aineiden listojen puutteista ja vääristä hemoglobiinirajoista.
<BR>
<BR>Mutta hyvin vähän käytiin keskustelua siitä,
<BR>
<BR>MIKSI ISOMETSÄ ELÄMÄNSÄ TÄRKEIMMISSÄ KISOISSA HALUAA ULKOPUOLISEN LÄÄKÄRIN ANTAVAN HÄNELLE LÄÄKITYSTÄ HIIHTOJOHDON TIETÄMÄTTÄ, JA KUINKA VOI OLLA MAHDOLLISTA RUISKUTTAA ELIMISTÖÖN MITÄÄN TARKISTAMATTA VIIMEISEN PÄÄLLE KAIKISTA MAHDOLLISISTA LÄHTEISTÄ ONKO KYSEENALAISEEN VERIMANIPULOINTIIN TARKOITETTU LÄÄKE SALLITTUA?
<BR>
<BR>No saa nähdä mitkä selitykset ovat huomenna, ja vieläkö (tyhmä) kansa saadaan jollain keinolla voitettua puolelle. Selväähän on, että sitä tullaan yrittämään..
 
G

Guest

Nyt taitaa suomen hiihtomaailmanloppu häämöttää.Keskiviikko on viimeisen tuomion päivä.Oikeastaan toivon että keskiviikkona tulis lisää jotta totaalinen tyrmäys tulisi.
<BR>
<BR>
<BR>\"Urheilu on puhdasta\"
<BR>
<BR>
 
G

Guest

Hemohes iski jälleen. Suhteellisen luotettavasta lähteestä olen kuullut, että Immonen on käyttänyt samaa ainetta kuin Isometsäkin. Tieto on peräisin hiihtoliiton sisäpiiristä. Nyt herää kyllä kysymys siitä, että onko Immonen (ja hänen apurinsa) aivan idiootti, koska kyseisen dopingin käytön on pitänyt tapahtua Isometsän käryn jälkeen. Vai oliko Immosen halu hiihtää viestijoukkueessa niin kova, että hän päätti ottaa riskin, sillä testiin joutumisen mahdollisuus oli \"vain\" 25%. Kyllä nyt on periaatteessa varmaa, että ainakin Immoselle ja Isometsälle on tehty klassinen veritankkaus ennen kisoja, koska pitää veriarvoja muutella tällä tavalla.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Äsken maikkarilla Kyrö kertoi olevan todennäköistä, että tähän tyoiseen käryyn johtanut doping oli napattu ennen Isometsän kärähtämistä. Ei siis viittaisi Hemohessiin, luulisin.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Entäs jos viestijoukkueelle kävikin niin vanhanaikaisesti, että kukin kilpailija toisten touhuista tietämättä ajatteli kiinnijäämisriskin olevan vain 25%, ja koko porukka olikin doupattuja, jolloin kiinnijäämisriski olikin 100%. No ei pidä maalata piruja seinille, ja toisen käryn jälkeen olikin erittäin hyvä juttu, että koko joukkue testattiin, jotta jyvät erottuvat akanoista. Syyttömät saavat mahdollisuuden ainakin muodollisesti puhdistaa maineensa. Toki kollektiivinen epäilyksen varjo jää silti kaikkien suomalaishiihtäjien päälle, muttei läheskään niin raskaana.
<BR>
<BR>Jos Hiihtoliitto tämän jupakan myötä menettää sponsorituloja ja valtionapuja, tästä kärsivät nimenomaan tulevaisuuden kyvyt. Niillä nykyisillä huipuilla, jotka tähänastisten testien perusteella ovat olleet puhtaita, on kyllä mahdollisuus hankkia henkilökohtaisiakin sponsoreita eivätkä ole siinä määrin Hiihtoliiton varassa.
<BR>
<BR>Isometsälle toisenkin hiihtäjän käry oli paha juttu. Nyt käryn pistäminen vahingon piikkiin muuttui paljon hankalammaksi. Jostakin syystä ei käy Isometsää eikä toistakaan tunaria lainkaan sääliksi. Itsepähän ovat soppansa keittäneet.
 
G

Guest

Se tästä vielä puuttuu että Mika ja Hartsa jäävät kiinni. Repo tuskin on käyttänyt ainakaan tulosten valossa. Ja entäs jos Pirjo, Virpi ja Kaisa...
<BR>
<BR>No, keskiviikko näyttää. Ja Paavo ei tiedä mitään? Paskanpuhujia koko Hiihtoliiton johto!
 

Riz

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Ei hyvältä näytä...tästä lähtien ei pahemmin tee mieli katsoa miesten maastohiihtoa. Kotikisat oman kansan edessä ja pojat tempaisevat tällaisen näytöksen. En muista milloin viimeksi olisi kisat jättäneet näin pahan maun suuhun.
 
"We all go a little mad sometimes...." -Anthony Perkins, Psycho

Potaichuk #67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät ja Detroit
Perkele, että vihaan Suvi Lindeniä!! Se oli suunilleen pääarkkitehti Kautosen ja Lehkosen rangaistuksissa!! (se kirje)
<BR>nyt sitten vielä se, että mukamas rehellisinä kansalaisena hän vaatii kaikkia Suomen hiihtäjiä testattavaksi!! Nähtiinhän se miten siinä kävi!! saisi koko typerä ämmä painua jonnekin Siperiaan missä siitä ei tarvisi enää kuulla!! Vaikkakin Immosen (jos nyt on se) oma syyhän se on kun käyttää dopingia, mutta silti.
 

Potaichuk #67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät ja Detroit
On muuten kumma juttu kun kaikki Yhdysvaltojen pikajuoksijat ovat hirveitä lihaskimppuja, niin kuin jotkut kehonrakentajat. Suomalaiset pikajuoksijat ovat taas langanlaihoja rimpuloita joiden perseestä roikkuu kaksi lankaa ja yläruumiista toiset kaksi. Silti Yhdysvaltalaiset voittavat aina ja ne jos jotkut käyttävät dopingia joka lajissa. Ne vaan osaa käyttää sitä. siis jäämättä kiinni.
 
G

Guest

Niin mitenkähän käy NHL-pelaajille Salt Lake Cityssä jos nekin todella testataan. Voi olla jenkeillä sama kohtalo kuin Suomella nyt Lahdessa.
<BR>
<BR>Puhumattakaan formula ykkösistä. Eipä taida Bernie antaa lupaa testata f1-kuskeja. Olishan se hurjaa jos vaikka Schumacher sais kahden vuoden kilpailukiellon. No eipä formulat nautikaan tukijaisia muilta kuin röökitehtailta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy