Kauden alku – odotukset ja todellisuus

  • 144 082
  • 571

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Selitäs nyt mulle, miten se valmistautuminen meni päin vittua, tai miten se yleensä se voi mennä vituiks.

Itse en ole pelannut tolla tasolla. Mutta miten valmentaja yleensäkin valmistaa pelaajan/ joukkueen illan otteluun.

Jos likipitäen jokaisen liigajoukkueen valmentajat puhuvat peleihin valmistautumisesta, niin voisiko se kenties tarkoittaa oikeasti jotain? Vai lämpimikseenkö vain höpisevät?

Ei tarvitse kaukaa hakea, kun löytää Toivolan kommentin: "Joukkueemme oli valmistettu huonosti otteluun, ja sen vuoksi pelin tapahtumista on turha puhua. Syy löytyy, kun katson peiliin, Toivola sanoi kiertelemättä."

Se miten joukkueet tai yksittäiset pelaajat saadaan skarppina ja keskittyneinä peliin alusta alkaen, eikä vasta toisessa erässä kuten tänään ilmeisesti on käynyt, on varmasti hyvinkin yksilöllistä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kuinka moni oikeesti uskoo, ettei Karrilla ole mitään sanottavaa noin kuin kakkoskäskijänä. Mun mielestä tää järjestely oli meen kakkoselle lottovoitto. Nuori kokematon joukkue, ketä virheillään/säntäilyllään jouksi ittensä solmuun tänäänkin ja tilanne oli 3 - 0 ennen ekan erän puoltaväliä. Ei ollut Pekka kertaankaan kentällä noiden maalien syntyessä. Karria ei ole täällä ketään haukkunut, mut Rautakallio on täyspaska valmentaja.

Rockyn valmennustaidot on jo testattu kahteen kertaan Espoossa... Vertoja vetää lähinnä Härtsy, Iipi Läntinen, Esko Nokelainen ja Hantta Virta...

Se on kyllä pakko myöntää, että pata pelasi helvetisti fyysisempää peliä viime kaudella. Sitä en tiedä että johtuuko suunnanmuutos pelaajista vai valmentajasta.

Pakko jatkaa, että muuan 6:sta tuli tänään aikas ikävä. Olis ollut isäntä alakerrassa.

Espoon suunnalta viestittivät ennen kauden alkua, että Rockyn luotsaama Blues ei myöskään juuri taklaillut ja jos joku pelaaja erehtyi vetämään kunnon pommin, niin penkki kutsui hyvin äkkiä...Näyttäisi pitävän edelleen kutinsa nämä tarinat...

Nickersonia tai jotain muuta isännän ottein pelaavaa kanukkia (tai edes latvialaista) tuo alakerta kaipaa...
 

passenger

Jäsen
Espoon suunnalta viestittivät ennen kauden alkua, että Rockyn luotsaama Blues ei myöskään juuri taklaillut ja jos joku pelaaja erehtyi vetämään kunnon pommin, niin penkki kutsui hyvin äkkiä...Näyttäisi pitävän edelleen kutinsa nämä tarinat...

Nickersonia tai jotain muuta isännän ottein pelaavaa kanukkia (tai edes latvialaista) tuo alakerta kaipaa...

Viime kaudella eräs nimimerkki viestitti täällä koko kauden että Apen joukkue ei taklaa, vaikka asia oli todellisuudessa aivan jotain muuta. Oletko tällä kaudella jo käynyt katsomassa pelejä vai marisetko täällä taas ihan muuten vaan?
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos likipitäen jokaisen liigajoukkueen valmentajat puhuvat peleihin valmistautumisesta, niin voisiko se kenties tarkoittaa oikeasti jotain? Vai lämpimikseenkö vain höpisevät?

Tuskin ne lämpimäkseen höpöttävätkään. Tässä nyt vaan peruskatsojan kysymys: Miten se joukkue saadaan valmistettua illan otteluun. Muutkin saa vastata.

Itselle on jäänyt muistiin tarinat Japasta ja muuan #50:sestä. Ekasta tarina kuuluu työkaverin kertomana: Japa puhisi yksinään ennen peliä, eikä pahemmin jutellut muille. Ja kun asiaa tuli, se huusi TEIPPIÄ, TEIPPIÄ, SAATANA. Saattaa olla legendaa. Amerikan Matti taas kuulemma kulki tämän hopeakauden jälkeisen kirjan mukaan pitkin pukuhuonetta jättiläiskävellen hokien I´m so fucking grazy, valmentajien katsellessa huuli pyöreenä. Kummassakaan tapauksessa tuskin oli valmennuksen valmistamisesta pätkääkään kiinni.

Eli tarkoitan, että suurin vastuu peliin valmistautumisessa on pelaajalla itsellään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli tarkoitan, että suurin vastuu peliin valmistautumisessa on pelaajalla itsellään.

Ei pidä paikkaansa. Suurin rooli peliin valmistautumisessa on nimenomaan valmennuksella. Totta kai pelaajan pitää olla fyysisesti ja henkisestikin valmis otteluun, muttta valmennuksen tehtävä on luoda tunnetaso ja intensiteetti - se kuuluisa tahto taistella - jolla joukkue pelaa täysillä ensimmäisestä vaihdosta alkaen.

Se miten joukkue valmistetaan peleihin, riippuu sekä joukkueesta että valmentajan tyylistä. Joskus se riippuu ihan päivästäkin. Jos joukkue on hyvä ja tottunut voittamaan (plus täynnä sen tyylisiä yksilöitä), voi valmentaja jättää pelin aluspuheet melkein pitämättä jos fiilis kopissa vaikuttaa siltä, että vastustajalta luistellaan tänään munat sileäksi. Jos joukkueen pelaajat taasen koostuvat nuorista klopeista, jotka joutuvat pelaamaan jatkuvasti astetta liian suurissa saappaissa, on valmentajan rooli huomattavasti suurempi. Ei esim. Ässien kaltaisen joukkueen (tai minkään muunkaan nuoria pelaajia täynnä olevan jengin) valmentaja voi kuvitella, että pelaajat pystyvät lietsomaan itsensä täyteen terään.


Yleensäkin tuntuu, ettei porukalla ole hajua valmentajan roolista. Sen jälkeen kun joukkueelle on luotu selkeä pelitapa ja sitä on harjoitettu kunnolla, on valmennuksessa kyse pitkälti henkimaailman asioista ja oikeiden lankojen nykimisestä pelaajien kohdalla. Jokainen tekee sen tavallaan, mutta tehtävä se on, muuten tuloksena on usein juuri Pelicans-TPS-matsin kaltainen teurastus.
 
Jotkut tälläkin palstalla kesällä väittivät, että Ässien valmennus on parantunut. Tuloksissa se ei ainakaan ole näkynyt. Vuosi sitten Ässillä oli plakkarissa 5 ottelun jälkeen 2 kertaa enemmän pisteitä.

Eikö ole merkillistä, että parempi valmennus tekee huonompaa tulosta?
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä jännä katsella sivusta miten monta asiaa voidaan kusta joukkueessa 10 vuoden aikana systemaattisesti. Eikö kukaan ole ottanut onkeensa satojen virheiden jälkeen? Toki "yllätyshopea" oli hieno juttu, mutta voimme kai olla samaa mieltä, kun katsoo joukkueen sijoituksia viimeisen 10 vuoden ajalta, niin hopea oli jonkinnäköinen "vahinko".

Mihin joukkueen rakennuksessa vuosi toisensa jälkeen oikein uskotaan, puhumattakaan valmentajavalinnoista? Ensin valmentajana kokeiltiin nuorta verta, jolla saatiinkin aikaiseksi tämä sensaatiokausi. Sitten siirryttiin kokeneeseen kaartiin (lue. epäonnistuneet kehäraakit). Pelaajavalinnoissa ollaan menty ulkopuolisen silmin melkein joka kausi silmät ummessa. Rikkinäisiä läskejä suomesta ja tyhjiä arpoja ulkomailta. Hyvin harvoja onnistujia on joukkueessa viimevuosina käynyt. Miten ihmeessä esim. Kamil Piros hommattiin Ässiin? Siten, että Pentti Matikaisella oli jäänyt päähän kaverin nimi menneiltä vuosilta kun tätä yritettiin Hifkiin. Viime vuonna Ässissä pelannut Derek Damon tuntui melko turhalta vahvistukselta, mutta nyt vaihtaisin miehet päittäin nanosekunnissa. Toki vierestä katsojana on helppo huudella, mutta kai nyt on tehty vuosi toisensa jälkeen samoja virheitä ja PALJON. Miten ihmeessä joku asiasta muka tietävä voi kasata liigajoukkueelle tuollaisen puolustuksen?!?! Ei löydy omasta lähimuistista näin paskaa puolustusta liigajoukkueista. Meillä on ykköspakkina Tero Määttä. Yv:n primusmoottorina viivalla häärii tänäkivuonna = ei ketään. Iliakista joudutaan peluuttamaan nyt suuressa kiekollisessa vastuussa vaikka viimevuodelta tiedetää tasan tarkkaan etteivät miehen kyvyt yksinkertaisesti riitä siihen rooliin, vaikka mies hoitaa oman pään kyllä melko moitteettomasti, ainakin siten mihin kyvyt riittää.

Valmennuksen totaalinen sokeus pelitilanteissahan tuli jo Veron viestistä selville jossakin ketjussa, joten siltä lukemaan täyttä faktaa. Mutta toisaalta, ei Rautakalliokaan voi sille mitään, että hän ei ole kovinkaan hyvä valmentaja, kai nyt jo hänen surkeat saavutuksensa kertovat. Syyttävä sormi osoittaa tässäkin asiassa hänet rekrytoineeseen portaaseen, kuka se sitten lieneekään. Karrin kykyihin olen aina uskonut, mutta todellista työnjakoa aitiossa en tiedä.

Ollaan juu pieni seura, mutta kovasti toimistolta ja yhteistyökumppaneita saamieni viestien perusteella rahaa on käytettävissä vähintään keskikastin joukkueiden verran. Onneksi seuran myyntipuolella on sentään osaamista, jotta on saatu kassaan taas mukavasti rahaa, mutta ei kukaan jaksa tällaista amatööripelleilyä pitkää.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Olen nähnyt yhden pelin tällä kaudella. Seuraava tekstini pohjautuu kokonaan siitä. Te, jotka olette nähneet useampia pelejä, korjatkaa näkemykseni. Eihän se voi mennä näin? Miten muissa peleissä?

1) Maskipelaaminen ja maalille ajo. Tappara-pelissä tätä ei ollut lähes ollenkaan. YV:llä ei käytetty ketään maskissa. Forsbacca, tai Mäkinen eivät olleet YV:n aikana kentällä.

2) Maalille ei ajeta, vaan pyritään maalin taakse, josta haetaan syötöllä tai kahdella one-timer-paikkaa.

3) Pakki-pakki-syöttö ennen hyökkäystä. Ei tämä voi olla valmennuksen ohje, mutta kovin usein Ässäpakisto syötti ensin yhden syötön poikittain, josta lähdettiin syötöllä tai nousulla hakemaan paikkaa. Hidasti kovasti peliä.

4) Syötöt olivat summittaisia ja tuhottoman korkeita lättyjä. Oli luultavasti vain mailan puristusta?

5) Kun tuntuu, ettei Ässät vieläkään puolusta viisikkona niin hyvin kuin Toivolan aikaan... tai niin hyvin kuin vastustaja. Koko ajan saa pelätä poikittaissyöttöjä Ässien alueella.

6) Peliä oli jäljellä 30 sek. Ässäpelaajaa tönäistiin päähän vihellyksen jälkeen kuittina jostakin, jota Ässien pelaaja oli tehnyt. Kaksi Ässien pelaajaa katsoo vierestä ja luistelee sitten vaihtoon. Kyä näiio.

7) Onko aika kullannut muistot, vai pelasivatko pakit Nickerssonin aikaan enemmän... Nicken tyylisesti puolustuksessa. Maila jäässä blokaten syöttötilaa... noh. Joku edes tietänee mitä tarkoitan. Miksi tästä luovuttu, koska toimii paremmin ainakin kuin eilinen tyyli, eli selkä suorana pujottelukepiksi.

8) Joukkue ajautui hyökkäyksissään maalin taakse. Ainoa kuvio, jonka hoksasin, oli pelata maalin eteen kiekko sinne liukuvalle pelaajalle. Avainsana tässä "liukuvalle". En muista nähneeni ässäpelaajien systemaattisesti hakeutuvan maalin eteen riparille/maskiin.

Tuo viimeisin kohta huolestuttaa eniten. Vastatkaa nyt te, jotka enemmän tiedätte.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Käsittääkseni tämä kiikaritehoilla ratsastavan huippujunnukentän laiturit ainakin ovat jo harjoituskaudella arvostelleet joukkuekavereitaan, eli se siitä hengestä.

Olenko muuten missannut Marjamäki-keskustelusta tämän asian, jonka kuulin tässä menneenä päivänä hyvinkin läheltä.

"Ei se halunnu olla kapteeni tuollaisessa joukkueessa".

Voi olla vanha uutinen, mutta vielä toissakaudella apuvalmentaja joutui juoksemaan joukkueen mukana, jottei kukaan oikaise lenkillä.

Miten Porissa voi pesiä tällainen asenne vieläkin? Onhan tämä kaluttu jo moneen kertaan, mutta miten helvetillä tuollaisia rahoja ansaitsevat miehet eivät ota touhua vakavasti?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No kerroppa nyt, että ketä valmentaja/valmentajat olis sun mielestä juuri ässiin sopivia(eikä oo tarkoitus vittuilla). Haluun vaan tietää sun mielipitees.

Ja ketä espoossa on menestynyt ennen Matikaista, joka kelpais ässiin?

Kari Heikkilä menestyi Bluesissa ja kelpais Ässiin
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
Ei noilla pakeilla voi paljon tämän ihmeempää odottaa. Bonuksena nyt vielä "lupaavien juniorien" floppaaminen, sekä hyvin keskinkertainen maalivahtipeli. Tässä nyt ollaan ja kovin heikot on kyllä merkit sen suhteen, että puolustukseen saataisiin super-liideri, joka nostaisi koko joukkueen uudelle tasolle. Sellaiset kaverit maksaa ja se ei taida seuran johdolle sopia. Pitää olla puskureita...

Päävalmentajastamme huokuu kyllä sellainen totaalinen pihalla olo, että sellaiseen harvemmin tällä tasolla törmää. Varmasti sarjan ylivoimaisesti paskin päävalmentaja.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jotenkin tuo Ässien touhu tuntuu jämähtäneen jonnekin 80/90-luvun vaihteeseen, tosin sillä ikävällä erolla että siihen aikaan pelaajilla oli sentään jonkinlaista urheilullista kunnianhimoa. Pannaanpas sitten pieni ajatusleikki ensi kaudelle, oletetaan nyt että Ässät pelaa kuitenkin kaikesta huolimatta vielä liigassa:

Valmennus:
Päävalmentaja: Pikkarainen Joensuusta
kiekkojenkerääjä: ihan kuka tahansa (ei Kivi)
kuntovalmentaja: joku ihan tekijämies päätoimisesti (huom!)
maalivahtivalmentaja: Lehtonen

Maalivahdit 3kpl:
Kilpeläinen, Rynnäs, Järvenpää

Puolustus 8kpl:
Määttä, Jyrkkiö, Rahkola, Iliakis, Sammalkangas, mestislöytö, ulkomaanapu ja liigasta yksi

Hyökkäys 15 kpl:
Huhtala, Kuparinen, Huhtanen, Mäkilä, A. Uusitalo, Savinainen, Salminen, Laaksonen, Niemi, Sillanpää, Palonen, kaksi kappaletta ulkomaanapuja, yksi mestislöytö ja yksi liigasta

Siinä olisi nyt Mestiksessä kyntensä näytteneelle kaverille runko mistä lähteä rakentamaan. Jos fysiikkapuoli ja taktinen kurinalaisuus saadaan toimimaan, ainoa mitä homma enää vaatii on tasoa skouttauksessa. Mielestäni herrat Suikkanen ja Virta ovat viime ja kuluvalla kaudella näyttäneet hyvin selkeästi sen, että nuorehko, aktiivinen ja eteenpäin haluava valmentaja sopii nippuun jossa materiaalikin on vastaavaa. Ässien tendenssi on ollut palkata pelistä jo syrjäänvetäytyneitä eläkeläisiä lähinnä nimen media-arvolla.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kaikki kohdat.
Et oo menettänyt mitään, ehkä IFK-peliä lukuunottamatta kaikki kohdat sun listassas on pitäneet paikkansa muissakin otteluissa. On se kumma ettei sinne maalin eteen saa hankittua mitään hampaatonta mätisäkkiä joka ottaa iskua vastaan ja hakkaa ripareita sisään, niinkuin Levonen omien muistikuvieni mukaan teki. Ja sinne maalille kuuluu tosiaan ajaa hyökkäyksissä, eikä siirtää kiekkoa kulmiin/maalin taakse. Samat kohdat pätee niin ylivoimassa kuin tasakentällisin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Viime kaudella eräs nimimerkki viestitti täällä koko kauden että Apen joukkue ei taklaa, vaikka asia oli todellisuudessa aivan jotain muuta. Oletko tällä kaudella jo käynyt katsomassa pelejä vai marisetko täällä taas ihan muuten vaan?

Sen vähän mitä se sinulle kuuluu, niin vastattakoon, että olen käynyt. Kolme reenipeliä ja yhden liigapelin tähän asti.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
No kerroppa nyt, että ketä valmentaja/valmentajat olis sun mielestä juuri ässiin sopivia(eikä oo tarkoitus vittuilla). Haluun vaan tietää sun mielipitees.

Ja ketä espoossa on menestynyt ennen Matikaista, joka kelpais ässiin?

Ei ole nyt heittää kehiin mitään taika-jimiä, joka automaagisesti toisi menestystä. Montaa tyyppiä on kokeiltu, vaan laihoja on olleet tulokset. Hopeamitalikin taisi tulla enemmänkin valmentajasta huolimatta kuin tämän ansiosta. Karriin luotin paljon, mutta eipä tuokaan näytä pystyvän suurta muutosta aikaansaamaan....
Sitäkin enemmän on nimiä, joita ei pitäisi edes harkita Ässien päävalmentajan tehtävään. Hantta Virta on hyvin liki sen listan kärkeä.
Ehkä lähtisin arpomaan ensikauden valmentajaa jostain P-Amerikan juniorisarjoista (CHL / USHL). Joku sellainen kaveri, joka edes jollain lailla olisi hajulla eurooppalaisesta jääkiekosta, mutta silti pystyisi luomaan itselleen raudanlujan auktoriteetin ja toisaalta tuomaan joukkueen peli-ilmeeseen kanadalaista loppun asti taistelemisen meininkiä (ja pari Nickersonia mukanaan).
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Dodii.. tämä kauden alku on nyt osoittanut niitä aivan samoja tekohengityksellä elämisen merkkejä kuin ennenkin. Pelataan niin, että aivan nippa nappa pysytään siinä noin piste/peli tahdissa (tai keväämmällä sitten siinä vähän reilu piste/peli). Ennustan ilman kristallipalloa, sammakonreisiä tai teenlehtiä, että lauantaina saadaan Tepsiltä 1-2 pistettä, ja sitten hävitään taas välissä ainakin yksi peli.. tämä tahti ei riitä, sen tietää jokainen

Se mitä nyt kaivataan on tasainen suoritusvarmuus!! Sen myötä alkaisi myös tulla kykyä kääntää ne tärkeät tiukat pelit voitoiksi, eikä tulisi niitä kalliiksi käyviä lipsahduksia kuten HIFK-pelissä, jossa kaksi pistettä sössittiin kaverille vetäytymällä lopussa täydelliseen kilpikonnaan, ja oikein annettiin kaverin yrittämällä yrittää tasoitusta..
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
..Se mitä nyt kaivataan on tasainen suoritusvarmuus!! Sen myötä alkaisi myös tulla kykyä kääntää ne tärkeät tiukat pelit voitoiksi, eikä tulisi niitä kalliiksi käyviä lipsahduksia kuten HIFK-pelissä, jossa kaksi pistettä sössittiin kaverille vetäytymällä lopussa täydelliseen kilpikonnaan, ja oikein annettiin kaverin yrittämällä yrittää tasoitusta..

Edelleen, meillä on nuori joukkue, jonka kokeneet pelaajat ovat keskinkertaisia. Joukkueen täytyy kasvaa, saada onnistumisia, jotta syntyy itseluottamusta ja tätä kautta varmuutta voittaa tiukkoja pelejä. Tällaiset voitot ikävän kotitappion jälkeen kasvattavat pelaajia. Nyt vaan täytyy tiettyjen pelaajien lopettaa mukavoituminen ja tehdä töitä tosissaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Dodii.. tämä kauden alku on nyt osoittanut niitä aivan samoja tekohengityksellä elämisen merkkejä kuin ennenkin. Pelataan niin, että aivan nippa nappa pysytään siinä noin piste/peli tahdissa (tai keväämmällä sitten siinä vähän reilu piste/peli). Ennustan ilman kristallipalloa, sammakonreisiä tai teenlehtiä, että lauantaina saadaan Tepsiltä 1-2 pistettä, ja sitten hävitään taas välissä ainakin yksi peli.. tämä tahti ei riitä, sen tietää jokainen

Heh, Ässäfanien arki on rankkaa, voittopelin jälkeenkin täytyy vinkua ja vonkua ettei tämä riitä mihinkään. ;) Tottakait 3 pisteen voitot olisivat tärkeitä, kyllä niitäkin vielä tulee, mutta pääasia on ettei tule näitä 5-6 maalin tappio romahduksia. Omapää pysyi tänään kiitettävän puhtaana ja kun hyökkäys alkaa lopulta (tätä odotellaan) toimia paremmin niin niitä puhtaita voittojakin on luvassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vaan mikä vaivaa meidän Super-Sakkea??

6 peliä, 0+0, +/- kaamea -5 ja silti laukonut 26 kertaa. Ei olisi viime kauden otteilla uskonut, että pojalla on nyt älytön GORILLA niskaassaan mitä tulee pisteiden tekemiseen. Varmasti alkaa jo rassata kaveria itseäänkin, koska odotukset olivat kovien pistelukemien tekemiseen ja lopulliseen läpimurtoon SM-liigassa. Aikaa toki vielä on mutta silti.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Ässien kannalta se kaikkein tärkein palanen loksahti (toivottavasti pysyvästi) kohdalleen, eli Kilpeläinen pelasi omalla tasollaan.

Ilman Kilpeläisen torjumia pisteitä asiaa ei ole taistelemaan sijoituksesta kymmenen nurkilla.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Vaan mikä vaivaa meidän Super-Sakkea??
--GORILLA niskaassaan

Gorilla joka painaa 91 kiloa, ja pelaa numerolla #22. Josko pistettäisiin gorilla eri kenttään pysyvämmin, niin Sakkellakin olisi mahdollisuus löytää tekemiseen taas järkeä.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kari Heikkilä menestyi Bluesissa ja kelpais Ässiin

No tuo unohtu kyl täysin. Ei taida vaan kustakaan tännepäin edes rahalla. Mut eikös sillä ollut aika kallis ja valmis jengi? Nyt näyttää blueskin konttaavan huolella toissakauden hopeavalmentajan alaisena. Joukkue on vaan helvetisti kokemattomampi ja halvempi.

Niin se on vaan, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Niitä yhden kauden ihmeitä tulee silloin tällöin.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Nyt näyttää blueskin konttaavan huolella toissakauden hopeavalmentajan alaisena. Joukkue on vaan helvetisti kokemattomampi ja halvempi.

Olen kauden alusta asti ihmetellyt millä perustein osa voi edes kaavailla espoolaisia 6 sakkiin. Joukkue on heikentynyt ihan sikana verraten edellisiin kausiin, ihan jokaisella osa-alueella. Se nyt ei mene kuitenkaan ihan niin, että heitetään huippukoutsi ja 4-vitjaa vihreitä sekä osin heikkotasoisia pelaajia boxiin ja taistellaan mitaleista.

Pidän Ässienkin porukkaa selkeästi parempana jenginä pelaajamateriaalin suhteen verraten Bluesiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös