Kauden 2024–2025 suurin yllättäjä pelaajista

  • 20 116
  • 117

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Heitetään IFK:sta Niklas Nykyri. Tuttu loukkaantumissuma yllättää taas Stadissa ensimmäisten loskakelien aikaan. Silloin Nykyri nousee pelaavaan pakistoon, eikä paikkaansa enää luovuta.

Toinen joka tulee yllättämään monet on se, kuinka laadukas IFK:n nuori tandemi Taponen-Vinni tulee alkavalla kaudella olemaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Piti itseasiassa oikein kaivaa viime kauden veikkaus esiin. Sen kerran kun oikeassa on ollut, niin mukava hieman virtuaaliegoa pöngittää.
Arttu Hyry.

Jo viime kaudella olisi ollut oma valinta nelossentteriksi, jos olisi saanut koota joukkueen. Aloitusympyrässä aivan monsteri ja sitä kautta alivoimassa tärkeä lenkki.

Lopettanee kauden Kärppien kakkossentterinä ja tuplaa pisteet.
Tämä toki oli jo isosti nähtävissä viime kausien perusteella. Nappiin osui ja NHL-sopimus kaupan päälle.

Tällä kaudella näitä yllättäjiä on aivan pirun paljon hankalampi löytää, mutta yksi nimi nousee minulla ylitse muiden.

Otto Salin ja läpimurtokausi tuoksahtaa kilometrien päähän.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kaksi ennakkoon täysin tuntematonta nimeä itselleni tämän kauden SaiPasta olivat Niinisaari ja Heikkilä. Molemmat pelasivat pitsiturnauksen niin lupaavilla otteilla, että otteiden jatkuessa runkosarjassa yhtään samanlaisina siinä on kaksi ihan puun takaa yllättäjää.
 

Kankolan Kane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lubo Horky on maalipörssin Top5 vai yllättääkö tämä edes ketään?
Perhana, olin näköjään vähän myöhässä. Peesaan tätä ja julistan, että Lubos Horky kisaa pitkään maalipörssin voitosta. Ihan ei kuitenkaan riitä, koska joutuu kiertämään kaikki mahdolliset eht kinkerit jonka vuoksi pelimäärä jää vajaaksi.
 

Imsamiz50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olli Nikupeteri.

Piste tavotteita en uskalla heittää, koska pahoin pelkään, että rooli alkukaudesta on siellä max 3 kentässä.
Mielenkiintosimpia hankintoja kärpiltä, iso mahdollisuus olla aivan niitä kärpipään hakuja kärpiltä pitkään pitkään aikaan.

Toki tässä pelottaa myös se, että case Hyry tulee vielä tästä ja vaikka pelaat kuinka hyvin sulle ei sitä kunnon vastuuta haluta antaa. Hyrystäkin oisi voinut kasvaa yks liigan parhaita ja monipuolisia senttereitä ( ja saattohan se sitä ollakkin, kun NHL paikan sai ) mutta aika paljon potenttiaalia jätettiin käyttämättä, kun ylivoima aikaakaan ei voitu hänelle antaa, kun vasta parissa viimeisessä ottelussa.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoon maalivahti Petteri Rimpisellä on suuri yllätyspotentiaali. En kuitenkaan halua ladata paineita nuoren pelaajan niskaan, eikä siis haittaa vaikka viettäisi tällä kaudella suuren osan ajasta kehittymässä junnusarjoissa ja/tai Mestiksessä.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tomas Poletin on 2007 ja myöhemmin syntyneiden tehokkain pelaaja. Samu Alalauri on ensimmäinen 2008 syntynyt liigapelaaja
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ketjun henkeen sopien sanoisin Patrik Juhola Ässistä. Vahva jässikkä, jolla on hyvä laukaus. Jos hyvin (tai huonosti, miten sen ottaa) käy, on Ässien kakkossentteri ensi kaudella.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Kiiskinen tekee Kerhossa kovat pisteet, jos saa peliaikaa top 6:ssa. En nyt tiiä onks tää kovin "yllätys" veto, mutta sen potentiaalin näki jo viime kaudella mitä pääsi pelaamaan.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Omissa toiveissa Kristian Tanus, mutta viime kauden esitysten perusteella värilasit päässä sanon, että Oiva Keskinen.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Miro Keskitalo nousee Kespoon tärkeimmäksi puolustajaksi ja kaudella 25-26 tekee EHT-debyytin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös