nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Hieno raportti @Salming, kiitos! Mitä tulee Podkolziniin, niin pitkälle samaan asiaan olen kiinnittänyt huomiota. Nuorten MM-kisoissa jäin tosin kaipaamaan häneltä itsekkäämpiä ratkaisuja. Monissa paikoissa hän syötti kun olisi voinut laukoa itsekin. Ehkä hän tiedosti itsekin tuon, että ei ole ketjunsa paras viimeistelijä tällä hetkellä mutta tuosta huolimatta jäin toivomaan enemmän laukauksia paikoissa.

Paljon siellä tuli ketjulle paikkoja ja vähän paremmalla viimeistelyllä pisteet olisi voineet jopa tuplaantua. Siellä Podkolzin pelasi Venäjän hyökkäyksen eniten ja pelasi mielestäni hyvin kahden suunnan pelinsä, mutta juuri tuota kliinisyyttä paikoissa pitää kehittää. Iän puolesta ”Podkolzinin kisat” tulevat vastaan kuitenkin vasta ensi kaudella.

Olen joskus ollut havaitsevinani Podkolzinissa nuorta Ryan Kesleria, vaikka laituri onkin. Vähän samanlainen rakenne, pelisilmä, halu tukea ketjun peliä ja kova asenne peliin. Kesler oli nuorena aikanaan myös vaatimaton viimeistelijä, mutta kehittyi parhaimmillaan tuossa yli 40 maalin pelaajaksi saakka. Paljon ehtii siis kenties vielä Podkolzinkin tuosta kehittyä maalintekijänä jos jaksaa tehdä töitä. Mutta pitkä matka noihin saappaisiin tietysti vielä on.

Morozovista Vegas saattaa saada hyvän ja joukkueelle arvokkaan kahden suunnan sentterin tulevaisuuteen. Hänen pelisilmänsä on noussut minun näkemissäni peleissä suurimmaksi vahvuudeksi, vaikka taitotasot ovat myös hienolla mallilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy