Kauden 2012-13 joukkueen rakennus

  • 1 748 954
  • 4 395

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Edelleenkin; Perrin, Filppula,Rosa, Miettinen, Dixon, Plihal ja Locke ovat SM-liigan kärkisenttereitä. HIFK:n yksikään sentteri ei kuulu tähän joukkoon.

Ah tätä pessimismiä! Millä perusteella Rosa tai Locke ovat liigan kärkisenttereitä kun eivät ole vielä pelanneet peliäkään täällä? Muista mainitsemistasi pelaajista Filppula, Miettinen ja Plihal tekivät vähemmän pisteitä viime kaudella kuin Eriksson, mutta ovat ilmeisesti silti automaattisesti parempia senttereitä kuin hän?
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Tässähän nyt nähdään se ideologia ninkä Matikainen tänne jätti eli ei se nimiselässä vaan minkälainen moraali ja sydän löytyy pelaamaan itse peliä. Toiseksi olisi varmaan todella älytöntä hommata täydestä pimeydestä(AHL,ECHL etc.) sentteriä kun näitä eurooppaan suuntavia on vielä NHL joukkueiden mukana.
Redenbachista ja Töykkälästä tiedetään tasan tarkkaan vahvuudet ja heikkoudet, kummallakaan ei ole miinus merkkistä merkintää mun papereista tosin ei kovin paljon plussiakaan.
Tässä haisee kyllä nyt se, että ei haluta uusia Janne Pesosia joukkueeseen, mielenkiintoiseksi tämän asetelma tekee vasta sitten jos IFK on hävinnyt suurimman osan syksyn otteluista. Mitä sitten Nybondas tekee? Antaa kenkää kaikille?
Huomenna tästä nähdään alkupalat ja mulle on ihan turha tulla selittämään, että se on vain harjoituskausi ,koska siellä ne tärkeimmät siemenet idetään. Sen ainakin olen tässä vuosien varrella oppinut.
 

Stigu

Jäsen
Ah tätä pessimismiä! Millä perusteella Rosa tai Locke ovat liigan kärkisenttereitä kun eivät ole vielä pelanneet peliäkään täällä? Muista mainitsemistasi pelaajista Filppula, Miettinen ja Plihal tekivät vähemmän pisteitä viime kaudella kuin Eriksson, mutta ovat ilmeisesti silti automaattisesti parempia senttereitä kuin hän?

Locke:n (28 v) 4 viimeisintä kautta AHL:ssä toivat 291 pistettä, Rosan (30 v) 4 viimeisintä kautta AHL:ssä toivat 155 pistettä. Eriksson (36 v) teki viime kaudella 37 pistettä, mikä ei ole huonosti mutta ei myöskään hyvin. Itse näksiin, että Rosassa ja Lockessa on enemmän potentiaalia- toki myös floppauksen vaara on suurempi- kuin Erikssonissa. Eli Nybari pelaa nyt liian varman päälle tuon jengin kasaamisessa- ei ota riskejä, mutta lopputuloksena tullee olemaan sijoista 4-6 taisteleva jengi. Jos siis hankinnat olivat tässä.

Ja Filppulan, Plihalin tai Miettisen ottaisin viime kauden perusteella vain ihan fiilispohjalta ennemmin jengin ykkössentteriksi. Mutta toivotaan, että olen pessimismissäni väärässä!
 

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Käsiittääkseni ykkösketjua/ketjuja ei pimennetä huutelemalla tilastoja. Töykkälä oli yksi tärkeimmistä palasista 2011 mestaruudessa joten se jo pelkästään nostaa Töykkälän Heinon ohi. Vai onko Heino saavuttanut jotain josta en ole tietoinen?

Kyllä ainakin mun tietääkseni puolustavia pelaajia nimenomaan tarkastellaan +- tilaston avulla ja tietenkin plussaa tulee siitä, että pystyy myös tekemään pisteitä, kun pelaa vastustajan parhaita kenttiä vastaan. Lisäksi Heino pelannut myös leijonissa. Miksi Töykkälä ei ole pelannut ikinä, jos hän kuitenkin on liigan paras nelosen sentteri? Enkä ole ottamassa mitään pois häneltä, on hyvä omassa roolissaan, mutta ei ole liigan paras. Niin ja älä huoli Heino ottaa kyllä tällä kaudella myös mestaruuden kotiin ja pöllyttää Töykkälää jokaisessa tilastossa. :)
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Niin ja älä huoli Heino ottaa kyllä tällä kaudella myös mestaruuden kotiin ja pöllyttää Töykkälää jokaisessa tilastossa. :)

Kauden ensimmäinen pippelinmittaus menossa siis, siistiä. Tuossa lausahduksessasi on se pieni virhe, että se on (ainakin toistaiseksi) täyttä fiktiota, kun taas Joni Töykkälältä ihan aikuisten oikeasti löytyy se mestaruussormus. Ja vieläpä tässä seurassa otettuna.

En lähde kiistelemään kanssasi siitä, kumpi on mahdollisesti parempi. Tyydyn toteamaan, että otan itse mieluummin joukkueeseeni Joni Töykkälän kuin Henri Heinon.

Mitä tulee sentterivertailuun muiden liigajengien kanssa, mielestäni täällä on ilmassa pientä aliarvostusta Joakim Erikssonia kohtaan, mutta siitä viis. Itseänikin kiinnostaisi suuresti nähdä Markus Granlund joukkueen kärkisentterinä, laidoillaan vaikka Kimmo Kuhta ja Ville Peltonen. Tämä on ehkä suunnitelmana, kuka tietää, mutta Redenbach lie siinä tapauksessa vakuutus pahan päivän varalle.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Hieno homma, etta Toykkikselle saatiin soppari sorvattua!

...

Mutta mita vittua meidan pitaisi Raparperilla tehda? Kaveri rapelsi meilla viime kaudella ja siita kavi taysin selvaksi, ettei hanella ole mitaan annettavaa menestysta janoavalle SM-liigajoukkueelle. Pelien kovetessa Raparperi katosi kuvasta aivan taysin ja varsinkin playoffseissa hanesta jai todella paska maku suuhun... Nyt, kun moni taalla tuntuu pitavan kokoonpanojen kasaamisesta niin kokeillaanpa laittaa oma rivi pystyyn:

Peltonen - MaG - Luttinen
Kuhta - Eriksson - Pakarinen
Talaja - Liivik - Somervuori
Nyholm - Toykkala - Partanen/ Raparperi

Mina en saa millaan ilveella (lahtokohtaisesti, peliotteet tietenkin ratkaisevat) sijoitettua Raparperia viime kauden peliesitysten perusteella MaG:n, Erikssonin, Liivikin ja Toykkalan edelle, en sitten millaan.

Hankalaa se on, jos haluaa istuttaa MaG:in väkisin paikkaan, johon paukut ei riitä.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ja Filppulan, Plihalin tai Miettisen ottaisin viime kauden perusteella vain ihan fiilispohjalta ennemmin jengin ykkössentteriksi. Mutta toivotaan, että olen pessimismissäni väärässä!

Sen verran pitää huudella vieraisiin pöytiin, että jos tuo Miettinen (aka Kapteeni Koukku) kiinnostaa niin olisin hyvinkin tyytyväinen joku roudaisi sen pois Kuopiosta....
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä IFK:ssa tapahtuu? Ja ennen kaikkea, mitä on tapahtunut kahden kesän aikana?
HIFK:hon tuli osan tämänkin palstan kirjoittajista ihannoima liimatukkainen solifer-kuski. Aivan saatanan paha virhe, jonka korjaamiseen menee vielä aikaa.

kevät 2011: HIFK mestari

kausi 2011-2012: PS puikoissa ja metsään mennään, täällä puhutaan rakennuksesta ja siitä että pitää antaa aikaa, ei voi odottaakaan menestystä ensimmäisellä kaudella. Jengissä pelasi muuten mm. MG ja PW joista kaikki tiesivät että kyseessä on heidän viimeinen kautensa ennen lähtöä ulkomaille. En vieläkään tajua mikä idea oli aloittaa rakennusprojektia tuossa vaiheessa enkä tajua sitäkään miten joku voi vetää tuossa tilanteessa jotain uuden aloittamis-korttia edes esiin. Rakennusprojektit ja isot suunnan muutokset tehdään silloin kun ollaan kusessa eikä homma toimi. Silloin kun menee hyvin taotaan niin kauan kun rauta on kuumaa.

kausi 2012-2013: PS pakeni mutta jengi on kuitenkin hänen luomuksensa ja hänelle tehty. Hyvä kyllä että lähti, nyt voidaan nimittäin aloittaa uuden rakentaminen. Tässä vaiheessa voisi kärjistäen sanoa että nyt pitää antaa aikaa antaa paskan valua kokonaan rattailta pois ja aloittaa uuden luonti.

Mutta, tässä siis kahden kesän kuvio:

HIFK mestari --> (kesä 1) tulee PS ja paskuus, seurauksena koko mestariluomuksen romuttaminen aivan paloiksi. Ei vielä materiaalillisesti vaikka yritys hyvä olikin (ulos mm. Töykkälä, Hirso ja Ahtola, sisään mm. Rajamäki, Redenbach ja Tuomainen) mutta pelillisesti. --> (kesä 2) PS pakenee paikalta mutta ehtii ikävä kyllä vaikuttamaan jengin kasaukseen --> tässä ollaan

Kaikki mitä viimeisen kahden kesän aikana on tapahtunut johtuu PS:n hommaamisesta HIFK:n valmentajaksi, ja tässä on lopputulos. Kyseessä on selkeästi isoin yksittäinen virhe minkä HIFK on tehnyt sitten edellisen Matikaisen palkkaamisen.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse näksiin, että Rosassa ja Lockessa on enemmän potentiaalia- toki myös floppauksen vaara on suurempi- kuin Erikssonissa.

Ja Filppulan, Plihalin tai Miettisen ottaisin viime kauden perusteella vain ihan fiilispohjalta ennemmin jengin ykkössentteriksi. Mutta toivotaan, että olen pessimismissäni väärässä!

Joo, Eriksson teki 37 pistettä, mutta ei niitä pelejäkään ollut kuin 47. Pleijareissa teki 16 pelissä 9 pojoa. En Rosasta ja Lockesta ala sen kummemmin kommentoimaan, koska erityisesti Locke vaikuttaa kovalta, mutta Filppula, Plihal tai Miettinen?!?! Siis ketä Miettistä tarkoitat? Camiloa vai Tommia? Ja jommasta kummasta ykkössentteri meille? Camilo joka on tehnyt parhaimmillaan 29 pojoa vai Tommia, jonka taitaa kaikki haluta KalPasta pois?

P(l)ihal 59 gp 36 peliä - pannukakku koko kausi.

Ja Filppulako joka ei missään vaiheessa pystynyt johtamaan Jokereita niin kuin ykkössentterin pitäisi. Lopulta siirto tulikin laitaan, jonka jälkeen vasta peli alkoi vähän paremmin toimia, mutta naapurikannattajien mielestä taisi olla kuitenkin suurin pettymys viime kaudelta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siis ketä Miettistä tarkoitat? Camiloa vai Tommia? Ja jommasta kummasta ykkössentteri meille? Camilo joka on tehnyt parhaimmillaan 29 pojoa vai Tommia, jonka taitaa kaikki haluta KalPasta pois?

Tämä minuakin askarrutti, mutta en jaksanut ottaa asiasta kiinni. Camilohan ei ole edes kunnollinen sentteri, vaan skulaa Bluesissakin oikean laiturin paikalla. Tommi Miettinen, nyt ranteet auki, ei kai tämän pelaajan kohdalla tarvitse muuta sanoa. Ehkä on hyvä aloittaja, mutta siihen se sitten jääkin, ikäloppu kehäraakki.

niin joo, tänään harkkahallille katsomaan kauden avausottelua, tiedossa on varmaankin huippuottelu? ;) Voi olla pelaajilla hiukan piimää pohkeissa ja ajatukset eivät mene aivan yksiin ketjukavereiden kanssa. Noh, pääasia on kuitenkin, että pelit alkavat.

edit. samaa mieltä m&t:n kanssa, paska viljeltiin jo toissa talvena, kun PS ilmoitettiin valmentajaksi. Nyt sitten nautitaan siitä sadosta.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kyseessä on selkeästi isoin yksittäinen virhe minkä HIFK on tehnyt sitten edellisen Matikaisen palkkaamisen.

Täytyy toivoa, että nyt tulee valmentajien/pelaajien rekrytoinneissa onnistumisia tai on jo tullut, koska muuten sormi osoittaa pian joukkuueen ohi joukkueen kasaajaa, joka henkilö on Utj Tom Nybondas. En vaadi, enkä toivo Nybondasille kenkää, mutta odotan parempaa menestystä Utj:n työssä kuin on viime aikoina nähty.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Täytyy toivoa, että nyt tulee valmentajien/pelaajien rekrytoinneissa onnistumisia tai on jo tullut, koska muuten sormi osoittaa pian joukkuueen ohi joukkueen kasaajaa, joka henkilö on Utj Tom Nybondas. En vaadi, enkä toivo Nybondasille kenkää, mutta odotan parempaa menestystä Utj:n työssä kuin on viime aikoina nähty.

Nyt taas oikeesti ihan vähän jarrua päälle. Mitä Tomppa olisi voinut tehdä toisin, jotta Petu ei olisi lähtenyt? Tomppa ei voinut asialle yhtään mitään, että koutsi paskoo housuunsa kk ennen kauden alkua. Toinen, kävi paska tsägä että Perrault loukkaantui vaikea sanoa kaverista mitään , mutta ilmeisesti iha hyvä oli ollut. Nyt sitten nopeat paikkaillut. Sillekään Nybondas ei voi mitään, että vaikka lappua on tarjottu niin Perrin, Kapanen, Vesce yms on mennyt ohi.

Petu oli väärä valinta valmentajaksi, mutta hei kaverilla kuitenkin oli aika hyvät näytöt ennen tänne tuloaan eikä täällä voitu tietää, että kusee noin pahasti.
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Nyt taas oikeesti ihan vähän jarrua päälle. Mitä Tomppa olisi voinut tehdä toisin, jotta Petu ei olisi lähtenyt? Tomppa ei voinut asialle yhtään mitään, että koutsi paskoo housuunsa kk ennen kauden alkua. Toinen, kävi paska tsägä että Perrault loukkaantui vaikea sanoa kaverista mitään , mutta ilmeisesti iha hyvä oli ollut. Nyt sitten nopeat paikkaillut. Sillekään Nybondas ei voi mitään, että vaikka lappua on tarjottu niin Perrin, Kapanen, Vesce yms on mennyt ohi.

Petu oli väärä valinta valmentajaksi, mutta hei kaverilla kuitenkin oli aika hyvät näytöt ennen tänne tuloaan eikä täällä voitu tietää, että kusee noin pahasti.

Eikös täällä ole nyt syyttä syytetty Nybaa Petusta, sillä hallitus palkkaa päävalmentajan? Ainakin näin oli puhetta K.Jalosen aikoihin?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
kevät 2011: HIFK mestari

kausi 2011-2012: PS puikoissa ja metsään mennään, täällä puhutaan rakennuksesta ja siitä että pitää antaa aikaa, ei voi odottaakaan menestystä ensimmäisellä kaudella. Jengissä pelasi muuten mm. MG ja PW joista kaikki tiesivät että kyseessä on heidän viimeinen kautensa ennen lähtöä ulkomaille. En vieläkään tajua mikä idea oli aloittaa rakennusprojektia tuossa vaiheessa enkä tajua sitäkään miten joku voi vetää tuossa tilanteessa jotain uuden aloittamis-korttia edes esiin. Rakennusprojektit ja isot suunnan muutokset tehdään silloin kun ollaan kusessa eikä homma toimi. Silloin kun menee hyvin taotaan niin kauan kun rauta on kuumaa.

...

Kaikki mitä viimeisen kahden kesän aikana on tapahtunut johtuu PS:n hommaamisesta HIFK:n valmentajaksi, ja tässä on lopputulos. Kyseessä on selkeästi isoin yksittäinen virhe minkä HIFK on tehnyt sitten edellisen Matikaisen palkkaamisen.

Aika pitkälti tuo kuvio johtui siitä, että Nokka ryssi kahdet ensimmäiset pleijarinsa täysin. Varmastikin tämän johdosta HIFK päätyi kalastelemaan uutta valmentajaa heti kauden 2010-2011 alussa, eikä lähtenyt hakemaan Nokalle jatkoa. En tiedä varmasti Nokan suunnitelmista tietenkään, että halusiko jo itsekin lähteä. Mutta sellainen kutina on, että jos 2010 olisi HPK selvitetty, niin Nokka olisi ollut puikoissa viime kaudellakin. Tämä olisi ollut erinomainen asia, koska runko säilyi samana mestaruuden jälkeen. Nyt se momentum hukattiin uuteen rakennusvaiheeseen. Joka tapauksessa Petun valinta oli silti virhe, historia puhukoon puolestaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kuten kirjoitin, en vaadi Nybarin eroa tai muuta yhtä typerää, mutta nyt olisi taas onnistumisnäyttöjen aika HIFK:n urheilupuolella, kiitos ja urheilupuolen päävastuuhenkilö on loppujen lopuksi Utj Tom Nybondas, vaikka asiaa vääntelsi ja kääntelisi miten hyvänsä. Kirjoitin ensin, että menestyä pitäisi, mutta ei nyt vaadita liikoja kaudelta 12-13. Tämän kauden jälki urheilupuolella tulee olla sellainen, että näyttää siltä, että homma toimii taas ja eteenpäin mennään. Se riittää näin aluksi tavoitteeksi, että luisuminen alaspäin ei jatku, kauden 11-12 tavoin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aika pitkälti tuo kuvio johtui siitä, että Nokka ryssi kahdet ensimmäiset pleijarinsa täysin.

Taisi kuvio kuitenkin johtua enemmän siitä, että HIFK-johdolla oli jokin ihme fiksaatio saada PS HIFK:n penkintaakse? KJ:lle tehtiin jatko sen takia, koska PS:llä oli voimassa oleva soppari Espooseen. Viime vuonna sitten kaikkien toive toteutui (ei minun) ja sontaläjä saapui Nordikselle, tämän jälkeen kaikki onkin mennyt enemmän tai vähemmän vituralleen. Aika näyttää, kuinka kauan asian korjaamisessa menee lopulta aikaa?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tyhmä kysymys tähän väliin. Jos Töykkälä kerran on liigan paras 4. sentteri niin miksi se oli nyt vielä saatavilla eikä signattuna johonkin jengiin 4 vuoden sopparilla?

Mua ei siis haittaa että tuli takaisin HIFK-perheeseen vaan päinvastoin, kaikki 2011 mestaruuden voittaneet ovat automaagisesti tervetulleita.

_
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tyhmä kysymys tähän väliin. Jos Töykkälä kerran on liigan paras 4. sentteri niin miksi se oli nyt vielä saatavilla eikä signattuna johonkin jengiin 4 vuoden sopparilla?

En tiedä, mutta voisin veikata, että muissa SM-liiga joukkueissa nähdään joku muu pelaaja SM-liigan parhaana nelossentterinä? Ja Töykkälähän pelasi mestaruusjoukkueessa kolmossentterinä. Muutenhan se sai aika paljon kuraa niskaan mm. siitä, ettei osannut kiekon kanssa tehdä oikeastaan mitään tms. (edellinen kausi). Runkosarjassa, Töykkälä oli myös ulkona kokoonpanosta. Mestaruuskevään pleijarit menivät kuitenkin koko Töykkälän ketjulta lähes täydellisesti, niin siitä tämä hypetys johtuu.

Red Machine: tottakai, hypetys oli täysin ansaittu. En tässä mitenkään dumannut Töykkälän hankintaa. Mutta värilaseilla tässä on suuri osuus, kun aletaan mittailemaan muiden joukkueiden 4. senttereitä, kuinka ollakaan...
 
Viimeksi muokattu:

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mestaruuskevään pleijarit menivät kuitenkin koko Töykkälän ketjulta lähes täydellisesti, niin siitä tämä hypetys johtuu.

Samaista hypetystä on aina tiedossa kun Kannu on hoidettu himaan. Trio Rosvot esim. Kyllähän sen suo kun ovat ansainneet näytöillä. Töykkälä tosin pimensi mm. Hirson ketjun vikana tps-vuotenaan niissä surullisenkuuluisissa sääleissä.

Töykkälä on hyvä haku jos/kun esim. Märkä on pelikiellossa. Syvyyttä Leveyteen(Copyright BOL)+rutkasti kokemusta.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy toivoa, että nyt tulee valmentajien/pelaajien rekrytoinneissa onnistumisia tai on jo tullut, koska muuten sormi osoittaa pian joukkuueen ohi joukkueen kasaajaa, joka henkilö on Utj Tom Nybondas. En vaadi, enkä toivo Nybondasille kenkää, mutta odotan parempaa menestystä Utj:n työssä kuin on viime aikoina nähty.
Olenko käsittänyt jotenkin väärin, mutta eikös HIFK:ssa hallitus hommaa valmentajan. Nybondaksen tehtävänä on hommata hallituksen valitsemalle valmentajalle hänen toiveittensa mukainen joukkue budjettia noudattaen.

Vai onko asia muuttunut ja Nybondas valitsee nykyään myös valmentajankin?
 

Kermit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenko käsittänyt jotenkin väärin, mutta eikös HIFK:ssa hallitus hommaa valmentajan. Nybondaksen tehtävänä on hommata hallituksen valitsemalle valmentajalle hänen toiveittensa mukainen joukkue budjettia noudattaen.

Vai onko asia muuttunut ja Nybondas valitsee nykyään myös valmentajankin?

Joopa joo. Organisaatio, jossa hallitus toimii toimivan johdon ohi, on suurissa ongelmissa.

Eiköhän se IFK:ssakin, kuten issä tahansa muussakin organisaatiossa, mene niin että toimiva johto (a.k.a. toimitusjohtaja ja/tai UTJ) esittävät hallitukselle kuka pitäisi palkata. Hallitus hyväksyy, tai sitten ei. Toisin sanoen, jos Tomppa olisi esittänyt Esa Tikkasta ja hallitus olisi nauranut Tompan ulos, niin Tomppa olisi lähtenyt etsimään uutta vaihtoehtoa. Periaatteessa hallitus nimittää suoraan vain toimitusjohtajan, joka sitten huolehtii muun organisaation miehityksestä. Toki hallituksen siunauksella, tai muuten on pian entinen toimari.

Tässä tapauksessa siis hallitus on varmastikin viime kädessä tehnyt päätöksen Sopan nimittämisestä valmentajaksi, mutta se joka on vaihtoehdot kartoittanut, neuvotellut sopimukset ja tehnyt esityksen hallitukselle on varmasti Mr Nybondas. Ja hallitus joko tekee päätöksensä luottaen siihen esitykseen, käskee tekemään uuden esityksen tai viime kädessä vaihtaa esittelijän. Tai ainakin toivon, että tämä on marssijärjestys, muuten ollaan taas dinomaassa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ja hallitus joko tekee päätöksensä luottaen siihen esitykseen, käskee tekemään uuden esityksen tai viime kädessä vaihtaa esittelijän. Tai ainakin toivon, että tämä on marssijärjestys, muuten ollaan taas dinomaassa.

Toivon myös, että näin menee ja oletan, ettei hallitus ominpäin palkkaa valmentajia HIFK:n liigajoukkueeseen tai olemme syvällä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Töykkälä on kyllä niin täydellinen jarruketjun pelaaja kun voi vaan olla, pimentään vastustajan parhaan pelaajan täydellisesti. Kunhan vaan Soppa osaa miestä käyttää oikeen ja pistää Töykkälän ketjun jäälle kun vastustaja laittaa parhaan ketjunsa kentälle ei meidän päässä verkot soi. Töykkälä neloseen Nyholmin ja Partasen kanssa niin näen siinä todella hyvän ketjun josta voi olla paljon iloa meille HIFK-faneille.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän se IFK:ssakin, kuten issä tahansa muussakin organisaatiossa, mene niin että toimiva johto (a.k.a. toimitusjohtaja ja/tai UTJ) esittävät hallitukselle kuka pitäisi palkata. Hallitus hyväksyy, tai sitten ei.
Toivottavasti asia on todellakin näin.

No joo. Nyt on kyllä toisaalta enää turha miettiä kuka oli vastuussa PS:n palkkaamisesta, lopputulos on kuitenkin nähdyn kaltainen eikä siitä enää miksikään muutu. Tärkeämpää olisi että virheistä opittaisiin eikä vastaavia enää tehtäisi.

Ja huomatkaa että vaikka olin, ja olen yhä, täysin PS:n palkkaamista vastaan, niin syy oli ainoastaan silloinen tilanne. Silloiseen tilanteeseen ja joukkueen runkoon nähden aivan väärä valinta. Miksi hajottaa toimiva kokonaisuus täysin palasiksi? Miksi ei ennemmin koittaisi hienosäätää jo toimivaa vielä paremmaksi? Tähän ei PS pystynyt, ja sen tiesi kyllä kaikki.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Toivon myös, että näin menee ja oletan, ettei hallitus ominpäin palkkaa valmentajia HIFK:n liigajoukkueeseen tai olemme syvällä.

Juuri näin. Hallitus siunaa valinnan, mutta aivan varmasti mennään Nybondaksen esitysten mukaisesti. Sinänsä en nyt Tomppaa tästä hirttäisi, ihan jokaiselle UTJ:lle tulee joskus huteja valmentajavalinnoissa. Katsotaan hommaa pidemmässä juoksussa, mutta toistaiseksi Nybarin saldo on siis 0 onnistumista, 1 epäonnistuminen ja 1 arvioimaton(Soppa). Nokkahan oli Penan käsialaa, enkä laske yhden jatkopahvin sorvaamista onnistumiseksi Nybarille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös