Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Kauden 2011–2012 harjoitusottelut

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jyly, 03.08.2011 klo 18.17.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Jan Waldneria ei muuten enää Peliitoissa nähdä. Italialainen oli kesän mukana treenimielessä ja pelasi pari harjoitusottelua. Ei siis ole missään vaiheessa pyrkinyt varsinaisesti joukkueeseen sisään. Keski-Uusimaa on varsin mielenkiintoinen harjoitusvastus. Saapa nähdä jotain osviittaa siitä, missä Suomi-sarjassa mennään. Mestis-vastustajat eivät harjoituspeleissä liiemmin sytytä, joten ihan mukava nähdä muitakin joukkueita täällä.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Peliitat - HCK 7-1

  Semmoinen harjoituspeli, ainakin kauden alussa tasoero oli jotenkin nähtävissä, mutta Suomi-Sarjan joukkueet petraavat juoksuaan huomattavasti kauden loppuun mennessä.

  Häppölästä lienee paljon iloa kauden edetessä, sikäli mikäli Peliittojen vahvuudessa pysyy :) Turtiainen maalissa torjui aika hyvin eikä mitään suurempia hazardeja tehnyt mielestäni.
   
 3. Fast Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Löytyisikö mistään ottelun tilastoja?
   
 4. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Maalit tais mennä kutakuinkin näin.

  1-0 Westerlund
  2-0 Ritamäki
  3-0 Kainulainen
  4-0 Pallassalo
  5-0 Väkeväinen (AV)
  6-1 Häppölä
  7-1 Vilkman

  Ihan varma en järjetyksestä ole, mutta maalintekijät taisivat olla aikalailla tuossa.

  Turtiainen pelasi taas hyvin. Kukaan ei pistänyt silmään negatiivisesti, edukseen esiintyivät ainakin Westerlund, Häppölä, Isomäki, Grönholm ja Pietilä. Kaikkien try outien sopimuksia voisi jatkaa.

  Ihan oikeutettu lopputulos, eipä tuosta pelistä voinut muuta odottaakaan. Yleisöä ei ollut yhtä paljoa kuin viime viikolla, tosin oli vastuskin ihan eri luokkaa.

  EDIT: Rohtlan Jessen bongasin hallilta. Koskahan kuullaan sopimusuutisia? :-)
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2011 klo 22.29
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kiekollinen peli oli suorastaan näyttävää, vaikka vastassa heikko vastus olikin. Puolustus pelaa ilmeisen hyvin, kun Turtiaista kohti ei hirveämmin pahoja vetoja taaskaan tullut. Muutama paikka kyllä oli, mitkä kervoolaiset itse sössivät huitomalla tyhjää tai laukomalla kahdesta metristä kolme metriä ohi maalin. Try-outtilaisista on vaikea sanoa ketä tiputtaa.. Minäkin ottaisin kaikki. Väkeväistä uskallan pitää jo varmana tapauksena. Sen verran vakuuttavaa meno on ollut. Maalivahtipolitiikka onkin sitten mielenkiintoinen juttu. Turtiaista tarvittaisiin, mutta jos Pelicansin ja Peliittojen kaikki vahdit ovat kunnossa, niin lankeaisiko Turtiaiselle tässä tapauksessa sitten 2-3 vahdin rooli. Leveyttä maalivahtirintamalle kyllä tarvittaisiin.
   
 6. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Jahas, tänään olisi jälleen harjoitusottelun aika. Nyt matkustetaan Lempäälään testaamaan Kisan kunto. Sinkkosen mukaan tämä on viimeinen mahdollisuus try outilaisilla vakuuttaa valmennus pelipaikan arvoisesti. Itse veikkaisin Väkeväisen, Westerlundin ja Turtiaisen saavan pahvia kouraan, joka tontille joku. Illan kokoonpanoja odotellessa.
   
 7. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Onko Westerlund saamassa monen povaaman sopimuksen pelillisten ansioiden vai nimen takia? Itse kaksi peliä nähneenä löisin eteen Tinatuoppien valmentajan puhelinnumeron enkä suinkaan sopimuspaperia Mestisjoukkueeseen!
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Keravaa vastaan pelasi mielestäni mallikkaasti. Vastus oli tosin hieman heppoisempi. Muuten vaikea sanoa yhtään mitään Westerlund jr:sta, kun ei enempää heppua tunne, eikä mitään kommenttia hänestä mistään kuullut.
   
 9. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Kyllä Westerlund ansaitsee paikkansa joukkueessa pelillisten esitysten perusteella. Kaverista jäi ennakkoluuloton kuva. Röyhkeä ja kohtalainen pelisilmä ja pehmeähköt kädetkin. Toimisi hyvänä back uppina loukkaantumisten sattuessa. Vaikka itse olen pitänyt jokaisesta hyökkääjä tryoutista jollain tavalla. Kohtahan se nähdään, kuka saa paikkansa ensi kauden Peliitoista, vai saako kukaan.
   
 10. Tanhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Ilves
  Lempäälästä 2-2 tasurin jälkeen vl-kisassa voitto eli 2-3 vl.

  Aika lailla valmiimpi Peliitat on tässä vaiheessa pre-seasonia kuin HeKi viime vuonna :-)

  Taklaava, taisteleva porukka. Laukovat innokkaasti - välillä tuntui, että olisi voinut vielä sen yhden syötön antaa kun äijät hakeutuivat hyvin paikkoihin.

  Pientä mutinaa puolustuksen suhteen; Parkkulainen vaikuttaa vähän heikolta ja säikyltä. Forsström ajoi itsensä muutamaan otteeseen tilanteesta ulos innokkuuttaan.

  Keinäsen ketju aiheutti isännille vaikeuksia vauhtiin päästyään. Westerlund erottui yritteliäisyydellään.

  60 minuutin jälkeen tuomari kysyi molemmilta joukkueilta, pidetäänkö voittolyöntikisa. Se pidettiin ja Peliitat oli siinä etevämpi.

  Ihan hyvältä näyttää minun silmääni tässä vaiheessa!
   
 11. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Illalla mennään taas, viimeistä edellistä kertaa tällä harjoituskaudella. Vastaan asettuu LeKi.

  Peliitat tänään:

  Kuusela (AM)
  Turtiainen

  1. Lampinen-Pallassalo-Blomqvist
  2. Ritamäki-Keinänen-Vilkman
  3. Manninen-Sompi-Kainulainen
  4. Häppölä-Kokkonen-Isomäki

  Nurminen-Hofer
  Väkeväinen-Vidgren
  Parkkulainen-Kauppila
  Saittakari

  Lahdesta mukana Kuusela ja Blomqvist. Kuuselalla kuulema ollut jotain vammaa, johon viittaa myös se, että tämän iltainen on Kuuselan ensimmäinen ottelu tällä kaudella, korjatkaa jos olen väärässä. Merkille pantavaa on myös se, että Keinäsen vitja on hajoitettu, Häppölä vaihtui Ritaan. Mutta hyvältähän nuo sommitelmat vaikuttaa! Paikalla olleilta olisi mukava kuulla raportin tynkää, kun itse en hallille pääse.
   
 12. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Peliitat kolme, LeKi muna.

  Oliko kukaan palstalainen hallilla? Olisi mukava kuulla kommentteja Peliittojen pelistä. Laukausten valossa ollut tylsähköt kaksi ensimmäistä erää?
   
 13. Jasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tosiaan perjantaina ei nähty kyllä suurta kiekkojuhlaa, vaan tapahtumat kaukalossa olivat vähissä eikä pelissä ollut juurikaan tunnetta. Kuusela ja Aittokallio pelasivat molemmat hyvin. Poikkeuksellisen paljon jäähyjä otti molemmat joukkueet mutta kummankaan ylivoima ei oikein sujunut. Keinäseltä hieno esityö Vilkmanin 1-0 maaliin, Parkkulaisella sen sijaan vaikeuksia pysyä kyydissä koko ajan.

  Perjantaina löytyy toivottavasti enemmän tunnetta, kun Heinolaan tulee Pelicans. Kumpikaan ei ole muuten vielä harjoitusottelua hävinnyt.
   
 14. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Listataanpas tänne harjoituskauden Peliitta pistepörssiä:

  Aapo Lampinen 2+2=4
  Janne Ritamäki 1+3=4
  Tony Vidgren 2+1=3
  Anton Kokkonen 1+2=3
  Jani Keinänen 0+3=3
  Joni Kainulainen 0+3=3
  Henri Manninen 2+0=2
  Joni Häppölä 1+1=2
  Joni Isomäki 1+1=2
  Samu Vilkman 1+1=2
  Ville-Veikko Väkeväinen 1+1=2
  Tomi Pallassalo 0+2=2
  Antti Niiranen 1+0=1
  Martin Ekström 1+0=1
  Sami Blomqvist 1+0=0

  Joonas Kuusela 100% 0,00 ka
  Tuukka Huumonen 89.00% 2,33 ka
  Henri Turtiainen 96.00% 1,00 ka

  HCK matsista ei ole statseja saatavilla, joten seitsemän maalin tehoja en näihin tilastoihin saanut. Maalissa pelasi Turtiainen päästäen selkänsä taakse yhden maalin.

  Huomatkaa, että mm. Anton Kokkonen on pelannut vain kaksi matsia. Antti Niiranen taas ei saanut sopimusta ensi kaudelle.

  Pisteille ovat päässeet myös Kauppila, Saittakari (1+0), Westerlund, Nurminen ja Parkkulainen (0+1).
   
 15. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ohhoh! Kusti toi Peliittojen kausijulkaisun mukanaan. Täytyy sanoa että oli mukava pläjäys Itä-Hämeen mukana :)

  Tekemisen meininki senkun jatkuu ja helkkarin hieno homma niin :)
   
 16. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Suuri hatunnosto tästä kausiennakosta! Piristi mukavasti päivää, eipä ole kuunaan Heinolassa nähty vastaavaa. Tässä taas yksi osoitus Peliittojen mahdista, en usko, että HeKin aikaisilla tekijöillä olisi ollut vastaavaan rahkeita.

  Enpä tiennyt, että Anssi Salmela omistaa Peliitta-osakkeita. Tai että Joni Kainulaisen suosikkiohjelma on MacGyver.
   
 17. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Harkkamatsi Pelicansia vastaan olikin oikea yleisömagneetti. Lipunmyynti ruuhkautui, mutta kaikki halukkaat pääsivät seuraamaan tätä lahtelaisten rynnistystä.

  Ottelu eteni koko 60 minuttia Pelicansin komennossa, vaikka välillä saivat heinolalaisetkin haukkoa henkeään, kun Peliitta-ylivoima pyöri mallikkaasti. Harkkamatsiksi tunteet lämpenivät aivan liian korkealle, kun huomio, että vastassa olivat vieläpä farmi ja emoseura. Peliitoista Manninen, Kainulainen ja Vilkman ärsyttivät läpi ottelun isompiaan, mikä sitten toisessa erässä repesi muutamaksi kunnon kärhämäksi.

  Maaleissa pelasi Pelsuilla Huumonen ja Peliitoilla puoliksi Kuusela/Rautiola, eli koko ensi kauden trio. Ja hyvin kaikki pelasivatkin, etenkin Rautiola jäi mieleen uskomattomalla räpyläkopillaan. Huumosta nyt ei päästy edes kunnolla testaamaan. Tuomarit olivat hitaita ja paskoja. Ei oikein ollut selvää, koko ottelun kestävää linjaa. Tappeluita kun tuli, ei tiedetty mitä pitäisi tehdä. Tosin peukkua siitä, että annettiin Saittakarin ja Sihvonen tapella. Toivotaan ettei Pekalle käynyt kummemmin :)

  Maalit taisivat mennä kutakuinkin näin:

  0-1 Hodgman (hieno maali!)
  0-2 Latvala
  0-3 Rinkinen (jäähyaitiosta läpiajoon)
  0-4 Koskiranta
  1-4 Blomqvist
   
 18. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mihis perjantaisen pelin maalikooste on unohtunut, kun ei vieläkään Peliittojen youtube-kanavalla näy? Ei kai ne nyt harjoituskauden mielenkiintoisinta ottelua jätä väliin, kun muista peleistä on moinen julkaistu.

  Yllättävän vähän oli porukkaa mielestäni perjantaina lehtereillä. Odotin täydenpää hallia, kun sen verta hyvää pöhinää on kesän ja syksyn aikana Heinolassa ollut. Siis ihan kiitettävästi jengiä oli, mutta mielestäni Pelsu-peleissä on joskus ollut enemmänkin.
   
 19. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Maalikoostetta ei tosiaan näe eikä kuulu, mutta kuvakoostetta löytyy Itä-Hämeen sivuilta. Tässä vielä linkkiä, jos kiinnostaa: Kuvakooste Peliitat-Pelicans

  Mielestäni porukkaa oli viime vuosiin nähden hyvinkin paljon. Viime kausilla ollaan jääty järjestään alle tuhannen katsojan rajapyykin. Ensimmäisillä kausilla, kun alettiin tätä Pelicans-perinnettä rakentamaan, päästiin viimeksi yli 1000 katsojan muistaakseni. Jos oikein muistan...
   
 20. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Seuran logo ainaki näkyy pelipaidoissa. HeKi paidoissa logo oli varsin pieni :/. Asiassa toki on kääntöpuoli se on että iso tunnus vie tilaa mainoksilta sitten taas.

  Itse tykkään kykyisestä pelipaidasta.