Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kauden 2011–2012 harjoitusottelut

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jyly, 03.08.2011 klo 18.17.

 1. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Heinolassa eletään orastavan kiekkobuumin aikaa, joten avataan oman joukkueen harjoitusmatseillekin itsenäinen ketju. Ensimmäinen peli on tällä viikolla Kouvolassa, eikä varsinaisen kauden alkuunkaan ole kuin reilu kuukausi. Tämän kuukauden sisällä Peliitat harjoittelevat seitsemän (7) ottelun verran. Harjoituskausi huipentuu 9.9 Heinolassa käytävään Peliitat-Pelicans otteluun.

  Turhia hienouksia lienee turha odotella, mutta jotain osviittaa joukkueen pelityylistä ja uusista pelaajista varmasti saadaan. Itse odotan mielenkiinnolla Tony Vidgrenin näkemistä, sekä paluumuuttajia Jani Keinästä ja Samu Vilkmania. Rautiola nähtäneen ensimmäisen kerran vasta Mestiksen pyörähdettyä kunnolla käyntiin?

  5.8 KooKoo - Peliitat 18.30
  11.8. D Team - Peliitat 18.30
  12.8 Peliitat - KooKoo 18.30
  17.8 Peliitat - HCK 18.30
  26.8 LeKi - Peliitat 18.30
  2.9 Peliitat - LeKi 18.30
  9.9 Peliitat - Pelicans 18.30
   
 2. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Ensimmäisissä harkkapeleissä lienevät tryout-pelaajat paljon esillä, kun pelaavat pelipaikoista. Paljon on kysymyksiä tietysti ilmassa tässä vaiheessa.
   
 3. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Päivän kokoonpano KooKoota vastaan:

  Huumonen (AM)
  Turtiainen

  1. Ritamäki-Kokkonen-Ekström
  2. Manninen-Pallassalo-Kiiskinen
  3. Waldner-Kainulainen-Lampinen
  4. Niiranen-Sompi-Westerlund

  Grönholm-Kauppila
  Parkkulainen-Hofer
  Vidgren-Väkeväinen
  Forsström

  Eli Keinänen, Vilkman, Saittakari ja Nurminen puuttuvat, samoin Häppölä ja Isomäki, jotka ovat Pelicansin mukana Pitsiturnauksessa. Hyvä, että kaikki koeaikalaiset pääsivät mukaan. Waldner lienee myös try-outilla?
   
 4. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Vidgren jäi tän päiväsestä matsista mieleen. Negatiivisessa mielessä. Jäi omassa päässä kikkailemaan ja viivyttelemään avausta -> avasi lopulta kiekon oman maalin eteen josta KooKoo mies sen nappasi ja lopulta Anton Kokkonen joutui rikkomaan ja Peliitat AV:lle jonka aikana KooKoo sitten tälläsi 3-1 lukemat.

  Muutenkin pakka oli sekaisin, mutta kokoonpanoa katsellessa ei oikein muuta voinut odottaakkaan. Mutta sekaisin se pakka oli myös KooKoolla että siinä mielessä tasan meni.
   
 5. Fast Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  KooKoo-Peliitat 3-3

  Muutamia huomioita joita jäi mieleen:
  -Huumonen oli kovassa kiekko sateessa aika ajoin, ja selvisi siihen nähden hyvin.
  -Westerlund ja Niiranen pelasivat pirteästi ja saivatkin yhden maalin siitä palkinnoksi.
  -Puolustajista näkyvimmät Kauppila, Hofer ja Vidgren( vaikka tulikin pari hassia, mutta kun pääsee muitten kanssa samalle aaltopituudelle alkaa napsua lapaan)
  -Kokkonen selkeästi vierasjuokkueen paras, todella hyvää haastamista ja tilanteiden luomista itselle ja kavereille.
  -Parkkulainen pelaa helvetin pitkällä mailalla.
  -Peli ajoittain todella sekaista, mutta niinhän sen kuuluu tässä vaiheessa ollakin.
   
 6. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Kokkonen pelasi jo tilastojen valossa pirteästi ollen mukana jokaisessa Peliitta-maalissa. Mutta eipä tämä minään yllätyksenä tullut, Kokkosesta on hurjaa vauhtia kasvamassa Mestiksen parhaita keskushyökkääjiä. Räväkkä aloittaja. ONNEKSI saatiin pidettyä Heinolassa vielä ensi kausi!

  Mukava kuulla, että jokunen try-outtikin pisti paikalle olleiden silmiin. Jos pirteät otteet jatkuvat, niin toivottavasti kavereille on luvassa sopimuksen tynkää ensi kaudelle. Rosteriin kaivataan leveyttä. Niirasen Antin näkisin mielelläni pelaamassa Peliitta-nutussa.

  Huumosen hyvät otteet lämmittävät mieltä. Tulee pelaamaan ensi kaudella vain back uppina Kuuselalle tai Rautiolalle, mutta tiedä vaikka pelaisi useammankin ottelun, jos saa pidettyä tasonsa.

  Tulosseurannan kautta kun peliä seurasin, niin avauserän suuri jäähymäärä sai ihon kananlihalle, ollaanko tässä palaamassa edelliskausien trendiin, että ollaan sarjan sikailijajengi? Onneksi Jasi sai joukkueensa kuriin kahteen viimeiseen erään, sillä KooKoon YV vaikutti tehokkaalta.

  Ensi viikolla revanssi Heinolassa!
   
 7. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Onkohan tämän viikon otteluihin tulossa muutoksia pelaavaan kokoonpanoon? Olisi mukava nähdä Kouvolassa sivussa olleitakin pelaajia kokoonpanossa, vaikka tietysti try-out osasto onkin nyt suurennuslasin alla.
   
 8. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Pelaavan maalivahdin nyt ainakin luulisi vaihtuvan joko Rämöön tai Turtiaiseen. Toivottavasti nähtäisiin Vilkmani viimeistään perjantaina.
   
 9. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Mitenkäs Wäxy pysyi vauhdissa....vai pysyikö? Pakkina ilmeisesti pelasi, vai?
   
 10. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Vikman, Keinänen, Saittakari ja Nurminen pitäisi kokoonpanoon ilmestyä tällä viikolla.
   
 11. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Totta turiset.

  Päivän kokoonpano Jyvaskylässä D Teamia vastaan:

  Huumonen (AM)
  Rämö

  1. Vilkman-Keinänen-Lampinen
  2. Niiranen-Kainulainen-Manninen
  3. Ekström-Pallassalo-Isomäki
  4. Westerlund-Kiiskinen-Waldner

  Parkkulainen-Väkeväinen
  Vidgren-Hofer
  Grönholm-Nurminen
  Saittakari-Forsström

  Eli Ritamäki, Kokkonen ja Sompi ovat saaneet tehdä tilaa Keinäselle, Vilkmanille ja Isomäelle.

  Ykkösnyrkki vaikuttaa näin paperilla murhaavan tehokkaalta, luulisi tehoja löytyvän. Jotenkin on myös hyvä kutina ketjusta Ektröm-Pallassalo-Isomäki. Isomäki ja Ekstörm ovat olleet aina allekirjoittaneen mieleen, ja Pallassalo voi hyvinkin tuoda tähän kaksikkoon sen viimeisen silauksen.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Hyvä alkaa peluuttamaan avainmiehiä jo tässä vaiheessa. Saa hiottua ja kokeiltua kuviot valmiiksi ennen kuin sarja pyörähtää käyntiin. Viime kausien harjoituspelit ovat menneet lähinnä eri pelaajia testatessa, mutta nyt joukkue on viittä vaille kasassa ja valmentajisto voi alkaa sorraamaan ketjukoostumuksia ja sotasuunnitelmia kaikeissa rauhassa. Tilanne on siis varsin herkullinen. Toivon mukaan ei vaan hirveästi loukkaantumisia harjoituskauden aikana sattuisi. Huumonen aloittaa näemmä maalilla taas tänään Jyväskylässä. Mielenkiinnolla odotan näyttöjä Turtiaiselta. Olisiko kenties vuorossa huomenna KooKoota vastaan? Rämönkin otteita olisi mukava päästä seuraamaan. Kenties hänen mahdollisuutensa voisi olla ensi viikolla Keravaa vastaan.
   
 13. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Illan pelistä Sinkkosen kommentit FB-seinällä. Kommentti myös Saittakarin maalista :)
   
 14. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Kyllä kelpaa tänään rehvastella hallille pitkästä aikaa, kun nuo akatemiatkin kaatuu meidän jalkojen alla.

  Makealta se tuntuu voittaa näitä harjoituskauden(kin) pelejä. Suuria johtopäätöksiä on kuitenkaan turha vielä vedellä ensi kautta ajatellen. Eilen tuli onnistumisia kuitenkin laajalla rintamalla. Ykkösnyrkki näyttää toimivalta, toivottavasti sama koostumus jatkaa tänäänkin. Koeaikalaiset ovat ainakin tilastoja silmällä pitäen onnistuneet tänä vuonna kohtalaisen hyvin. Isoa peukkua Väksyn comebackille! Maalipaikolle päästään laukausmappien perusteella hyvin. Moitteita pitää antaa liiallisista rangaistuksista.

  Eilen lauottiin peräti 70 kertaa kohti akateemisia maaliverkkoja, mutta samoihin lukemiin ei takuulla päästää tänään KK vastaan. Onkos Kouvolasta tulossa illaksi montakin peräkontillista tarkkasilmäisiä kiekkojännäreita Heinolaan? Mielenkiintoa luulisi ainakin olevan. Perjantai-ilta, paikallispeli ja vastustajan riveissä tukku wanhoja KooKoolaisia, esimerkiksi ykkösnyrkki ja aloittava maalivahti.
   
 15. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Mikäli perstuntumalta pitäisi sanoa, niin vaikuttaa siltä että tänään hallille suuntaisi mukavasti väkeä. Sen verran paljon Peliitat ovat keskustelua herättäneet kadunmiesten keskuudessa. Harkkapeli on aina vaan harkkapeli, mutta paikallisvastustaja ja kummankin jengin suhteellisen valmiit rosterit ovat hyvä lähtökohta illan peliin.
   
 16. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Toivon mukaan. Kaupungissa vallitsee mukavan oloinen kiekkobuumi piiitkästä aikaa. Saas nähdä kuinka moni näyttäytyy hallilla uudenkarheat faniasusteet päällään. Mukava päästä itsekkin jälleen käymään meidän tyylikkäässä betoniluolassa.

  Peliitat esiintyy tänään ensimmäistä kertaa yleisölle uusissa paidoissa.
   
 17. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Vieläkun joku sponssais isonvideo ruudun sinne takaseinälle jota vois käyttää jumbotronina. Nykynen tulostaulu on pikkasen nahkessa paikkaa.

  No toivossa on hyvä elää, ei oo ihan halpoja moiset.

  Kai sinne hallille tule tultua kun kerrankin on paikkakunnalla :)
   
 18. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Ihan ekana olisi kiva saada sellaiset valot joiden syttymiseen ei menisi 15 minuuttia, jotta saisi jotain kivaa sisääntulohommaakin aikaiseksi. Eikä se äänentoistokaan ihan uusin ja hienoin ole.
   
 19. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Voipi olla että sen äänentoiston säätämisellä saataisiin jo paljon aikaan.

  Valopuoli on kieltämättä ongelmallinen. Ei varmaan ihan lähitulevaisuudessa ole tulossa siihen parannusta?
   
 20. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Valojen uusimiseen menisi kymmeniä tuhansia euroja asennuksineen, joten eipä taida olla kaupungilla innostusta korjata kun eivät häiritse peruskäyttöä.
   
 21. ProPera Jäsen

  Illan kokoonpano KooKoota vastaan:

  Turtiainen Henri (AM)
  Rämö Lauri

  1. Lampinen Aapo - Keinänen Jani (A) - Vilkman Samu (C)
  Väkeväinen Ville-Veikko - Vidgren Tony

  2. Ritamäki Janne - Pallassalo Tomi - Häppölä Joni
  Kauppila Antti - Hofer Roland

  3. Manninen Henri - Kainulainen Joni - Westerlund Niklas
  Grönholm Henri - Forsström Niko

  4. Niiranen Antti - Ekström Martin - Kiiskinen Marko
  Saittakari Pekka (A)

  Turtiainen siis pääsee näyttämään kykynsä maalilla.
  Häppölä on palannut Lahdesta, Nurminen sivussa. Loukkaantuiko kun ei pelannut Akatemiaa vastaan loppuun asti?
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Nurminen voi löytyä hyvinkin sienimetsässä. Toivottavasti ei ainakaan mitään pahempaa ole sattunut, jos ei eilen koko peliä pelannut. Häppölältä odotan kovaa kautta. Mukava nähdä kokoonpanossa. Hoferin makaroonikaveria ei listalta löydy. Joko on näytöt annettu?
   
 23. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Hyvinhän se peli näytti kulkevan. Ensimmäisessä erässä piti hieraista silmiään kahteen kertaan, kun piti ihmetellä, että voiko tuo peli todella näyttää jo näin valmiilta ja onko siellä vastassa tosiaan KooKoo. Okei. KooKoo oli Peliittojen tavoin vielä suht raskaalla kokeilu-/junnuporukalla liikkeellä, mutta ei KK mikään paskin tasonmiittaaja tällä haavaa ole.

  - Peli näytti jo hyvältä. Ylhäällä oli aina joku karvaamassa, eikä näin päästetty vastustajaa liian helpolla rakentamaan hyökkäyksiään. Monet karvaukset tuottivat maalipaikkoja, kun vastustaja menetti avaustilanteessa kiekon.
  - Vastustajan laukaukset peitettiin pirun hyvin. Puolustus toimi muutenkin ihan ok tässä vaiheessa harkkakautta.
  - Hallilla näki, että fanitavarat tekevät kauppansa.

  Omista pelaajista mieleen jäi etenkin jo aiemmin moitittu Vidgren. Häppölä, Lampinen, Vilkman, Manninen, Ekström pelasivat vahvasti ja Manninen sai vastustajan tunteet lämpenemään. Testillä olevista sopimuksia olisi saatava ainakin Väksylle, Niiraselle ja Westerlundille. Kainulaisesta ei oikein osaa sanoa juuta eikä jaata, oliko miehestä sen enempää hyötyä kuin haittaakaan. Pelasi kuitenkin ennakkoluulottomasti ja ajoi röyhkeästi tilanteisiin.

  Turtiainen onnistui maalilla. Torjui melkein pelkästään sijoittumalla oikein. Ei mitenkään teknisesti kaunista katseltavaa, kankea liikkumaan, (vrt. toisessa päässä Rämö, sarjan parhaita maalivahteja) mutta torjui kaiken minkä pystyi. Sopimusta kouraan.

  Yleisöä oli todella mukavasti! Pelkästään eilen katsomossa istui se 423 ihmistä, kun viime harkkakaudella ihmisiä kiinnosti harjoituspelit yhteensä tuon verran. Innolla odotetaan, josko sarja-avaus kiinnostaisi yli tuhannen silmäparin verran?
   
 24. Jasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mielenkiintoinen peli tulossa, saa nähdä mitä käy kun vastaan asettuu kohtalaisen tuntematon HCK. Nyt on vielä hyvä paikka antaa kaikille try-outtilaisille näyttömahdollisuus.

  HCKsta mielenkiintoisina pelaajina nostaisin näin etukäteen Virolaisen Edgar Lukjanovin, Jukureissa viime kaudet pelanneen Miikka Lindholmin sekä maalivahti Rasmus Rinteen. Isokokoinen maalivahti jolla on jäänyt pelit viime kausilla todella vähille.

  Omista toivoisi tänään hyvää esiintymistä try-out pelaajista Henri Grönholmille ja ykkösketjulta tehoja, mikäli edellisen ottelun ykkösketju pysyy ennallaan. Ketjut lienevät kuitenkin muuttunut.
   
 25. ProPera Jäsen

  Peliittojen kokoonpano otteluun HCK:ta vastaan näyttää seuraavanlaiselta:

  mv: TURTIAINEN Henri (AM) (KUUSELA Joonas)

  1. VILKMAN Samu (A) - KEINÄNEN Jani (C) - HÄPPÖLÄ Joni
  KAUPPILA Antti VIDGREN Tony

  2. ISOMÄKI Joni - PALLASSALO Tomi - RITAMÄKI Janne
  VÄKEVÄINEN Ville-Veikko FORSSTRÖM Niko

  3. LAMPINEN Aapo - KAINULAINEN Joni - MANNINEN Henri
  PIETILÄ Juha-Pekka SAITTAKARI Pekka (A)

  4. NIIRANEN Antti - EKSTRÖM Martin - WESTERLUND Niklas
  GRÖNHOLM Henri

  Try-outit jatkavat näyttöjen antamista ja Lahdesta on pullahtanut Pietilä takalinjoille sekä Kuusela luukkuvahdiksi. Aiemmin mukana esiintyneistä tänään sivussa ovat Hofer, Nurminen, Parkkulainen, Kiiskinen, Waldner(?) sekä Sompi.