Kauden 2008–2009 pelaajista

  • 119 743
  • 467

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onkohan näillä Baker/Nistas/Jukurit huhuilla mitään totuuspohjaa vai onko joku vetäissyt nää ihan hatusta? Kelepais kyllä mun puolesta Jukureihin....

Agentin mukaan kummallakaan ei ole vielä sopimusta minnekään. Mutta kuten KooKoo-ketjuun kirjoitin, niin olisi ihan hauska nähdä tehokanukit ensi kaudellakin Mestiksessä, vaikka sitten vihulaisen väreissä.
 

Fordél

Jäsen
Kory Baker uusin hankinta

Luulin Koryn lähteneen isompiin kaukaloihin vuolemaan isompia setelitukkuja, mutta ilmeisesti Mikkelissä ollaan levennetty kaukaloa jopa yli Kouvolan lentokentän...Todella suuri vitutus, jos tämä uutinen on totta ja miksei olisi. KooKoolle Romo, Jukureille Kory, siistii.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No niin, tämä oli pitkästä aikaa valoisa uutinen. Kuten ounastelinkin, niin loput hankinnat todennäköisesti ovat sieltä kovemmasta päästä. Bakerista on hyvä aloittaa (ykkösketjun) terävimmän kärjen rakennus.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Miksi jukurit?

Täytyy tulla tänne vieraisiin pöytiin huutelamaan, koska minua hieman ihmetyttää mikä sai Bakerin valitsemaan Jukurit, joka ei ole viime aikoina kyennyt oikeastaan minkälaisiin pelaaja hankintoihin. Ehkä siksi sitä ylimääräistä rahaa löytyikin, mutta toisaalta laitetaanko nyt munia liikaa yhteen koriin? Vai onko niitä pelaaja hankintoja nyt sitten vasta alkamassa tippua pikkuhiljaan... Mutta toisaalta olisi outoa, että joukkueen rakentelu olisi tietoisesti jätetty näinkin myöhään. Toki aina liiga-jämiä tms. vapautuu kauden alkua kohti, mutta kuitenkin. Ehkä KooKoon ja Sportin pelaajabudjetit eivät enään kestäneet Bakeria. Ajattelisi kuitenkin, että KooKoolla olisi ainakin jonkinnäköinen etulyönti asema neuvotteluissa ollut, ja että Bakerin mestikseen jäädessä he olisivat näin kovan pelimiehen halunneet pitää. Jaa-a mutta tosiaan minusta outo siirto, mutta laittakaa toki otsikon kysymykseen vastauksia tulemaan...
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ou jee!!

Leipuri tuli Mikkeliin! Kyllä käy! Näinköhän tämä Jukureiden kissamainen hiljaa vaaniminen tuottaa tulosta reuhkaamisen sijaan paremmin! Näköjään. Pikkuhiljaa alan taas uskoa johtoportaan toimiin. Kiitos!
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
On kyllä pirun hienoa kuultavaa tämä Kory Bakerin valinta! Jukurit on tunnettu Mestis-menestyjä, joten Bakerin astumista mikkeliläisten riveihin en yhtään ihmettele. Otaksun Bakerin luottavan siihen, että Jukurit kulkee voittojen tiellä tulevanakin kautena, ja ehkä joukkueen johtoryhmä on tarkemmin raottanut joukkueen tavoitteita ja muhimassa olevia pelaajahankintoja, jotka "pikkulintujen" mukaan tulevat olemaan vielä melkoisen kovaa luokkaa.

Luotettava lintunen lauloi George Nistaksen kanssa käytävän parhaillaan kovaa neuvottelua, ja Nistaksen jopa lämmenneen ajatukselle Jukureista tulevan kauden joukkueenaan. En yhtään ihmettelisikään, mikäli tämä toinenkin Kouvolan kanukki astelisi ensi kaudeksi Jukurien saappaisiin ja tulisi vahvistamaan mestaruusunelmaa. Kyllä sieltä Jukurien rintamalta, veljet ja siskot, kovaa kamaa on lähiaikoina luvassa, joten malttakaapa vielä.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jaa-a mutta tosiaan minusta outo siirto, mutta laittakaa toki otsikon kysymykseen vastauksia tulemaan...

En tiedä mikä Bakerin siirrossa nyt oli niin ihmeellistä, ei ainakaan se, että mies siirtyi nimenomaan Kookoosta Jukureihin... Ja se, että Jukurit on siirtomarkkinoilla ollut hissukseen ja kiinnitellyt lähinnä jatkosoppareilla viime vuoden miehiä hyökkäyspuolelle, tarkoittanee osaltaan myös sitä, ettei sopivia ole ulkopuolelta löytynyt. Baker lienee melkoisen hintalapun kanssa Mikkeliin siirtynyt, mutta tuskinpa kaikki sarjan kalleimmat pelaajat ensi kaudella Sportissa ja KooKoossa pelaa. Näillä kahdella materiaali on toki kokonaisuutena laajempi ja sitä kautta myös kalliimpi. Mutta varmasti nyt on Jukureillakin hyvä sauma toimia markkinoilla, kun KooKoon ja Sportin rahasäkeistä on suurimmat setelit viety ja merkittävimmät kiinnitykset tehty.

Diablolle yhtenä vastauksena voisi olla Bakerin rooli. Olisiko KooKoossa ollut tarjolla sitä roolia, mitä mies kaipaa. Jukureissa ainakin on ymmärtääkseni selkeä ykkössennerin ruutu auki... KooKoossa taasen ei. Voin toki olla väärässäkin, mutta liekö tuo ollut yksi tekijä.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Luotettava lintunen lauloi George Nistaksen kanssa käytävän parhaillaan kovaa neuvottelua, ja Nistaksen jopa lämmenneen ajatukselle Jukureista tulevan kauden joukkueenaan. En yhtään ihmettelisikään, mikäli tämä toinenkin Kouvolan kanukki astelisi ensi kaudeksi Jukurien saappaisiin ja tulisi vahvistamaan mestaruusunelmaa.

Nistas täydentäisi "soppaa" sikäli kyllä hyvin, että herrat viihtyivät viime kaudella ilmeisen hyvin keskenään ja näissä ulkomaalaisten hankinnoissa on aina sekin aspekti, että kun kieli ei ole pääväestön kanssa sama, niin kentän ulkopuolellakin olisi hyvä jotenkin viihtyä. Ja onhan Nistas jumalattoman hyvä pelimieskin, joskin viime kauden jälkeen myös hinnakas. Niin tai näin, Bakerin saapuminen Mikkeliin tuskin ainakaan vähentää Nistasin mielenkiintoa tehdä samoin, mutta minkä verran rahapussissa on sitten valuuttaa Jukureiden puolella, sitä ei moni tiedä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Upea juttu tuo Bakerin Mikkeliin tulo. Ehkä tämä nyt edes hieman rauhoittaa pessimistisimpiä Jukuri-faneja.. ja mikäli oikein olen ymmärtänyt, niin lisääkin on tulossa. Joukkue alkaa pikkuhiljaa hahmottua, enkä ole ollenkaan pahoillani siitä, mihin suuntaan. Lisää senttereitähän joukkue vielä tarvitsee, mutta ei hätäillä. Baker ja Turo Asplund, tarvittaessa Tero Kettunen ovat tällä hetkellä sentterit, joten siinähän on paikka Lehille auki..
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Baker ja Turo Asplund, tarvittaessa Tero Kettunen ovat tällä hetkellä sentterit, joten siinähän on paikka Lehille auki..
Myös Jaakkola on sentteri sekä Mäkinen ja Laitinen ovat ainakin sentterin tontilla tuuranneet. Kyllä sentteritilanne näyttää jo hyvältä.
Muutama nimekäs laituri ja ehkä yksi pakki tuohon vielä mahtuisi. Odotellaan, odotellaan..
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ou jee!!

Leipuri tuli Mikkeliin! Kyllä käy! Näinköhän tämä Jukureiden kissamainen hiljaa vaaniminen tuottaa tulosta reuhkaamisen sijaan paremmin! Näköjään.

Miten KooKoon reuhkaaminen on tuottanut heikompaa tulosta, kun Jukureiden hiljaiselo siirtomarkkinoilla? Mun mielestä KooKoolla on edelleen kovempi ulkomaalaisosasto, kun Jukureilla. Toivotaan että Koryn hermot kestää. Ratkaisupeleissä ei kuuppa kestänyt, kun olisi tarvittu.

Kory hinnoitteli itsensä KooKoosta pihalle ja kun ottajia ei löytynyt, niin oli näytettävä vihreätä valoa Jukureille. En ihmettelisi yhtään jos Nistasin sopimus tulisi kohta julki myös.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Koskaan ei pidä etukäteen aliarvioida Jukureita. Kerrassaan yllättävä siirto Kory Bakerilta. Ei tätä voi muuten ymmärtää kuin siten, että mies on hinannut hintapyyntöään alaspäin, kun ei ole pelipaikkaa löytynyt liigasta eikä näköjään sitten ulkomailtakaan, mikä on kyllä pienoinen ihme. Jos/kun vielä Nistas tuohon liittyy Jukureiden vahvuuteen niin ohhoh. Kyllähän miesten siirtymistä liigaan saattoi pitää aika varmana.. mutta mestis ja Jukurit on osoite.

Jukurit kun tietää mitä saavat, voivat siitä syystä olla ykkössentterinsä suhteen paljon luottavaisempia kuin Sport ja KooKoo.
 
Nistaksessa voisi nähdä nyt huonona puolena sen, että kaveri on todella kepoinen, joten iso KooKoo esim. voisi käydä päälle kovaa. Tosin melkonen maagikko Georgie on pienessä tilassa.

Jos George ei tule, niin Jukureiden YV voi olla melkoista yksin yrittämistä. Kory ei näemmä syötä muillekkuin Nistakselle. Aina vetää kun on mahdollista, jopa niistä paikoista, joista on mahdoton tehdä maalia. Myös parit myllyt omien kanssa pitää ottaa.

George ja Kory vs. Dickeson ja Ramsey 6-0
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Kiehuu! Hienon pelimiehen saitte, mutta etsitään asiasta ne positiivisimmat puolet täältä päin. Pistää kyllä miettimään minkä hintainen Baker oli, vai onko agentissa vikaa ja ei todellakaan löytynyt noilla näytöillä erittäin rahakasta sopimusta?! Vai onkohan Jukureiden toimitusjohtaja ollut Kouvolan Prismassa hakemassa parin viikon takaisen loton jättipotin?

Bakerin heikot hermot on asia jota ei tule ikinä. Ratkaisevissa peleissä olisi pitänyt olla johtava pelaaja, mutta neloskentän junioritkin kestivät paremmin roolituksensa. Tässä saattaa olla myös yksi syy, miksi KooKoo ei ole ollut valmis tarjoamaan Bakerille liian suuria rahoja? Joukkuehan on ilmoittanut haluavansa pelaajia, jotka näyttävät kyntensä kauden edetessä.. tärkeimmässä vaiheessa.

Toisaalta Baker oli pitkästä aikaa pelaaja Mestiksessä, joka sai yksinään yleisöä paikalle. Ajatukset vaappuivat tuttava piirissä luokkaan "Baker pelaa - katsomaan / Baker ei pelaa - kotisohva ja olut". Tekihän leipuri vakuuttavaa jälkeä pelaamissaan otteluissa ja oli se hienoa katseltavaa.

Kunnon buuakset Bakerille (ja Nistakselle?) Kouvolassa ja Dickenson sekä kumppanit vielä kovemmat hankinnat kiitos.. En ihmettelisi, jos Baker hiiltyisi playoffseissa yli, en myöskään, jos olisi yksi kauden kovimpia pelaajia.

Kiitos Jukureille kauden jännityksen erittäin suuresta lisäyksestä!
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
On kyllä tosi yllättävä sopimus Jukureilta! Toivakka näemmä avannut rahakirstun ovia oikein urakalla. Nyt vielä Nistas sekä pari "kykynsä näyttänyttä" liigalaituria niin joukkue alkaa olla valmis. Niin ja tottakai vielä pitää löytää jostain Kallioiselle pakkipari ykkösketjun taakse. Tulisiko sekin KooKoo:sta? Kolarz vaikutti kehityskelpoiselta pelurilta viime kaudella ja voisi olla oiva rightin mies ykkösylivoimaan.

Sitten vain odottelemaan Georgien signausta. Toivottavasti tulee pian julki.

Silti ikuisena realistina (ellen peräti hieman pessimistinä??) pelottaa tuo maalivahtitilanne...
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kuten on tullut kevään ajan hoettua, malttia malttia..Jukureilla on aina ollut osaava orgaisaatio, joka on kasannut iskukykyisen joukkueen polttamatta rahaa surutta. Syksy lähenee ja pelaajien hinnat laskevat, varmasti Bakerkin irtosi muutama tuhat lappusta halvemmalla kuin keväällä.

Muutama hyökkääjä, joka on selkeä vahvistus ( liigajämä/ulkkari, molemmat) ja pakki vielä ja lähdetään horjuttamaan suuria uhoajia. Takaa on hyvä tulla ja mennä ohi, eiks je?

Baker, Asplund, Jaakkola senttereinä. Hyökkäyskalustossa lisäksi näyttöhaluja puhkuva J-M Makkonen (15-20 maalia tulossa), lopullisen hyppäyksen huipulle tekevä Kettunen ja Lindholm, ei paha. Tryout-pelaajista saataa löytyä helmi, lähinnä Rajala/Toivonen, joten kauden alkamista alkaa jo odotella..
 
Tässä on nyt kyseessä yksi koko kesän kovimmista kaappauksista. Enpä olisi uskonut, että Jukurit on tämän tempun takana. Hienoa, että muutkin kuin Sport ja Kookoo pystyvät uskottavaan asevarusteluun!
Saa nähdä mihin tuo Nistas vielä päätyy, luulisi ottajia hänellekin riittävän.
 
Kunnon buuakset Bakerille (ja Nistakselle?) Kouvolassa ja Dickenson sekä kumppanit vielä kovemmat hankinnat kiitos.. En ihmettelisi, jos Baker hiiltyisi playoffseissa yli, en myöskään, jos olisi yksi kauden kovimpia pelaajia.

Kavereille ei kyllä passaa buuata, sen verran pitivät pystyssä joukkuetta viime kaudella. Ja myös tulivat fanien kanssa todella hyvin juttuun. George varsinkin baarissa.

Banys ei olla hävitty tätä kautta, mutta Kory ja (Nistas) varma valinta! Tosin Kory ilman Nistasta, ei ole Kory.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tommi Lehtonen uusin Jukuri:

http://www.jukurit.fi/jukurit/www/fi/index.php?we_objectID=6584&pid=5389

Yllätysvalmis peluri? Lahjakas, suht isokokoinen. Viime kaudella debyytti Mestiksessä ja Salamoissa toi 16 pinnaa. Bluesin A-junnuissa Tommilta löytyy ihan mukavat tehot. Jukureissa rooli tullee olemaan 3-4 ketjussa, mutta 20 pinnaa ensi kaudella haarukassa..?

Tästä se pikkuhiljaa kasaantuu..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös