Kauden 2008–2009 pelaajista

  • 120 256
  • 467

MoomBaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Onhan tuo venäjän kiekon taso sen verran kova että luulisi kolmanneksi korkeimman sarjatason pelaajan Miasnikovin kykenevän Mestis tasolla ihan kelpo suoritukseen ja jos noita ulkomaalaispaikkoja ei meinata muuten täyttää niin tälläinen ei niin kallis kaveri joka voi hyvinkin yllättää sekä kehittyä kauden aikana on ihan kokeilemisen arvoinen.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
On tämä hienoa muutama päivä juhannukseen ja ollaan hävitty koko kausi! :D :D

Minun mielestä tästä näkyy Mikkeliä jo muutaman kauden ajan häirinny. Maha täynnä mestis pelejä, ja nyt pitäisi suurin askelin ja elkein kolkutella liigan portteja Sportin ja KooKoon tapaan.

Jukureilla ja Mikkelillä ei vain ole sellaisia resursseja, kuin Vaasalla tai KooKoolla. Kyllähän tämä korpee jokaista fania, kun KooKoo nappaa 102 NHL- ottelua pelanneen kokeneen puolustajan. Kultasen siirto on näitä nykypäivän "muoti" siirtoja takaisin kotiin palaava. Mikkelissä jääkiekko on vielä sen verran tuoretta, että tuollaisia kultapaloja ei ole maailmalla yhtään. Kauppinenkin on vielä kaukana Kultasesta.

Ja Jukurien pelaaja rakenne on tällä hetkellä oiva. Nuoria pelaajia, joista saadaan tulevaisuuteen vastuunkantajia. Ja hyvä havainto Jukureilta puuttuu 1-2 kentät kokonaan. Katsotaan nyt vaikka Sportin kokoonpanoa, onko siellä 3-4 kentissä sen kovempia kavereita kun Jukureilla? Ei! Samanlaisia nuoria aikuisia löytyy sieltä, kuin Mikkelissä.
Liigajoukkueiden ringissä harjoittelee moni pelaaja heinäkuun loppuun ja samalla nostaa pientä korvausta. Elokuussa joukkueet tiputtavat ne pelaajat pois. Eli käytännössä esim. Kuuluvainen heinäkuun loppuun asti Kärpissä, jonka jälkeen hän tippuu pois ja pelaa Hokissa, aloittaa samalla treenaamisen ensimmäisen kerran Hokin joukkueen kanssa. Mutta ne joukkueet kenellä ei ole farmisopimusta menettävät pelaajat täysin ja niihin pelaajiin Jukureiden on oltava viimeistään nyt yhteyksissä. Liiga joukkueiden kokoonpanoja katsottaessa sieltä löytyy Mestikseen monta ykkös- ja kakkoskentällistä. Ja eihän Jukureiden viime vuoden pelaajista monella ole vielä mitään sopimusta esim. Lindfors, Jormakka ja etc. Koska he hamuavat ehkä ulkomaille. Jos ne portit ei aukea, niin silloin Jukurit on jälleen vahvoilla.


Mutta joo.... Älkää itkekö juhannuksena kiekon takia!

Päivityksen syy: asian oikaisu.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kultasen siirto on näitä nykypäivän "muoti" siirtoja takaisin kotiin palaava. Mikkelissä jääkiekko on vielä sen verran tuoretta, että tuollaisia kultapaloja ei ole maailmalla, kuin muutama.

Eihän Jukureilla ole sitten yhtikäs mitään hätää, jos kerran maailmalta löytyy useampikin Kultasen tasoinen mikkeliläinen. Hyvin ovat (Marko Kauppista lukuun ottamatta) pysytelleet piilossa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Omasta mielestäni ei tuo joukkue näytä niin huonolta kuin voisi palstoja lukemalla luulla.

Hyökkäjistössä mm. Asplund, Makkonen, Kettunen, Jaakkola, joille nyt tarjolla isoa roolia ja varmasti nälkää ottaa se. Kettunen on paukutellut hyviä tehoja muutamalla kaudella, vaikka on pelannut kolmosketjussa ja puolustavassa roolissa. Asplund on nostanut tasoaan kausi kaudelta ja en ylläty jos iskee tulevalla kaudella 40 pojoa rikki ja ottaa ykkössentterin paikan. Makkonen pystyy paukuttamaan 20 maalia kaudessa huumorin säilyessä.

Senttereiksi tarjolla siis Asplund, Jaakkola ja Kettunen, joka pystyy pelaamaan myös laidalla, siihen vielä tuleva vahvistus, niin nou hätä.

Haastajana on hyvä lähteä ja iskeä kiillaa rahajoukkueiden väliin. Vaasalaisilla on monena kautena rahaa palanut, mutta vain kerran ollut Jukureiden yläpuolella kauden jälkee. Pleijareissa on Sporaa usein kyykytetty ja vaasalainen häviämisen kulttuuurin maine kasvanut.

Mut nauttikaa jussista, äläkää hukkuko ja tappako toisianne, jää vielä kausi näkemättä..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ilmeisesti sytytyslanka jo palaa.. Liekkö sittenkään keskustelut jukureiden tilasta kovinkaan hatusta vedettyjä, vähän kyllä haiskahtaa, vai mistälie johtunee tämäkin.

Häh! Toiminnanjohtaja vaihtuu, niin sitten on kaikki asiat päin persettä? On joillakin ihmeellinen ajatusmaailma. Oikein supernegatiivinen.
 
Häh! Toiminnanjohtaja vaihtuu, niin sitten on kaikki asiat päin persettä? On joillakin ihmeellinen ajatusmaailma. Oikein supernegatiivinen.

Mitäs supernegatiivistä siinä on jos ihmettelee näitä viimeaikojen tapahtumia ja niitä juttuja mitä joukkueesta liikkuu? Hyvä jos mitään ongelmia seurassa ei ole, mutta puheet ja teot menee jokseenkin ristiin, enkä puhu nyt pelkästään tästä tapauksesta vaan alkaen jo kauden aikaisesta uhosta ja nykyhetkestä..
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Hiljaista tiedotusrintamalla, pelaajahankinnat eivät vastaavaa tasoa kuin aiemmin, epämääräisiä puheita liigakarsinnoista ja lopulta toiminnanjohtaja vaihtuu.

Hmm... enpä lähtisi hirveästi nälvimään, jos joku negatiivisen näkemyksen Jukureiden tämänhetkisestä tilasta esittää.

Mikko Romon ratkaisu on siis ollut lähteminen. Syy tullee julki myös jossain vaiheessa. Kysymys kuuluukin, lähtikö kyvykäs ja nuori kiekkomies suuremman ja paremman työhaasteen perään, vai onko taustalla jotain muuta?

Toni Maczulskij saa nyt ainakin melkoisen haasteen. Toivottavasti kaveri onnistuu.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Ei pala lanka, eikä syytä huoleen ole.

Mikko Romo KooKoon toiminnanjohtajaksi.

En pitäisi sitä lottovoittona, että seuran toiminnanjohtaja irtisanoo itsensä ja siirtyy ehkäpä pahimman kilpailijan riveihin. Romo lähti omasta tahdostaan ja halustaan, halusi dynaamisempaan ja kehityttävämpään organisaatioon, jolla on oikeasti tavoite ylös. Toki virallisesti Jukuri-leiri voi kertoa kaunisteltuja versioita, mutta tuo on kuitenkin totuus.

Enkä pitäisi sitäkään lottovoittona, että seuran markkinointimies siirtyy muutamassa viikossa toiminnanjohtajaksi, vaikka tuskin edes tuntee vielä organisaatiota kauhean hyvin. Eri asia olisi, jos kyseessä olisi valmis huippuammattilainen ja tulisi vahvaan asiantuntijatiimiin.

Seura on ilmoittanut tavoitteekseen Mestiksen voiton. Pelaajamateriaali ei päätä huimaa, toiminnanjohtaja loikkaa kilpailijalle, uudeksi toiminnanjohtajaksi valitaan meriteiltään varsin heppoinen kaveri. Ei nyky-Mestiksessä menestytä ilman vahvaa organisaatiota, ei tuo Jukureiden organisaatio kovin vahvalta tällä hetkellä näytä.

Tämä ilman mitään provoamista tai kettuilemista. Ulkopuolisin silmin vaan näyttää siltä, että pientä syytä huoleen sittenkin on. Toki aihetta huoleen ei ole, jos tavoite on keikkua Mestiksen keskikastissa. Liiganousuaikeiden ja voittotavoitteden kannalta syytä huoleen luulisi olevan.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko Romo KooKoon toiminnanjohtajaksi.

En pitäisi sitä lottovoittona, että seuran toiminnanjohtaja irtisanoo itsensä ja siirtyy ehkäpä pahimman kilpailijan riveihin. Romo lähti omasta tahdostaan...

Taitaapa olla niin, että Romo on saanut monoa persiille. LS kirjoittaa, että työsuhde KooKoossa alkaa välittömästi, ja hieman eteenpäin lehdessä, että Romo pysyy kuitenkin Jukureiden palkkalistoilla heinäkuun loppuun...
Ei tämä juttu ihan selvä ole!
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Toki aihetta huoleen ei ole, jos tavoite on keikkua Mestiksen keskikastissa. Liiganousuaikeiden ja voittotavoitteden kannalta syytä huoleen luulisi olevan.
Kyllähän Jukurien puheet liigasta on pakon sanelema juttu, jonka kyllä ymmärrän täysin. Seura on yksi Mestiksen tämän hetken suurista, ja liigahöpinä on pakko pitää seuraa koskevissa tiedotuksissa mukana. Vaihtoehtona on sitten profiloitua kasvattajaseuraksi, jonka kautta pelaajat voivat ponnistaa liigaan yksin mutta ei seurana. Ja tämähän Mikkelissä on hyvällä menestyksellä toteutettukin.

Kouvolan Sanomat kirjoitti:
Lisäksi Mikko Romo myöntää, että KooKoon karsintatavoite oli yksi paikanvaihtoon motivoineista haasteista. Karsintaa voi nimellisesti tavoitella lähes mikä seura tahansa, mutta halliasiat ja talousalueen yleinen kunto rajaavat potentiaalisten nousijakandinaattien määrään pariin-kolmeen seuraan.
Tästä Romon kommentista voi kukin mielessään päätellä, että kuuluuko Jukurit Romon mielestä tuohon parin-kolmen seuran nippuun. Voihan tietysti olla että Toivakalla&taustajoukoilla on aito halu ja tavoite liigaan pyrkimiseen, ja Romolla sitten hieman toiset aatokset. Tässä mielessä turha pitää miestä palkkalistoilla jos ei ole yhteneväiset tavoitteet.
 

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Romo sai paremman työpaikan, historialtaan ja tämän hetken kuosiltaan paremmasta organisaatiosta. On työtätekevä ihminen eikä seura-ihminen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
LS kirjoittaa, että työsuhde KooKoossa alkaa välittömästi, ja hieman eteenpäin lehdessä, että Romo pysyy kuitenkin Jukureiden palkkalistoilla heinäkuun loppuun... Ei tämä juttu ihan selvä ole!

No ei näköjään ainakaan LS:lle. KooKoo nimittäin kertoo, että Romo aloittaa Kouvolassa 1.8. alkaen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Romo sai paremman työpaikan, historialtaan ja tämän hetken kuosiltaan paremmasta organisaatiosta. On työtätekevä ihminen eikä seura-ihminen.

Juuri näin. KooKoo tarjosi kaiketi enemmän kuin Jukurit ja Romo vaihtoi yksinkertaisesti paremmin palkattuun työhön. Ei siinä sen ihmeellisempää ole. "Normaalissa" työelämässähän näitä kilpailijoista toiseen vaihtoja tapahtuu jatkuvasti. Jääkiekkojoukkueessa taas kun sellainen tapahtuu, alkaa kaamea polemiikki, mikä on jutun takana.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No ei näköjään ainakaan LS:lle. KooKoo nimittäin kertoo, että Romo aloittaa Kouvolassa 1.8. alkaen.

Ei noi asiat ole ihan hanskassa Kouvolan Sanomissakaan:

Viimeksi Mestiksen kestomenestyjän Jukureiden toiminnanjohtajana toiminut Romo on toiminut jääkiekon parissa lisäksi Marski cupin pyörittäjänä.


Ihan puuta heinää tuo juttu.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taitaapa olla niin, että Romo on saanut monoa persiille.

Romo ei todellakaan saanut potkuja Jukureista. Romo kertoi, että oli haalarihommissa eli halkoja hakkaamassa, kun KooKoon puheenjohtaja Jouni Frimodig soitti hänelle ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen Romo oli puntaroinut ja harkinnut asiaa monelta kannalta kunnes päätti siirtymisestään KooKoohon. Eli kuten Jukurit asiasta jo tiedottikin, Romo itse irtisanoutui Jukureiden palveluksesta.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Juuri näin. KooKoo tarjosi kaiketi enemmän kuin Jukurit ja Romo vaihtoi yksinkertaisesti paremmin palkattuun työhön. Ei siinä sen ihmeellisempää ole. "Normaalissa" työelämässähän näitä kilpailijoista toiseen vaihtoja tapahtuu jatkuvasti. Jääkiekkojoukkueessa taas kun sellainen tapahtuu, alkaa kaamea polemiikki, mikä on jutun takana.
Vai alkaisiko pikkuhiljaa totuus mikä on johtanut erinäisiin tapahtumiin viimeisten parin kauden aikana valjeta jo Mikkelissäkin.
Jukureiden toiminta parin viime kauden aikana ei ole ollut mitenkään siihen viittaavaa, että organisaatio yrittäisi tosissaan nousta SM-liigaan puhuttu siitä on mutta teot näyttävät muualta.

Nyt toiminnanjohtaja lähtee kilpailevaan seuraan, jolla on selkeä tavoite johon on panostettu toisin kuin Jukureissa toisille se kertoo paljon niille jotka vielä uskovat Toivakan&co juttuja ei.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Mietteitä

Ilmeisesti sytytyslanka jo palaa.. Liekkö sittenkään keskustelut jukureiden tilasta kovinkaan hatusta vedettyjä, vähän kyllä haiskahtaa, vai mistälie johtunee tämäkin.

Kyllä nyt täytyy kallistua ajatukseen, jotta Jukureissa on jotain ongelmia! Pelaajasopimuksia ei saada aikaiseksi ja henkilökuntaa tulee ja menee. Ei ole helppo paikka Tonille, mutta kaikki tuki ja työrauha hänelle. Toivotaan Jukurien uutta tulemista....parin vuoden sisällä. Tällä hetkellä seura ui aika syvällä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tällä hetkellä seura ui aika syvällä.
Minulla on sellainen olo, ettei asiat nyt aivan noin huonosti Jukureissa ole, kuten toveri Unto kirjoittelee.
Romon lähdöstä tuli päähäni sellaisia ajatuksia, että vaikka Romo itse irtisanoituikin, niin tuskin Jukureissa juurikaan Romon lähtöä harmitellaan. En tiedä, mutta epäilen ettei virallinen uutisointi asiasta kerro totuutta. Kaikkea hyvää kuitenkin miehen uralle Kouvolassa ja mielelläni kuulisin sitten kommentteja Romon tekemisistä KooKoon leirissä.

Toisaalta Maczulskijn palkkaaminen ei aiheuttanut suuria riemunkiljahduksia uutista lukiessani. Antaa miehen kuitenkin näyttää kykynsä ja katsellaan sitten tuloksia kun sen aika on.

Pelaajasopimusrintamalla Jukurit selvästi kyttää liigan ylijäämiä. Muutama hyökkääjä ja ehkä yksi pakki tuohon vielä tarvitaan. Valitettavasti vahvistukset tulisivat sitten olla tasoltaan sitä terävintä kärkeä, sillä "kymmenenmaalinmiehiä" on jo tarpeeksi. Luotan kuitenkin siihen, että isoja kaloja vielä ui verkkoihin, sillä liigajoukkueiden ringit ovat nyt aika isoja ja osa hakee varmasti mieluummin isompaa ruutua Mestiksestä kuin vilttiketjusta liigassa.

Jukurien tulisi kuitenkin pyrkiä vielä tuleville vahvistuksille tekemään kerralla koko kauden sopimus, eikä haalia liigajoukkueiden lainapelaajia. Viimekin kaudella muutama liigapelaaja kävi pyörähtämässä Jukureissa, mutta kun liigajoukkueen suunnasta kävi käsky, niin Mikkelille näytettiin perävaloja. Eiköhän tuohon kuitenkin viimeistään elokuun aikana tule vahvistuksia.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viimekin kaudella muutama liigapelaaja kävi pyörähtämässä Jukureissa, mutta kun liigajoukkueen suunnasta kävi käsky, niin Mikkelille näytettiin perävaloja. Eiköhän tuohon kuitenkin viimeistään elokuun aikana tule vahvistuksia.

Koistisen paluu Tampereelle oli huono juttu kesken kauden, mutta uskoakseni JYP-linkki alkaa olemaan aika lailla nähtyä kauraa. JYPillä on nyt D-Team ja saavat siellä Dufva ja Ahvenjärvi keskenään puljata pelaajien kanssa. Viime kaudellahan SaPKo vahvistui kerralla muistaakseni seitsemällä JYP-pelaajalla juuri Jukuri-matsin alla... Nyt pelaajat tuskin enää ainakaan yhtä aktiivisesti matkustavat Jyväskylän ulkopuolisiin joukkueisiin. Ja hyvä niin. Jukureihin en toivo yhtään lainamiestä, ellei loukkaantumistilanne sitä erityisesti vaadi. Koko kauden pahvit vaan kaikille, niin on sitoutuminen hommaan oikeammalla tasolla.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onkohan näillä Baker/Nistas/Jukurit huhuilla mitään totuuspohjaa vai onko joku vetäissyt nää ihan hatusta? Kelepais kyllä mun puolesta Jukureihin....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös