Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 591 968
  • 3 412

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nykytilanteessa ei Kaskinen junnuille näyttöpaikkoja liiemmin tule tarjoilemaan vaikka kuinka vihkoon vedellään.

Tähän on ja tullut kiinnitettyä huomiota että Kaskinen ei ole juurikaan omiin nuoriin luottanut vaikka on seuran omaa väkeä ja junnuissa itsekin valmentanut.
Kertoo paljon Kaskisen paineista kun ei uskalla säännöllisesti antaa nuorille mahdollisuuksia näyttää osaamistaan.
Siellä on tälläkin kaudella useampia nuoria jotka ansaitsisivat mahdollisuuden yrittää lunastaa paikkaa Liigaryhmästä.
Tällä tyylillä osa näistä nuorista tekee ratkaisun siirtyä muualle jos kokee ettei kotiseurassa pääse etenemään ylöspäin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tätä ketjua lukiessa saa kuvan, että TPS:n ”sisäpiiriin” kuuluu enemmän väkeä kuin hallilla käy yleisöä ja kaikki tuntee kaikki. Pohdin tässä laittaisiko koko omaisuuden Kiven 3+optio sopimukseen kiinni vai ottaisinko vielä vähän lainaa päälle.
Itse olen tänne laittanut tänne tasan kaksi huhua kun kellään ei ole asioista ollut vielä käryäkään, Tämän Kivi huhun lisäksi laitoin Tepsin fysikkavalmentajasta huhun, joka toteutui.
Luotettavilta taholta nämä muutamat huhut tulleet, ei tutun tutun tutulta tai tertinmarteilta cittarin pystykaffeelta.
Kaikkeen kirjoitettuun kannattanee suhtautua varauksella. Ja varautua myös siihen, että aivoriihi päättää sainata nykyvalmennuksen jatkoon. Kaikki on mahdollista.
Edelleen luotto Kiven sopparista kertoneeseen henkilöön, toisin kuin ylläolevaan hömppään.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Olisihan se ihan järkyttävää, jos Rintanen ja Salo olisivat vielä ensi kaudella apuvalmentajina. Heistä ei päävalmentaja saa kerta kaikkiaan mitään apua. Toivottavasti uusi päävalmentaja on osannut olla kaukaa viisas ja vaatinut, että saa itse valita oman tiiminsä. Luulisi myös TPS:n hallituksen tämän asian tajuavan, jos edes jotain jääkiekosta ymmärtää. Ainakin Erkan pitäisi muistaa, kuinka tärkeä rooli apuvalmentajilla on urheilulliseen menestykseen pyrkivässä valmennustiimissä. Apuvalmentajat eivät kerta kaikkiaan voi keskittyä olemaan suolapatsaina kuten nyt on tyylinä.
Hyvistä apuvalmentajista on käsittääkseni kova puute. Siksi kannattaisi katseet kiinnittää Mestiksessä valmentaviin päävalmentajiin, löytyisikö sieltä hyviä kandidaatteja, sillä Mestis-valmentajat varmasti pyrkivät ammatissaan eteenpäin ja mahdollisuus päästä liigajoukkueen valmennustiimiin ja ehkäpä myöhemmin päävalmentajaksi luulisi olevan heitä kiinnostava urapolku.
Muutoin olen sitä mieltä, että TPS:n ensi kauden joukkue pitää rakentaa aivan eri periaatteella kuin nykyinen. Päähuomio on kiinnitettävä pelaajien urheilullisuuteen, pyrkimykseen päästä peliurallaan eteenpäin, pelinopeuteen, oikeaan ikärakenteeseen ym. Raskaasti liikkuville ja selkä suorana pelaaville entisajan tähdille voidaan toivottaa menestystä jossain muualla kuin ensi kauden TPS-rosterissa. Uusi UTJ joutuukin heti tosi testiin, kun joutuu rakentamaan edustusjoukkueen lähes tyhjästä. Montaakaan nykyjoukkueen pelaajaa ei toivottavasti enää ensi kauden joukkueeseen mahdu. Toisaalta tilanne on siinä mielessä hyvä, ettei mitään vanhaa säilytettävää runkoa ole, vaan voidaan rohkeasti rakentaa uuden UTJ:n ja valmennuksen haluama runko, jolla voidaan lähteä tavoittelemaan urheilullista menestystä.
Jos tämä etsikkoaika ennen ensi kautta osattaisiin organisaatiossa nyt käyttää oikein, niin mahdollisuudet nousta nykyisestä syväkyykystä paranisivat oleellisesti. Aikanaan kyllä selviää, onko näin osattu tehdä vai ollaanko siellä oltu koko tämä kausi ”tumput suorana” eikä osattu tehdä mitään tulevaisuuden eteen vaan aloitetaan vasta sitten kun on jo liian myöhäistä ensi kautta ajatellen. Siinä tapauksessa myös ensi kausi menee vihkoon.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Muutoin olen sitä mieltä, että TPS:n ensi kauden joukkue pitää rakentaa aivan eri periaatteella kuin nykyinen. Päähuomio on kiinnitettävä pelaajien urheilullisuuteen, pyrkimykseen päästä peliurallaan eteenpäin, pelinopeuteen, oikeaan ikärakenteeseen ym. Raskaasti liikkuville ja selkä suorana pelaaville entisajan tähdille voidaan toivottaa menestystä jossain muualla kuin ensi kauden TPS-rosterissa.

Mitä muuten ajattelet, onko nykyinen joukkue kasattu siten, että Antsa on sanonut Kallelle, että: "Vitunkaan välii ei sit ol urheilullisuudella, eteenpäinpyrkimisellä, nopeudella, iällä tai simmosil." Ja Kalle on vastannut: "Juu! Mää miettisin, että saisko jostai simmossii raskaasti liikkuvia ja selkä suorana pelaavia entisajan tähtii? Mul on simmonen kutina, et nää rahastavat koukkupolvet on kyl ens kaudel avain mestaruutee!"

Itse olen sitä mieltä, että Tepsin kannattaisi hankkia NHL:stä ja KHL:stä ensi kauden runko ja myös lahjakkaita junioreita mahdollisimman paljon. Sellaisia, jotka ovat todennäköisesti ykköskierroksen varauksia änärissä seuraavassa draftissa. Mieluiten siis sellaisia, joiden kasvattajarahat olisivat mahdollisimman suuret. Valmennustiimiin voisi kartoittaa vahvistuksia lähinnä rapakon takaa. Bruce Cassidy kakkosvalmentajaksi. Luvataan urapolkua päävalmentajaksi jos ei muuten tule. UTJ:n pallille Don Sweeney ja fysiikkavalmennus Juventuksesta.

Kyllä jokainen vähänkin jääkiekkoa seuraava tietää, että ei tästä Tepsin hommasta tule lasta eikä paskaa, ellei joukkueen lisäksi myös vaihdeta kaupunkia, logoa ja kannattajia. Eli koko poppoo Hartfordin tyhjään halliin ja nimeksi Turku Whalers. Kannattajat vaikka Hammarbyltä ja Ai Weiwei voi suunnitella uuden logon. Siinä voisi olla vaikka Silja Linen kannelta jäihin putoava Jore karhu. Ai että!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Edelleen luotto Kiven sopparista kertoneeseen henkilöön, toisin kuin ylläolevaan hömppään.

Kaikki vaihtoehdot kannattaa joka tapauksessa pitää auki. Ettei synny ideaa Karri Kivestä TPS:n koutsina ennen asian virallista julkistusta. Sitä paskamyrskyä ei oikein jaksaisi, jossa nykyinen tiimi jatkaisikin jostain syystä vasten ns. varmoja palstatietoja. Toki voittamalla pytyn keväällä 2020 asia tuntuisi ko. pumpunkin osalta vähemmän juustoiselta.

Karri olisi kyllä kova luu. Aikanaan FPS:n aikoina katsoin että mikä mies mikä siivouspiiri. Joukkueessa kävi kauden aikana noin 70 ukkoa koittamassa mutta kokonaisuus pysyi silti tiiviinä. Muista onnistumisista puhumattakaan.

Mutta jumalauta Karri: Yök-yhtye ei sitten soi tahtiakaan kopissa.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
[QUOTE="Pressiboxi, post: 8439600, member:

Mutta jumalauta Karri: Yök-yhtye ei sitten soi tahtiakaan kopissa.
[/QUOTE]
Caramba. Eikö sen soittaminen ole jo ihmisoikeussopimusten vastaista?
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Tähän on ja tullut kiinnitettyä huomiota että Kaskinen ei ole juurikaan omiin nuoriin luottanut vaikka on seuran omaa väkeä ja junnuissa itsekin valmentanut.
Kertoo paljon Kaskisen paineista kun ei uskalla säännöllisesti antaa nuorille mahdollisuuksia näyttää osaamistaan.
Siellä on tälläkin kaudella useampia nuoria jotka ansaitsisivat mahdollisuuden yrittää lunastaa paikkaa Liigaryhmästä.
Tällä tyylillä osa näistä nuorista tekee ratkaisun siirtyä muualle jos kokee ettei kotiseurassa pääse etenemään ylöspäin.
Yksi syy ettei Selin saanut jatkoa oli ettei antanut riittävästi vastuuta omille kasvateille. Kaskinen ei sitäkään vähää ja joukkue näyttää muukalaislegioonalta nykyisin. Mitään rotaatiota ei Kaskinen ole käyttänyt poislukien nelosen toisen laiturin on vaihtanut...
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viimeksi toivoin että Jalonen toteutuu, niin nyt toivotaan-toivotaan että tuo Karri huhu sentään pitää kutinsa.

Kohtuu monesta lähteestä nyt eli hiukan enemmän luottoa sentään. Toki Karrillakin iso tahra nyt tältä kaudelta ceeveessä, joten pientä kyssäriä on siinäkin ilmassa. Mutta hän onkin nyt ottamassa oppia rauhassa ja toivottavasti löytää syyt mikä meni pieleen osatakseen välttää

Itse toivon että Salo ja Rintanen heivataan. Näytöt on annettu, eikä niissä ole hurramista. Kuntokoutsista myös isot kyssärit. Norrena vissiin jatkaa huhun mukaan ja näyttöjä tuloksista on, henkilökemian puolella toki kysymysmerkkejä.

Tulevan koutsin tulee saada valita oma tiiminsä. Tietysti jos näkee että tämä porukka on timanttisen kova, niin pitäköön sitten mutta pitää olla päävalmentajan hyväksymä kokoonpano.

Lisäksi organisaatio pitää muutenkin saada nyt kauden aikana/jälkeen siihen jamaan että uudella valkulla on oikeasti toimintaedellytykset tuohon pitkään pestiin. Koutsille työrauha ja ammattilaiset tueksi. Organisaatioon UTJ:ksi riittävän pätevä äijä, joka pystyy paimentamaan ohijohtajat verhon taakse ja tukemaan koutsia tekemään rauhassa työtään haluamallaan tavalla. Ja viimeksi sitä vaatimustasoa ylös ja tavoitteet kohdalleen. Eli ts vastuualueet kuntoon ja joka ukolle selväksi mitä omaansa kuuluu.

Tämä kausi nyt meni jo melkoiseksi perseilyksi, niin pajatso tyhjäksi ja junnuja vastuulle. Ei se ketään lämmitä jos tässä vielä jollain jeesuksen ihmeellä noustaan vaikka sääliplayoffiin ja sieltä ekalle pudotuspelikiekalle ottamaan pataan (tai no Kaskista varmaan).

Perverssillä tavalla olisi kuitenkin hienoa olla täysin väärässä ja nähdä vierestä kun Kaskinen tekee itselleen patsaan valmentamalla Tepsi tämän kauden mestariksi. Hämmennyksen määrä olisi käsin kosketeltava. Toivomisen aika on kuitenkin ohi, joten turha haaskata omaa energiaa tällaiseen hassutteluun.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Edelleen ihmettelen mikä hinku täällä on nostaa tohon paskakasaan niitä nuoria. Ne menettää itseluottamuksen, pelihalut ja kehitys katkeaa. Annetaan niiden nyt pelata sitä omaa sarjaansa ja hakea kehitystä sekä onnistumisia sieltä.
Kaikki viimevuodet täällä on tanssittu hallituksen pillinmukaan. Tuskin tulee muuttumaan ja sellanen valmentaja tai utj, joka yrittää saada omaa määräämisvaltaa tulee olemaan jonkun toisen seuran palveluksessa.
Päin vittua tätä organisaatiota on hoidettu tähänkin asti niin miksi se muka muuttuisi?
Se on käynyt selväksi, että turkulaisia tänne nyt halutaan niin on ihan lapsellista minkään toimittajien puhua jostain Jokereiden utj:sta. Omia poikia halutaan ja niitä myös tullaan palkkaamaan.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisihan se ihan järkyttävää, jos Rintanen ja Salo olisivat vielä ensi kaudella apuvalmentajina. Heistä ei päävalmentaja saa kerta kaikkiaan mitään apua

Onko tämä faktatietoa, vai olettamus vaihtopenkin tapahtumien perusteella?

Eiköhän se riitä, että päävalmentaja selittää, huitoo ja piirtelee fläppitaululle minkä kerkeää. Jos Kaskisen apuvalmentajat hilluisivat samaan malliin kuin päävalmentaja, pelaajat varmaan lähtisivät vaihtoaitiosta pois ja ainakin Tallen olisi tirpaissut jotain avarilla.

Itsellä ei ole tietoa mitä joukkueen arki on pelien ulkopuolella ja miten Rintsi ja Salo siellä suorittavat. Voi tietenkin olla, että seisovat suolapatsaina jokaisessa joukkueen tapahtumassa.

Karrin sainaaminen olisi mainio signaali siitä, että pumppu on edes jollain tapaa järjissään. Nimittäin ei kukaan pimpero vieköön halua tänne Tomi Lämsää tai Hannu Virtaa, vaikka jälkimmäinen seuraikoni pelaajana onkin. Ei pelaajat, eikä pitkän päälle yleisö.

Päävalmentajaksi ei tietenkään kumpaakaan noista, mutta apuvalmentajana Hantan CV ja kiekkotietämys on "ok" tasoa, joten siihen pestiin ainakin itse hänet hyväksyisin. Tietenkin päävalmentajan täytyy apurinsa valita/hyväksyä ja Virran hyvät suhteet hallitukseen saattavat olla haitaksi.
 

RoundUp

Jäsen
Kaskinen kertoi satsaavansa täysillä 3 vuotta joukkueen eteen kun hänet valittiin. Ja jos ei tule riittävää menestystä niin suorittaa juristiopinnot loppuun aikomuksena satsata kirjanpitojuridiikkaan. Tämän kertoi radiohaastattelussa ennen ensimmäistä kautta.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Itsellä ei ole tietoa mitä joukkueen arki on pelien ulkopuolella ja miten Rintsi ja Salo siellä suorittavat. Voi tietenkin olla, että seisovat suolapatsaina jokaisessa joukkueen tapahtumassa.

Näistä TPS:n apuvalmentajistakin on nyt väännetty aika kauan täällä. Jos olisin TPS:ssä töissä, saattaisin tehdä jutun näistä herroista (Salo, Rintanen) ja kysyä, mitä te oiken päivittäin teette. Siihen oikeaa videokuvaa ja muutama kyssäri pelaajilta, että mites nuo koutsit suorittaa. No en ole Tepsissä töissä, joten tekemättä jää.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kaskinen kertoi satsaavansa täysillä 3 vuotta joukkueen eteen kun hänet valittiin. Ja jos ei tule riittävää menestystä niin suorittaa juristiopinnot loppuun aikomuksena satsata kirjanpitojuridiikkaan. Tämän kertoi radiohaastattelussa ennen ensimmäistä kautta.
No eipä sitten muuta kuin hyvää menestystä opintoihin. Jääkiekkovalmentajana hänelle ei varmaan työnantajia ainakaan Suomen Liigasta tule lähivuosina löytymään. Sen verran jäätävät tulokset on nyt lyöty esiin.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näistä TPS:n apuvalmentajistakin on nyt väännetty aika kauan täällä. Jos olisin TPS:ssä töissä, saattaisin tehdä jutun näistä herroista (Salo, Rintanen) ja kysyä, mitä te oiken päivittäin teette. Siihen oikeaa videokuvaa ja muutama kyssäri pelaajilta, että mites nuo koutsit suorittaa. No en ole Tepsissä töissä, joten tekemättä jää.

Ihan hyvä idea mutta todella pahasti myöhässä. Nythän tuo menisi pelkän propagandan piikkiin kun uskottavuus on ropissut silmissä.

Ihan rehellisesti sanoen heitä on kysenalaistettu alusta alkaen joten tällainen julkaisu olisi pitänyt tehdä jo kaksi kautta sitten. Nyt niitä mahdollisia vääriä luuloja on ihan mahdoton enää kitkeä varsinkaan Tepsin suunnasta.

Salon osalta olen itse kyseenalaistanut vahvasti esim. meidän pakkien kehityksen. Olen edelleen siinä käsityksessä että Salo on päivittäin niiden pakkien kanssa tekemisissä ja koutsaa niitä? Näytöt on kaikkien nähtävillä. Montako nousevaa kykyä on koutsattu huipulle? Vai onko niin että enemmänkin on tullut laskevaa käyrää? Miltä se pakkien pelaaminen kentällä näyttää?
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edelleen ihmettelen mikä hinku täällä on nostaa tohon paskakasaan niitä nuoria. Ne menettää itseluottamuksen, pelihalut ja kehitys katkeaa. Annetaan niiden nyt pelata sitä omaa sarjaansa ja hakea kehitystä sekä onnistumisia sieltä.

Pointtinsa tuossakin. Oma ajatus oli lähinnä taloudellinen, koska mielestäni on turha tehdä tusinahankintoja lähtijöiden tilalle.

Voihan sitä sitten ottaa vaikka Mestiksestä näyttöpaikkoja hinkuvia jos junnut on paska idea.

Pääasia ettei tuohon enää tehdä kalliita hankintoja. Ne jotka eivät täällä tule jatkamaan ja on ottajia muualle niin eikun laidan yli ja kölin ali.

Valmennuksen suhteen toivo tuntuu menetetyltä. Siellähän suhaavat sitten mutta vaikea nähdä että kovin suurta (yleisö)menestystä odotettavissa tällä sakilla kun oppositio kannattajissa ja kadunmiehissä todella vahva. Hauska muuten että jo lätkää seuraamattomatkin tutut puhuvat paskasta valmennuksesta ja saunakavereista. Puskaradio on tehokas!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
No eipä sitten muuta kuin hyvää menestystä opintoihin. Jääkiekkovalmentajana hänelle ei varmaan työnantajia ainakaan Suomen Liigasta tule lähivuosina löytymään. Sen verran jäätävät tulokset on nyt lyöty esiin.
Tämä nyt riippuu monesta asiasta, edelleen Kaskisella on lopulta verrattain hyvät näytöt kahdelta ensimmäiseltä kaudelta, nyt toki tämä kolmas kausi on ollut ainakin tähän asti heikohko.

Skenaario on sekin, että Kaskinen suorittaa opinnot ja siirtyy niiden jälkeen TPS hallintoon.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ihan hyvä idea mutta todella pahasti myöhässä. Nythän tuo menisi pelkän propagandan piikkiin kun uskottavuus on ropissut silmissä.

Ihan rehellisesti sanoen heitä on kysenalaistettu alusta alkaen joten tällainen julkaisu olisi pitänyt tehdä jo kaksi kautta sitten. Nyt niitä mahdollisia vääriä luuloja on ihan mahdoton enää kitkeä varsinkaan Tepsin suunnasta.

Salon osalta olen itse kyseenalaistanut vahvasti esim. meidän pakkien kehityksen. Olen edelleen siinä käsityksessä että Salo on päivittäin niiden pakkien kanssa tekemisissä ja koutsaa niitä? Näytöt on kaikkien nähtävillä. Montako nousevaa kykyä on koutsattu huipulle? Vai onko niin että enemmänkin on tullut laskevaa käyrää? Miltä se pakkien pelaaminen kentällä näyttää?

Olet oikeassa. Myöhässä tuo idea olisi ja rankasti. En ole Saloa ja Rintasta pitänyt kummoisina koutseina. Tulokset tietysti puhuvat puolestaan. Puolustus Tepsillä on heikko ja Salo ei saa siihen ainakaan tällä hetkellä mitään ryhtiä.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustus Tepsillä on heikko ja Salo ei saa siihen ainakaan tällä hetkellä mitään ryhtiä.

Tuossakin olisi vielä mielenkiintoisempaa tietää että mikä on Salon ja Kaskisen ajatus. Miten Kaskinen on saanut viestinsä perille Salolle ja osaako tämä koutsata niin kuin Kalle haluaisi? Vai onko kyse vain siitä että Salolla ei ole kompetenssia ja Kalle joutuu väkisin pärjäämään heikolla apumiehellä?

Sami ja Rintsi ainakin vaikuttavat sellaisilta jotka eivät pullikoi vastaan, joten voihan se olla että ovat mukana sen takia. Soraääniä ei tule ja tehdään niin hyvin kuin osataan ja mitä pyydetään. Onhan näitä työelämässä, vaikka yleensä näillä se suorituksen taso ei sitten päätä huimaa.

Mulla ei ole mitään henkilökohtaista kumpaakaan kohtaan ja varsinkin Salo vaikuttaa mukavalta hepulta. Se vaan ei riitä hyväksi valmentajaksi.

Edit: piti vielä lisätä että mun mielestä ydin ongelma tuossa valmennuksessa on juuri tuo henkilöjohtaminen. Jos sitä viestiä ei saa perille niin ei auta vaikka osaisi valmennuskirjat kannesta kanteen. Henkilöjohtaminen on tässä kuitenkin se isompi juttu ja jos se kusee niin huipputulosta ei tule.
 
Ei oo Kivi tulossa valmentamaan.. ensikaudellakaan.. ihme toiveajattelua useilla täällä.
Jos tollanen sopimus olisi olemassa niin eiköhän se olisi täytäntöönpantu jo.

Jos sopimus on tehty ja alkaa keväästä 2020, niin miksi ihmeessä hän hyppäisi jo nyt sekaisin olevaan joukkueeseen?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Jos KIvi on sainattu ens kaudelle niin voisko olla hyvä julkistaa tämä soppari nyt ja kertoa, että herra hyppää puikkoihin vasta ensi kaudeksi, mutta on jo mukana rakentamassa ensi kauden joukkuetta?? Rauhoittuisi kummasti tämä myrsky jossa seura tällä hetkellä on. Samalla kerrottaisiin, että Kaskinen jatkaa kauden loppuun, koska mitään välikoutsia ei haluta penkin taakse.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllähän Kaskisen on pakko ollut olla tyytyväinen apuvalmentajiinsa. Jos ei olisi ollut, niin kyllä hän varmasti olisi saanut haluamansa apuvalmentajat tiimiinsä, koska Kallella on sen verran hyvät suhteet ”yläkertaan”. Kun mitään ei apuvalmentajien suhteen ole tapahtunut, niin heidän työhönsä on ilmeisesti oltu erittäinkin tyytyväisiä. Plain and simple.

Sami Hoffrenilla IS:ssä oli tänään juttua KooKoon Jussi Ahokkaasta, joka kaikkien yllätykseksi on saanut alkukaudella KooKoon hyvään lentoon miehistöllä, jonka kaikkien asiantuntijoiden mukaan pitäisi kyntää Liigan pohjamutia, mutta toisin on käynyt. Jussi Ahokas kertoi, että laittoi ensimmäisenä joukkueen puolustuspelaamisen kuntoon, koska koki, että ilman kunnollista puolustuspelaamista ei hyökkäämisestäkään tule mitään. Ahokkaan mielestä joukkueen menestys pitää aina rakentaa puolustuksen varaan. Tps:n puolustuspelaamine on koko Kallen ajan ollut lähinnä vitsin luokkaa, joten hänellä ja hänen valmennustiimillään on paljon vielä oppia otettavana, miten voittavan jääkiekkojoukkueen pitää pelata.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ja jos ei tule riittävää menestystä niin suorittaa juristiopinnot loppuun aikomuksena satsata kirjanpitojuridiikkaan
Skenaario on sekin, että Kaskinen suorittaa opinnot ja siirtyy niiden jälkeen TPS hallintoon.
Ei tuolla kirjapitojuridiikan osaamisella vielä urheiluseuraa johdeta. Paitsi ehkä Venäjällä, jossa on varmasti tarvetta luovalle kirjanpidollekin.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kun olen lukenut likemmäs viikon ajalta kaikki tämän ketjun viestit syntyy vaikutelma, että osa kannattajista laittaisi ensin koko sikarikerhon vaihtoon ennen joukkueen ja valmentajien palkkaamista.

Kuinka realistista on, että nykyiset omistajat möisivät koko homman pois ja hallitus uusittaisiin? Vai olisiko ainoa keino tähän ihan rehellinen konkurssi?
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jos nykyiset päärahoittajat (=Paananen ja Kodisoja) vetäisivät euronsa pois, niin TPS tekisi lähes samana päivänä konkurssin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Vitsihän tämä ketju on ja toivottavasti sellaisena myös pysyy. Samalla kuitenkin kertoo aika paljon tästä tämänhetkisestä tilanteesta TPS:ssa; paljon on vielä töitä edessä, jotta päästään siihen tilanteeseen, että kannattajien luottamus johdon tekemisiin on (ainakin lähes) täydellistä. Viimeisen kahdenkin kauden aikana on töhöilty milloin sosiaalisessa mediassa, milloin kentällä. Selinin aikaa edeltäviin vuosiin verrattuna tilanne on tosin parantunut jokaisella osa-alueella, mutta luotto ei todellakaan ole vielä 100%. Ja siksi allekirjoittanutkin suhtautuu esim. Kaskisen nimitykseen hieman epäilevästi. Toivottavasti onnistuu, mutta muistot leimeistä ja virroista yms. nostavat päätään ainakin vielä näissä yhteyksissä, kun palkataan keltanokka päävalmentajaksi. Unohtamatta täysin kokemattomia apureita.

Sen verran paljon on Palloseurassa töppäilty viimeisen 10-15 vuoden aikana, että on ihan ymmärrettävää, ettei se pyyhkiydy yhdellä runkosarjan kakkospaikalla.
Viestiketjun alkuviestejä. Ihan turhaan tätä ketjua ei tulille laitettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös