Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 593 685
  • 3 412

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Pelaajabudjetti viidenneksi suurin ja kovia nimiä selässä... Nyt vaan yksilöt ja joukkue kipsissä.
Veikkaan, että teikäläinem nyt jossain palloseurakuplassa jos tuota ryhmää kärkipään materiaaliksi tosissaan väität.

Pelaajabudjetin suuruus ei todellakaan aina korreloi laadun kanssa yhteen. TPS'llä on kyllä pari kovaa nimeä, mutta siihen se jääkin, loput arpoja tms täytepelaajia. Ei tuota materiaalia mitenkään saa sarjan kärkipäähän, joskaan ei sillä pitäisi myöskään viimeinen tai toiseksi viimeinen olla.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Timo Kunnari kysyi MTV3:n Huomenta Suomessa Karri Kiveltä suoraan, onko hän TPS:n tuleva ensi kauden päävalmentaja. Kivi totesi tähän: "hyvää huomenta".

Kai tosta keittiöpsykologian avulla voi jotain päätellä.

Löytyisiköhän tätä Kiven juttutuokiota mistään?
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Löytyisiköhän tätä Kiven juttutuokiota mistään?

Tältä sivulta löytyy video, jossa käsitellään myös Tepsin tilannetta:
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kivi kävisi mulla vaikka tällä kaudella homma ei toiminutkaan. On sentään jotain jo vyön alla.

Tuohon pelitapa kunnossa -läppään on kyllä pakko tarttua. No ensinnäkin ei ole. Toisekseen jos olisi, mutta ei tule tulosta niin ei ole. Jos olisi, mutta pelaajat eivät osaa sitä niin ei ole. Jos valmentaja ei saa sitä läpi pelaajille niin ei ole. Jos olisi, mutta joukkuetta ei ole rakennettu sitä varten niin ei ole.

En kiistä motivaation merkitystä, näkyihän se vaikka KK-pelissä kehonkielestä miten pelaajat olivat pettyneitä. Mutta kun homma ei kerran toimi, mikä järki on tehdä kaikki vaikeamman kautta, päätä seinään puskien.

Näin mukavana katsomovalkkunakin näkee että omissa tulee liian kiire kun kiekosta ei luovuta vaikka karvaajat tulossa päälle. Seuraus usein näkyy huonoina syöttöinä (usein juuri omalla sinisellä) ja lopulta kiekonmenetyksinä. Ymmärrän että kiekosta "ei tule luopua" ilman syytä mutta joskus se on vallan hyvä ratkaisu. Vastapuolelta löytyy esimerkkejä miten se toimii. Hyökkäyspäässä toisinaan ehdoin tahdoin kulmiin meneminen on kanssa älytöntä, väkisin annetaan vastustajalle aikaa ryhmittäytyä. Lisäksi tuntuu että ihan kuin hommista ei olisi sovittu etukäteen, kuka tekee mitä ja missä, sen verran outoja ratkaisuja saadaan sielläkin aikaan. Lisätään vielä viime kaudelta tuttu ketjuruletti, ettei vahingossakaan kukaan ehdi oppimaan pelikavereitaan. Oli loukkeja juu mutta minusta myös turhaa pyörittelyä ja kärsivällisyyden puutosta.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat

Niin paljon Tepsin osioon tulee viestejä että kaikkia ei jaksa lukea mutta onko täällä jo näitä huhuja puitu?

Hyvin on joko luettu palstaa tai palstalla kirjattu huhuja. Kiitos linkistä!
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Yksi jonka Seura voisi tehdä olisi raahata Kaskinen tilaisuuteen, jossa Kaskinen voisi esitellä taktiikkaansa julkisuuteen. Kertoa miten pelataan ja mihin pyritään. FC teki kerran saman Rapan kanssa. Puhdisti jonkin verran ilmapiiriä, kun valmetajaa vaadittiin ulos. Kriittisemmät pääsivät kyselemään ja jälkeen päin voisi etsiä onnistumisia. Ei tässä kovin paljon ainakaan hävittävää olisi.
 
Viimeksi muokattu:

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sori kun huutelen tänne, mutta onhan tämä tepsin tilanne tämän hetken puhutuin aihe koko jääkiekkoa seuraavassa Suomessa. Nuo kommentit siitä, että viisikkopelaamisessa ei ole ongelmia ovat kyllä ihan mielenkiintoisia, onko nyt tosiaan niin että TPS pelaa virheetöntä peliä mutta taso on vain tämä?

Voihan asian noinkin nähdä mutta luulisi että jossakin on jotain vikaa kun pelejä hävitään ihan liukuhihnalta. Siinä viisikkopelissä voisi olla monta parannettavaa asiaa mutta toki jos niitä ei näe tai osaa/halua nähdä niin kaikki on hyvin.

Otan osaa, aika surulliselta kuulostaa.
Ne muut Sportia lukuunottamatta pelaa vaan vielä virheettömämpää peliä. On Kaskisella ainakin pokkaa vaikka muille jakaa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ne muut Sportia lukuunottamatta pelaa vaan vielä virheettömämpää peliä. On Kaskisella ainakin pokkaa vaikka muille jakaa.

Marininkin mukaan pitäisi välttää tuiottamatta pelkkää sijoitusta liigassa.

Pelihän onkin ollut mahtavaa, mutta ikävät sattumukset kääntäneet tulokset meitä vastaan....

Juu, ei tehdä kaikista paikoista maaleja, mutta ei tee vastustajakaan. Ja vastustaja luo paikkoja aikasta helvetin hyvin tällä hetkellä.


"jos oltaisiin vain tehty paikoista maalit, ois voitettu", on aika suurta itsepetosta. Unohdetaan kokonaan toinen joukkue.

Onko aikuisille jotain harrastesarjoja Turussa? Ei tartteis katella sarjataulukoita tahi ei olisi pakkoa voittaa....
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Liigassa vain Sport ja Ilves on päästäneet enemmän maaleja kuin TPS. Tämän lisäksi Tirronen on ollut lähes jokaisessa hävityssä pelissä kentän parhaimmistoa. Liigan kestomenestyvä kärkikaksikko on päästänyt alkukaudella karkeasti 50% vähemmän maaleja kuin TPS.

Meidän ongelma ei todellakaan ole maalinteossa ja on silkkaa itsepetosta väittää näin.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Kaskiselle on pakko antaa kenkää.

Peli ei ole näyttänyt hyvältä pitkään aikaan. Poikkeukselliset yksilöt ovat tuoneet menestystä runkosarjassa koska pelaajat kuin Kallio, Perrin Ja Kallio eivät suostuneet häviämään.

Ja että Kaskinen sanoo että pelissä ei ole mitään muuta ongelmaa kuin maalinteko niin morjens. puolustuspeli, pelin avaaminen, suorat hyökkäykset, ylivoima. Kaikki on päin persettä. Tiedän että en tuo mitään uutta keskusteluun mutta pakko alleviivata että Kaskisen on edelleen lähdettävä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Ei Kaskinen taida saada kenkää, kun pelaajia joiden pelin Kaskinen on saanut sekoitettua kaupitellaan pois.
Uudelle valmentajalle olisi varmasti ollut käyttöä Lukalle ja J Virtaselle, mutta jatketaan pelaajien vaihtamista.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Ei Kaskinen taida saada kenkää, kun pelaajia joiden pelin Kaskinen on saanut sekoitettua kaupitellaan pois.
Uudelle valmentajalle olisi varmasti ollut käyttöä Lukalle ja J Virtaselle, mutta jatketaan pelaajien vaihtamista.
Näin se näyttää menevän eli ei vaihdeta valmentajaa vaan vaihdetaan utj, pelaajat, huolto ja nakkikiskan myyjä, mutta ei valmentajaa. Supercellin jätkillä toki on rahaa vaikka vaihtaa koko joukkue, mutta kuinka järkevää on polttaa miljoonia viihdeteollisuuteen.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS yrittää varmasti ensimmäisen kerran vaihtaa myös kannattajansa, koska nykyisiä kannattajia ei arvosteta pätkän vertaa, koska heille ei ole mitään tarvetta kertoa yhtikäs mitään. Johdon mielestä kannattajat ovat kaikessa arvostelussaan väärässä ja johto oikeassa. Jos kannattajat eivät tähän tyydy, niin on johdon mielestä vain hyvä asia, että häipyvät eivätkä tulisi enää koskaan hallille katsomaan johdon arvostaman valmentajan joukkueen tarjoamaa hienoa jääkiekkoviihdettä jossa urheilullisilla tuloksella ei ole mitään väliä kunhan arki on hyvää. Jos kannattajat eivät tätä hyväksy, niin vaihtakoot sitten kannattamaansa joukkuetta johonkin toiseen, sillä TPS ei tule muuttumaan ainakaan niin kauan kuin nykyinen johto ja sen valitsemat toimihenkilöt ovat remmissä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Ulostusmyynnit alkaneet, kovinko moni fani vaihtaa seuraa? Meille ainakin olette tervetulleita! Tästä tulee vielä luku suomalaiseen jääkiekkohistoriaan että miten voidaankaan asiat hoitaa väärässä järjestyksessä, ensin lähtee Utj, sitten pelaajat ja sitten varmaan fanitkin. Koska on päävalmentajan vuoro?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös