Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 594 587
  • 3 412

Drucer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Boston Bruins
Näkeehän sen nyt kaikki, että tuo joukkue ei ole valmennustiimin takana enää. Kyllä tuo pelaajamateriaali pystyy huippusuorituksiin kun niitä kohtelee reilu valmennusjohto. Ilmapiirin täytyy olla tosi toksinen tällä hetkellä. Asia ei voi ratketa kuin valmennusjohdon vaihdolla. Muuten ilmapiiri ei varmasti muutu.
 

Guy Lafleur

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Riven Suomi, Chicago Cubs, lädifutis
Harhaista on kyllä jotain Petua tai Jukka Koivua, saati Tamia tähän viritellä. Jos leikkiä, niin hupsua sellaista, jos ei niin kyseenalaistan ko. kirjoittajien uskottavuutta. Teen sen kaikella kunnioituksella.

Kalle ulos, oikea ja nykyaikaa totteleva valmentaja sisään. Ei mitään muutta.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Mikäli monoa ei ole maanantaihin mennessä tullut, ei sitä tule koko kautena.

Yritetään ajatella sitten niitä positiivisia skenaarioita. Lööppihuudoista huolimatta me jatketaan näin ja Kalle paineistettuna, pakon edessä, siirtää Westerlundin valokuvan hetkeksi pois yöpöydältä ja fiksaa pelitapaa inan kohti luomukiekkoa. Puolustussapluuna on seesteisen tyyni ja vastahyökkäykset lähtevät kuin tykin suusta. Palve liittyy porukkaan, Bono sanoo tahdon ja nousujohteinen tekeminen heruttaa omistajilta vielä lisähillot siirtorajakaappaukseen. Rankka syksy tiimiyttää koukkupolvet aivan kamalaan bleijarilentoon, häkki on täynnä ja kylillä ennenäkemätön kiekkobuumi. Jatkiksen paatuneimmatkin nihilistit lähtevät rohkeasti maljan nostoon.

It could happen.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edit: Suikkanen sai kenkää kun joukkue oli kuudentena muistaakseni, silloin voitettiin kaikki pelit kotona ja vieraissa ei yhtään siihen mennessä. Mikäköhän kuukausi oli silloin kyseessä?
Marraskuun maaottelutauolla oltiin silloin ja Tepsi oli sarjassa yhdeksäntenä. Suikkasen pesti päättyi peräkkäisten iltojen 5-1-vierastappioihin Sportia ja Ässiä vastaan. Vieraspelaaminen oli tosiaan vaatimatonta. Edellinen kausi mukaanlukien 38 vierasottelusta saldona oli yksi kolmen pisteen voitto.

Itse en yleensä ole valmentajapotkujen kannalla, mutta kyllähän Kaskiselle olisi jo aika toivottaa hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Onhan Kaskisen eväsreppu nyt totaalisen tyhjä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tyytyväisiä ei olla. Johtaako se toimenpiteisiin selvinnee seuraavassa luvussa.

Sepä tässä mielenkiintoista onkin. Nämä jannuthan siis ovat frendejä ja liikekumppaneita monissa yhteisissä firmoissa. Riittääkö cojones antamaan kenkää yhdelle tai useammalle sisäpiiristä? Ja jos riittää, mikä on lopputulema? Jonkinlainen totaalisota vanhojen kumppanien keskenkö? Ja kuinka hyvä se sitten Tepsille olisi?
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Eikö tällaisissa tapauksissa yhteiset businekset ole kätevä tapa siloittaa räväkkä julkinen mestaaminen muissa yhtiöissä jaettavien etujen kautta?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Niin no, kumpi on suurempi tragedia, kolme vuotta epäonnistuneen valmentajan kenkiminen kesken kauden vai jumbosijan hallinta näillä resursseilla?

Eihän se kenkiminen kivaa ole ja totta sekin, että urheilu-elämysbisneksessä se ulkoinen paine saattaa ulottua jääkenttien ulkopuolellekin. Inhimillistä puolta ei sovi väheksyä.

Mutta sellaista on kilpaurheilu. Suurseura, arvatenkin tuntuva korvaus, trendi laskeva ja näytöt penkin takana täys nolla nyt toista vuotta.

Suuntaviitta ovesta ulos, Kaskinen vetämään happea palkan juostessa ja Tepsi siirtymään uuteen aikaan. Varmasti muitakin asioita seurassa on perattava, mutta tää on se ensimmäinen väistämätön tapahtuma.
 

Kallejii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool
Pressiboxi, keihin viittaat? Hallituksessa pääomistajat ja heidän frendinsä Vellu, joka on tittelistään huolimatta käskyläinen. JA Erkka tietty. Muttei kahta kysymystä, ketkä siellä ylintä päätösvaltaa pitävät. Jos siellä Niittymäellä ja Norrenalla on joiain yhteisiä bisneksiä ja toinen monottaa toisen huitsin tuuttiin, en näe mitä vahinkoa siitä voi koitua seuralle. Vai onko siellä muita bisnessiteitä, joista tiedät enemmän kuin minä?
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Karri Kivi ei ole apu akuutisti. Tulevaisuudessa paremmin. Raskas elämänvaihe vei työt Ilveksessä, uskoakseni ei riitä hauis tällä kaudella
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Pressiboxi, keihin viittaat? Hallituksessa pääomistajat ja heidän frendinsä Vellu, joka on tittelistään huolimatta käskyläinen. JA Erkka tietty. Muttei kahta kysymystä, ketkä siellä ylintä päätösvaltaa pitävät. Jos siellä Niittymäellä ja Norrenalla on joiain yhteisiä bisneksiä ja toinen monottaa toisen huitsin tuuttiin, en näe mitä vahinkoa siitä voi koitua seuralle. Vai onko siellä muita bisnessiteitä, joista tiedät enemmän kuin minä?

Turkulaista paskanheittokykyä ei pidä aliarvioida! Eli mitä sitten tapahtuisi jos liike- ja frendisuhteet rapautuisivat tältä osin? Yhteisiä bisneksiä lienee myös muilla kuin mainitsemillasi "veljillä". Omistajat plus puheenjohtaja, Hantta Virta plus moni muu jne.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Siinähän se pähkinänkuoressa. Melkein nolottaa kuunnella tuollaista tykitystä vaikka kaikki faktaa olikin. Tuo joukkue on munattomia vässyköitä täynnä pl. kaukalossa operoivat noin niinkuin pääsääntöisesti.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku raja, vaikka kuinka päin vittua menee niin tuollaisen ns. toimittajan irvikuvan mouhuamista ei jaksa. Useasti Telian lähetyksissä huomannut että kaverilla ei ole minkäänlaista ymmärrystä lajista jääkiekko. Sinällään sopii hyvin liigan jakelun aivan päin helvettiä tekevän Telian poppooseen.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Noilla pelimerkeillä jos ei parempaa saa aikaiseksi niin se on viisaampi lähteä jakamaan vaikka sanomalehtiä.
Ei tule siitäkään mitään, Kallella leviää lehtipinkka käsistä kun hissi matkaa seitsemänteen kerrokseen......
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tommi Läntinen puikkoihin ja Via Dolorosa sisääntulo biisiksi.
Kovin muistuttaa TPS touhu viime kauden Ässiltä. Kotkaniemi veti totaalisesti vihkoon, kovin kauan annettiin hänen seisoskella penkillä kädet taskussa. Sitten olikin jo liian myöhäistä, valkuksi Kaukoranta, eli yritettiin minimoida tappiot taloudessa. Ei häneltä kai kukaan mitään odottanut. Näin kannattajan kannalta tuo oli todella raskas kausi, no loppua kohden ei ollut enää mitään väliä. Tuossa touhussa oli se hyvä puoli, että alettiin joukkueen kasaus lähes nollilta, valmentajaksi Selin ja kehitysjohtajaksi Kerttula. Onhan tuo meininki ihan eri oloista, kuin parilla edellisellä kaudella.

Olisiko tuollainen TPS:lle sopiva tie, menestys paineet ihan budjetinkin johdosta kovin erilaiset mutta näin kannattajan silmin sitä osaa suhtautua ihan eri tavalla tulevaan.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
- viimeisenä sarjassa
- 5 tappiota putkeen
- edellinen voitto 1-0, Tirrosen jumalmoodilla
- maaliero - 10, huonoin(jukurit Samassa)

Ja meillä ei ole pelillistä ongelmaa? Tuo lausunto kuullostaa hyvin nukutun yön jälkeen vielä uskomattomammalta!

Nyt olen parista suunnasta kuullut, jotta Kaskisella mennään, mutta ei voi pitää paikkaansa. Pakko tähän on reagoida.

EI Lehkosista jompi kumpi haluaisi loppu kautta hoitaa?
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK


Niin olihan tuossa ihan asiaakin, mutta myös täyttä schaibaa. Esim se, ettei TPS;n junnutyö toimi, sehän onneksi vielä toimii vaikka sielläkin on omat ongelmansa ja kuppikuntaisuutta ja vanhat saunakaverit ja vanhan liiton räyhääjät vetää isoissa rooleissa jne, mutta kyllä se jotain kertoo, että NHL:ään lähtee TPS:stä ihan mukavasti pelaajia ja vieläpä ovat NHL:n kärkipäätä, samaa ei voi sanoa esim hifk:stä ja monesta muusta joukkueesta. Seuralla on liikaa rahaa, löysää rahaa eikä oikein mitään tulosvastuuta, se on yksi TPS:n ongelma. Uskon, että monella on ikävä niitä aikoja kun seuraa johti vanhan liiton rautanyrkit,.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös