Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 593 014
  • 3 412

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mun puolesta TPS voi päästää Kallen joukkueen bussiin matkalle takaisin Turkuun kunhan käy samantien hallille päästyään korjaamassa romunsa pois huoneestaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tänään näytti siltä että yritettiin "vielä viimeisen kerran", mutta pelkkä tsemppi ei kantanut edes toista aivan köysissä olevaa seuraa vastaan. Valmennuksen eväät on syöty ja jumbopaikka hallussa, joten ei tästä nousuun ole kyllä enää mitään muuta tehtävissä kuin valmennuksen vaihto, vaikkei sekään mikään varma tie onneen ole.

Valmennuksen lisäksi saavat kyllä nämä meidän massikuninkaat katsoa peiliin pitkään ja hartaasti. Kannattaa varmaan harkita hokkareiden ripustamista jos tuo on parasta mihin pystyvät.

@Jay Low n hyvään viestiin toisessa ketjussa täytyy yhtyä, ei se valmennuksen vaihto ole mikään riemun aihe, vaan tragedia joka on täysi välttämättömyys tässä tilanteessa.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Kyllä Kaskisesta on pakko eroon päästä jos ny edes muutamia voittoja halutaan. Tämä vuosi on ollut jäätävä vaikka joukkueissa potentiaalia olisi vaikka mihin.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Jay Low n hyvään viestiin toisessa ketjussa täytyy yhtyä, ei se valmennuksen vaihto ole mikään riemun aihe, vaan tragedia joka on täysi välttämättömyys tässä tilanteessa.

Niin no, kumpi on suurempi tragedia, kolme vuotta epäonnistuneen valmentajan kenkiminen kesken kauden vai jumbosijan hallinta näillä resursseilla?
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Ihan tämä koko tilanne, että orastavan kunnianpalautuksen jälkeen ollaan taas tässä pisteessä. Jumbona ja valmentapotkujen kynnyksellä
Kalle veti ekan vuoden Atun jäljiltä ja sitten kun olisi pitänyt pärjätä ihan itse, niin polvilleenhan tuo meni. Kunnianpalautus projekti kuollut ja kuopattu osaavien käsissä. Uudet kädet ja uusi yritys, Tepsi kuuluu ihan eri kohtaan sarjataulukkoa!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo kyllähän sen jo eilen Kallen haastiksesta kuuli, että paine on kova. Valmentajan vaihto on kyllä perseestä, mutta pakko tehdä jotain...
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
On tämä huikeaa. Nyt se vitun Kaskinen oikeasti vittuun sieltä.

Se että TPS johto lyö päätä seinään on käsittämätöntä. Nythän me nähdään tulos.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Kaskinen ei ole saanut tuotua mitään positiivista tekemiseen 2.5 vuoden aikana. Ainoastaan saanut sekoitettua tekemistä.
- Yleinen ilmapiiri somessa + kaduilla on että Kaskinen pitää kenkiä pois.
- Yleisö katoaa katsomoista (kaksi perjantaipeliä ja n. 4200 katsojaa per peli).
- Pelaajat selkeästi pelaavat Kaskista pihalle (IFK pelin viimeiset 5min esimerkkinä).

Ainoa joka edelleen uppiniskaisesti puoltaa Kaskisen jatkoa on toimisto. Mä en ymmärrä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Nonni, nyt ollaan peliesitysten mukaisella sijalla.

Tuo porukka on niin tottunut häviämään että jotenkin ne onnistuu aina kaivamaan eväät tappioon. Luulisi nyt saatana tämän viimeistään herättävän A:n horroksesta, jos sillä edes on natsoja kenkiä tätä Epsanjan uunoa. Tj:llä ei ainakaan ole.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Mr Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ottawa Senators, EK65
Nyt on kynnys lopullisesti ylitetty. Pakko jotain tehdä. Kalle ulos, ei vaan riittänyt ei. Taisi koko pääkoutsiura loppua ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Saa nähdä ketkä kaikki muut koutsitiimistä saa lähteä. Jättäisin vain Norren tuonne...
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Aika pohjalla nyt mennään ja on täysin selkeää, ettei Kaskisen johdolla tule tulosta. Muutama vuosi on ollut Kaskisella aikaa ja tämän on pakko olla se viimeinen naula arkkuun. Ei kukaan tepsin johdossa istuva voi enää astua median eteen ja väittää, että luotto Kaskisen tekemiseen on 100%.

Nyt on pakko tapahtua. Kaveri ulos ja aletaan taistelemaan edes säälipleijaripaikasta.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Täytyy olla seurassa varalle suunnitelma, jos ollaan pahnan pohjimmaisena. Nyt ollaan. Joukkue ei ole niin kovissa liemissä marinoitu, että siellä nuori junkki tajuaisi kokeneemman selittäessä, että kyllä tästä vielä noustaan. On oikeasti kova paikka, ja syytä ollakin.
Jos potkut tulevat, niin eivät tule vain potkuista potkujen takia. Sen me tiedämme. Tarvii olla tarpeeksi marinoitunut ukko ketä karismallaan ottaa haltuun tuon hamppujoukon ja pistää seisomaan vaikka toisiaan vasten nojaten oman maalin eteen. Ei nimittäin ole kulkenut Pikkaraisella Hifkissä, Nemolla Pelsuissa, Kivellä nuoren Ilveksen kanssa tai Pennasella keventyneen HPKn kanssa. En erikseen perkaa mitkä ovat näissä haasteet, mutta näistä näkyy ettei kaikilla muillakaan heti onnistu ja osaa näistä on pidetty aika ihmemiehinä ja lajille omistautuneina.
Rävähtääkö maanantaina? Oma veikkaus, että kyllä. Maajoukkuetaukoon on liian pitkä matka.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kuule Kalle, henkilökohtaisesti ei ole mitään sinua vastaan, olet varmastikin mukava kaveri ja hyvä perheenisä mutta ehkä olisi kaikkien kannalta parempi että vaihtaisit alaa vaikka johonkin konttorin paperihommiin pilkkuja viilaamaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jos Kallessa on yhtään miestä, niin ilmoittaa tänään itse, että homma ei voi jatkua nykyisellään ja hän irtisanoutuu tehtävästään välittömästi.

Tämä olisi kai 1ügassa ensimmäinen kerta laatuaan, meinaan kai se haluaa palkkaa nostaa kauden loppuun saakka.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monet vaativat nyt tietenkin Kaskiselle ja koko valmennusporukalle kenkää kun joukkue on valahtanut sarjassa viimeiseksi. Osansa tästä kyykkäämisestä on tietenkin valmennuksella mutta sopii myös kysyä, kuka joukkueen valmentajaksi tässä tilanteessa haluaa vai pelaako TPS maanantaista lähtien ilman valmentajaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös