Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 594 269
  • 3 412

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
No kyl se vähän näin on. Kallekin on Sakun vanha joukkuekaveri... eikä siinä mitään, kaikkihan noi valmentajat on vanhoja pelureita ja varmaan jonkun kavereitakin. Se ei vaan saisi olla kriteerinä kun ammattilaisjoukkueelle valmentajaa valitaan.

Jonkin verran tepsin toiminnassa mukana olleena voin kertoa että tepsissä aivan kaikki menee kaverisuhteilla. Siis AIVAN KAIKKI.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Jonkin verran tepsin toiminnassa mukana olleena voin kertoa että tepsissä aivan kaikki menee kaverisuhteilla. Siis AIVAN KAIKKI.

Ehh. Mistä tänne muutama vuosi sitten pieraistiin Selin ja Pikkarainen? Tai nykyinen viestintäpäällikkö Tuominen, joka saapui Jukureista? Kenenköhän kaveripiiriä ne edustaa?

On helppo vetää mutkat suoriksi, mutta ei kaikki ole ihan niin mustavalkoista.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ok edelläoleviin, ei näistä tiedä. veikkaan silti jatkosta, että se teidän seuranne on siellä kärjessä jossakin vaiheessa taas. Ja pikkuseuran fania vituttaa ;). TPS imuroi hyvin lähiseudun lahjakkuudet, ja niin kai sen pitääkin olla. Kunhan ette vie Ässäjunnuja:).
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan viime kauden jälkeen oli kovat odotukset Nurmesta, Pajuniemestä ja Väyrysestä. Jokainen näistä pelannut alle odotusten, samalla takaa tuli ohi Nieminen joka väläytellyt pitkin viime kausina ja nyt kun hän viimein onnistuu, ollaan hänet menettämässä muualle. Sanoisin että mikäli nämä kolme ensin mainittua olisivat pelanneet odotetulla tasolla, olisi joukkueen tekeminen kaukalossa huomattavasti parempaa.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaskisen valmennus tyylistä ja taidoista on jo kaikki kirjoitettu ja se että hänestä ei ole mestarivalmentajaksi.
Mestaruuttakin enemmän tässä ketuttaa muutamat asiat kuten että hänen astuessa puikkoihin liigaringissä oli jo muutama kyntensä näyttänyt oma nuori mm. Nieminen, Nurmi, Eronen ja taustalta oli tulossa mm. Reunanen, Pajuniemi ja Kakko.
Kaskisen ekalla kaudella Eronen ja Nurmi saivat hyvin luottoa mutta Nieminen sai tyytyä jämäminuutteihin nelosketjussa.
Isoin juttu oli kuitenkin että pitkään oli jo ollut tiedossa kuinka junnuista on tulossa pitkään aikaan todella lahjakas kiekollinen puolustaja, Tarmo Reunanen. Kaskinen oli antanut hänelle toistakymmentä ottelua aikaa näyttää että hänestä olisi Liigatason pakiksi kasvattajaseurassaan.
Millä Reunanen pystyi antamaan näyttöjä kun niissä otteluissa johon hän sai pukea niin joko hän istui penkin päässä tai sai pelata muutamia minuutteja ottelussa.
Tämä kertoo jo paljon Kaskisen taidoista valmentajana ja ennenkaikkea nuorten kasvattajana. Toki oisin odottanut että Niittymäellä olisi sentään ollut enemmän pelisilmää ennenkuin luovuttaisiin yhdestä tulevasta kultakimpaleesta, todennäköisestä NHL pelaajasta josta seura olisi myöskin saanut jälleen korvauksia hänen mahdollisesti siirtyessään sinne.
Kaskisen toimiessa A-junnujen koutsina sieltä tuli samanlaista viestiä ettei pelaajat tulleet toimeen häneen kanssaan ja olleet tyytyväisiä valmennuksen tasoon.
Tämän kauden alkaessa odotettiin että mm. Pajuniemi tulee nousemaan taistelemaan tosissaan kahden kolmen ensimmäisen ketjun paikasta. Harjoitusottelut sujuivat häneltä hienosti hänen ollessa useammassa ottelussa kentän näkyvimpiä pelaajia taidollisesti ja saaden myöskin onnistumisia tehojen suhteen. Eli kaikki näytti siltä että hän on raivannut tilaa itselleen tulosketjuihin Liigan alkaessa. Kaskinen oli kuitenkin erimieltä ja Liigan alkaessa Pajuniemi löysi itsensä nelosketjusta. Tälläisellä toiminnalla Kaskinen söi nuoren lahjakkaan itseluottamusta kunnolla.
Huolestuttavaa tässä on se että suurinosa näistä lahjakkaimmista omista nuorista haluavat itse vaihtaa maisemaa koska kokevat etteivät nauti kasvattajaseurassaan valmentajan luottoa eivätkä tulisi saamaan isompaa roolia joukkueessa seuraavallakaan kaudella.
Reunanen menetettiin jo ainakin osittain Kaskisen takia ja tämän kauden jälkeen sieltä on lähdössä Nieminen, Pajuniemi ja Eronen ja heistäkin ainakin Pajuniemi sekä Nieminen Kaskisen vuoksi.
Mitä on kentän tasolta tullut kuultua niin pelaajat ovat todella tyytymättömiä Kaskisen valmennukseen ja eivätkä näin halua täällä jatkaa. Siellä on pelaajia jotka ovat alisuorittaneet mutta heidän potentiaalinsa on nähtyä huomattavasti suurempi ja ei ole vaikeaa ennustaa että siirtyessään muuhun organisaatioon paremman koutsin alaisuuteen he tulevat tekemään jälleen hyvää tulosta kuten esim. vaikkapa Palmu.
Kaskinen on tukahduttanut pelaajien ilon nauttia ammatistaan tuollaisella valtavalla ylivalmentamisella ja mitä on tullut kuultua niin siellä on paljon tiettyjä pelillisiä asioita, jotka selittävät paljonkin miksi peli on sitä miltä se katsomoonkin näyttää ja tiettyjä puutteita joista täälläkin osa kirjoitellutkin.
Kaskinen on tehnyt pelaamisesta liian vaikeaa, kieltänyt tiettyjä asioita jotka tähän asti olleet ja tulevat jatkossakin olemaan normaalia mm. joukkueen ollessa kiekollisena sekä myöskin jopa pelaajat olleet tyytymättömiä Kaskisen auktoriteetin puutteeseen.
Valmentaja kun ei vaan voi olla pelkkä kiva-Kalle!
Toivottavasti johtoporras oppisi viimein tästä että myöskin valmennukseen on satsattava ihan erilailla kuin mitä nyt esim. Kaskisen kohdalla tehtiin. Kasattiin hyvä joukkue paperilla mutta valmennus ei lähelläkään samaa tasoa ja tulos on nyt nähtävissä.
Siinä on vielä Niittymäelläkin oppimista että hankkisi tänne jatkossa huippuvalmentajan, jonka kanssa yhdessä kokoaisivat tasapainoisen joukkueen jossa olisi voittava maalivahti, kiekollisia/taitavia pakkeja sekä hyviä yleispakkeja jotka siivoavat oman maalin edustan mutta osaavat myöskin pelata kiekollisenakin laittaen kiekkoa liikkeelle sekä koviin tehoihin kykeneviä taitavia, röyhkeitä, voimakkaita ja nopeita hyökkääjiä ja niitä yleispelaajia joiden ensijainen tehtävä on puolustaa omaa maalia, pelata vastustajan kärkiketjuja vastaan mutta myöskin omaavat kiekollista taitoa jonkin verran.
Tälläinen nykyinen toiminta ja poukkoilu ei johda pitkässä juoksussa ainakaan hyvään.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Pöytä olisi katettu Petri Matikaiselle, mies on aina saanut joukkueensa taistelemaan materiaalista riippumatta. Sellaista kiekkoa olisi tappionkin hetkellä helpompi kannattaa kuin toistuvaa muniinpuhaltelua.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Onko nyt niin, että Lukko Sahlstedtin voimalla houkuttaa nuoria, kehittyviä sinne?
Varmasti on iso merkitys. Todella arvostettu ja nuorten pelaajien keskuudessa pidetty kaveri, teki pitkään hyvää työtä Turun Urheiluakatemiassa. Yhden Tepsin junnun kautta olen myös nähnyt minkälainen merkitys voi parhaimmillaan olla.
Lisäksi kun Lukkoon on saatu valmentaja, jolla on sekä auktoriteettia, että osaamista - ja varsinkin nuorten pelaajien kykyjen esiintuomisessa - ei ole ihme jos Lukkoon on nyt imua. Ja siis ilman, että siivousfirma laittaa isoa rahaa liikkeelle.
Helvetin valitettava asia näin TPS-kannattajan näkökulmasta.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Itsellä heti välähti Sahlstedt mieleen, kun alkoi tihkua huhuja Pajuniemen ja Erosenkin Lukkopesteistä. Ja kun valmentajakin luo pelitapaa ja jatkanee, houkutus saattaa olla suuri. Turku sen verran lähellä, että ei tarvitse luopua kuvioista täällä. Välttämättä ei tarvitse edes asua Raumalla.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Itsellä heti välähti Sahlstedt mieleen, kun alkoi tihkua huhuja Pajuniemen ja Erosenkin Lukkopesteistä. Ja kun valmentajakin luo pelitapaa ja jatkanee, houkutus saattaa olla suuri. Turku sen verran lähellä, että ei tarvitse luopua kuvioista täällä. Välttämättä ei tarvitse edes asua Raumalla.
Juuri näin. Tästä voi vielä käydä lukaisemassa Kallen ajatuksia. Vituttaa kyllä edelleen ja oli Tepsille/Turulle iso menetys.
Kalle Sahlstedt jätti rakastamansa työn lähteäkseen Lukon urheilutoimenjohtajaksi: "Sanoin monta kertaa, etten tule"
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari peliä vielä ja Kalle saa lähteä, näin uskon. Tämä kausi kun päättyy puolivälieriin 4-0/1 lopputuloksella niin voidaan sanoa ihan helvetin suureksi flopiksi. Yksinkertaisesti ei vain voi enää jatkaa Kaskisella.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Ihan kuka tahansa.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelkällä yksilötaidolla ei voiteta tällaisia sarjoja, vaan joukkuepelin täytyy olla kunnossa. Tepsillä se ei ole ja Kaskisen eväät alkaa olla syöty. Hyökkäykset pyörii kulmissa ja maalin takana. Enää ei edes yritetä peittää sitä, että ollaan yksilötaidon varassa. Palve-Kakko pelaa suurinpiirtein joka toista vaihtoa.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun kuitenkin meillä on kytköksiä Supercelliin omistajien kautta niin keksin täydellisen ratkaisun.

Kalle voidaan jättää pressihuoneeseen lukkojen taakse ja unohtaa sinne. Kodisoja&Paananen koodaa meille valmentaja-algoritmin. Peliaika-odotusten mukaisesti algoritmi laskee peliajat jotka ujot kakkoskolmosnelos-valmentajat pelaajille kertovat vaihdotvaihdot kopauttamalla.

Pelaajat saavat pelata vaistoillaan. Menisikö muka huonommin kuin nyt?
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Kalle varmaan sanoo postagamessa, että tää on opintomatka ja opiksi otetaan............
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kalle varmaan sanoo postagamessa, että tää on opintomatka ja opiksi otetaan............

Nimenomaan. Aivan kuten ala-asteen luokkaretkellä ollaan.
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Painu Kaskinen vittuun Turusta!
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Joku kiekkotietäjä varmaan voi paiskata tiskiin Kallen uran pleijarisaldon? On varmaan jäätävää luettavaa........
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös