Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kansainväliset turnaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana RetroRenttu, 18.01.2019 klo 23.26.

 1. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Ketkä kaksi oli muka Suomen alkulohkovastustajina? USA ja ? Ei ainakaan välierissä vastassa ollut Venäjä, Sveitsi, Latvia, Norja, Italia eikä Kazakstan.
   
 2. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tosiaan, yksihän niitä vain olikin! Sen parempi.
   
 3. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Tiedätkö sen tunteen ku luet tai etsit jotain ja et vain näe :D Oli sellainen tunne, että mitä en löydä, mutta ei siis ollut löydettävää, kiitos tarkennuksesta!
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Valko-Venäjä brittien alkulohkoon. Voi vitun vitun vittu!
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Thanks @Pewros mieltäni rauhoittaneesta tiedosta, että ilmeisesti myös pelkästään toisen lohkon kaksi viimeistä voidaan pudottaa, jos britit intoutuvat keräämään omassa lohkossaan molempia enemmän pisteitä. Unlikely but still.

  @Kummola ja muut mahtimiehet. Rustatkaapa säännöt siihen malliin, jos britit sattuis tosiaan pelaamaan Valko-Venäjää, Kazakstania, Italiaa ja Norjaa paremmin vuoden kuluttua. Ettei orastava A-sarjataival tyssää Valko-Venäjän 2021 mandaattipaikkaan.
   
 6. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Venäjä oli toki kova, mutta ei nyt kuitenkaan liitoitella. Suomen media suoltaa aina paskaa joka tuutista, joten Ruotsin joukkuetta hypetetään jos heillä sattuu olemaan numerollisesti paljon NHL-pelaajia. Pelkkä status ei kuitenkaan tee heistä yhtään sen parempaa pelaajaa kuin KHLn kovat pelaajat joita taas ei hypetettäisi. Ruotsilla oli tällä kertaa mukana todella nuori kärki (konkareista mukana vain Hörnqvist) ja alaketjuissa kaikenlaisia Kempejä,Kruger,Lindblom,Bratt ja toinen jalka eläkkeellä liukuva Eriksson. Puolustuksessa myös mm. yliarvostetut Klinberg ja Gustafsson jotka mättävät pisteitä, mutta eivät ole ainakaan vielä muuten hyviä pelaajia.

  Olympiajoukkue olisi paljon kokeneempi ja parempi. Backlund,Arvidsson,Forsberg,Nyquist,Backström,Zibanejad olisivat tuoneet paljon laatu kärkeen. Myös Steen,Söderberg ja Rakell olisivat olleet kehitystä tämän kertaisiin alaketjuihin. Puolustuksen isot nimet Hedman,Karlsson,Strålman ja melkein jopa Dahlin ovat ihan eri planeetalta kuin nyt mukana olleet puolustuksen "NHL-tähdet". Ruotsilla oli toki sen verran kova joukkue, että heidän "olisi pitänyt" pudottaa Suomi, enkä oikein ymmärrä passivoitumista kun johto oli vain pieni. Noutaja olisi kuitenkin tullut jossain vaiheessa nuorelle joukkueelle varsinkin kun Lundqvist ei näemmä enää onnistu edes MM-kisoissa.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Latvian kannalta ikävä juttu, että Sveitsi vaihtaa itsensä päittäin Saksan kanssa. Latvia joutuu täten kolmatta kertaa neljään Bob Hartleyn valmentamaan vuoteen isännän lohkoon. Saksa olisi myös ollut erittäin lyötävissä, mutta nyt joutuu vain puremaan hammasta ja haastaa Sveitsi (+USA) tämän vuoden tapaiseen 60 minuutin taistoon! Lohko on muutenkin vähän ikävä kun tämän vuoden vastustajia on lohkossa 4 kpl. Varsinkaan Italian kohtaaminen ei kiinnosta kun eksoottinen Britannia oli vaihtoehtona. Latvian tasoiset maat Saksa, Slovakia ja Tanska ovat jälleen kaikki toisessa lohkossa, joten joukkue lähtee taas jokaiseen matsiin suosikkina tai altavastaajana. Onneksi 2021 tulee kotikisat, joten Latvia voi itse muokata lohkoja niin, että edes 1 täysin tasavertaisesta tilanteesta lähtevä matsi tulee otteluohjelmaan..

  Briteille sattui tosiaan vaikea lohko! Norja ja Kazakstan olisivat olleet jollain tavalla haastettavissa sopivien poissaolojen sattuessa, mutta Tanska ja Valko-Venäjä kuulostavat kyllä todella vaikeilta. Pisteitä pitäisi napsia 4-6kpl, eikä se kuulosta kovin realistiselta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 02.38
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Vähän surullista brittien kannalta, että päätyivät ns. vaikeampaan lohkoon, sillä V-Venäjähän ei voi pudota ja Tanskan uskon olevan heille liian iso pala haukattavaksi, ainakin toistaiseksi. Kazakstanilla on piiiiitkästä aikaa aidosti hyvät mahdollisuudet säilyä MM-tasolla, sen verran heikolta vaikuttaa Italian jääkiekkoilun taso tällä hetkellä. Norjakin on tullut ryminällä alaspäin Per-Åge Skrøderin ja muutaman muun lopettaneen maan tähtipelaajan ajoilta.