Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Tänään.
A-lohko: Suomi,Venäjä, USA, Sveitsi, Latvia, Norja, Italia ja Kazakstan
B-lohko: Kanada, Ruotsi, Tshekki, Saksa, Slovakia, Tanska, Valko-Venäjä ja Iso-Britannia

Ihan mukavaa Suomelle, että on vain kaksi samaa alkulohkovastustajaa kuin tänä vuonna.
Ketkä kaksi oli muka Suomen alkulohkovastustajina? USA ja ? Ei ainakaan välierissä vastassa ollut Venäjä, Sveitsi, Latvia, Norja, Italia eikä Kazakstan.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Thanks @Pewros mieltäni rauhoittaneesta tiedosta, että ilmeisesti myös pelkästään toisen lohkon kaksi viimeistä voidaan pudottaa, jos britit intoutuvat keräämään omassa lohkossaan molempia enemmän pisteitä. Unlikely but still.

@Kummola ja muut mahtimiehet. Rustatkaapa säännöt siihen malliin, jos britit sattuis tosiaan pelaamaan Valko-Venäjää, Kazakstania, Italiaa ja Norjaa paremmin vuoden kuluttua. Ettei orastava A-sarjataival tyssää Valko-Venäjän 2021 mandaattipaikkaan.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ja kun näitä pelaajamateriaaleja näissä menneissä kisoissa katsoo niin kyllähän esim. Ruotsi ja Venäjä saivat kasaan sellaiset niput että montakaan pelaajaa ei puuttunut parhaasta kokoonpanosta.
Venäjä oli toki kova, mutta ei nyt kuitenkaan liitoitella. Suomen media suoltaa aina paskaa joka tuutista, joten Ruotsin joukkuetta hypetetään jos heillä sattuu olemaan numerollisesti paljon NHL-pelaajia. Pelkkä status ei kuitenkaan tee heistä yhtään sen parempaa pelaajaa kuin KHLn kovat pelaajat joita taas ei hypetettäisi. Ruotsilla oli tällä kertaa mukana todella nuori kärki (konkareista mukana vain Hörnqvist) ja alaketjuissa kaikenlaisia Kempejä,Kruger,Lindblom,Bratt ja toinen jalka eläkkeellä liukuva Eriksson. Puolustuksessa myös mm. yliarvostetut Klinberg ja Gustafsson jotka mättävät pisteitä, mutta eivät ole ainakaan vielä muuten hyviä pelaajia.

Olympiajoukkue olisi paljon kokeneempi ja parempi. Backlund,Arvidsson,Forsberg,Nyquist,Backström,Zibanejad olisivat tuoneet paljon laatu kärkeen. Myös Steen,Söderberg ja Rakell olisivat olleet kehitystä tämän kertaisiin alaketjuihin. Puolustuksen isot nimet Hedman,Karlsson,Strålman ja melkein jopa Dahlin ovat ihan eri planeetalta kuin nyt mukana olleet puolustuksen "NHL-tähdet". Ruotsilla oli toki sen verran kova joukkue, että heidän "olisi pitänyt" pudottaa Suomi, enkä oikein ymmärrä passivoitumista kun johto oli vain pieni. Noutaja olisi kuitenkin tullut jossain vaiheessa nuorelle joukkueelle varsinkin kun Lundqvist ei näemmä enää onnistu edes MM-kisoissa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Latvian kannalta ikävä juttu, että Sveitsi vaihtaa itsensä päittäin Saksan kanssa. Latvia joutuu täten kolmatta kertaa neljään Bob Hartleyn valmentamaan vuoteen isännän lohkoon. Saksa olisi myös ollut erittäin lyötävissä, mutta nyt joutuu vain puremaan hammasta ja haastaa Sveitsi (+USA) tämän vuoden tapaiseen 60 minuutin taistoon! Lohko on muutenkin vähän ikävä kun tämän vuoden vastustajia on lohkossa 4 kpl. Varsinkaan Italian kohtaaminen ei kiinnosta kun eksoottinen Britannia oli vaihtoehtona. Latvian tasoiset maat Saksa, Slovakia ja Tanska ovat jälleen kaikki toisessa lohkossa, joten joukkue lähtee taas jokaiseen matsiin suosikkina tai altavastaajana. Onneksi 2021 tulee kotikisat, joten Latvia voi itse muokata lohkoja niin, että edes 1 täysin tasavertaisesta tilanteesta lähtevä matsi tulee otteluohjelmaan..

Briteille sattui tosiaan vaikea lohko! Norja ja Kazakstan olisivat olleet jollain tavalla haastettavissa sopivien poissaolojen sattuessa, mutta Tanska ja Valko-Venäjä kuulostavat kyllä todella vaikeilta. Pisteitä pitäisi napsia 4-6kpl, eikä se kuulosta kovin realistiselta.
 
Viimeksi muokattu:

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen raadellut raadot, Dallasin säkenöivät tähdet
Vähän surullista brittien kannalta, että päätyivät ns. vaikeampaan lohkoon, sillä V-Venäjähän ei voi pudota ja Tanskan uskon olevan heille liian iso pala haukattavaksi, ainakin toistaiseksi. Kazakstanilla on piiiiitkästä aikaa aidosti hyvät mahdollisuudet säilyä MM-tasolla, sen verran heikolta vaikuttaa Italian jääkiekkoilun taso tällä hetkellä. Norjakin on tullut ryminällä alaspäin Per-Åge Skrøderin ja muutaman muun lopettaneen maan tähtipelaajan ajoilta.
 
Failure is the most important step before any kind of success.

I'm just a guy who tries to live in the moment in spite of the uncertainty of tomorrow.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy