Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Kansainväliset turnaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana RetroRenttu, 18.01.2019 klo 23.26.

 1. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Tarkoitus olisi tuoda esille näkökulmia kansainvälisten turnausten järjestys sykleistä sekä turnaus muodoista. Tässä omat mielipiteeni.

  MM-kisat: Mielestäni kisat voisi järjestää jokaisena vuonna paitsi olympia vuonna kisat eivät olisi pakolliset. Kisat voisivat olla myös useammin pohjois-amerikan päässä (esim diili aikuisten kisat yhden kerran viidessä vuodessa p-amerikassa ja U20 kisat joka toinen vuosi), vaikkakin NHL:n pudotuspelit ovat saman aikasesti käynnissä. Turnaus formaatti on mielestäni tällä hetkellä hyvä 14 joukkueen paketti. Joukkueiden kasaaminen olisi hyvä rajata kisojen alkuun, eli käytännössä voitaisiin tehdä sopimus että NHL:stä kisoihin sallittaisiin play-offien ulkopuolisista joukkueista tulevat pelajat.

  Olymppialaiset: Tietenkin yhden kerran neljässä vuodessa. Lähtisin viemään olympialaisia Euroopassa pelaavilla pelaajilla. Tämä nostaisi kerran neljässä vuodessa Euroopan sarjat tarkempaan kansainväliseen seurantaan ja toisi kisoihin mielenkiintoisia lähtöasetelmia. 12 joukkuetta on mielestäni ihan hyvä määrä. Turnaus formaatin voisi selkeyttää mm-kisojen tyyliseksi kahden lohkon järjestelmäksi. Tähän voisi lisätä että lohkojen parhaimmat saisivat valita omat puolivälierä vastustajat vastakkaisesta lohkoista.

  World Cup: kerran neljässä vuodessa tai jopa mahdollisuuksien mukaan joka toinen vuosi. Ajankohtana olisi hienoa nähdä jokin väli kaudesta, mutta myös syksykin kelpaa. Kaikki pelaajat käytettävissä. 8 oikeaa aitoa maajoukkuetta esimerkiksi iihf rankingin mukaan parhaimmat tai NHL:n tuntien homma kääntyisi siihen että viimeiset kaksi paikkaa menisi maille joilla on eniten edustusta NHL:ssä. Jos oikein höveliksi heittäytyy niin kisat voisivat olla myös joskus täysin Euroopan päässä, varsinkin jos päästäisiin joka toinen vuosi järjestys rytmiin.

  Vielä kaukaloista, itse pitäisin kaukaloiden koot mantereen mukaan. Euroopassa tosin voitaisiin lähteä ajamaan nykysen keskustelun vastaisesti NHL kaukaloiden sijaan tätä ns.hybridi kaukalo kokoa (60×28) kansainvälisiin kilpailuihin ja tätä kautta kenties sarjoihinkin esim Liigaan. Mielestäni kahdella erikokoisella kaukalolla on enenmän lajia rikastuttava kuin pilaava vaikutus varsinkin jos hiljalleen Euroopassakin päästäisiin kaikkialla yhteen ja samaan kaukalomalliin vr. Liigan tuhat erikokoista askia.