Kanavapaketit

  • 219 156
  • 841
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Jaahas, Viasat on laittanut Mayweather-Pacquiaon lisämaksulliseksi lähetykseksi, jonka hinnaksi tulee kivat 50 euroa. Ei siis riitä, että tilaa Viaplayta, vaan täytyisi maksaa vielä kahden kuukauden Viaplay-tilausta vastaava lisähinta siitä että näkee yhden nyrkkeilymatsin (joka toki otellaan joskus aamuyöstä Suomen aikaa).

Kyllä tämä on oikeasti jo joku kaikkien aikojen vitsi. Huvittaa kun nämä tv-pomot perustelevat näitä ratkaisuja sillä, että "Amerikassa tällainen pay-per-view-malli on ollut käytössä jo pitkään". Tarkoittaako tämä sitten automaattisesti sitä, että sama malli on järkevä Suomessa? Toisekseen en voi käsittää, miten lyhytnäköisesti ja ahneesti nyrkkeily lajina ajattelee tätä. Kaikkein järjettömintä, mitä urheilulaji voi tehdä omalle suosiolleen, on tuhota lajin näkyvyys. Ja niin nyrkkeilylle on kovaa tahtia käymässä. Täysin järjetöntä, että nyrkkeily hinnoittelee itsensä ihmisten ulottumattomiin kun käytännössä kaikkia muita urheilulajeja (ml. muut kamppailulajit) näkee kohtuuhintaan.

Saa nähdä, koska nämä ahneet paskiaiset keksivät saman hinnoittelumallin muihinkin urheilulajeihin. "Katso Chelsea-ManU Katsomosta, vain 14.95, lähetystekniset ongelmat katsojan omalla vastuulla!"

Oi aikoja, oi tapoja.
 

Koge

Jäsen
Jaahas, Viasat on laittanut Mayweather-Pacquiaon lisämaksulliseksi lähetykseksi, jonka hinnaksi tulee kivat 50 euroa. Ei siis riitä, että tilaa Viaplayta, vaan täytyisi maksaa vielä kahden kuukauden Viaplay-tilausta vastaava lisähinta siitä että näkee yhden nyrkkeilymatsin (joka toki otellaan joskus aamuyöstä Suomen aikaa).
Tuo 50 euroa on kyllä täysin sikamainen hinta. Jenkeissä toki on totuttu maksamaan yli 50 dollaria PPV-lähetyksistä, mutta noin kallis hinta ajaa Suomessa asiakkaat vain epämääräisten streamien pariin ja ei ainakaan houkuttele yhtään uutta nyrkkeilyn ystävää. Kaiken lisäksi Amerikassa käsittääkseni PPV-bisnes on laskemaan päin ja on kehitetty vaihtoehtoisia toimintamalleja, esimerkiksi PPV-bisneksen yksi pioneereista, WWE, on siirtynyt myymään tapahtumiaan oman WWE Networkinsa kautta, jonka kuukausimaksu on noin 10 dollaria.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kaiken lisäksi Amerikassa käsittääkseni PPV-bisnes on laskemaan päin ja on kehitetty vaihtoehtoisia toimintamalleja, esimerkiksi PPV-bisneksen yksi pioneereista, WWE, on siirtynyt myymään tapahtumiaan oman WWE Networkinsa kautta, jonka kuukausimaksu on noin 10 dollaria.

Mutta hei, tuohan on meillä jo keksitty! Ensin myydään kuukausimaksullista "nyrkkeilypakettia", vain 19,95 kuukaudessa. Sitten kun nyrkkeilyä tulee niin myydään siihen 50 € / matsi. Ei paha! Toki saman 50 € / matsi voit maksaa vain siitä matsista, mutta toivottavasti joku lankeisi tuohon kuukausimaksulliseen versioonkin.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
50€ pätkivästä striimistä? Melko kallista. Villinä veikkauksena Viasatin palvelimet kaatuu matsin aikana ja maksaneille tarjotaan hyvityksenä ilmainen kuukausi Viaplay palveluun.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
50€ pätkivästä striimistä?
Nyt Viasat selittää, että "hinta määräytyy nyrkkeilyn kv-markkinoiden mukaan, ja PPV on ainoa mahdollisuus tuoda matsi Suomeen". Ensinnäkin on sanottava, että vielä muutama vuosi sitten nyrkkeilyäkin näytettiin ihan kiltisti osana näitä tavallisia maksupaketteja. Maikkari taisi joskus keksiä tämä PPV:n, ja nyt Viasat on lähtenyt tähän ahneeseen rahastukseen mukaan. Toisekseen en millään usko, että kv-markkinat toimisivat sellaisella logiikalla, jossa hinta olisi sama joka maassa. Eihän se lajikiinnostuskaan ole samaa luokkaa joka maassa, ihmisten ostovoima vaihtelee ja lisäksi esim. aikavyöhykkeet vaikuttavat siihen, kuinka miellyttävään katseluaikaan matsi otellaan (Suomessa klo 4...). En myöskään käsitä, miten kannattavaa bisnestä on pistää hinta niin kattoon että se karkottaa kaikki potentiaaliset asiakkaat joko skippaamaan matsin, katsomaan matsin kaveriporukassa (kustannukset jaetaan, Viasat saa vain yhden maksun) tai etsimään laittomia striimejä. Itse ainakin aion päätyä tuohon viimeksi mainittuun vaihtoehtoon.
 

Koge

Jäsen
Nyt Viasat selittää, että "hinta määräytyy nyrkkeilyn kv-markkinoiden mukaan, ja PPV on ainoa mahdollisuus tuoda matsi Suomeen".
Jännä, että nuo kansainväliset markkinat koskevat ainoastaan nyrkkeilyä. UFC:han näkyy PPV:itä myöten Maikkarin kanavapaketissa ilman lisämaksuja suorana ja aikoinaan ennen Networkia WWE:n PPV:t olivat saatavilla Suomeen lafkan sivuilta noin 15 € hintaan, vaikka Jenkeissä pyydettiin sitä yli viittäkymppiä. Voi toki olla, että ovat ryhtyneet siellä ottelujärjestäjän puolella ahneeksi ja heillä ei ole mitään ymmärrystä nykyajan realiteeteista esimerkiksi streamien osalta. Ajankohta myös vaikuttaa siihen, että moni suomalainen katsoo ottelun mielellään jälkikäteen, jolloin se on jo saatavilla torrent-verkoista HD-laadulla.

Muokkaus: Näköjään jenkkien DirecTV:llä tuo Mayweather–Pacquiao maksaa 89,95 dollaria. Huhhuh!
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muokkaus: Näköjään jenkkien DirecTV:llä tuo Mayweather–Pacquiao maksaa 89,95 dollaria. Huhhuh!

Hieman hieraisin silmiäni kun bongasin nuo hinnat, tosiaankin huhhuh! Kyllä mä nyrkkeilyä tykkään katsoa ja varsinkin tuollaisesta matsista voisin vähän maksaakin, mutta en sentään niin kova fani ole, että tuollaisia summia suostuisin maksamaan. Toki tuo matsi on jenkeissä "isoinmissäänkoskaan", joten tavallaan tuon $ 90 ymmärtää. Uskoisin silti, että tuo Viasatin 50 euron pyynti aiheuttaa sen, että Suomessa ei kovin moni tuota matsia aio suorana katsoa. Sen kun saa - kuten @Koge jo mainitsikin - torrent-verkosta aika äkkiä matsin päättymisen jälkeen ladattua.

Mainitaan nyt täälläkin, että Viasat Hockey Finlandin nimi muuttuu ensi kaudella UCL:n näyttämisen myötä muotoon Viasat Sport Finland. Kuten tuolla UCL-ketjussa jo mainitsinkin, tervehdän tätä Viasatin kaappausta ilolla. Vielä kun saisivat Valioliigan ryöstettyä kolmosen ohjelmistosta. No kolmosen sopimus Valioliigan kanssa loppuu ensi kauteen ja vahva tunne on, että Viasat tämän(kin) nappaa ohjelmistoonsa.

Jalkapallon Mestarien liiga vuoteen 2018 saakka Viasatilla sekä... - Viasat Suomi
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jaksaisiko joku referoida:

A) Milloin MTV:ltä loppuvat oikeudet jääkiekon MM-kisoihin ja nuorten MM-kisoihin
B) Mihin Viasatilla on televisiointioikeudet, miten pitkään NHL näkyy heillä
C) La Ligan, Serie A:n ja muiden futissarjojen televisioinnin tulevaisuus
D) Onko Liigan televisiointi muuttumassa?

Maajoukkuekiekko ja NHL kiinnostavat ensisijaisesti. Mikä lie MTV:n tarjonnan suunta? Virkkusen Tuomas voisi siirtyä vaikka Viasatille, jos Viasat näyttää jatkossakin esim. La Ligaa.

En ole jaksanut viime aikoina oikein seurata missä on mitäkin, joten pikku ajan tasalle päivittävä referaatti olisi paikallaan.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Jengi aivan kipinöissään? Miten tilanne on muuttunut? Varmasti lähetys olisi katsottu ilmais streamista anyway, nyt tulee laillinen keino katsoa se. Matsi ei kuulu Viasatin nyrkkeilyoikeuksiin vaan on hommattu erikseen, kyseessä melkoinen spectaakkeli ja ilmaista tuollaisen lähetyksen oikeudet ei ole. Businesta kaikki yrittää tehdä ja henk.koht asiakkaana koen, että helpompi maksaa halutessa extraa ja katsoa tapahtuma jos kiinnostaa, kuin se että sopimuksen hinta kallistuisi parilla eurolla jatkossa joka kuukausi, koska se koskettaisi kaikkia asiakkaita. Myös niitä joita ei voisi tuo matsi kiinnostaa pätkääkään.

Ongelman alku ja juuri taitaa löytyä rapakon toisesta päästä :) Maksakoon ken tahtoo, mutta muitakin kanavia yhä edelleen on.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Viasatille en kyllä anna pennin jeniä niin kauan kuin sitä kautta osa rahoista menee Putinin Liigan tukemiseen. Valioliigan takia on pakko pitää MTV3 TOTAL pakettia, ja YLEn ratkaisu näyttää sittenkin Mestareiden liigaa on kyllä enemmän kuin tervetullut. Änäri nyt kyllä jää vähemmälle, mutta ei voi mitään. Onneksi oikeastaan pidän paljon enemmän ison kaukalon peleistä, missä peli on monipuolisempaa. Harmihan se on, että niin vähän mitään enään näkee ilmaisilla kanavilla.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maksakoon ken tahtoo

Näinhän se on ja onhan se hienoa, että laillinen ja helppo tapa ottelun katsomiseen on olemassa, vaikka se ainakin näin suomalaisittain kovin suolaisen hintainen onkin. Mulle toi viiskybää on ehdottomasti liikaa, mutta en siitä huolimatta ole mitenkään katkera tai vittuuntunut Viasatin ratkaisusta. Kyllähän pyytää saa aina.

YLEn ratkaisu näyttää sittenkin Mestareiden liigaa on kyllä enemmän kuin tervetullut.

Ehdottomasti näin. Mulla on toi Viasat Sport-kanavapaketti, mutta en ollenkaan laita hanttiin jos ja kun YLE näyttää eri peliä ja näin lisää ottelutarjontaa vaikka varmasti ainakin joskus on sama peli tarjolla molemmilla kanavilla.
 
Viasatille en kyllä anna pennin jeniä niin kauan kuin sitä kautta osa rahoista menee Putinin Liigan tukemiseen. Valioliigan takia on pakko pitää MTV3 TOTAL pakettia, ja YLEn ratkaisu näyttää sittenkin Mestareiden liigaa on kyllä enemmän kuin tervetullut.
Miten ihmeessä et voi katsoa Viasatia joka ostaa KHL:ää, mutta voit katsoa YLEä joka ostaa Sotsin ja Minskin kisoja, sekä FIFAN ja KOK:n korruptiokisoja? Minusta tässä on ristiriita.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Miten ihmeessä et voi katsoa Viasatia joka ostaa KHL:ää, mutta voit katsoa YLEä joka ostaa Sotsin ja Minskin kisoja, sekä FIFAN ja KOK:n korruptiokisoja? Minusta tässä on ristiriita.
Vaikeaa on olla urheilu fani :) No FIFAn seuraavista kisoista en vielä tiedä, mutta ainakaan kukaan muu näistä tahoista ei ole valloittanut osia naapurimaistaan. Siihen olen vetänyt rajan. Kukin vetäköön rajansa tai jättäköön vetämättä makunsa mukaan.
 
Vaikeaa on olla urheilu fani :) No FIFAn seuraavista kisoista en vielä tiedä, mutta ainakaan kukaan muu näistä tahoista ei ole valloittanut osia naapurimaistaan. Siihen olen vetänyt rajan. Kukin vetäköön rajansa tai jättäköön vetämättä makunsa mukaan.
Totta, Krimin valloitushan tapahtui vasta kuukausi Sotsin kisojen jälkeen. Huh, omatuntosi siis onkin puhdas.

Ei vaan, kyllä aika vahvoja yhtäläisyysmerkkejä saa omalla punakynällään vedellä, jos pitää maailmanluokan lätkäteatterin järjestämistä kansalta varastetuilla rahoilla huonompana ideana kuin rahojen laittamista about mihin tahansa muuhun mitä diktaattorit nyt tuppaa rahalla tekemään. Pitää niitä valloittajia vastustaa mutta minusta joku kanavapakettiboikotti on aika saakelin typerä keino siihen!
 

Koge

Jäsen
Jaksaisiko joku referoida:

A) Milloin MTV:ltä loppuvat oikeudet jääkiekon MM-kisoihin ja nuorten MM-kisoihin
B) Mihin Viasatilla on televisiointioikeudet, miten pitkään NHL näkyy heillä
C) La Ligan, Serie A:n ja muiden futissarjojen televisioinnin tulevaisuus
D) Onko Liigan televisiointi muuttumassa?

Maajoukkuekiekko ja NHL kiinnostavat ensisijaisesti. Mikä lie MTV:n tarjonnan suunta? Virkkusen Tuomas voisi siirtyä vaikka Viasatille, jos Viasat näyttää jatkossakin esim. La Ligaa.

En ole jaksanut viime aikoina oikein seurata missä on mitäkin, joten pikku ajan tasalle päivittävä referaatti olisi paikallaan.
A) Jääkiekon MM-kisojen oikeudet ovat MTV:llä vuoteen 2017 asti. Nuorten MM-kisat siirtyvät jo ensi vuonna Yleisradiolle, jolla on sopimus myös esimerkiksi EHT-maaotteluista.
B) Viasatilla on tällä hetkellä oikeudet seuraaviin sarjoihin: NHL, KHL, SHL, HockeyAllsvenskan, golfin Major-turnaukset, La Liga, Serie A, FA Cup, DFB-Pokal, Nascar, Speedway GP, NFL, koripallon Euroliiga, satunnaiset nyrkkeilyottelut. Ensi kaudella lisäksi jalkapallon Mestarien liiga, mutta muiden sarjojen sopimuksia voi olla katkolla. NHL:n osalta sopimus on voimassa kevääseen 2016 saakka.
C) La Liga ja Serie A siis tällä hetkellä Viasatilla, mutta sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen. Jatkosta ei tietoa. Valioliiga näkyy MTV Totalilla ja sopimus on voimassa kevääseen 2016 saakka. Bundesliga näkyy Eurosportilla ja sopimus on voimassa kevääseen 2017 saakka. Eurosportilla näkyy myös ainakin Pohjois-Amerikan MLS-liiga. Kotimaan Veikkausliiga näkyy ainakin tämän kauden ISTV:n kautta, jatkosta on myös optio. Myös Yle näyttää Veikkausliigaa satunnaisesti sunnuntaisin.
D) Nelosen sopimus on voimassa kevääseen 2018 asti, joten ihan heti ei Liigan televisiointiin ole muutoksia tulossa.

Tiedot kerätty pääosin kyseisten tv-kanavien sivuilta sekä lehdistöstä.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Jengi aivan kipinöissään? Miten tilanne on muuttunut?
No ei Mayweather-Pacquiaon osalta tilanne ole tietysti muuttunut huonompaan suuntaan, mutta käytännössähän tämä on sama kuin että matsia ei näytettäisi Suomessa lainkaan. Vähän sama kuin asuisin kaupungissa jossa ei ole parturi-kampaamoa ja sitten joku tulisi ilmoittamaan että "miesten hiustenleikkuu vain 100 e".

Ja sitten jos katsotaan isompaa kuvaa, niin kyllähän hyvinkin hypetettyjä matseja (mm. Hatton-Mayweather, joku Wladimir Klitshkon huippumatsi) näytettiin joitakin vuosia sitten ihan ilmaiseksi Urheilukanavalta. Yle myös näytti joskus Heleniusta. Maikkarilla oli nämä Boxing Nightit, mutta niihin riitti, että oli tilannut sen normaalin kanavapaketin.

Sitten tuli tämä PPV. Ensin 15 euron PPV, ja nyt tämä kaikkien aikojen rahastus eli 50 euron PPV. Okei, joku voisi sanoa ettei aikaisemmat bisnesmallit (mainosrahoitus/Urheilukanava, kanavapaketti/Maikkari) ole toimineet, mutta jotenkin mun on vaikea nähdä tällä PPV:lläkään kovin ruusuista tulevaisuutta, ainakaan jos hinnat ovat tätä luokkaa.

Sinällään en ole mikään nyrkkeilyfani, mutta on tämä sellainen yksi tämän vuosituhannen tähän asti suurimmista urheilutapahtumista, jonka mielellään katsoisi livenä kun tietää että se hype ja spekulointi ennen matsia ja myös sen jälkeen tulee jenkkimediassa olemaan - ja on jo tähän asti ollut - aivan massiivista. Ja niin vastenmielisenä kuin PPV:tä pidänkin, olisin voinut pitkin hampain maksaa vaikka sen 20 euroa, joka olisi ollut jo suomenennätyshinta. Mutta 50 euroa on sen luokan rahastusta etten ihan periaatteesta maksaisi vaikka olisin rikas. Kaikkein eniten vituttaa, kun Viasat itse hehkuttaa tekevänsä jotain suurta hyväntekeväisyyttä ja kulttuuria "tuodessaan maailman parhaat urheilutapahtumat suomalaisille". Mutta tällaisen puheen lipevät yritysjohtajat ovat toki aina hallinneet.

Kuten todettua olen vahvasti sitä mieltä, että nyrkkeily ampuu lajina itseään jalkaan. Veikkaan, että esim. FIFA ei kuuna päivänä hyväksyisi sitä, että jalkapallon MM-finaali näytettäisiin PPV:nä tällaiseen sikahintaan. Miksi? Koska futis ymmärtää, että näkyvyys on kaikki kaikessa. Jos Mayweather-Pacquiao näytettäisiin normaalisti televisiosta, tarkoittaisi se maailmanlaajuisesti miljoonakaupalla sellaisia katsojia, jotka eivät aktiivisesti seuraa nyrkkeilyä. Ja näistä osa innostuisi lajista, jolloin he ovat tulevaisuudessa uusia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan kanavapaketeista ja pääsylipuista, kertomaan lajista ystävilleen, viemään poikansa tai tyttärensä nyrkkeilysalille ym. Nyt taas ottelun näkevät vain ne, jotka ovat tarpeeksi hardcore-faneja joko maksamaan järjettömän summan, organisoimaan kaveriporukalla "katsomisbileet" tai etsimään sen paskaisen laittoman striimin.

Nyrkkeily on monen muun perinteisen lajin (mm. baseball, laukkakisat, golf) tavoin kärsinyt USA:ssa suosion laskusta. Näin jenkkimediaa päivittäin seuraavana voin kertoa, että etusivun näkyvyyttä nyrkkeily saa lähinnä enää juuri Mayweatherin ja Pacquiaon ansiosta. Kumpikaan näistä veijareista ei kuitenkaan ole mitään eilisen teeren poikia. Uusille tähdille on huutava tarve, mutta ei niitä uusia mayweathereita synny jos tv-lähetykset hinnoitellaan suuren yleisön ulottumattomiin.

Todella moni asia viittaa myös siihen, että urheilun lähetysoikeuksien hinnoissa alkaa tulla se raja vastaan. Esim. Super Bowlissa NBC mainosti mainoskatkoilla omia tv-sarjojaan ("Blacklistin uusi tuotantokausi alkaa ottelun jälkeen"), mikä viittaa siihen ettei kaikkia superkalliita mainospaikkoja ole saatu myydyksi. Los Angelesissa Time Warner maksoi aivan järjettömän summan Dodgersin otteluiden lähetysoikeuksista. He perustivat Dodgersille oman tv-kanavan, mutta tähän asti tuote on ollut reilusti tappiollinen, ja tavalliset kaapeliasiakkaat ovat käärmeissään kun he joutuvat maksamaan kovempaa kuukausihintaa baseball-kanavan vuoksi. Baseballissa puhutaankin jo yleisesti "kaapelikuplan" puhkeamisesta. Myös Sky Sportsin maksamaa hintaa Valioliigan tv-oikeuksien jatkamisesta pidettiin jo kohtuuttomana, minkä ansiosta Skyn osakekurssi kääntyi laskuun kun sopimus julkistettiin. Ja - yllätys, yllätys - Sky joutuu tämän sopimuksen seurauksena nostamaan merkittävästi palveluittensa hintoja.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Kiitokset nimimerkille @Koge vastauksesta. Ihan kiva tarjonta kyllä Viasatilla. MTV:llä ainoa tällä hetkellä erityisen paljon kiinnostava tarjonta on nimenomaan MM-kisat, satunnaisesti tulee myös formuloita katseltua. Hyvä tietää kuitenkin kokonaisuus.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Juurikin semmoinen kattaus, ettei tarvitse kanavaa päin edes vilkaista. Kerää kaikki humbuugisarjat ja lajit.
Olen tästä eri mieltä. Viasatilla on kova pöhinä tällä hetkellä päällä ja yhtiöllä on paljon merkittäviä sarjoja hallussaan, NHL, KHL, La Liga ja Serie A näistä merkittävimpinä, myös NFL:lle löytyy oma vakiintunut katsojakuntansa.

Maikkari oli vielä pari vuotta sitten hurjalla kattauksella liikenteessä, nyt jäljellä on vain Valioliiga, MM-kisat, formulat ja hiihtolajit, jotka ovat koko ajan liipasimella, kun kanava säästää urheiluoikeuksistaan.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Olen tästä eri mieltä. Viasatilla on kova pöhinä tällä hetkellä päällä ja yhtiöllä on paljon merkittäviä sarjoja hallussaan, NHL, KHL, La Liga ja Serie A näistä merkittävimpinä, myös NFL:lle löytyy oma vakiintunut katsojakuntansa.

Maikkari oli vielä pari vuotta sitten hurjalla kattauksella liikenteessä, nyt jäljellä on vain Valioliiga, MM-kisat, formulat ja hiihtolajit, jotka ovat koko ajan liipasimella, kun kanava säästää urheiluoikeuksistaan.

Jep maikkarin sportti- paketin hinta/laatusuhde on haista paskaa nykypäivänä, kun vielä futiksen studioita on karsittu kovalla kädellä. Nyt hyvä että kerran kuussa on valioliiga- studio jos on joku kiimainen peli tyyliin Manu- City. Ainoa plussa tuolle paskalle, että Champpariin ovat jaksaneet panostaa studionkin muodossa mutta sekin jää ensi kaudella pois joten good bye MTV sport ainakin minun osaltani.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulle ei ole pitkään aikaan vakuuttanut tuo Maikkarin maksukanava puoli. Ainoa mikä siellä kiinnostaa on miesten MM-kisat lätkässä. Formuloita voisin katsoa jos ilmaiskanavilla näkyisi suorana. Ei niin paljoa enää F1 kiinnosta, viimeksi olen kisan streamin kautta katsonut viime kaudella ja silloinkin jaksoin 10 minuuttia ja loppuajan oli suttuisen kuvan kera ns taustalla pyörimässä. Ehkä tässä se, ettei suomalaiset ole nyt menestyneet. Kuluva kausi toki hieman pirteämmän oloista, mutta en maksa F1 enää. Aikoinaan oli Elisa Viihteessä apsi jonka kautta näki muistaakseni Maxin lähetyksen Formuloista viiden euron kk hintaan. Se oli hyvä ominaisuus jonka tottakai ottivat pois. Valioliigakaan ei nappaa enää, tai futis ylipäänsä. Kait tuo lätkän seuraaminen on vienyt kaiken ajan muulta urheilulta.

Näinpä, tällaiselle lätkähullulle tuo Viasatin paketti on loistava. Meillä on Viasat Kulta paketti, näkee kolme pääurheilukanavaa HD:lla luonnollisesti + Xtra kanavat SD-laadulla, josta voi katsoa NHL:ää jos pääkanavan pelit ei kiinnosta. Eli näkee lähes jokaisen änärimatsin. Sitten kun on tuo Kultapaketti, niin siellä on ne leffakanavat + muutama lasten kanava ja etenkin nuo lastenkanavat on huikea juttu. Emännän nuorempi lapsi dikkaa niitä kuluttaa ja mikäs siinä. Leffoja vähemmän tullut katsottua, jokunen elokuva toki. Hinta taitaa olla 30€/kk ja vuoden diili ja hinta ei muutu syksylläkään, vaikka Mestareiden Liiga tuleekin kanavalle (ihan kiva bonus, veto jos on, niin varmasti katson). Niin ja tämä vielä ekat 2kk 0€ josta käytetty nyt noin kuukausi. Kyllä Viasat on se juttu meidän perheessä, siinä kaikille vaikka ja mitä ja hinta mielestäni maltillinen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulle ei ole pitkään aikaan vakuuttanut tuo Maikkarin maksukanava puoli. Ainoa mikä siellä kiinnostaa on miesten MM-kisat lätkässä. Formuloita voisin katsoa jos ilmaiskanavilla näkyisi suorana.

Aika lailla sama täällä, paitsi en tiedä katsoisinko formuloita edes tuossa tapauksessa, ehkä satunnaisesti. Maikkarilla ei tosiaan ole mitään muuta kuin lätkän mm-kisat ja niistä jos tarpeeksi innostun, voin ostaa ton Total Sport-paketin kuukaudeksi, kun ainakin Soneralta ja Elisaltakin saa paketin kuukaudeksi, eikä tarvitse solmia mitään puoli vuotta tai vuoden kestäviä määräaikaisia sopimuksia.

Jaa, onhan kolmosella tosiaan tuo Valioliiga. Siitä voisin vähän maksaakin, mutta ei sekään mun vaa'assa lisää painoa niin paljon, että tilaisin ko. paketin. Kyllä mulle paras paketti ehdottomasti on toi Viasat Sport, jonka tarjontaa suhteessa hintaan pidän ylivoimaisesti parhaana.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Mulla on parisen vuotta ( suunnilleen) ollut Viasat-Platinium paketti, mihin kuuluu helvetisti urheilua, leffoja ja dokumenttikanavia ja maksaa 68/kk. Mun mielestä paras paketti mitä tarjolla. Okei valioliiga ei näy, mutta ei makeaa mahan täydeltä. Ja valioliigakin tulee vielä näkymään, se on varma!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja valioliigakin tulee vielä näkymään, se on varma!

En uskaltaisi varmaksi sanoa, mutta kovasti on mullakin sellainen fiilis, että Viasat tulee vielä ton Valioliigankin kaappaamaan ohjelmistoonsa. Mielenkiintoista nähdä mitä Kolmonen hommaa tilalle, jos yleensäkään hommaa mitään. Myös Bundesliigaa katsoisin toisinaan mielelläni, mutta - kuten kirjoitit - ei makeaa mahan täydeltä.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
En uskaltaisi varmaksi sanoa, mutta kovasti on mullakin sellainen fiilis, että Viasat tulee vielä ton Valioliigankin kaappaamaan ohjelmistoonsa. Mielenkiintoista nähdä mitä Kolmonen hommaa tilalle, jos yleensäkään hommaa mitään. Myös Bundesliigaa katsoisin toisinaan mielelläni, mutta - kuten kirjoitit - ei makeaa mahan täydeltä.

Toi on muuten ihan totta ja usein unhoon jää, että bundesliigassa pelataan viihdyttävää futista ja sitä katselisi miellummin kuin Serie A:ta.
 

TomiP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Suomi
Olen tästä eri mieltä. Viasatilla on kova pöhinä tällä hetkellä päällä ja yhtiöllä on paljon merkittäviä sarjoja hallussaan, NHL, KHL, La Liga ja Serie A näistä merkittävimpinä, myös NFL:lle löytyy oma vakiintunut katsojakuntansa.

Maikkari oli vielä pari vuotta sitten hurjalla kattauksella liikenteessä, nyt jäljellä on vain Valioliiga, MM-kisat, formulat ja hiihtolajit, jotka ovat koko ajan liipasimella, kun kanava säästää urheiluoikeuksistaan.

Luulen MTV:n potkivan ensimmäisenä Valioliigan, muu jalkapallohan on jo saanut kenkää. Hiihtolajit MTV näyttää nykyisen sopimuskauden loppuun, mutta sen jälkeen voi esittäjä olla joku muu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös