Kanadan junioriliigat 2010–2011

  • 85 248
  • 443
Toki räjäytti lähtöpankin tiistain O:n poimintoihin myös Wolvesin Justin Sefton ja niittasi oikeallaan Houndsin David Brollin yläkerran pimeäksi, mutta noin tyylikkäästi ei pudonnut edes alan maetsro Kyte Show´ssa ja oliko sittenkin pysähdyksen todellinen sankari oikean nielaissut Broll.

Broll myös itseään mainostavaa ikäluokkaa ja otti juuri kurinpidollisen hyllytyksen organisaatiolta, joten pois sieltä keskitien harmaudesta ja miksi sitten pohjois-Ontarion perinteisesti hehkuvassa välienselvittelyssä ei lyöty Houndsin toimesta penkkiä tyhjäksi?

Toki nykyisellään ei puhalla kuin kylmä puhuri ja iskeekö sitten rimakauhu vasten Brollin kasvoja vai kaivaako piuhojen yhdistyessä heti vimmalla tiensä takaisin suorittamisen ytimeen, mutta Dubissa Wheatiesin Ryley Miller rikkoi kätensä suoraan aloituksesta otetussa mukaansatempaavassa Patsin Garrett Mitchellin kanssa ja nuolee haavojaan sairasosaston pimeydessä.

Joten sinne kuvaamaan kukkahatuissa pelin kauhuja, mutta Miller kyllä heittää itseään likoon kunniakkaasti lähtövirrassa sekä maksaa omaa hintaansa Dubissa vetämisestä ja tällä kertaa sentään leuka säilyi ehjänä.

Toki Jesse Pearson omassa korkea-arvoisessa luokassaan ja ei paskaa kolatakseen tarvitse olla agronomi, mutta poimintakone Kramer hinannut Chiefsin Dubin joukkuetason aktiivisuustilaston ykköspaikalle ja HCH:n hiljaiselon aikana Spits kohtasi O:ssa Knightsin sekä Whalersin lähdöttömyyden kosketuksessa.

Uusinnat edessä tähän lähtöviikkoon ja onko luvassa hätäteurastuksia taistelujen tauottua vai tehdäänkö edelleen pesäeroa villin sotaisaan menneisyyteen, mutta totuuden nimissä Spits voittaa oikein vain rähisemällä ja häpeällisellä neppailulla ansaitut pisteet kuin visiirinaamainen ammattilaiskiekkoilija.

Toki halveksittavan visiirinaamaisuuden ohittaen Alex Pirus palasi takaisin henkilökohtaisessa tarinassaan sekä taisteli äijämäisesti paidan kunnian puolesta, mutta pitihän Sonmorin saada se tarunhohtoinen kostonsa ja afropäisen Wensikin se historiaan taottu hetkensä North Starsin penkin edessä.

Ei ole perämetsäkään enää isännän pankki ja 1994-syntynyt Blazersin ison odotusarvon Chase Souto myös saumaan taas sivussa kupoliongelmien vuoksi, joten nouseeko sitten jätkä haastamaan tienatuissa taisteluarvissa Pearsonia ja lopuksi miettikääpä hiljentyen Stan Jonathan vastaan Kevin Maguire parin helmeilevää viihdearvoa.

Olisiko toe-to-toe, olisiko?
 
O:n torstain poiminnoissa jään läpi iskeytyvää painoarvoa Petesin Mathersin sekä Troopsin O´Neilin lähtiessä matkaan oikeaoppisesti suoraan aloituksesta ja vaikka ei mitään tajunnanräjäyttävää lähtömateriaalia kuitenkin mukava bongailukokemus ympäripyöreän merkeissä, mutta kyllä Dubin Astles otellut HCH:n kulmaukseensa ja jätkän vetämisessä vain enemmän HCH:n makuun istuvaa tappamista kuin Mathersilla.

Kipinöiden tulee leiskua vaikka sitten keinotekoisesti ja Knights sekä Spits heittivät torstaihin ihan välttävän iltapuhteen, mutta ainahan sitä armotonta vihanleimaavaa sodankäyntiä toivotaan ja lähtövaloissa vaisusti ylhällä esiintyneeltä Knightsin 1994-syntyneeltä Ryan Rupertilta tarjolle hanskaton elonmerkki.

Toivottavasti päänavaus vapauttaa ja ilme muuttuu härskimmäksi GOJHL:n tapaan, mutta iltaan myös pienimuotoinen lupaus rähinäviihteestä ja lopputulemana kuitenkin vain kiusoiteltiin bongaria.

Pidetään ne rimat korkealla ja Spits vastuullinen Bob Jones tällä kertaa heittänyt itseään likoon katutaistossa Soo´ssa, joten baari-illan päätteeksi Jones tulessa 5 vs 1 asetelmissa kotikaupunkissaan ja tätä kutsutaan hyväksi koutsaamiseksi

HCH:n hiljaiselon aikana O:ssa sekä IHL:ssä ajoillaan kohahduttanut UBC:n Michael Liambas kolaili nyt uutiskynnyksen ylittäen yliopistopolulla, joten pyyteetöntä markkinointityötä näille kehille Ontarion jätkältä ja onko tuhoa kylvävä Liambas sitten vain liian kova äijä heitettäväksi mihinkään kehiin?

Toki jätkä terävimmillään HCH:n kruunaama toe-to-toe maetro O:ssa ja hahmona hyvin kaukana raivopäisen arvaamattomasta sekopäästä, mutta Liambas siis agrologin opinnoissa lännessä HCH:ta lainaten ja Dubissa Cougarsin paidassa vetänyt U of Albertan Eric Hunter tuossa merkattuna.

Jonesilta muuten vietiin Memorial Cupin sormus rytäkässä ja onhan se arvokkain kiekkokartalla Stanley Cupin vastaavan jälkeen, mutta pitäähän uuden kantajan viillellä naamansa sekä poistattaa etuhampaansa ja uskottavuus ei tule ilmaiseksi.
 
Heitettiin Dubissakin painoarvoa lähtövirtaan Rocketsin Astlesin sekä Gogolin lupuessa kintaistaan perjantain poiminnoissa ja Gogol avasi juttutuokion taas vahvasti vasurillaan, mutta nälkäisestä juttelusta huolimatta Astles pysyi mukana tanssin pyörteissä ja kyllä HCH pistää tämän hyväksi työnäytteeksi Astlesinkin osalta.

Puhuttelevaa mukaansatempaavuutta tuossa ja elämää suurempaa seikkailua lähtöviihde terävimmillään on, mutta Chiefsin Kramer ei anna itselleen armoa vaan seuraa kutsumustaan ja nyt aikakirjoihin taltioitui peruspysähdys Cougarsin Acolatsen kanssa.

Acolatse painanut juuri sopimuksen Show´n San Josen kanssa ja haudasta nouseen OA:n hyvä työ Dubin lähtöosastolla sesonkiin ei siis ole jäänyt huomioimatta, mutta tie vienee lähtöputkessa laitaan ja O:n lähtötulevaisuuteen katsottaessa 1994-syntynyt Listowelin Ty Bilke GOJHL:ssä seitsemän lähtöä saalistaneiden kärkiryhmässä.

Heittää kyllä odotusarvoa kattoon ja rintamassa Game liigan aktiivisuuskuninkuuden jakoi myös 1993-syntynyt OS:n Jake Mclay, joka kesäkauteen toteuttanee itseään taas boxlakehissä ja vaikka vahvuudet eivät suoralta kädeltä lupaa kyllä bongari toivorikkaasti suuntaa katseensa kohden Spitsin sekä Whalersin lauantaista näytelmää.

Villi rajasota leimuaa brutaalien teurastusten säväyttämänä vai onko tämä tähtiloisto vain HCH:n mielikuvitusta, mutta polkunsa valinnut Bob Jones polttanee kännipäissään Whalersin hallin ja tätä kutsuttaisiin hyväksi kiekkoviihteeksi.
 
Erityisesti syyskaudella liekehtinyt Miltonin 1992-syntynyt Tyler Badham vei OJHL:n aktiivisuuskuninkuuden kahdeksalla osumalla ja tuo varsin mukava poimintasaldo Game liigassa, mutta onko sitten hahmossa voimaa nousta primekaudekseen O:n häkkeihin vai olisiko ruoho vihreämpää Q:n puolella.

Toki tuo menköön vitsinä vakavamieliseltä HCH:lta, mutta eihän edes Game leimalla Badhamin omistautuminen vertailukelpoinen Dubin Kramerin vimmaiseen poimintaan ja kyllähän tässä tulee selkä kipeäksi Kramerin suuntaan kumartelusta.

Joskus vedetään leimikosta 100 mottia arviota enemmän ja verottaja kuittaa kuin visiirinaamainen rahastaja, mutta koutsausosaston yölliset taistelut toki Sonmorin erikoisalaa ja 81-vuotias vanhan koulukunnan kiekkokulttuurin tukipylväs eläköityy lopullisesti tämän sesongin jälkeen.

Toiminut loppusivuilla radiohommissa ja kenenkään ei tule unohtaa äijän veristä kädenjälkeä gonikiekon historiaan, joten "Bring in the goons, Bring in the goons” kaikukoon edelleen ja "Glen`s Goons" seisokoon merkkipylväänä historiassa.

Mutta onhan se pysähdyttävä otos silmänsä menettäneestä Sonmorista ja etsittiinhän sitä lasisilmää sitten jäältä bench clearing brawlin tauottua aina Show´ta myöden, mutta peittihän sitä myös klassikkotarinassa silmälappu ja kravatti iskettynä kaulassa vaikka takki sekä paita lähtivät katsomorähinässä.

HCH:n erikoisalaa ja tuttua tarinaa näpyttelystä, mutta Badham Chiefsin Kramerin hanskattomissa jalanjäljissä suojelemaan kattorakenteita ylhäälle ja mitä antaa sitten visiirinaamalle lähdöttömyys?

Toki mitä antavat lähdöt HCH:lle ja biitin jälkeen ne ovat tärkein asia maailmassa.
 
Pari asetelmiltaan vavisuttavaa lähtöosaston tunnelmapalaa Missyn sekä Gensin illassa ja ensin Gensin Clark sekä Missyn Wise matkaan oikeaoppisesti suoraan aloituksesta, joten bongailtavaksi mukaansatempaavudessa iskevää lähtömateriaalia ja suoraan aloituksesta matkaan lähtivät myös Missyn Flick sekä Gensin Andreoff.

HCH:n suosikkijätkiä tulessa ja otellessaan vahvasti esiintyvä Andreoff nappasi kyllä päänahan itselleen, mutta O:n lauantaihin sijoitettu myös aina palkitseva maalivahtien lähtö Sarnian sekä Niagaran kohtaamisessa ja rajalla Spitsin Carrick asioi Whalersin maalivahti Mahalakin kanssa.

HCH näki jo sielunsa silmin Whalersin penkin tyhjentyvän taianomaisessa näytelmässä ja saatiin iltaan tuon tapahtumaketjun pohjustukseksi nykymittareilla liikuttava brawl, joten äärilaidalla HCH pyyhki onnen kyyneleitä poskiltaan ja tilaili painoarvoista Kassianin sekä Devanen kesken.

Toki ei aivan hurmoksellista aikamatkaa ja hallikin seisoo paikallaan kuten visiirinaama keskikaistalla, mutta hallitseva aktiivisuuskuningas Clark otti illassaan kaksi ja luonto heräilee kevään koittaessa.
 
O:ssa Petesin Mathers sekä Troopsin O`Neil taas keskinäisessä sunnuntaihin ja painoarvoa pysähdyksessä kouriintuntuvasti, mutta lähtösilmään kyllä vahva hanskaton panos lähtövirrassa Mathersin osalta ja terävä mainospuhe varmasti huomioidaan.

Kuitenkin ennen kaikkea kokonaisuutena mukaansatempaava pysähdys ja miten kestää bongarin sydän näitä hurmoksellisia tunnepiikkejä, joten yhteenvedoissa hyvin oteltu ja visiirinaamalle ei aukea edes valmiiksi pureskeltuna.

Frontsin Froats otti myös poimintarupeaman avauslähtönsä ja ei räjähtänyt pää tajunnanräjäyttävästä viidearvosta lähtöavaruuteen, mutta näkökulmissa iltoja tulee ja jää on nyt sairasosastolla vaikeroinnin jälkeen rikottu.

Tuhoaja Liambas nyt ECHL:ssä ja koska ohjus löytää kohteensa, mutta tuotahan lainalaisuutta ei hysteerikko kestä ja ei muuta kuin paareja valmiiksi.

Onhan silloin jotain vialla ellei ketään kanneta ulos näyttämöltä ja sauman asetelmilla Spits sekä Whalers avaisivat panosten kasvettua keskinäisellä, joten mielikuvissa maailmanlopun kihelmöiviä tunnelmia luvassa ja vihan kipinöidessä vain visiirinaama pysyttelee ulkopuollisena sekasortoisesta iloittelusta.

Toimintahäiriöitä vastaan ja räjähdysalttiuden puolesta, mutta Fronts jatkaa myös runkosarjan jälkeen ja koska käynnistyvät juhlat?
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jaaha, joko HCH hyytyi noin 17 sivun yksinpuhelun jälkeen? Vai eikö oletusarvoisena lähtöilmeenä play-offeissa enää hanskata? Ketkäs siellä nyt on menossa Memorial Cupiin? Runkosarjan ja play-offien alun mukaan Mississauga (OHL), Saskatoon (WHL) ja Saint John (QMJHL) ovat vahvoja. Mutta Mississauga on isäntänä kai mukana joka tapauksessa, joten kuka tulee sitten OHL:stä mukaan loppupeleihin? Jos joku haluaa kirjoittaa Memorial Cupin ennustuksista ja play-offeista, olisi mielenkiintoista lukea sepustuksia.
 
Rajua juhlahumua ja tämän keskellä Fronts 3-1 turvassa Gensin kanssa, mutta Emerson Clark ollut sarjassa kolmella hanskattomalla osumalla aktiivisena ja kuolinkellojen soidessa K-townin keväässä onhan tuo Missyn isännyys kiekkokulttuurillinen vitsi.

Näin ollen eihän Frontsin tule vakavissaan pelata vaan painaa joukkuetasolla antaumuksella K-townin yöhön, mutta 80-luvun nostalgiassa tähän saumaan astuivat esiin kehähäiriköt, saalistajat sekä hanskattomat itsensä likoon heittäjät ja pudonneiden kintaiden virta johdatti villisti taistelevia joukkueita kohden Memorial Cupia.

Isossa tapahtumassa sitten hiotun brutaaleja päällekarkauksia sekä villinpuoleisia penkintyhjentäjäisiä taianomaisessa tunnelmassa ja häkissä kirjoitettiin vertatihkuvia sankaritaruja myyttisistä rähinäkeisareista, jotka yksinään tyhjensivät kentiä paidan kunnian puolesta ja farmipojat olivat farmipoikia sekä sammakot sammakoita O:n jätkien näkökulmasta.

O:ssa sarjojaan 3-1 johtavat Spits sekä Whalers kohdannevat seuraavalla kierroksella ja nouseeko raja ansaitsemaansa merkitykseen ilmapiirin sähköistäjänä, mutta tuota ounasteltavaa sodankäyntiä ei tule visiirinaamaisilla rauhanneuvotteluilla vesittää ja 1987-1988 Spits löi LaForgen Steelhawksin kolmannella kierroksella ulos 4-0.

Vavisuttaa rakenteita edelleenkin tuo revitty uskottavuus yli Hamiltonin kaukaloterroristien sekä väkivaltakiekon yli-papin, mutta Dubissa Chiefsin Kramer irroitti armottomassa poimintahurmoksessa 46 lähtöä runkosarjaan ja sädekehä loistaa kirkkaana hahmon yllä.

1987 Gensin Tony Joseph heitti vihaa peliin Memorial Cupissa ja turhaan Tigersin Keith Van Rooyen yritti muistuttaa olevansa Steeltownista, mutta kyllä tuolloinkin puhuttelevan kunniakas lähtöjuna puskutti O:n mestaruuteen Gensin korjatessa ja tuon lähtösesongin Super Series sekä finaalisarjan pettymykset eivät vieläkään valuneet kurkuista alas North Bay:ssa.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jaaha, HCH takaisin kehissä. Jotain tuosta tekstistä ymmärrän, mutta mitä nuo lähtö- ja poiminta-alkuiset sanat oikein tarkoittavat ("poimintahurmos", lähtöjuna", "lähtösesonki")?
 
Fronts lähti kesälomille Gensin jyrättyä jatkoon ja K-townissa viimeksi painettu panosten kasvettua toiselle kierrokselle 1997-1998, mutta mainitusti 1973-1974 lähtösesongista O:ssa vetäneenä ei kertaakaan sotimassa finaalisarjan matseissa ja kiekkokulttuurillisessa ylivertaisuudessa haastajaa taas ei maailmasta löydy.

Toki Canadians vastaan Bulls kohtaamiset räjähdysalttiudessa 80-luvun mukaansatempaavaa nostalgiaa iskevimmillään ja GM Larry Mavety mukana kuvassa juuri tuosta 1997-1998 poimintarupeamasta lähtien, mutta ei pahaa sanaa äärilaidan valtias HCH:lta tästä rautaliigoissa aikanaan operoineesta vanhan koulukunnan jyrästä ja hahmoon istuvasti Mavety tunnetusti pienessä roolissa Lämärissä.

Mavety 80-luvun nostalgiassa juuri verivihollisen Bullsin koutsina O:ssa ja pitääkö sitten Mavety hautaan asti kirousta yllä kalkkikivisessä K-townissa, mutta eläköityykö sitten primeikäinen Connor Stokes näistä kehistä ja ilme terävimmillän puri kuin Jimmy Mann Show`ssa.

Toki legenda osaston Mann suurien tapaan veti omilla säännöillään ja Stokesin muutamat sähköiset roolin ottamiset nostavat 2010-2011 kunnakkaiden kehähäirikköjen valitettavan harvalukuiseen joukkoon, mutta lähtötarinan päättyessä jäihän sinne mukavasti viimeiseksi merkinnäksi Bulls jätkän päänahka ja helmien viskojaksi HCH:n toimesta ounasteltu 1992-syntynyt Derek Froats vietti lähes suurimman osan kaudesta sairasosastolla.

Olisiko sitten 2011-2012 lähtötaiteen merkkiteoksia luvassa itsensä ottelukuntoon kasanneen Froatsin panoksesta ja yllätyskorttina Erik Gudbranson kolasi muutamaan otteeseen pahennusta hysteerikoissa herättäen, joten tuo äijäilevä merkkailu ehdottomasti hyvien asioiden koriin yhteenvedossa ja 1992-syntynyt uusi naama Pat Harrison väläytteli muutamaan otteeseen lähtövirrassa vasurillaan.

Terävimmillääm hanskatonta roolia O:ssa Whalersin paidassa ottanut primeikäinen Tyler Brown painui Fronts paidassa keskikaistan harmauteen ja kansion sulkeutuessa harmi jätkän itsensä kannalta, joten iltoihin pitää tarttua ja se euro oli lopulta vain tyylipuhtaan mitäänsanomaton euro.

HCH maalaili äärilaidaltaan 1993-syntyneestä Liam Kirkwoodista nousevaa rähinäparonia ja ennen ensimmäistäkään Major junior iltaa kuvaan astui syöpätaistelu, mutta olisiko jätkästä selättämään tämän sekä nousemaan hahmona valokeilaan häiriökäyttäytymisellään O:ssa ja kyllähän tuollainen sitoutuneen nöyrä 20 lähdön perussuorittaminenkin riittää.

K-townista ponnistava huumoriryhmä Arrogant Worms niputtanut perustotuudet hyvin "Me like Hockey" repäisyssään ja perinneryhmänä Fronts voisi huoletta panostaa häkissä alkukantaiseen viihdyttämiseen kiekkojumalien kuitenkin pitäessä huolen menestymättömyydestä.

Toki miksi näin ja oliko Cherry, Sinden sekä Cashman kolmikko vain yksinkertaisesti liikaa?
 
Whalers sekä Spits molemmat O:ssa jatkoon vasta seitsemännessä jaossa ja olosuhteet eivät olleet suotuisat kohtaamiselle toisella kierroksella, joten nouseeko toivottu rähinämyrsky vasta tämän vaiheen jälkeen vai hoiteleeko Western Conferencen runkosarjan ykkösryhmä OS Whalersin ulos ennen tilanteen sähköistymistä rajaseudulla.

Daniel Zweep operoinut OS:n ottelevassa panosten kasvettu seitsemän iltaa lähdöttömänä ja hyvä kuitenkin nähdä jätkän olevan aktiivisessa poimintavahvuudessa mukana kauden tässä saumassa, mutta Spitsin sekä Saginawin sarjan avausillassa 1993-syntynyt Anthony Camara heitti itseään likoon Spitsin Kassianin kanssa ja irti vahva mainospuhe nimen puolesta Camaralta pysähdyksessä.

O:n runkosarjan joukkuetason aktiivisuuskuninkuuden korjannut Gens jatkaa mainitusti pelejään Eastern Conferencen puolella ja näin tekee myös nykymittareilla hyvällä aktiivisuustasolla operoinut O:n runkosarjan vienyt Missy, joten mieltäylentävää bongailla vaikkapa Jamie Wise sekä Rob Flick vakiottelevasta ja eiköhän sieltä vielä matkan varrelle jokin mukaansatempaava iltapuhde Missyn jätkiltä tipu.

Toki tuossahan haastettiin Western Conferencen maine lähtöviihteen keitaana ja tämähän äärilaidalta tulkittuna yksi yhteen Spitsin, Knightsin sekä Whalersin alisuorittamista lähtöosastolla, mutta jäähän se painoarvoisin puuttumaan elleivät Kassian sekä Devane kohtaa sesongin lähtövaiheissa ja valitettavasti perinteiden mukaista uskottavuutta Spitsin tuleen heittämässä lähtölistassa ei kovinkaan paljon saumaan ole.

Petesin tulokasottelija Mathers korjasi O:n aktiivisuuskuninkuuden 27 lähdöllä ja aika näyttää kuinka korkealla nälkäinen mainostaminen nostaa jätkän kesän varaustilaisuudessa, mutta tokihan Mathersin poimintatahti myös kalpenee Dubin Kramerin villin hurmoksellisuuden rinnalla ja HCH:n ikäluokan ykkösnimeksi nostaman 1993-syntyneen Jessey Astlesin Rockets jatkaa Dubissa matsejaan Kramerin Chiefsin tavoin.

Kramer tosin vaeltanut hanskat kädessä epäolennaisuuksien suossa panosten kasvettua ja lohduttoman viihdevastaisissa merkeissä kokonaiskuvassakin Dubissa tahkottu, mutta eiköhän siellä likapyykin kertyessä vielä aikakoneen ovet aukene johdattaen bongarin suoraan nostalgiselle 80-luvulle ja tämä koko maaperä omistettu paskan levittämiseen sekä sykähdyttävän rähinäpitoisille kiekkoilloille.

O:ssa Fronts ulkona ja T-Bay´ssa ei O:n joukkuetta, joten lähdönjanoiset katseet kohden taivaanrannasta nousevaa Spitsin sekä Whalersin rähinäsarjaa sekä HCH:n toivelistalla roolinsa yksipuolinen ammattijätkä Emerson Clark Memorial Cupin näyttämölle.
 
Viimeksi muokattu:

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Mitäs jos HardCore Hooligan korvaat sanan "lähtö" sanalla "tappelu" viesteissäsi? Samoin voisi tehdä sanan "poiminta" kanssa (korvata sen "tappelu"-sanalla). Ehkä sitten rupeavat postauksesi aukeamaan paremmin muillekin. Minulla ainakin kesti aikansa ennen kuin opin ymmärtämään mistä oikein aina puhutaan viesteissäsi. Kiitos.

Niin, ja "on" sanaa voisi vähän lisätä noihin perfekti-lauseisiin ("on vaeltanut", "on omistettu", jne.).
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs jos HardCore Hooligan korvaat sanan "lähtö" sanalla "tappelu" viesteissäsi? Samoin voisi tehdä sanan "poiminta" kanssa (korvata sen "tappelu"-sanalla). Ehkä sitten rupeavat postauksesi aukeamaan paremmin muillekin. Minulla ainakin kesti aikansa ennen kuin opin ymmärtämään mistä oikein aina puhutaan viesteissäsi. Kiitos.

Niin, ja "on" sanaa voisi vähän lisätä noihin perfekti-lauseisiin ("on vaeltanut", "on omistettu", jne.).


Tää HCH on joku ulkomaalainen kirjoittaja joka kopioi nämä tekstit jostain ulkomaalaisilta sivuilta, kääntää ne google translatorin avulla ja lähettää ne tänne. Siksi tämä ei oikein tahdo olla luettavaa suomenkieltä.
 
Todellakin SIJHL:n Bill Salonen Cupin vei Wisconsin Wilderness ja rajan väärältä puolelta Spoonerista ponnistava ryhmä nöyryytti Dryden Ice Dogsin finaalisarjassa voitoin 4-0, joten kertooko tämä kuolinkellojen soimisesta yhä kiivaammin vain puhtaasti vain Northwesternin alueellisesta Bush League leimasta ja 2010-2011 lähtösesongiksi mukaan liittynyt Wilderness jyräsi matkalla myös Thunder Bay North Starsin puhtaasti 4-0.

T-Bayn kulttuurihistoriallisessa lähtömytologiassa oma jätkä Bill "Goldie" Goldthorpe soitteli aikanaan uransa alkunuotteja Jr.A:n Thunder Bay Vulcansin paidassa ja nykypäivänäkin lukuisia rähinäkeisareita nähneen Fort William Gardens seinillä "Goldien sekä "Ogien" kuvat, mutta nähtiinhän tämä ikipimeydessä vaeltanut täsmäiskulla myös Sr.A:n Thunder Bay Twinsin paidassa ja Gardersin yksi tunnetuimista penkin tyhjentäjäisistä lienee Sr.A:n Twinsin sekä Jr:A:n Thunder Bay Kingsin matsista 80-luvun alkupuolen villistä nostalgista.

First Nation alueellahan Gardens seisoo ikiaikaisena maamerkkinä ja O:ssa OS vie sarjaa Whalersia vastaan 3-0, joten mukaansatempaavan vihamielinen rajasota lipeämässä käsistä ja lähtönimistön painoarvoiset Whalersin Devane sekä OS:n Zweep tahkoavat kevättä lähdöttömyyden kosketuksessa.

Olisihan keskinäinen Zweepille iso mainospaikka ja päänahka avaisi ovia kenties jopa toiselle kierrokselle, mutta eiköhän jätkältä pelien jatkuessa viedä saada irti se keväinen työnäyte ja tuskin alakuloisen poimintarupeaman pohjalta Spits sekä Whalers suurtakaan kohtalonomaisuutta taikoisivat näyttämölle.

Missy johtaa myös sarjaansa pohjoisen Wolvesin kanssa 3-0 ja Rob Flick tulessa juuri Wolvesin Marcus Folignon kanssa, joten ihan piristävä perustason bongailukokemus irti tästä pysähdyksestä ja ei kyllä tässäkään Flickin toimesta sitä hurmoksellista kahden käden lähtötaiteilua.

Kuitenkin veto Troopsin Alex O´Neilin kanssa lähtösesongin viihdearvollista kärkipäätä ja istuuhan se kuvaan kahden boxlakaupungin joukkueen kesken, mutta olennaisuuksissa Flick otteli kyllä itsensä O:n Top-10 koriin tässä lähdössä ja terävää suorittamista pysähdyksen suomassa valokeilassa.

Toki ei iskenyt O´Neilin oikea maaliinsa loppurupeamasta enää aivan alkukauden varmasti puhuttelevaan tapaan ja ounasteleeko maalailu äärilaidan kuninkaan HCH:n ottelijalistauksia?
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Tää HCH on joku ulkomaalainen kirjoittaja joka kopioi nämä tekstit jostain ulkomaalaisilta sivuilta, kääntää ne google translatorin avulla ja lähettää ne tänne. Siksi tämä ei oikein tahdo olla luettavaa suomenkieltä.
En oikein jaksa uskoa, ei Googlen translaattorilla taida ihan noin "hyvää" jälkeä saada aikaiseksi. Ja mistä hän muka jutut kopioi? Ja onhan HCH vastannut joihinkin suomenkielisiin kommentteihinkin tässä ketjussa, joten suomea ymmärtänee jonkin verran.
 
En oikein jaksa uskoa, ei Googlen translaattorilla taida ihan noin "hyvää" jälkeä saada aikaiseksi. Ja mistä hän muka jutut kopioi? Ja onhan HCH vastannut joihinkin suomenkielisiin kommentteihinkin tässä ketjussa, joten suomea ymmärtänee jonkin verran.

Sä oot sitä mieltä, mä oon toista mieltä. Translaattorilla saa just tämmöstä jälkeä aikaseksi kokeile vaikka kopioida joitain otteluselosteita vaikka OHL Network sivustosta, itse olen kokeillut.
Tämä ei todellakaan ole mitää "hyvää" jälkeä en löydä montaa lausetta mitkä olisi sujuvaa suomenkieltä. HCH:n suomenkieliset käännökset joistakin Jenkki/Kanadan hokitermeista ovat juuri semmosia suoria käännöksiä mitä ei suomessa jääkiekon yhteydessä käytetä. En myöskään löydä yhtään lainausta tai vastausta vaan nämä ovat selvästi jotakin selosteita kopioitu jostakin, tämä on minun mielipiteeni.

Noh, väliäkö sillä mihin konsteihin HCH:n kirjoitukset perustuvat. HCH voisi vaikka vastata tähän viestiin jos jotakin ymmärtää?
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Sä oot sitä mieltä, mä oon toista mieltä. Translaattorilla saa just tämmöstä jälkeä aikaseksi kokeile vaikka kopioida joitain otteluselosteita vaikka OHL Network sivustosta, itse olen kokeillut.
Olen myös kokeillut, ja ei todellakaan tule mitään HCH:n kaltaista jälkeä Googlen translaattorilla. HCH:n suomihan on periaatteessa aika hyvääkin, mitä nyt joitakin "on" sanoja puuttuu. Sanat on taivutettu oikein. Ongelma vaan on, että jälki on vähän liiankin monimutkaista suomen kieltä ja jotkut sanat eivät näytä olevan oikeita suomen kielen sanavalintoja.

MikkoR kirjoitti:
HCH voisi vaikka vastata tähän viestiin jos jotakin ymmärtää?
Kunpa vastaisikin. Hän taitaa vaan vastata tappelijoita koskeviin kysymyksiin ja nekin seuraavassa viestissä pakattuna, ei lainauksen kanssa. Ehkä jostain HCH:n viestistä löytyy vastaus hänen identiteettiinsä tarkemmin. Käsittääkseni joku (toisen/kolmannen polven?) kanadansuomalainen on kyseessä.
 
Olen myös kokeillut, ja ei todellakaan tule mitään HCH:n kaltaista jälkeä Googlen translaattorilla. HCH:n suomihan on periaatteessa aika hyvääkin, mitä nyt joitakin "on" sanoja puuttuu. Sanat on taivutettu oikein. Ongelma vaan on, että jälki on vähän liiankin monimutkaista suomen kieltä ja jotkut sanat eivät näytä olevan oikeita suomen kielen sanavalintoja.

Njaa en tarkottanut nyt välttämättä Googlen kääntäjään vaan mahdollisesti jotai vähän kehittyneempää versiota, mutta oli miten oli. Ihmetyttää vaan se että HCH käyttää erittäin vaikeita sanoja, sanoja joita en itsekkään täysin ymmärrä. Saatananmoinen sanavarasto kanadalaissuomalaiselta mutta lauseet ihan päin helvettiä, miten se on mahdollista? Ei mahu mun päähän.
 
Missy sekä OS jatkoon sarjoistaan ja kohokohdissa Gensin Sabourinin kolailtua Niagaran OA Jason Wilson postinkantajana sisään, mutta vaisusti on kokonaiskuvassa esiintynyt myös HCH:n 2009-2010 Top-10 iskijäksi rankkaama Wilson ja olihan siellä alkurupeamasta tarjolla ottelevaan häiriökäyttäytymisen mestari Andrew Howes.

Niagaralta euro raiteilla ja Victor Terreri keväisessä lähdöttömyydessä, mutta saa kyllä HCH:lta puhtaat lähtöpaperit runkosarjan aktiivisuudesta ja ei tässäkään sarjassa toistaiseksi ole polteltu latoja.

Terrerin hahmon tarttumapintana myös mukaansatempaava rivalry OS:n Zweepin kanssa ja Whalersin pudottua näin ollen jäi sesongin lähtövaiheissa näkemättä Devanen sekä Kassianin tasonmittaus, mutta avautuvatko Zweepin tarinassa tässä lähtöovet O:n ykkösottelijan saappaisiin 2011-2012 ja tämähän sitä lähtötaiteen epäolennaisempaa puolta.

Viihdearvo kattoon, yleisö haltuun sekä taydellä korilla kotiin, mutta tämähän vain äärilaidan lähtöfanaatikon näkemys ja Spitsin jatkessa sarjastaan tarjotaanhan sitten taas toiselle kierrokselle johtavaa mainospaikkaa.

Dubissa Blades ulos suoraan 4-0 Kootenayn jyrätessä jatkoon ja eipä nähty häkissä omistautunutta Saskatchewanin rähinäperinteen vaalimista, mutta "Hub Cityn" väkivaltapitoiseen kiekkoperintöön liittyen HCH:n makuun ohi "Goldien" sekä "Ogien" menee "Dr Hook" Schmautz sekä "Dr Hook" McCracken ja onneksi Bladesin verenvuodatuksella voideltu historiallinen rähinämaine kantaa yli tämänkaltaisten notkahdusten.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Njaa en tarkottanut nyt välttämättä Googlen kääntäjään vaan mahdollisesti jotai vähän kehittyneempää versiota, mutta oli miten oli. Ihmetyttää vaan se että HCH käyttää erittäin vaikeita sanoja, sanoja joita en itsekkään täysin ymmärrä. Saatananmoinen sanavarasto kanadalaissuomalaiselta mutta lauseet ihan päin helvettiä, miten se on mahdollista? Ei mahu mun päähän.
Sieltähän tuli taas täyslaidallinen HCH:ltä meidän teksteistämme piittaamatta.

Oletko yrittänyt muuten kääntää takaisin englanninkielelle noita HCH:n tekstejä? Tuntuu siltä, ettei tuolla tavalla kukaan kirjoita englanniksikaan. Olen myös yrittänyt löytää näitä HCH:n alkuperäislähteitä Googlella, mutta en ole onnistunut löytämään mitään. Eihän se todista, etteikö niitä olisi jostain kopsattu, mutta aika oudolta vaikuttaa kuitenkin. Lauseissa on myös jonkin verran puhtaita kirjoitusvirheitä, ja luulisin, ettei automaattikääntäjä moisiin syyllistyisi, vaikkei sanoja osaisi oikein taivuttaakaan tai kääntää. Mysteerinen tapaus siis kaikenkaikkiaan tämä HCH.
 
Dubin uutisrintamassa BC:n Bruins muuttaa tulevaksi poimintarupeamaksi Chilliwackista Victoriaan ja kuulehan HCH äärilaidallaan tässä rähinähistorian lehtien nostalgista havinaa, mutta eihän se ole myyttinen Cougars ja New Westminsterissa veti se Major junior kartan oikea Bruins.

Yhteenvedoissa BC:n sisällä ennen kaikkea luotiin se Dubin alkukantainen rähinämaine ja Saskatchewanin Pats sekä Blades jatkoivat rähisemistä tästä, mutta raha ei haissut veren vuotaessa jäälle aivan samoin kuin lietteen lentäessä BC:n pelloille ja onko sitten aikamatkailua luvassa Dubin palatessa Victoriaan?

Siinähän painettaisiin suoraan 70-luvulle ja tämähän on juuri se HCH:n lähtökirjoittelussa suorittama sekä sisäistämä oppimäärä, mutta 1988-1989 NF Thunderin vastuullisena "Wild Bill" LaForge istutti sotilaitaan penkillä alkulämmön ja väkivaltakiekon ylipappi piiskasi joukkojaan villisti Spitsin jätkien pyöriessä häkissä.

4-0 Thunderille ja ohi tulevan Show´n lähtökuvaston Vialin, Lausin sekä Mayn Thunderin vahvuudesta roolitettu Adrian VanderSloot tulessa "Sin Cityn" palvotun kulttihahmon Jim Revenbergin kanssa NF Memorial Arenan käytävällä ennen iltaa ja HCH:n hakeman taustatarinan ydinkohtana onhan tuo haltuun otettava sarja O:n historista.

Vaikka HCH tässä näpytellyt Whalersin sähköisestä lähihistoriasta Spitsin kanssa pitäisihän panosten kasvaessa nähdä Spits vastaan Knights, Rangers vastaan Knights tai toisaalla Gens vastaan Petes ja Fronts vastaan Bulls kohtaamiset pitää hoidella perinteisesti runkosarjassa, mutta sehän tiedetään ettei Dubissa ole HCH:lle sykettä ilman T-Birdsia ja tämä näitä outoja äärilaidan lainalaisuuksia.

Tuostahan hirtettäisiin oikeutetusti K-townissa ja vastakkainasettelussa Dubissa Hawksin OA Tayler Jordan melkoisen vaisulla elonmerkillä tulessa Rocketsin Mitch Chapmanin kanssa, mutta näemmekö selviytymiskykyisen Jordanin Memorial Cupissa ja silloin äärilaidan HCH on profeetta.
 

lacket

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frölunda & HIFK
Noniin elikkä Majors pelasi itsensä konferenssifinaaleihin niinkuin ennakkosuosikin pitääkin. Suomen Mika Partanen on pelannut hyvin pudotuspeleissä (8 peliä 2+2 +4). Partanen on joutunut hieman puolustavampaan rooliin loppukauteen. Ketäköhän tulee vastaan seuraavaksi?
 
Perinteikäs Gens lähti myös ulos ja St. Catharinesissa vetävä IceDogs painoi jatkoon 4-1 kohdatakseen Missyn, joten vaikka sieltä puolin sekä toisin mukaansatempaavaaa lähtönimistöä kaivettavissa ottelevista on parivaljakossa muovinen maku ja tämän kruunaisi Saginaw vastaan OS sarja Western Conferencen puolella.

Tomahawks siellä kohta avaa uskottavuuspuoellla OLA:n Jr.A:n poimintarupeaman ja kauden päättyessä ei aivan terävintä poimintaotetta saanut Emerson Clark lähtösesonkiin kaivettua esiin itseästään, joten aktiivisuuskuninkuus lipui käsistä Petesin tulokasottelija Mathersille ja mikä sitten Clarkin vastaisku 2011-2012.

Kenties vauhtia boxlakehistä kesäkauteen O´Neilin tavoin ja vähintään 30 lähtöä vetävä kori jätkälle käteen, mutta olennaisuuksissa joukkuetason aktiivisuuskuninkuus Gensin listalle ja erityisesti Andy Andreoff nousi hahmona sesongin lähtövaiheissa esiin.

Toki sitten tuo aikamatkailua tarjoilllut Gongshow iltama verivihollisen Petesin kanssa heti poiminnan käynnistyttyä ja kyllä siinä häkissä ilakoitiin juuri perinteiden sekä vastakkainasettelun tuomalla voimalla, mutta jatkaahan Wise merkkipaalun läsnäolijoista Missyn mukana ja kyllä iltojen kuumetassa vaikkapa Flick, Wise sekä Joseph Cramarossa kolmikolla heitettäisiin mukavasti Gonger vaihdetta silmään.

Onko sitten tilausta paidan kunnian puolustamiselle tai yliotteen hakemiselle ja arvomaailmassa Spits sinnittelee 2-2 asetelmissa Saginawin kanssa, mutta pitäisihän tämänkaltainen koitos hoidella pelkästään perinnetietoisella äijäilyllä sekä yleisön hurmoksellisena sylkemisenä ja eipä ladon polttajaisia enää järjestellä "Barnin" ollessa historiaa.
 
Huntsville isännöi Ontarion Jr.A:n Dudley Hewitt Cupia 2011 ja mukana tunnetusti NOJHL:n, OJHL:n sekä SIJHL:n mestariryhmät, mutta ei tämäkään kiveen hakattu tapahtuma etukäteen polttele tai potki äärilaidalla ja aikaisemmin ohjelmassa rajuja alueellisia sekä kulttuurillisia yhteentörmäyksiä.

Toki korostuen sitten kuningasluokan Royal Bank Cupissa ja tämä aikoinaan niin räjähdyaltis tapahtuma 2011 Albertan Camrosessa, joten Dubin lähtöveteraaneista OA Jordan Hale mukana isossa tapahtumassa isäntäryhmän paidassa ja AJHL:n finaalisarjassa juuri Kodiaksin lyönyt Spruce Grove Saints vetää saumaan sarjaansa BCHL:n mestarin Vernom Vipersin kanssa.

Sieltä kaivettavissa Dubissa itsensä lähtörintamalla HCH:n suosikkihahmojen joukkoon väläytellty David Robinson ja Vipersin jatkaessa RBC:n matseihin ei sieltä tuollaista perinnetietoista farmipoikien rähinäryhmää ole mukaan tulossa, mutta taitaa vahvuudesta lukutaitoisiakin olla yli puolet ja ei Saskatchewanista myöskään uhkakuvana puhalla preerioiden kaiken alleen jyräävä rähinäpuhuri tapahtumaan.

Mennään neppaillen ja pahennusta herättämättä, mutta olisihan siinäkin ilmassa leijailevaa sähköä T-bay North Starsin kohdatessa Soo Eaglesin Dudley Hewitt Cupissa ja onneksi North Stars hoitaa osuutensa T-bayn isännöidessä tapahtumaa 2012.

Vai hoidellaanko Northwesternin perinteikkäällä "bush league" otteella tapahtuma muualle ja kyllä uudet lähdönvastaiset linjaukset painoivat syvän leimansa lännen Jr.A:n kehiin 2010-2011, mutta Ontariossa homma viihdearvollisesti jo läpikotaisin ryvetetty ja Quebecin tapahtumat ei vain yksikertaisesti kiinnosta ketään.

Toki tuottiinhan sieltäkin latausta näihin tapahtumiin Memorial Cupia myöden 80-luvun nostalgiassa ja villisti rähisemällä se oikeutus ansaitaan sekä kunnia lunastetaan.
 
Tokihan oikeaoppisesti näpytellessä RBC:n historialinjassa varsinaiset rähinävuodet vierähtivät MC Trophyn alla ja juuri BCHL:n Vipers voittanut nyt tämän Jr:A:n mestaruuden kahdesti putkeen, mutta samalla lähtöorientoituneella äänenpainolla voisi nostaa Vernon Lakersin BCHL:n historiasta ohi Vipersin ja Lakersin lähtömaisterit sekä rähinäkeisarit osaltaan luomassa tuota BCHL:n historiaan kadonnutta tappeluliigan mainetta.

Vielä 90-luvun alkupuolella voimansa tunnossa BCHL kenties liigoista aktiivisin lähtötarjonnaltaan ja hyvin kaukana leimaltaan tuosta nykyisestä siistitystä NCAA:n kasvualustasta, mutta kyllähän siellä operoi 2010-2011 Dubin lähtötaustaisia Burgartista Mathesoniinj a OA pudokkaat aina olleet isossa roolissa luomassa lähtöuskottavuutta Jr.A:n kehissä.

Nostamisen arvoisena Dubin lähtöveteraanina kevätkaudella BCHL:n lähtötarjontaan iskeytynyt Quesnel Millionairesin Tayler Orser viidellä poimitulla ja Cowichan Valley Capitalsin 1992-syntynyt Dillon Houghton nappasi aktiivisuuskuninkuuden kahdeksalla otetulla, mutta 2009-2010 Josh McEwan taisteli kulmakunnalla kasaan 19 lähtöä ja toki olisiko sitten Houghtonin hahmossa voimaa nousta Dubin lähtövirtaan ensi poimintarupeamaksi?

McEwan Dubin Chiefsin training campilla ja Kramer sitten myöhemmin nousukkaana sisään kirjoittamaan omaa hanskatonta sankaritarinaansa primeikäisenä, mutta eiköhän AJHL:ssä lähtösesongin vetänyt McEwan 30 lähtöä ylhäällä olisi kirjauttanut ja Chiefs Dubissa saumaan 2-2 asetelmissa Amerksin kanssa.

Olisihan poimintakone Kramer Memorial Cupissa kuin vuoden biitit jääkaapissa ja tuskin tarvitsisi palkintona letkua niellä, mutta odotusarvoa luoneista AJHL:n Drumheller Dragonsin Dylan Schellenberg erittäin potentiaalinen uusi naama Dubin lähtökattauksessa 2011-2012 ja itseään ottelukuntoon alkukauden kasannut 1993-syntynyt jätkä Kootenayn varaus.

Kartan tunnustetuista häiriköistä Cole Penner Camrose Kodiaksin ottelevassa parissa illassa kevääseen ja runkosarjaan myös kaksi iltaa kirjauttanut terävimmillään räjähdysaltis Penner viettänyt melkoista hiljaiseloa rähinäosastolla, mutta osuessaan aina sattuu ja tapahtuu Pennerin ollessa kyseessä ja vaikeaselkoinen Penner on hahmonsa tulkittavuudelta.

RBC:n kehiin siis ehkä ohikiitävä lupaus rähinäviihteestä ja illat villeiksi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös