KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  • 531 371
  • 1 369

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Aaltonen oli tänään Kouvolan kokoonpanossa (Ainalin ja Liedeksen kanssa 2. kentässä) HPK:ta vastaan ja Leevi sai syöttöpisteen KooKoon voittomaaliin.

Josko se siitä lähtis.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kantola siirtyy Itävaltaan ICEHL:n Black Wingsiin. Ihan hyvä, että ei pelaa Liigaa vastustajan väreissä ensi kaudella.

Kiitos KalPa-vuosista!

Huomaan, että olen nyt koko alkukauden ajan päivittäin käynyt sydän verillä ja silmäkulma kosteana vilkuilemassa eliteprospectin sivuilla tarkastamassa Kantolan profiilista päivän kunnon. Tämän lisäksi käytän työpäiväni surfaten pitkin interneetin ihmeellistä maailmaa, etsien pienintäkin tiedon murusta tai huhua koskien Sheriffin siirtoa takaisin kotiin Kallameren rannalle Mualiman Navalle.

Ylpeänä voin teille veljet kertoa, että Sheriffi on kieltäytynyt pelaamasta karmean erehdyksen kautta hänen pelaajaoikeudet lunastaneen uuden seuran riveissä. Jengillä jo 6 pelattua ottelua takana, mutta sen jälkeen kun Kantolan kilpisydän aikoinaan sai viereensä A:n, ei sheriffi ole nöyrtynyt pelaamaan peliäkään yhdenkään toisen seuran riveissä!

Miksi minun kokea tällaista sietämätöntä surua ja tuskaa, kun jotkut pelistä ymmärtämättömät perkeleen tärkeät pikkutakit ovat harjoittelemassa lajia nimeltä jääkiekko ja liigaseuran pyörittämistä?

Sheriffi, pysy lujana! Mikäli he ovat sinua siellä etelässä kaltoin kohdelleet ja väärän väristä paitaa tarjonneet, niin ollos huoleton! Kostomme tulee olemaan ikimuistoinen! Emme kotiuta pelkästään sinua, rakkaani! Pelastamme myös toisen äärimmäisen rakkaan veljemme, Majoneesin! Ja näin tulemme elämään kautemme onnellisena loppuun asti. Rajoitukset ovat poistuneet ja Niiralan on lupa rokata taas!

Tiedäthän Spengler Cupiin ei ole enää kovin pitkä aika ja tiedäthän, että meillä on silloin vain yksi asia hoidettavana. Otamme sen, mikä meille kuuluu! Tämä toki on vain Kaitsu tällä kertaa vain välietappi, mutta ei se sen arvoa himennä. Keväällä me voitamme sen, mitä emme vielä koskaan ole edustusjoukkueen kanssa voittaneet vaikka olemme sitä vuodesta 1929 jahdanneet! Lupaan ja takaan, että ensimmäistäkään vaihtoasi, luistimen terän piirtoa tai selällään liukumistasi en tule missaamaan. Ja ne sinun tulevat lukemattomat maalisi. Ne itkettävät vastustajaasi. Minä itken onnesta!
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Tappara-pelissä vieressä ollut partasuu sanoi, että Kantola oli katsomassa ottelua sikariportaan aitiossa. Varmaan joku bongasi miehen, jos näin tosiaan oli päässyt tapahtumaan.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ottaisin Kaitsun hyvillä mielin takaisin KalPaan. Hänelle olisi tilausta ylivoimalle iskemään paskamaaleja sekä tuomaan röyhkeyttä viisikkopeliin meidän taitokiekkoilijoiden rinnalle.

Mutta olisiko Kantola vain loukkaantuneena tällä hetkellä ja ei ole siksi vielä kauttaan avannut?
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jesse Mankinen kertoi Instagramissaan päättäneensä pelaajauransa. 2017 ei unohdu.

Pelaaja, jonka oisin mielelläni vielä nähnyt vaikka sitten tryoutin kautta KalPassa.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Pienen tai ei niinkään pienen laskusuhdanteen jälkeen M. Maione on saamassa taas juonesta kiinni. Bolzanon ja Maionen otteet ovat olleet nousujohteista ja tuli väijyttyä alkuviikosta tuo chl matsi Salzburgia vastaan niin hyvin oli majo ratkasemassa peliä. CHL peleissä 5 matsia ja 2+3, ICEHL liigassa taisi olla 6 peliä ja kolme syöttöpistettä.

Huonolla googlen translatorilla ja hyvällä yleissivistyksellä luin läpi myös jonkun haastattelun Italiasta missä totesi lyhyesti tiivistettynä löytäneensä Kanadan italialaisena hyvän henkisen, kodin kun joukkue koostuu yhdestä jenkistä, saksan italialaisesta ja loput on joko täysin italoja tai kaksoiskansalaisia Kanadasta. Niin viihtyy siellä hyvin ja haluaa jatkaa seurassa pitempäänkin ja lopettaa kiertolaisen elämän.

Vaikka miestä aina tullaankin kaiholla kaipaamaan niin nyt taitaa olla aika etsiä Nousiaisen ja muitten korvaajat kirittäjät yms muualta.
 

SteveLarmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Luostarinen viime yönä eka kertaa tällä kaudella Floridan kokoonpanossa. Ihan suht ok minuutit nelosen keskellä. Toivottavasti pysyy ylhäällä. Onko Luostarinen sitten tuleva Nhl-pelaaja vai eurooppalainen kiekkoilija, aika kertoo. Itselle vähän yllättäen peliaika väheni viime kauden lopussa, kunnes tippu pois kokoonpanosta. Ne jotka enemmän seuranneet ja tietävät, missä näätte Luostarisen tulevaisuuden?
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se on hämmästyttävää, miten nopeasti joidenkin hyökkääjien ura lähtee kovaan laskusuuntaan, jos jalkanopeus ei riitä. Jokinen kuitenkin vasta 33v ja nyt taso löytyy Englannista. SaiPassa vastaava Mcintyre ja Elmeri Kaksonen, jonka taso 33 vuotiaana löytyy mestiksestä. Tai Mika Niemi ässissä. Ura voi käytännössä olla ohi 32-33 vuotiaana.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Se on hämmästyttävää, miten nopeasti joidenkin hyökkääjien ura lähtee kovaan laskusuuntaan, jos jalkanopeus ei riitä. Jokinen kuitenkin vasta 33v ja nyt taso löytyy Englannista. SaiPassa vastaava Mcintyre ja Elmeri Kaksonen, jonka taso 33 vuotiaana löytyy mestiksestä. Tai Mika Niemi ässissä. Ura voi käytännössä olla ohi 32-33 vuotiaana.
Peli menee koko ajan nopeampaan suuntaan. Eli pitää luistella nopeammin, mutta myös ajatella nopeammin. Varusteet ja tietous luistelusta kehittyy, mikä tämän mahdollistaa. Myös pelaajatyyppi ei ole enää "mörssäri" vaan semmoinen, joka on nopea + kimmoisa enemmänkin.

Tästä syystä nämä hieman hitaammat pelaajat jäävät auttamatta jalkoihin aikaisemmin ja aikaisemmin. Onhan tuolla rapakon takanakin aika moni joutunut toteamaan, että ei enää pysy mukana.

Auttamatta on tapahtumassa nuorennusleikkaus, mutta myös samalla pelaajatyypin leikkaus. Peli samalla itsessään muuttuu fyysisyydestään enemmän vauhtijääkiekoksi
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Tulee mieleen Kantola joka olis ollut auttamatta jo sillä rajalla nopeudessa et ei riitä ellei olis vahvuus maalinedustalla. Samaa näkyy Järvisessä ja nyt kun tehoja ei odotetunlaisesti synny niin varjo itsestään. Tai vaikka Pikkarainen Kalpassa käväisseistä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Sebokilta muuten ihan kivat 2+3 Jypiä vastaan. Mukava, että Sepolla on homma lähtenyt homma rullaamaan uudessa seurassa.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Sen nyt pitäisi olla kalpalaisittain katsottuna aika samantekevää, kulkeeko entisellä pelaajalla muussa saman sarjan joukkueessa vai ei. Jos kuka tahansa pelaaja sen sijaan tykittelee Jyppiä vastaan 2+3 missä tahansa ottelussa, on se aina mitä riemullisin hetki ihmisen elämässä. Kiitos, Balu!
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
DEL-liigan Augsburkissa nykyisin pelaava Jesse Graham tehnyt 20 peliin 0+20 tehot jotka oikeuttaa puolustajien pistepörssissä 1 sijaan. Johtaa koko liigan syöttöpörssiä. Joukkueella ei mene kuitenkaan hyvin kun on vasta 12 sijalla 15 joukkueen sarjassa.

Myös muuan Jeremy Bracco painaa DEL- liigassa piste per peli tahdilla. On joutunut näköjään opettelemaan tekemään myös maaleja ollen joukkueensa tehokkaimpia maalintekijöitä. 21 ottelua, 8 maalia ja 13 maalisyöttöä. Joukkueena ei kulje sielläkään. Sija 13.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ne kutka ovat seuranneet KHL:ää, niin mikähän Hartikaisella tökkii, eikö ketju ole toimiva vai mikä? Vai oliko se Kuopioon tulo ensi vuonna, niin jäähyttelee, ettei lähe täällä sitten liikoja keulimaan? Ajaa tason sopivaksi Kalpan kotiutukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös