Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
KalPan Liigaan kasvattama Ville Leskinen suuntaa Stadin punaisiin.
 
"Kapanen on kyllä surullinen tapaus. Keskinkertainen jääkiekkoilija ylisuurilla odotuksilla ja kaikki mikä voi mennä pieleen menee pieleen." @Voranen

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivotaan sekä Samille että Tomalle menestystä nykyisissä pesteissään, mutta vaikka täällä on paljon kirjoituksia siitä että kavereiden kesken sovitaan KalPan työpaikat niin näinköhän nykyisin Toma ja Sami sopisi samaan vaihtoaitioon? Epäilen suuresti.
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei Sami tule, kun hänen pitää mennä sinne NHL:ään. Niin kauan kuin Tomalla menee hyvin, ok. Mutta jos menee huonosti, voi pääomistaja korvata hänet entisellä lukanon valmentajalla.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sami omistaa KalPasta noin 33 %, mutta äänivallasta yli 50 % eli viimekädessä Sami päättää mitä seurassa tapahtuu. KalPalla siis kaksi eri äänimäärän tuottavaa osakesarjaa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Sitä vaan tässä mietin että voiko puhua siitä että otetaanko Kapanen takaisin vai että päättääkö hän tulla takasin valmentamaan.
 

Uncle Ben

Jäsen
Laitetaanpa tuo seuran oma viestikin asiasta.

Leskinen on tosiaan ollut AHL-seuransa tehokkain pakki. Canadiensin tilanteesta en tiedä juuri mitään, mutta olishan tuo aika hienoa, jos Luostarisen lisäksi Leskinenkin onnistuisi jo tällä kaudella esiintymään NHL:n puolella.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toisessa pelissä Leskiselle enemmän jääaikaa (10.58), mutta Rangersin ainut maali meni Oton piikkiin. Oli alimpana miehenä viivassa eikä saanut vähän pomppinutta syöttöä pysäytettyä. Seurauksena läpiajo omiin. Peliä en katsonut, joten en tiedä miten isommassa kuvassa meni.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers

Olisi nykyisessä tilanteessa mielestäni kelvannut myös KalPaan try-outille. Lappalaisen ollessa sivussa pidempään olisi Jallu ollut hyvä kiertokapula puolustajien kuormitukseen.
 
"Kapanen on kyllä surullinen tapaus. Keskinkertainen jääkiekkoilija ylisuurilla odotuksilla ja kaikki mikä voi mennä pieleen menee pieleen." @Voranen

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Seitsemän pakkia edellisessä pelissä rosterissa. Parikka vapautuu pelikiellostaan, eli Seppälän mj-komennuksen aikaan ei varsinaisesti ole pulaa pakeista. Jallun jalka varmaankaan ole ihan parhaiden vuosien tikissä. Meillä taitaa riittää omasta takaa näitä hitaita ja kankeita.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Riikola sooloili viime yönä kauden ensimmäisen maalinsa Pensin nutussa.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Mikkolalle viime yönä ensimmäinen NHL-peli STL:ssä. Peliaikaa 12.31 ja tehotilasto +/- 0 ja 1 laukaus.
 
Viimeksi muokattu:

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.
Konsta Mäkinen näyttää jatkavan uraansa Tanskassa SønderjyskEn riveissä. Hänen joukkueensa pelaa tänä viikonloppuna kotikaukalossaan Continental Cupin finaaliturnausta, josta voittaja saa oikeuden osallistua ensi kauden CHL:ään. Avausottelussa SønderjyskE kaatoi Nottingham Panthersin "pilkuilla".

Jos et mielestäsi nähnyt Konstan pelejä kahden viime kauden aikana vielä riittävästi, voit seurata hänen otteitaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton sivuston (alla) kautta livenä maksutta tänään alkaen klo 20.30, kun SønderjyskE kohtaa Valko-Venäjän edustajan Neman Grodnon.
https://www.iihf.com/en/events/2020/ccfinal/schedule
 
Koirat haukkuu ja Kalevaani kulkee.
Ja niinhän siinä kävi, että Konsta Mäkisen SønderjyskE varmisti Continental Cupin voiton lyömällä eilen Neman Grodnon jatkoajalla sekä äsken päättyneessä ottelussa puolalaisen Cracovia Krakówin maalein 3-1. Mäkinen keräsi kolmessa voitto-ottelussa yhden syöttöpisteen sekä joukkueen heikomman plus/miinus-lukeman (-2). Konsta tuntuu siis olevan melkomoinen kultasormi juhlittuaan viime vuonna Spengler Cupin voittoakin. Susilogokerho onnittelee!

Urallaan jossain vaiheessa KalPaa edustanesta pelaajista Continental Cupin ovat voittaneet Mäkisen lisäksi myös Jukka Hentunen (kahdesti), Jussi Pesonen, Jukka Voutilainen, Mika Strömberg, Mika Oksa, Pasi Puistola, Tero Konttinen sekä nyttemmin ainoaksi omaksi seurakseen Suomessa SaiPan tunnustava Tuomas Kiiskinen.
 
Koirat haukkuu ja Kalevaani kulkee.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy