KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  • 524 203
  • 1 344

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei Sami tule, kun hänen pitää mennä sinne NHL:ään. Niin kauan kuin Tomalla menee hyvin, ok. Mutta jos menee huonosti, voi pääomistaja korvata hänet entisellä lukanon valmentajalla.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Mites noi kalpan omistajuusosuudet muuten menee? Vai onko niitä missään julkisesti tiedotettukaan.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sami omistaa KalPasta noin 33 %, mutta äänivallasta yli 50 % eli viimekädessä Sami päättää mitä seurassa tapahtuu. KalPalla siis kaksi eri äänimäärän tuottavaa osakesarjaa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Sitä vaan tässä mietin että voiko puhua siitä että otetaanko Kapanen takaisin vai että päättääkö hän tulla takasin valmentamaan.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Toisessa pelissä Leskiselle enemmän jääaikaa (10.58), mutta Rangersin ainut maali meni Oton piikkiin. Oli alimpana miehenä viivassa eikä saanut vähän pomppinutta syöttöä pysäytettyä. Seurauksena läpiajo omiin. Peliä en katsonut, joten en tiedä miten isommassa kuvassa meni.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo

Olisi nykyisessä tilanteessa mielestäni kelvannut myös KalPaan try-outille. Lappalaisen ollessa sivussa pidempään olisi Jallu ollut hyvä kiertokapula puolustajien kuormitukseen.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Seitsemän pakkia edellisessä pelissä rosterissa. Parikka vapautuu pelikiellostaan, eli Seppälän mj-komennuksen aikaan ei varsinaisesti ole pulaa pakeista. Jallun jalka varmaankaan ole ihan parhaiden vuosien tikissä. Meillä taitaa riittää omasta takaa näitä hitaita ja kankeita.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Texierin tehot 2+0 Columbuksen hävitessä jatkoajalla Ottawalle 4-3. Nyt Texierin kokonaispisteet 6+3 tällä kaudella 27 peliin.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Riikola sooloili viime yönä kauden ensimmäisen maalinsa Pensin nutussa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Mikkolalle viime yönä ensimmäinen NHL-peli STL:ssä. Peliaikaa 12.31 ja tehotilasto +/- 0 ja 1 laukaus.
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Konsta Mäkinen näyttää jatkavan uraansa Tanskassa SønderjyskEn riveissä. Hänen joukkueensa pelaa tänä viikonloppuna kotikaukalossaan Continental Cupin finaaliturnausta, josta voittaja saa oikeuden osallistua ensi kauden CHL:ään. Avausottelussa SønderjyskE kaatoi Nottingham Panthersin "pilkuilla".

Jos et mielestäsi nähnyt Konstan pelejä kahden viime kauden aikana vielä riittävästi, voit seurata hänen otteitaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton sivuston (alla) kautta livenä maksutta tänään alkaen klo 20.30, kun SønderjyskE kohtaa Valko-Venäjän edustajan Neman Grodnon.
https://www.iihf.com/en/events/2020/ccfinal/schedule
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Ja niinhän siinä kävi, että Konsta Mäkisen SønderjyskE varmisti Continental Cupin voiton lyömällä eilen Neman Grodnon jatkoajalla sekä äsken päättyneessä ottelussa puolalaisen Cracovia Krakówin maalein 3-1. Mäkinen keräsi kolmessa voitto-ottelussa yhden syöttöpisteen sekä joukkueen heikomman plus/miinus-lukeman (-2). Konsta tuntuu siis olevan melkomoinen kultasormi juhlittuaan viime vuonna Spengler Cupin voittoakin. Susilogokerho onnittelee!

Urallaan jossain vaiheessa KalPaa edustanesta pelaajista Continental Cupin ovat voittaneet Mäkisen lisäksi myös Jukka Hentunen (kahdesti), Jussi Pesonen, Jukka Voutilainen, Mika Strömberg, Mika Oksa, Pasi Puistola, Tero Konttinen sekä nyttemmin ainoaksi omaksi seurakseen Suomessa SaiPan tunnustava Tuomas Kiiskinen.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Katselin SHL:n pistepörssiä suomalaisten osalta ja ihan mielenkiintoisen näköinen on tuo suomalaisten ppg-pörssi KalPalaisittain:

3. Sakari Salminen 0,62 ppg
4. Jaakko Rissanen 0,61
5. Matias Myttynen 0,58
6. Miikka Koivisto 0,55
7. Tuomas Kiiskinen 0,55
8. Arttu Ilomäki 0,53
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Kuten varmaan monet ovatkin huomanneet, KalPassa viime kaudella vaisuhkosti pelannut maalivahti Jonathan Iilahti kertoo uransa huipuista ja aallonpohjista Yle Urheilun jutussa ja Sportlivin henkilökuvassa. Iilahtea ei tullut aiemmin seurattua aivan niin tarkkaan, että olisi tullut kiinnitettyä huomiota noihin hänen työllistymisongelmiinsa. Noinkohan siellä agentti aikanaan huudatti liian isoa tarjousta ja pienemmät tarjoukset (esim. edes HIFK) eivät kelvanneet? Kun seurat sitten täyttivät paikat halvemmilla vaihtoehdoilla, jäikin Iilahti sitten työttömäksi. Joka tapauksessa hyvin erikoisia käänteitä on mahtunut Vancouverin varauksen uralle.

Jonathan Iilahdellahan oli muuten optio KalPaan tälle kaudelle, mutta hän loukkaantui sellaiseen aikaan, ettei tämän käyttämisestä liene edes vakavasti keskusteltu.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eetu Luostarinen siirtyy Floridan organisaatioon.

Siitäpä vaan nyt Eetu silmä kovana seuraamaan mitä se Barkov tekee jäällä ja srn ulkopuolella. Ei voisi parempaa mentoria varmaan enää löytyä. Tie NHL rosteriin taasen käynee vielä vaikemmaksi. Siellä kun on jo Saarela ja Borgströmkin suomalaisista jo nokkimisjärjestyksessä edellä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös