KalPa medioissa

  • 403 423
  • 994

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vate puustisen pelitaidot aina olleet kiistattomat. Miksi KalPa ei nähnyt hyväpäisessä Puustisessa sopivaa haastetta saada puhuttu urheilullisuus kuntoon? Nyt mentiin sen hetkinen joukkue edellä unohtaen oikeasti potentiaalinen huippupelaaja. Tietenkin valmentaja haluaa parhaan mahdollisen joukkueen kasaan, ei siinä mitään.

KalPan B otti kyseisellä kaudella mestaruuden muun muassa Klemetin, Riekkisen ja Nousiaisen johdolla, mutta pitää taas muistaa onko yksittäinen mestaruus tärkein, vai pitäisikö omien junnujen kehitys oman liigajoukkueen kautta jopa änärimieheksi olla pääprioriteetti. Menestys tulee hyvien pelaajien kautta, varsinkin junnuissa kun pelitavoilla ei vielä ole niin isoa merkitystä.

En syytä KalPaa, mutta jatkoa ajatellen nämä lahjakkuudet pitäisi vaan saada kasvatettua itse siihen urheilijanelämään. Ei varaa hukata. Kerho kiittää.
Puhut ihan asiaa. Ehkä KalPa olisi tässä voinut toimia toisinkin (kun selkeästi Puustisella antipatioita tätä kohtaan on). Mutta toisaalta kaikkia ei vaan pysty aina mielyttämään ja se näytönpaikka pitää ansaita.

Kuten todettu, Puustinen itsekkin kertoi heränneensä urheilijaksi vasta muutettuaan Hämptoniin. Tuota muutos ei välttämättä olisi koskaan Kuopiossa tapahtunut. Luultavasti kotona porukoilla asuen ja nauttien äidin ruokatehtailuista. Toiset vaativat sen muutoksen, jotta myös pystyvät itse muuttumaan paremmaksi.

Mutta tästä voisi Kale silti ottaa kopin ja yrittää järjestää ajoissa apuja jos tilanne niin vaatii. Kyllähän KalPa on tässä tuottanutkin hyvin pelaajia isompaan ympyrään. Siitä ei ole kyse, etteikö se onnistuisi täälläkin.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Eipä näissä joskus ole välttämättä mitään tehtävissä. Eräskin OJ says hello. Persoonia, persoonia.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
On tavallaan aika huvittava homma, että 17-vuotiaan pitää muuttaa kotoaan Hämeenlinnaan, ja vasta siellä ruvetaan opettamaan pojalle tervettä ruokavaliota. Aika monelle lapselle tällaisia ruokavalioasioita opetetaan kotona. Mutta yleisesti ottaen on hienoa, että ihmiset löytävät omat henkiset kotikaupunkinsa. Valtteri Puustinen löysi sellaisen Hämeenlinnasta ja Tuomas Kiiskinen Lappeenrannasta. "The main thing is to be happy."
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
No ei Kiiskinen mitään henkistä kotikaupunkia Lappeenrannasta saanut. Se kävi kyllä aivan selväksi myös Lehterän puheista, ettei Kiiskistä enää vastaisuudessa SaiPassa nähdä. Eli eiköhän se Kiiskisen koti vielä Kuopiosta löydy. Jännä juttu muuten tuo henkinen koti. Vaikka itsekin olen lähes
20 vuotta ollut jo poissa Kuopiosta, niin edelleen Kuopion asiat kiinnostaa enemmän kuin esim. nykyisen asuinpaikan. Netistä tulee Savon Sanomat päivittäin luettua ja Etelä-Saimaa saa töissä kulua aivan rauhassa toisten hyppysissä.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Valtteri Puustisesta oli just juttua Tsekki-Suomi pelin erätauolla. Kertoili, että isot halut on aina Kuopiossa näyttää mitä menettivät. Sanoi myös Hämeenlinnasta ja HPK: sta tulleen koti hänelle ja rivien välistä aika selvästi kävi ilmi, ettei paluu KalPaan kiinnosta (kenties koskaan).

Aina kaikkia ei voi miellyttää, mutta jotakin kummallista tässä on jos pelaaja antaa tuollaisia lausuntoja.
 

BBBombers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuohon Puustis-asiaan en ole mielestäni koskaan kuullut muuta kuin hänen oman näkemyksensä siitä, miten asiat meni. Valtteri Puustinen, huolimatta siitä, että pelaa loistavasti on vain yksi pelaaja. Näiden asioiden suhteen ei yleensä ole kuin jälkiviisaita. Ei ole KalPalta pois, että Puustinen menestyy HPK:ssa, jos ajatellaan, että täällä ei urheilullisuus riittänyt.

Hienoa, että Valtteri pärjää. Ei hän KalPaa vastaan enää usein pelaa, jos kehitys on tuota luokkaa.

KalPa ja muut seurat tulevat jatkossakin menettämään tulevia tähtiään toisiin seuroihin. Ajatelkaa, jokuhan saattaa tulla vaikka KalPaan menestymään.
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Yleisellä tasolla Kapanen ainakin vaati pelaajiltaan ennen kaikkea urheilullisuutta ja työmoraalia joten ehkäpä laiskanpulskeat juniorit sai mennäkin. Osa oppii urheilijaksi vasta myöhemmin.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No ei tainnut Kapanen olla vaikuttamassa Puustisen lähtöön mitenkään. Kuten tuolla ylempänä joku totesikin niin Vate tai Kuopion Juti miten häntä kutsutaankin oli jo nuoresta lähtien taitava pelaaja joka ymmärsi peliä hyvin. Puustinen pelasi nuorena vuotta vanhempien ikäluokassa ja siirtyi oman ikäisiin joskus C junnuissa. Käsittääkseni siirtyminen omanikäisiin johtui siitä että silloin ei enää jalalla pärjännyt ja siihen varmasti yksi iso syy oli se urheilullisuuden puute. C junnuissa Puustista valmensi muuten nykyinen KalPan A junnujen valmentaja Iiro Maukonen. C junnuista tie vei B2 joukkueeseen ja sen jälkeen sitten kun paikkaa KalPan B junnuihin ei auennut tie vei Hämeenlinnaan. En usko etteikö Kuopiossa häntä valmentaneet valmentajat ei olisi hänelle puhuneet ravinnon ja levon merkityksestä tai tehneet hänelle riittävän hyviä harjoitusohjelmia, mutta aina se puhe ei auta.
Mutta hienoa että Vate otti itseänsä niskasta kiinni Hämeenlinnassa ja rupesi harjoittelemaan sekä elämään urheilijan elämää.
Tulokset näkyvät nyt.
 

Dicehero

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK ja Philadelphia Flyers


Aika köykäinen video. Mutta loputon arvostus huollon ukoille!
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
KalPa näköjään nykyään myös TikTokissa.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Vaikka tänne, kun muiden joukkueiden viimeiset postaukset ovat mallia eilen/tänään, ja KalPan 30.4.

Se Kuivalaisen kuulumisten kertoilu taannoin, missä se olikaan, kun en tähän hätään löytänyt? Lupasiko Pasi uutisia huhtikuun lopulla jollekin tietylle päivälle, vai muistanko väärin, ja tuliko niitä? Vai oliko Kapasen lähtö se uutinen.. Jotenkin olisi toivonut uutisia vielä toiseenkin suuntaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vaikka tänne, kun muiden joukkueiden viimeiset postaukset ovat mallia eilen/tänään, ja KalPan 30.4.

Se Kuivalaisen kuulumisten kertoilu taannoin, missä se olikaan, kun en tähän hätään löytänyt? Lupasiko Pasi uutisia huhtikuun lopulla jollekin tietylle päivälle, vai muistanko väärin, ja tuliko niitä? Vai oliko Kapasen lähtö se uutinen.. Jotenkin olisi toivonut uutisia vielä toiseenkin suuntaan.

 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
KalPa hakee kehittämistukea uudestaan valtiolta. Tukea ei kuitenkaan haeta samaan jo hylättyyn lipunmyynti- ja kahvilatoimintaan, tietenkään. Uusi haettavan tuen kohde ei ole esillä Jatkoajan uutisoinnissa, eikä KalPan verkkosivuilla, mutta tällä kertaa hyödynnetään paikallisen asiantuntijan osaamista hakuprosessissa.

Pienissä määrin itsekin näiden hakemusten kanssa tekemisissä olleena ihmettelen hieman tuota ensimmäisen hakemuksen lähettämistä. Tuo hankeen aloittamisen ajankohta ja/tai riippuvuus tuesta on kuitenkin yksi selvimpiä asioita tuen myöntämisessä tai hylkäyspäätöstä tehdessä.

Tukia on jo liigaseuroille myönnetty toiminnan kehittämiseen, joten jos hakukriteerit täyttyvät, täytyy rahaa tulla myös Kuopioon. Business Finland on tosin viime aikoina ollut sisäisen tarkastelun alla tukien myöntämisen suhteen, mutta tämä tuskin vaikuttaa tähän hakemukseen. Kaikkihan tosin riippuu ihan siitä, että mihin tukea haetaan ja miten relevantti asia haetun tuen kohde on toiminnan kehittämisen kannalta.

Jokainen varmaan löytää jutun itsekin, mutta tässä vielä lInkki jatkoajan uutisointiin: Hylkäyksen kokenut KalPa yrittää valtiolta tukea uudemman kerran
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Laitetaan sitten vaikka tänne kun en viittinyt sitä tuonne puuhastelu-ketjuunkaan laittaa.


Miikka Pitkäsen pelikielto kumottu erikoisesta syystä.


"Jääkiekon Liigassa KalPan Miikka Pitkänen taklasi kyynärpäällä Ilveksen Eemeli Suomea joukkueiden kohdatessa helmikuun viimeisenä päivänä karkauspäivänä.

Suomi pystyi pelaamaan ottelun loppuun, ja Pitkänen sai tilanteesta 5 minuutin rangaistuksen ja pelirangaistuksen.

Liiga langetti muutama päivän myöhemmin Pitkäselle viiden ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Nyt urheilun oikeusturvalautakunta on päättänyt kumota Liigan kurinpitodelegaation päätöksen.

Syy oikeusturvalautakunnan päätökseen on siinä, että Liigan KalPalle lähettämä kurinpitodelegaation kuulemisviesti oli mennyt KalPan työntekijöiden sähköpostin roskapostiosioon."
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jännä tapaus. Liigan päässä ei tullut kenellekään mieleen varmistaa KalPan suunnasta, että ettekö tosiaan meinaa antaa omaa vastinettanne tilanteeseen? Kuitenkin käytännössä aina (viimeiset 15 kurinpitopäätöstä, kaikissa muissa pelaajan/seuran näkemys toimitettu paitsi Pitkäsen tapauksessa) pelaaja/seura kertoo oman näkemyksensä, joten sen puuttuminen on selkeä poikkeus.

Ja toisaalta, KalPassa ei vissiin tullut mieleen, että tilanne suurella todennäköisyydellä menee kurinpitokäsittelyyn. Kukaan ihmetellyt, kun kuulemispyyntö-viestiä ei kuulunut? Sitten vasta herättiin, kun pelikielto oli määrätty.

Toisaalta, tässähän taisi olla niin että tilanne meni ylipäätään kurinpidon käsittelyyn Ilveksen pyynnöstä. Eli olisiko Liigan suunnasta annettu tuoreeltaan KalPalle tieto, ettei tilanteesta tule kurinpitokäsittelyä ja siksi viestiä ei osattu odottaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Siis hetkinen. Eikös Koronan takia tuo pelikielto kumottu muutenkin?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siis hetkinen. Eikös Koronan takia tuo pelikielto kumottu muutenkin?
Ei kumottu, vaan Pitkänen sai anteeksi ne pelit, joita ei ehtinyt istua sivussa, koska olisi kärsinyt ne pudotuspeleissä.
Pelikiellosta johtuvaan palkan pidätykseen ja mahdollisesti "rikohistorian" vaikutukseen tulevissa kurinpitokäsittelyssä tällä kumoamispäätöksellä on vaikutusta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ei kumottu, vaan Pitkänen sai anteeksi ne pelit, joita ei ehtinyt istua sivussa, koska olisi kärsinyt ne pudotuspeleissä.
Pelikiellosta johtuvaan palkan pidätykseen ja mahdollisesti "rikohistorian" vaikutukseen tulevissa kurinpitokäsittelyssä tällä kumoamispäätöksellä on vaikutusta.

Joo. Noin siis tarkotin. Meinaan et tuolla rikollisen maineella nyt ei varmaan ole niin suurta merkitystä, kun Pitkänen ei mikään sikailija ole.
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
Aapeli Räsänen edustaa tämän päivän Hesarissa. Odotetun fiksuja kommentteja järkevältä nuorelta mieheltä:
 

rolston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aapeli Räsänen edustaa tämän päivän Hesarissa. Odotetun fiksuja kommentteja järkevältä nuorelta mieheltä:
On typeryyttä väittää että urheilijoiden ei tulisi ottaa kantaa poliittisiin asioihin. Tulisiko heidän äänioikeuttaan tarkastella kriittisesti samassa yhteydessä? Näitä vanhan liiton jauhopäisiä perunasäkkejä(Tikkanen, Tamminen) nyt ei pitäisi enää edes haastatella, saatikka sitten ruplia taskut täynnä olevia narreja, joilla ei selvästi voi olla objektiivista mielipidettä kyseiseen asiaan.
 

Ram Amounter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, PuPe, KuPS
On typeryyttä väittää että urheilijoiden ei tulisi ottaa kantaa poliittisiin asioihin. Tulisiko heidän äänioikeuttaan tarkastella kriittisesti samassa yhteydessä? Näitä vanhan liiton jauhopäisiä perunasäkkejä(Tikkanen, Tamminen) nyt ei pitäisi enää edes haastatella, saatikka sitten ruplia taskut täynnä olevia narreja, joilla ei selvästi voi olla objektiivista mielipidettä kyseiseen asiaan.
Älä pahoita mieltäsi kun sanon tämän, mutta mielestäni kommenttisi on hieman ristiriitainen?

Sanot yhtäältä, että kuka tahansa saa kantaa ottaa, mutta valikoit samalla, ketä saisi päästää ääneen. Jos on sitä mieltä, että kantaa saa ottaa, niin eikö se oikeus tulisi silloin sallia kaikille? Demokraattiseen eetokseen kun kuuluu se, että "vääriäkin" mielipiteitä tulee sietää osana keskustelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös