KalPa kaudella 2020–2021 – runkosarjan seuranta

  • 189 186
  • 1 141

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Eipä tuossa ollu tänään mitään tehtävissä. Siis kun ei uponnu mistään sisään niin sillon ei vaan voi voittoo tulla ja annan täyden synninpäästön Tomekille. Alkaa tässä vaiheessa kautta erottua jyvät akanoista ja toisten joukkueiden kyykkääminen tarkottaa auttamatta toisten nousua. Kalpa on ihan kiistämättä vähän jäljessä tässä junassa kun esim vasta tässä 40 pelin kieppeillä aletaan saada jotain rotia yvhen eikä se toimi siltikään vielä kunnolla. Ketjuissa ei oo oikeen mitään sellasta luottoketjua ellei lasketa Kantola/Sebok kaksikkoa kun monella on jo näitä koko joukkuetta kannattelevia isoa tonttia pelaavia. Mv asiat aika sekasin ja edelleen porukkaa saikulla. No karanteenille ei voi mitään mutta kyllähän sekin on vaan paskaa tuuria ja melkeinpä jo epäreilua moneen muuhun joukkueeseen verrattuna. Taisteluilmettä onneks nähty tällä kaudella joten koska ei olla aina vaan voittava joukkue kuten vaikka Lukko ja Kärpät niin sitä ihan tosissaan tullaan tarttemaan. En heitä mitään vielä minnekkään varsinkaan kaivoon mutta muistelen silti kaiholla sitä alkukauden 5 voittoputkee ja tunnetta "voiko tää olla totta, nytkö se tapahtuu". Mennään sitten repimällä ja raastamalla jos on kerta pakko. En vähättele pisteitä joita ropissu kivasti useimmista viime peleistä mutta säälien kautta se on silti aina vähän raskasta. Sekään kun ei todellakaan ole vielä varmaa.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
KalPa menee ihan just siellä missä pitääkin mennä tällä hetkellä. Nuoriso saa peliaikaa ja kehittyy. Se on ollut kokoajan se lähtökohta koko organisaatiolla. Ihan perus tappio Kerhoa vastaan. Kerho pelaa all in tällä hetkellä, KalPa ei.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aika odotettavissa oli tämä tappio. KalPalla viides peli kahdeksaan päivään ja HPK lepoedulla vastassa, joka voi voittaa joukkueen kuin joukkueen tämän hetken pelaamisellaan. Mikäli heillä avainpelaajat pysyvät vaan kokoonpanossa, niin hyvin luultavasti tulevat haastamaan ihan tosissaan Sportin ja Ässät tuosta viimeisestä paikasta auringossa. Tähän päälle joukkueesta löytyy liigan ehkäpä paras veskari, joka solmi jatkosopimuksen seuraavallekin sesongille.

Ilahduttavaa ja jopa hieman yllättävää oli tapa, millä tappio tuli vaikka ainahan tappio korpeaa. Ylivoimillakin tilanteita rakennettiin liukuhihnalta, mutta tänään ei kerta kaikkiaan vaan natsannut - eikä vähiten Laurikaisen ansiosta/syystä. Jengi painoi töitä hyvällä asenteella läpi pelin eikä mitään saanut tänään ilmaiseksi vaan tilasta ja ajasta sai kyllä taistella ja repiä läpi pelin.

Lukemat nyt kasvoi turhan tylyksi, mutta näkisin ettei ne kovinkaan hyvin kuvaa ottelun kuvaa vaan pikemminkin mairittelee hämeenlinnalaisia. 0-2 maalissa hirveä joulu ohjurissa ja 0-4 lukemat 5-3 yv:llä, jolloin olisi kuulunut olla 4 vs. 4. Tikalta jäi viheltämättä täysin selvä estäminen. No se nyt toisaalta on vähän sellaista kosmetiikkaa aina siihen asti, kun joudutaan laskemaan maalieroja. Ei tässä joukkueen päätä pensaaseen tarvii laittaa, saati kannattajien ranteita vedellä.

Tomekilta ihan kelpo avausmatsi vaikeaan paikkaan. Maaleille ei mahtanut yhtään mitään. 0-3 maali korkeintaan sellainen otettavissa oleva, mutta olihan tuo nyt kokonaisuudessaan tekemätön paikka. Ehdottomasti uuniin uudestaan heti Jukureita vastaan. Nihkeää tosin voi olla mikkeliläisiäkin vastaan, kun peli alkaa jo klo.15, jota ennen bussissa pari tuntia ja levännyt Jukurit vastassa. Lähtökohtaisesti tämä kumminkin on viikonlopun peleistä se tuottavampi pisteiden suhteen, mutta saas nähdä.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Jos maalissa oli eilen Perhonen taikka Godla, niin oli paska. Ja sitä oli Tomek. Ei loistanut eikä antanut häivähdystäkään että tulisi loistamaankaan. Kilpeläinen ois pelannut toki nollat eilen.
Nollalla on toki paha voittaa, ja Laurikainen nollas KalPan eilen jo ties monettako kertaa. Aika peikko rupeaa jo olemaan, ja on toki kuuma muutenkin juuri nyt.
Tänään Tikkanen maalille huojumaan ja paluu voittojen tielle, vaikkeikaan se helppoa varmasti ole tässä otteluruuhkassa, mutta ruuhkaa pukkaa vähän siellä ja täällä näinä aikona.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Tämän ottelun pitäisi olla ihan eri numeroissa. Aivan tolkuttoman määrän KalPa tarvitsee A - luokan tekopaikkoja yhtä maalia kohden. Mistä Tomekille kaivettiin 7 torjuntaa?
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Edelleen odotan sitä hetkeä, jolloin Bracco laitetaan Räsäsen ja Pitkäsen ketjuun. Saa nähdä, milloin odotus päättyy.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Edelleen odotan sitä hetkeä, jolloin Bracco laitetaan Räsäsen ja Pitkäsen ketjuun. Saa nähdä, milloin odotus päättyy.
Just niin! Saattaisi verkko heilua vähän tiuhempaan, kun kavereina olis muitakin kuin puukäsiä.
 

rolston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikea neljän pelin viikko takana ja kaksi kertaa kohdattiin vastustaja siten että heillä oli lepoetu. Siihen nähden kahdeksan pistettä, 2p/peli, ei ole ollenkaan hassumpi suoritus. Edelleen taistellaan mukana suorasta pleijaripaikasta. Eilen meinas olla synkkää, mutta hieman taas aurinko paistaa savossakin kun isoa kuvaa miettii. Maaleja pitäs tehdä enemmän noilla paikkamäärillä, mutta minkäs teet kun ei voida kasata joukkuetta täyteen 1. korin maalintekijöistä. Eikä ne näköjään ota kuullakseen täältä kotisohvalta tehtyjä kehotuksia nostaa joskus se kiekko maalimolken patjan yli, ihan tuota ohjetta noudattamalla oltais tehty jo se kymmenen pussia enemmän.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Hei tuleekos se klemetti seuraavaan peliin? Klemetti on osannut alkukaudesta vetää ylöskin ja olisko hionu tauon aikana suoraan syötöstä vetoa!
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Hei tuleekos se klemetti seuraavaan peliin? Klemetti on osannut alkukaudesta vetää ylöskin ja olisko hionu tauon aikana suoraan syötöstä vetoa!
Mahdollisesti mutta huhujen mukaan pelaaja jolla oli korona on pelannut Tiivolan kentässä eli korona on ollut Tiivolalla itsellään tai sitten Klemetillä tai Puustisella. Eli jos se on ollut Klemetillä nii onko kunnossa?
 

Slaninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Todella hienoa työtä tehty kun on löydetty tämmönen täsmäase, Bracco siis, siihen kalpan pahimpaan heikkouteen eli yv-peliin. Aivan mahtavia syöttöjä antoi eilenkin.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Todella hienoa työtä tehty kun on löydetty tämmönen täsmäase, Bracco siis, siihen kalpan pahimpaan heikkouteen eli yv-peliin. Aivan mahtavia syöttöjä antoi eilenkin.
Aika helmiä sioille etten sanoisi. Ihan ylikylän yksilö kyseessä. Varmaan taitavin pelaaja mitä koskaan nähty KalPassa. Hienoa katsella kaverin peliä. Kiva olisi kun joku tekisi niitä maaleja Braccon pelaamasta tilanteesta. Jotakin Tapparan tai Kärppien träppiä vastaan ei Bracco kyllä anna yhtään mitään, mutta kyllä se antaa yvlle aseen joka on puuttunut pitkään pelin rakentamisen kautta.
 
Viimeksi muokattu:

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Kyllähän Bracco olis jossain muussa liigajoukkueessa jo naputellu muutaman pointsin enemmänkin tähän mennessä. Vaan piruillessaan ei muille annettu semmosta vaihtoehtoa. Täytynee kiittää Kasperi Kapasta jos tosiaan oli näin että Bracco kysellyt liigan joukkueista ja oli vuolaasti kalpaa kehunut. Kaks asiaa vaan harmittaa ekana se että tämä kausi loppuu joskus. Toisena se että ei tosiaan saada ihan kaikkee potentiaalia irti noista syötöistä kun ei oo niitä jotka laittaa liukuhihnalta sisään. Olisko se Klementti?
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Koronapotilaat EHT:lta ovat palanneet joukkueiden mukaan. Onko Klemetti jo KalPan vahvuudessa?
 
Suosikkijoukkue
Old time hockey, Hamilton Mustangs

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Loistavaa vieraspeliä taas!
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Huolestuttavan huono on Ruuttu aloittamaan. Tänään 10 aloitusta, joista 2 voittoa. Koko kauden otannallakin aloitusprosentti on vain 28.5% (49 aloitusta). En sitten tiedä onko järkevin vaihtoehto sentterin paikalle, kun mitä pidemmälle mennään kevään peleissä, sitä enemmän korostuu aloitusten merkitys.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Manner kehuu Kalpaa huippujoukkueeksi mutta onhan se hyvä että yks savolainen löytää kehittämiskohteen..
Manner kehuu kaikkia vastustajia huippujoukkueiksi ja on onnekas kun pääsee valmentamaan tällaisia joukkueita vastaan. Ihan sama mikä on ottelun lopputulos niin Manner kehuu vastustajaa. Joskus Kärpät pisti Sportin nippuun 8-1 niin Mamban kommentti oli että oltiin onnekkaita kun voitettiin.

Ja siis ei mitään pois KalPalta, kyseessähän on ihan oikeasti huippujoukkue ja pelaa kovalla tasolla tällä hetkellä. Mannerin kehuihin vaan kannattaa suhtautua varauksella.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Tavernier ei kuulu mielestäni vielä tässä vaiheessa kahteen kärkikenttään. Ens kaudella toivottavasti. Klemetti ottaa hänen paikkansa.
Laittaisin seuraavaan peliin Könösen tuttuun paikkaan kärkikenttään. Klemetti-Räsänen-Bracco olis kokeilun arvoinen.
Ruuttu-Humaloja-Pitkänen. Vartiainen-Joksa-Korhonen. Joksa pystyy sentterinä hoitamaan nelosketjun roolin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös