KalPa kaudella 2020–2021 – runkosarjan seuranta

  • 189 949
  • 1 141

Korjelovits

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vartiaisen tekemisen taso on laskenut nyt kokoajan. Laittaisin miehen vilttiin hetkeksi, jos vain se olisi tässä loukkaantumis sumassa mahdollista.
Jep. Vartiaisella näyttäisi olevan edellinen positiivinen +- viimeksi 24.11. pelatusta Lukko-ottelusta. Muuten on tullut nollaa tai miinusta.
KalPan pelille omaleimaista on varsinkin viime aikoina ollut tiivis puolustuspeli. Siihen sapluunaan ei oikein mahdu Vartiaisen tasoinen mies. Heti kun sairastupa tyhjenee, niin mielestäni Vartiaisella ei ole enää mitään asiaa kokoonpanoon. Jos olisi joku ylivoiman erikoismies tai vastaava, niin sitten, mutta kun ainoa vahvuus tuntuu tällä hetkellä olevan kova liike. Mestikseen on varmasti kova tekijä.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Vartiainen olisi hyvä laittaa Iisalmen kierrokselle vähäksi aikaa, kun ukkoja alkaa kohta riittämään. Gallet sitä vastoin alkaa lunastamaan paikkaa liigajäillä. Eilen peliaika 25 min ja näkyvästi kentällä esiintyi. Järkeviä ratkaisuja ja toimitti kiekkoa maalille. Voisi vaikka YV:llä pelata. Olettaisin, ensi kauden soppari on lähellä, muuten joku muu nappaa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Mikähän näissä oikein on kun tuntuu että me käytiin tää sama läpi viime kaudella. Siis Huttusen kanssa. Samoin Vartiaisen. Eli alkuun ei mitään jakoa ja ei jatkoon mutta kas kummaa sieltä alko kauden edetessä kuoriutua. Tän kauden alussa odotukset oli kummankin suhteen vähintään perustasolla mutta nyt tuntuu häviävän taidot mitä pidemmälle mennään. Ihan silmiinpistävää tuo Vartiaisen paikkojen hukkaaminen ja Huttunen häviää massaan, kadottanu jonnekkin painavan lämärin ja muutenkin mokailee. Eli huippu nähtiin mutta pitkällä juoksulla ei taso vaan riitä? Tällä hetkellä joukkueen kaks heikointa lenkkiä.
Muokkaus: Ai samperi unohin kokonaan Aaltosen. Sen verran vielä muutan rankkausta että kyllä mä Aaltosen kuitenkin ehottomasti tiputtaisin pois ennen Vartiaista. Jotain pitäs vaan keksiä tuolle tuhlailulle tai roolittaa vahvasti luopumaan kiekosta heti kun aletaan päästä alueelle ja asemiin.
 
Viimeksi muokattu:

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Braccoa on odotettu ja tänään hänet nähdään jäällä. Mennäänkö illalla sitten vitutus- vai posiketjun kautta, niin se jää nähtäväksi. Lappalainen on myös kokoonpanossa, joten se loukkaantuminen väistettiin.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Ei todellakaan ole vara hävitä näitä otteluita, sarjan tyvipään joukkueita vastaan tyhmillä jäähyillä. Nämä pitää voittaa jos 6 joukkoon haaveillaan. Usein Kalpa alisuoriutuu kun lähtee otteluun selvänä ennakosuosikkina.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Tuli muuten säpinää ylivoimaan Braccon mukana. Ehdoton posi tähän heti alkuun. Jos olis menny tolpan sijaan sisään niin tuota kuvioo olis kelvannut kelailla nauhalta. Kyllähän Saipa ilman tuota yvtä vie vähän peliä.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Heikko erä, Huttunen on enemmän tai vähemmän kokoajan pulassa.
 

HokiHero

Jäsen
Tosi onnetonta peliä ensimmäinen erä, käytännössä 5-5 hyökkäyspeliä ei ollut lainkaan. Toivottavasti äijät ryhdistäytyy ja malttaa pitää pelin simppelinä, tuosta pakistosta ei nyt hienouksia avauspelaamiseen revitä.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
VMP. Ja Juusola vielä yllättäen. Ei tarvitse kummoinen ennustaja olla, jos sanoo, ettei KalPa yhtä maalia enempää maaleja tee.
 
Viimeksi muokattu:

Korjelovits

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Enpä muista näin surkeeta KalPaa nähneeni pitkään aikaan. Heti pelin alusta lähtien näki, että tänään ei ole pisteitä luvassa (jos ei ihmeitä tapahdu).
 

HokiHero

Jäsen
30 minuuttia pelattu ja 4 laukausta SaiPan maalia kohti? Mikko Juusola, joka ei mahdu edes KalPan kokoonpanoon on saanut yksinään enemmän hyvää aikaiseksi kentällä.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Tappara pelissä oltiin koko ajan todella tasoissa ja melkein rahaa olis voinu laittaa kiinni että väintään taistellaan kynsin hampaina ihan loppuun asti jos ei muuta. Tässä pelissä on tohellettu vähän puolin ja toisin eli mahdollisuudet kyllä olis ollut. Tiukka pelihän tää olis ollut ilman noita karmeita virheitä. No tuo 0-1 vielä ihan ok mutta ei hemmetti tämmösiä ei. Hyvin yllättyny oon jos tästä noustaan koska se vaatis kovan hurmoksen ja nyt nään vaan yksittäisiä kamikaze hyökkäyksiä.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kyllä kyse on siitä, että Juusela ei halua Kuopiossa pelata.
Joo joo. Ja höpö höpö. SaiPa varmaan kiinnostaa enemmän. Fakta nyt on, ettei Juuselalle ole ollut roolia KalPassa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Joo. Me pelataan täällä Kuopiossa mieluummin vajaalla.
No oli miten oli, mutta tuo nyt on täyttä paskapuhetta, ettei Juusela haluais KalPassa pelata. Jos IPK on ukon SaiPalle lainannut niin sitten on.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Viimeiset 16 ottelua, 7 suoraa tappiota. Tappiot, Saipallex2 Jukurit, Sport, HPK, TPS, Ilves. Eli iso tukku pisteitä menetetty lähtökohtaisesti joukkueelle joita vastaan on ollut otteluun lähtiessä selvä ennakkosuosikki (5)
Voitot (3p) samaan aikaan. HIFK x 2, Ilves, Kärpät. Pelicans.
Nämä tappiot ennakkoon heikoimmista joukkueista pitää huolen, että kuuden joukkoon ei ole asiaa. Kalpalle ei sovi ennakkosuosikkin asema peliin lähtiessä.
 
Viimeksi muokattu:

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Kaksi kertaa Tavernier oli jäähypenkillä katsomassa SaiPan maalia. Tavernier ja Perhonen oli tänään SaiPan voiton antisankarit. Heidän hölmöilyit oli kiitettävällä tasolla. Kaksi jäähyä joista kummastakin SaiPa rokotti oli Tavernierin saldo. Perhonen taasen muutti pitkänkiekon omaksi maaliksi.
 

kasipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK, New Orleans Saints
Eilisen miehekkään (ja jopa munakkaan) esityksen jälkeen rakas savolainen seuramme tarjosi tänään taas vaihteeksi rehellisen housuun ulostamisen. Vastaavanlaiset sulamiset ovat käyneet jo vähän turhankin tutuiksi sarjataulukossa alempana olevia ja ennakkoasetelmiltaan heikompia joukkueita vastaan.

Jos jotain posia haluaa hakea, sarjataulukon ääripäissä tapahtui miellyttäviä käänteitä kuluvan illan aikana. Terveisiä Pönttövuoren toiselle puolelle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös