KalPa kaudella 2020–2021 – runkosarjan seuranta

  • 190 099
  • 1 141

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Vaikka vastassa onkin "vain" Jukurit, niin onhan vastassa 3. paras kotijoukkue tällä kaudella.

Edit: Jukurit onkin 3. paras kotijengi 4. sijaan.
Tähän menessä kun piakkoin kaksi erää on pelattu niin ei Jukurit ole esittänyt mitään ihmeellistä. KalPa on ollut vain todella surkea. Hyökkäyspeli sakkaa ja tätä myöten koko joukkueen suoritus on vain maksimissaan 60% siitä mitä se oli kauden parhaimpina aikoina. Onhan tuo ihan ymmärrettävää, kun joukkueesta on poistunut Leskinen, Luostarinen ja Pitkänen.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Oli kyllä niin järkyttävää pelaamista ennen tuota Jukurien kolmatta maalia että huh. Näytti sille ettei kellään ollut mitään hajua mikä tämä peli on mitä just nyt pelataan. Hyvälle näytti siihen asti ja olin melko varma että kohta tasoissa. Nelosketju ennen tätä selkeesti parasta antia ja muutenki ollu hyvä pöhinä. Yritän pitää toivoa yllä.
 

kasipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK, New Orleans Saints
Saa kyllä laittaa useammat raajat ja ulokkeet ristiin kolmanteen erään ja toivoa parasta. Vähän turhan kevyin odotuksin lähti katsomaan illan peliä, mutta taitaa tuo sairastuvan tilanne puhua kovaan ääneen juuri nyt.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On niin saatanan surullista pelaamista. Miltään kentältä ei edes uskalla toivoa hyökkäyspään onnistumisia. Edelleen vain yksi pelaaja per pelipaikka loukissa. Odotellaas kun pari hyökkääjää tippuu vielä. Sit vasta oikeesti mitataan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Aika huolestuttava tilanne on kehkeytymässä, KalPan pelin taso heikkenee ja esim Jukurit ja SaiPa parantavat peliään alkukaudesta. Kohta tiputaan kympin sakista tällä menolla.

Vaikea sanoa miksi peli on tällä hetkellä aivan hirveää sähläämistä, tänään varmaan tehtiin jonkinlainen ennätys hukatuissa kiekoissa. Voiko Luostarisen ja Leskisen lähtö vaikuttaa muiden pelaajien otteisiin noin paljon? Ei kyllä käy kateeksi tässä vaiheessa Miettisen osaa.

Oikeastaan ihan hyvä että päivän matsin lopussa sähläsivät ne pari avopaikkaa, ei noin huonolla pelillä kuulu saada pisteitä.
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Kokoonpanoja voisi jatkoa varten viilata siten, että Klemetti siirrettäisiin pois ykkösestä, jolloin saataisiin tulivoimaa lisää muihinkin ketjuihin. Sebok ja Kantola pystyy luomaan paikkoja kahdestaankin ilman Klemettiä.

Ketjut voisi muodostaa Korhosen paluun jälkeen näin:

Könönen-Sebok-Kantola
Klemetti-Immonen-Ruuttu
Jokinen-Räsänen-Vartiainen
Korhonen-Humaloja-Aaltonen

Tällä koostumuksella hyökkäyspään vastuu ei olisi täysin yhden ketjun varassa ja tulosta voisi odottaa laajemmalta rintamalta. Huomiseksikin tuo kokoonpano voisi toimia, mutta nelosketju Mäenpää-Humaloja-Aaltonen olisi aika riskialtis omiin.

Lisävahvistuksia olisi mukava saada, mutta eipä taideta niitä saada. Onhan tuo hyökkäys ihan liian kapea ja se ongelma oli tiedossa jo etukäteen. Nyt vasta 1! hyökkäyspään loukkaantuminen ja silti tilanne näyttää pahalta. Pitää toivoa, että enempää ei satu varsinkaan kärkipelaajille.

Kaikkea ei kuitenkaan voi pistää kapean hyökkäyksen piikkiin tai vahvistusten puuttumiseen. Jotain on keksittävä tuohon pelikirjaan ja -ilmeeseen. Sen verran hengetöntä ja mielikuvituksetonta oli tänään hyökkääminen, että ei sitä muutama vahvistuskaan korjaa. Nyt mitataan hyvän alkukauden jälkeen Miettisen kyky ratkoa nämä ongelmat.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Työkiireiden takia jäi pelin katsominen vähän vajaaksi, mutta sen mitä näin niin eihän se kovin hyvältä vaikuttanut ja toki Leskisen, Luostarisen ja Pitkäsen puuttuminen näkyy. Sinällään en tiedä kuuluisiko tämä johonkin toiseen osioon, mutta näin KalPan ja liigan tasoa kun katsotaan niin Leskinen ja Luostarinen olivat KalPassa todella isossa roolissa ja pelasivatkin kokonaisuutena hyvin, mutta änärissä eivät mahdu edes pelaamaan. Toki Molemmille tuli myös huonoja pelejä KalPassa, mutta niitä tulee välillä kaikille.
No toivottavasti niin Leskinen kuin Luostarinen lyövät itsensä läpi änärissä.
Sitten mitä Jukurien maaleihin tulee niin ensimmäinen kuuluu sarjaan joskus noin vain käy eli on huonoa tuuria. Toisessa koko viisikko katsoi kiekkoa ja varsinkin hyökäyskolmikko oli ihan kuutamolla sekä myös Kilpeläinen hieman väärin sijoittunut. Kolmannessa maalissa Grahamilta taas ihan käsittämätön ratkaisu kun keskustassa olisi ollut tilaa nostaa itse tai syöttää niin vei kiekon itse pieneen tilaan ja se suoritus sitten näkyi heti tulostaululla. Virheitä tulee kaikille välillä, mutta nuo 2 ja 3 maali ovat kyllä aika alokasmaisia mokia liigatasolla. Hyvät joukkueet kun tulee vastaan niin ne kyllä pystyvät luomaan itse maalipaikkansa eikä niitä tarvitse KalPan lahjoitella.
Sitten tuo KalPan maalivahtitilanne ei myöskään ole kovin optimaalinen jos vain Kilpeläinen voi pelata seuraavat viikot kun pelejä on 3 viikossa. Onko kenelläkään tietoa minkä tasoinen tämä nyt luukulla ollut Henrik Tikkanen on? On hänellä änäri varaus ainakin, mutta eihän se sitä toki kerro olisiko hänestä jo nyt pelaamaan liigassa? Ilmeisesti hän on kuitenkin ensi kaudella KalPan toinen maalivahti.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Pakko ihmetellä, että millä ihmeen rahalla muut joukkueet noita vahvistuksia hommaavat. Konkurssikypsä Jukuritkin hankki KHL: n kapteenin ja KooKookin raahas jonkun nimimiehen heti Mingoian korvaajaksi. Ei KalPaan mitään tämmösiä koskaan.
 
Viimeksi muokattu:

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Mullikka vois soitella toimistolle ja vähän kysellä että onko sisäänpäin tulossa vielä pelaajia. Varsinkin ulkomaalaiset pitäis julkistella hetinmiten, että niistä olisi jotain hyötyä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pakko ihmetellä, että millä ihmeen rahalla muut joukkueet noita vahvistuksia hommaavat. Konkurssi kypsä Jukuritkin hankki KHL: n kapteenin ja KooKookin raahas jonkun nimimiehen heti Mingoian korvaajaksi. Ei KalPaan mitään tämmösiä koskaan.

Konkurssi kypsä Jukurit? Poika. olet pahasti hakoteilla. Ei muuta.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Konkurssi kypsä Jukurit? Poika. olet pahasti hakoteilla. Ei muuta.
No mitä mediassa on Jukureista kirjoiteltu ja mitä vaikerointia myös Mikkelistä on kuulunut, niin tältä mielikuvalta ei voi välttyä. Poika. Ei muuta.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
En kyllä pety jollei hankintoja tehdä, kun aika on joo mitä on, vaikkakin soishan sitä vaikkapa Keklun kautta vahvistusta hyökkäykseen löytyvän sopurahalla.
Hjorth vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ja toivottavasti osoittautuu sellaiseksi, ettei Gallasta saatikka Laavaista Kalpa paidassa nähtäisiin, kuin suurimmassa hädässä. Ja onhan siinä jotain oltava 2v.n pahvilla.
 

Homie

Jäsen
Toisessa koko viisikko katsoi kiekkoa ja varsinkin hyökäyskolmikko oli ihan kuutamolla sekä myös Kilpeläinen hieman väärin sijoittunut.
Tätä maalia edeltänyt kiekontuonti hyökkäysalueelle oli kaiken lisäksi selkeä paitsio, joka jäi linjurilta viheltämättä. Peli oli kuitenkin kauttaaltaan KalPalta melkoista puskemista, joten ansaittu tappio ja katse seuraavaan peliin. Luostarinen ja Leskinen jätti kyllä ison aukon rosteriin. Hyökkäyskin tarvitsisi nopeasti apuja, varsinkin kun Pitkänenkin on sivussa useamman viikon.
 

Delta88

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Cmore katselukoodi nopeimmalle illan peliin
20KNNP9JhH
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaksi edellistä ottelua ja turpaan on tullut Saipalta ja Jukureilta. Lähtökohtaisesti nämä ottelut olisi pitänyt KalPan voittaa, tai ainakin saada edes jotain pisteitä. Miettinen saa kyllä vedellä niitä kaneja hatusta, jotta homma alkaisi taas rullaamaan. Aivan selvä on se, että Luostarisen ja Leskisen jättämä aukko on hankala korjata. Eilisessä ottelussa Sebok pelasi hyvän ottelun. Kantola on melkein ainoa pelaaja, joka pystyy pitämään tasonsa illasta toiseen.

Mitä on tapahtunut Grahamille? Mies on aivan hasardipakki tällä hetkellä. Itse odotin Grahamin ottavan pakistosta ison roolin tällä kaudella. Näin ei valittavasti ole käynyt.

Kapteenimme Tommi Jokinen. Luulisi kapteenin edes jotain yrittävän, mutta suoritukset ovat luokkaa "helvetin huono". Alkaa jalka painamaan rajusti "joksalla".

Pitää laittaa kaikki mahdolliset ulokkeet ristiin siitä, että Kilpeläinen pysyy ehjänä ja jaksaa pelata.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Jokisen nelosketju on ollut ihan selkeesti "huilia muille" ketju. Pyritään pitämään kiekko turvassa jotta saadaan taas kohta ykkönen sisään. Humaloja on näkynyt lähinnä pillin jälkeen maalinedustan kahinoinnissa tai jäähyllä. Pakko muuten sanoa että mulla oli hänestä pelaajana ihan eri kuva. En odottanut ihan hirveesti pisteitä ja työteliäs on kai tavallaan mutta äärettömän näkymätön. Näistä nelosketjujen rooleista voitas keskustella vaikka äärettömiin tosin. Toisaalta Pitkänen poissa ja Jokinen oli eilen näkyvämpi kun kymmeneen edelliseen peliin eli kyllä sieltä pystytään myös nousemaan esiin jos on tarve. En tiiä hyvin on ristiriitaset fiilikset kun eka peli ilman änäri L&L ihan hyvä lopputulokseltaan nyt menee vaan huonompaan suuntaan plus loukit. Oikeestaan trendi oli hieman laskeva jo ennen tätä joka omalla tavallaan toi epävarmuutta. Tän hetken esityksillä ja joukkueella ollaankin yllättäin kohta taistelemassa säälien bottom paikoista kun hetki sitten suoran pleijarin kahesta vikasta.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Jotenkin jääny ainakin itellä vähän varjoon tuo Perhosen pitkähkö poissaolo. Kyllähän tässä voinee ootella jonkun "iilahden" visiittiä.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Miten muuten tuossa kun maalivahti potkasee maalin pois paikoiltaan mutta se ei vaikuta siihen olisko kiekko mennyt joka tapauksessa. Siis sitä lähinnä mietin että eikö ollu joku sääntö tähän että aina ei maalin liikahtaminen haittaa? Vai onko se aina että ei hyväksytä?

Vastaan ite:
Sääntö 98 kertoo seuraavaa: "Jos puolustavan joukkueen pelaaja siirtää maalinsa pois paikaltaan, maali hyväksytään edellyttäen, että: 1. Vastustaja oli laukaisemassa kiekon ennen kuin maalia siirretään, 2. Päätuomarin mielestä kiekko olisi mennyt maaliin, jos maali olisi ollut normaalissa paikassaan".
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: AriL

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
2. Päätuomarin mielestä kiekko olisi mennyt maaliin, jos maali olisi ollut normaalissa paikassaan".
Tämän tulkinnan mukaan mentiin ja aivan oikein.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Just kun on päässy haukkumaan esim. nelosketjun Humalojaa niin pelas tänään erittäin hyvän pelin. Gallet olis voinu matkustaa viime pelin ajaks vaikka Iisalmeen mutta tänään koko joukkueen top5 pelaaja. Pitkäsen loukkaantuminen kaventaa kärkipään taitoo mutta samalla nostaa alemmista ketjuista taistelijoita esille. Niin kauan kun sieltä löytyy useempi jotka survoo sitä kiekkoo sisään niin hypoteettinen mahdollisuus pärjätä näitä ykkösjoukkueitakin vastaan. Näinhän sen pitäs olla että muut ketjut antaa tilaa tulosketjuille mut tarpeen vaatiessa pystyy myös ratkomaan. Nukun ens yön taas vähän paremmin.
 

Uncle Ben

Jäsen
Eilen Jukureita vastaan peliin tulo oli KalPalta todella heikko, Jukurit vei peliä ja vaikka heidän maalinsa taisi hieman onnekas ollakin, niin hyvin ansaittu kuitenkin. Toisessa ja kolmannessa erässä KalPa sai paremmin pelistä kiinni, mutta muutama virhe sekaan sopi ja Jukurit rankaisi sen verran, että pisteet jäi Mikkeliin.

Ilves-pelissä tarina oli sitten hieman käänteinen. KalPa tuli peliin hyvin, tosin ylivoima oli heikkoa, toki noilla kokoonpanoilla ei hommasta varmaan kovin paljon kokemustakaan ole. Kolmanteen erään Ilves sai sitten kovan takaa-ajon päälle, mutta KalPa selvisi kahdella takaiskulla ja kävi itse tekemässä yhden, joten tärkeät pisteet jäi Kuopioon.

Sarjasijoitus on vieläkin mukavasti kuuden joukossa, mutta taaksepäin sarjassa on nyt kovin tasaista. Sijalla 13 oleva Sport on ainoastaan viisi pistettä KalPaa perässä. Seuraava peli onkin sitten juuri Sportia vastaan.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Just kun on päässy haukkumaan esim. nelosketjun Humalojaa niin pelas tänään erittäin hyvän pelin. Gallet olis voinu matkustaa viime pelin ajaks vaikka Iisalmeen mutta tänään koko joukkueen top5 pelaaja. Pitkäsen loukkaantuminen kaventaa kärkipään taitoo mutta samalla nostaa alemmista ketjuista taistelijoita esille. Niin kauan kun sieltä löytyy useempi jotka survoo sitä kiekkoo sisään niin hypoteettinen mahdollisuus pärjätä näitä ykkösjoukkueitakin vastaan. Näinhän sen pitäs olla että muut ketjut antaa tilaa tulosketjuille mut tarpeen vaatiessa pystyy myös ratkomaan. Nukun ens yön taas vähän paremmin.
Ja tuohon vielä Graham joka oli Graham tänään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: P.P.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös