KalPa kaudella 2014–2015

  • 504 826
  • 1 196

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Varsin tyytyväinen olen Birnerin hankintaan. Hienoa toimisto ja kiitos KalPa! Jossain vaiheessa kautta saattaa löytää itsensä kiroamasta sitä, ettei maalinteko taida olla Michalin vahvin puoli ja juuri maaleja joukkue kipeimmin tarvitsisi - ja mieluiten vastustajan päähän - mutta silti on pakko olla tyytyväinen, että tällainen Liigassa hyvää jälkeä tehnyt ja viime kaudella KHL:ää pelannut kaveri saatiin viime kauden jumboksi jääneeseen joukkueeseen. Joukkue on nyt ihan OK. Kahteen ensimmäiseen kenttään on sen verran tasokkaita vaihtoehtoja, ettei kärkiketjujen sommittelu missään vaiheessa aiheuta itkureaktiota. Hyvä. Itse asiassa hienoa malttia toimistokin tässä lopulta esitti, kun malttoi odottaa pelaajamarkkinoiden muutoksia eikä palkannut petrilammassaarta hyökkääjän tarpeessa toukokuussa.

Tämäkin Kimmon kommentti on itse asiassa mieluinen:

"- Michal Birner oli yhden puuttuneen laitahyökkääjän hankinta. Tämä on nyt se ryhmä try out pelaajineen, joka menee elokuun alussa jäälle. Mikäli Kasperi pelaa ensi kaudella Pohjois-Amerikassa, siinä tapauksessa hänen tilalleen etsitään pelaaja, urheilujohtaja toteaa."

Tiedä sitten, millaisia pelaajia tuolloin on saatavilla, mutta varmasti KalPakin tietää, ettei Kasperia korvata millään satunnaisella kaverilla. Joko Kasperi siis pelaa ensi kaudenkin KalPassa tai hänen tilalleen hankitaan uusi, luultavasti saman tason tyyppi. Joka tapauksessa Kapasenkaan mahdollisen poistumisen ei pitäisi tehdä lovea hyökkäykseen. Hienoa. Eihän tässä edelleenkään mitään Kärppien tai Lukon kaltaista tähtisikermää jäälle passiteta, mutta kyllä tällä nipulla mielestäni voi hyvin lähteä ajamaan takaa sitä säälipleijaripaikkaa, joka nyt tavoite on. Kuulostaa omituiselta liigaseuralle, mutta viime kauden jälkeen...
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Osaakohan tämä Birner sitten miten hyvin rakentaa maalipaikkoja ja tehdä peliä? Ajattelin, jos tässä olisi sitten Vodelle se pelintekijä, sillä ajatuksella, että Jukka pistää kiekkoa maaliin Birnerin syötöistä. Tapparassahan esimerkiksi keväällä Erkinjuntti teki Vodelle paikkoja ja Vode hyvin saikin onnistumisia, kun ketjukaverit oli EJ ja Kuusela eli paljon kovempia mitä KalPalla oli tarjota.

Mutta joo nyt ihan positiiviset fiilikset tulevaan kauteen lähtiessä. Tällä hetkellä jopa ärsyttää, että en ensi kaudella kovin montaa kertaa pääse Niiralan Monttuun.. Muutto edessä ainakin väliaikaisesti muualle, joten netin/tv:n välityksellä seuraan kilpipaitojen edesottamuksia sitten ensi kauden.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Viimeksi muokattu:

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näinköhän liittyy Kassuun. No, tunnin päästä selviää.
Eiköhän. Ennen draftia Kasperi sanoi ettei AHL ole vaihtoehto, mutta vasta hiljattain jossain haastattelussa kertoi ettei ole vielä selvää pelaako KalPassa vai AHL:ssä jollei NHL-paikka aukene. Sen verran kovasti on kehuttu Penguisin suunnasta, että taitavat haluta pitää Kasperin lähellä seuratakseen paremmin kehitystä.

Kubalik voi olla hyväkin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kubalik (188/95/R) kävisi kyllä hienosti Birnerin ketjuun, toivottavasti on totta!
 

HokiHero

Jäsen
Raamikas, rightilta ampuva, hyvä laukauksinen ja maalinedustalla viihtyvä. Kuulostaa hienolta palaselta esimerkiksi ylivoimapeliä ajatellen. Tämän lisäksi vielä kohtuullisen nuori ja päässyt jo nuuskimaan KHL-ympyröitä eli oikein hyvältä kuulostaa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa kirjoitti:
Kubalik on raamikas (188 cm / 95 kg) laitahyökkääjä, jonka vahvuuksia kaukalossa ovat fyysisyys, maalineduspelaaminen ja painava oikealta lähtevä laukaus. Sopimus kattaa tulevan kauden, sisältäen seuran option syksylle Kasperi Kapasen mahdollisesti palatessa KalPaan
Odotetusti Kasperin paikalle tulee Kubalik, mutta se yllätti positiivisesti että sopimus on seuran optiolla syksyllä Kasperin paluun varalta. Kasperin rapakon taa jääminen ei siis ole varmaa.

Tiedä sitten miten tuo sopimus on kirjoitettu, voidaanko Kubalik heivata syksyllä menemään vaikkei Kasperi palaisikaan. Ihan vain siltä varalta että sattuukin olemaan turhake...
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Miten sitten lienee, jos Kapanen tulee takaisin. Optio tarkoittanee, että siinä tapauksessa sopimus purettavissa mikäli Kubalik ei onnistu. Muuten jatkaa koko kauden, vaikka Kapanen tulis. Näin sen näkisin.
Lähtökohtaisesti kuitenkin ihan asiallinen haku. Kokoa löytyy ja ampuu oikealta.
Muutenkin pitää sanoa, että nyt on sellaista tekemisen meininkiä taas tässä hommassa. Hyvää reagointia toimistolta kun Lev Praha lopetti niin kaksi pelaajaa saadaan sieltä. Paljon parempia vaihtoehtoja nämä kuin hakea jostain jenkkien alasarjoista arpoja, jotka tulee millon tulee tai otettaisiin sieltä "näytille".
Birnerin taso jo Liigassakin tiedetään. Voidaan odottaa tiettyä suorittamista ja Kubalik myös mielenkiintoisen oloinen pelaaja. Ei mikään tähti, mutta omaa sellaisia ominaisuuksia joita kyllä tarvitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Ben

Jäsen
”Sopimus kattaa tulevan kauden, sisältäen seuran option syksylle Kasperi Kapasen mahdollisesti palatessa KalPaan.” Tää pitää siis vissiin ymmärtää niin, että jos Kasperi palaa, niin sitten Tomas lähtee?

Kubalik on varmaan aika sen tason kaveri, jota saattoi odottaakin. Siis Kasperin tilalle. Hän ei ole vielä vanha pelaaja, joten siinä mielessä ihan ok, toisaalta ura on ainakin tilastojen valossa ollut jo muutaman kauden mieluummin laskusuunnassa. No, tuskinpa tietty muuten Suomeen ja Kuopioon olisi päätynytkään. Toivottavasti onnistuu KalPassa, mutta jotenkin mun odotukset hänen suhteensa on näin alkuun ainakin aika varovaiset. Sinällään hyvä, että hän on Birnerin maanmies ja molemmat vielä pelasivat Prahassa viime kaudella. Onpahan ainakin omankielistä seuraa. Ja on tietty oikealta ampuva oikea laita, kuten Kasperikin.

Tässä siis tuo KalPan uutinen aiheesta: Uutiset - KalPalle jo toinen hyökkääjä viime kevään KHL-finalistin riveistä
 

Uncle Ben

Jäsen
Miten sitten lienee, jos Kapanen tulee takaisin. Optio tarkoittanee, että siinä tapauksessa sopimus purettavissa mikäli Kabulik ei onnistu. Muuten jatkaa koko kauden, vaikka Kapanen tulis. Näin sen näkisin.

Niin no tuskinpa sopimukseen on kirjattu, että se on pakko purkaa, jos Kapanen palaa, tai että se jotenkin automaattisesti purkautuu. Sehän oliskin jo hieno tilanne, jos KalPalla olisi varaa pitää molemmat, mutta en oikein jaksa siihen uskoa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Näin suomeksi sanottuna tuo Kubalikin sopimus on kauden 2014-15 kattava jossa on optio sopimuksen purkuun mikäli Kapanen ei saa paikkaa Pittsburghista. Mikäli Kubalik osoittautuu pelimieheksi, niin ei tuota optiota todellakaan käytetä vaikka Kapanen takaisin tulisikin.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näin suomeksi sanottuna tuo Kubalikin sopimus on kauden 2014-15 kattava jossa on optio sopimuksen purkuun mikäli Kapanen ei saa paikkaa Pittsburghista. Mikäli Kubalik osoittautuu pelimieheksi, niin ei tuota optiota todellakaan käytetä vaikka Kapanen takaisin tulisikin.

Juurikin näin. Jutussa kerrotaan seuraavasti:

Mikäli Kapanen palaa Kuopioon Penguinsin harjoitusleirien jälkeen, eikä lunasta vielä NHL-paikkaa, on KalPalla optio purkaa diili Kubalikin kanssa.

KalPalle lisää tshekkejä Lev Prahan raunioista SuomiKiekko
 

Uncle Ben

Jäsen
Mikäli Kubalik osoittautuu pelimieheksi, niin ei tuota optiota todellakaan käytetä vaikka Kapanen takaisin tulisikin.

Tämä jää nähtäväksi. Jos siis Kapanen KalPaan palaisi. Tietysti kaikista positiivisimmassa skenaariossa Kubalik onnistuisi, Kapanen palaisi ja KalPan rahat riittäisivät pitämään molemmat rosterissa.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näin suomeksi sanottuna tuo Kubalikin sopimus on kauden 2014-15 kattava jossa on optio sopimuksen purkuun mikäli Kapanen ei saa paikkaa Pittsburghista. Mikäli Kubalik osoittautuu pelimieheksi, niin ei tuota optiota todellakaan käytetä vaikka Kapanen takaisin tulisikin.

Ongelmia on tietty monenlaisia mutta hyökkääjien osalta kilpailu sopivista pelipaikoista taitaa olla melko tiukkaa, mitä samaa ei välttämättä voi sanoa mokke ja pakkiosastolle. Itse en oikein hakemallakaan saa kaikille "sopivaa roolia". Ok, loukkaantumisia tulee ja onhan se chl yms. mutta siitäkin huolimatta veikkaisin jonkun (puhdas arvaus Kole?) vaihtavan vielä syksyn aikana maisemaa tuli kassu takaisin tai ei. Toisaalta kyllähän rosterilla leveyttä pitää olla mutta silloin olisi ensiarvoisen tärkeää saada pelituntuma pysymään kaikilla pelaajilla esim. toimivan farmisopimuksen avulla, mitä yhteistyötä kalPa ei ole osannut kenenkään kanssa kunnolla viimevuosina tehdä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Päivän SS:ssä Kimmo selventelee sopimusta. Kuten arvelinkin niin lähtökohtaisesti Kubalik pelaa koko kauden, vaikka Kapanen palaisi. Tämä tapahtuu, jos ollaan taloudellisissa tavoitteissa. Ja, mikäli ollaan niin Kapasen jäädessä Pohjois-Amerikkaan silloin vapautuu pelaajapaikka eli ymmärrän sen niin, että mahdollisesti kauden aikana siinä tapauksessa mahdollista hankkia joku vielä. Tämä siis, jos ollaan taloudellisissa tavoitteissa siinä vaiheessa.

Ja, jos ei olla tavoitteissa niin tämä optiokehitelmä antaa mahdollisuuden tilanteen tasoitteluun.

Mielestäni järkevää toimintaa kaikin puolin.
Tämä tilannehan näyttää paremmalta kuin ajattelin. Pitää vaan toivoa, että pelit menis niin, että siitä kympin sakkiin pääsystä pelataan. Uskon kyllä silloin, etä yleisömäärä yms. on tavoitteessa (paitsi, jos se on lyöty jonnekin 4000:een. Silloin voi olla tiukkaa. 3500-3700 vois olla hyvä yleisökeskiarvotavoite. Silloin ei budjetti olisi niin sen yleisön käyttäytymisen varassa).
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Päivän SS:ssä Kimmo selventelee sopimusta. Kuten arvelinkin niin lähtökohtaisesti Kubalik pelaa koko kauden, vaikka Kapanen palaisi. Tämä tapahtuu, jos ollaan taloudellisissa tavoitteissa. Ja, mikäli ollaan niin Kapasen jäädessä Pohjois-Amerikkaan silloin vapautuu pelaajapaikka eli ymmärrän sen niin, että mahdollisesti kauden aikana siinä tapauksessa mahdollista hankkia joku vielä. Tämä siis, jos ollaan taloudellisissa tavoitteissa siinä vaiheessa.

Ja, jos ei olla tavoitteissa niin tämä optiokehitelmä antaa mahdollisuuden tilanteen tasoitteluun.

Mielestäni järkevää toimintaa kaikin puolin.

Olen kanssasi samaa mieltä. Parin viime kauden touhuun verrattuna mukaan on tullut ripaus realismia ja päämäärätietoisuutta.

Vaikka ehkä ennakkoon on olemassa ensi kautta silmällä pitäen uhkakuvia esimerkiksi valmennuksen ja pelaajien välisen kemian sekä määrällisesti ohkaisen puolustuksen suhteen, en näe silti mahdottamana, etteikö menestystä voisi tulla. Säälipleijaripaikka on aivan haarukassa, mutta jopa kuuden sakkiin on olemassa pienet saumat.

Toivottavasti tämä hyvä kutina ei muutu vitutuksen vapinaksi - ainakaan kovin pian.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Vaikka ehkä ennakkoon on olemassa ensi kautta silmällä pitäen uhkakuvia esimerkiksi valmennuksen ja pelaajien välisen kemian sekä määrällisesti ohkaisen puolustuksen suhteen, en näe silti mahdottamana, etteikö menestystä voisi tulla. Säälipleijaripaikka on aivan haarukassa, mutta jopa kuuden sakkiin on olemassa pienet saumat.

Virralla on kova vaatimustaso ja ehkä siinä ei kaikki pelaajat ole aina pysyneet mukana, mutta esim. Birnerillä yksi syy tulla tänne oli juuri Pekka Virta, jonka alaisuudessa on aikasemmin pelannut. En näe Virran ja pelaajien välistä suhdetta mitenkään uhkakuvana.
Puolustus sen sijaan on aika kapea. Näkisin juuri puolustuksen haavoittuvaisimpana osana.
Kyllä tällä jengillä pitäisi kympin sakkiin paikasta pelata. Itse veikkaisin sijoja 8-12. Siinä liikutaan. Sen verran pitää kotiinpäin vetää, että sanotaan 10.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taisi mennä kaikilla veikkaukset pieleen.

Kapteeniksi valittu Mikko Jokela, varakaput Timonen ja Voutilainen.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Niin tosiaan, KalPa.

Huomenna alkaisi varsinaisesti kausi. Tai ei nyt vielä, mutta Savon Sanomat-turnaus on kuitenkin joukkueen osalta jo merkittävä tapahtuma. Pian vanavedessä seuraa jokunen CHL-peli ja sen jälkeen, noin kuukauden päästä, alkaa kotoinen Lüga.

Joukkue on ilmeisesti nyt valmis, ainakin tältä erää. Kasperi Kapanen lähtee ainakin kokeilemaan jo onneaan rapakon taakse ja Tomas Kubalik hankittiin hänen jättämänsä aukon korvaamaan. Hyvä niin, sillä tuo aukko olisi täyttämättömänä ollut kovin ammottava. Parhaassa tapauksessa Kasperi palaa KalPaan kauden aikana ja kausi on taloudellisesti mennyt sen verran hyvin, että myös Kubalik voidaan pitää. Vaihtoehtoiseksi lähestymistavaksi on myönnetty myös se, että Kasperin jäädessä P-Amerikkaan joukkueeseen voitaisiin kuitenkin kauden aikana vielä kenties hankkia lisävahvistus. Hyvä juttu sekin.

Pekka Virta. Saapa nähdä, mihin suuntaan tämä virta virtaa. Paljon äijää on jo puitu täällä enkä sen koommin enää lisää omaa lusikkaani soppaan. Totean vain, että tulokset Turussa ja Porissa hirvittävät ja vähän pelottaa, että tuleeko tästä paskaakaan, mutta toisaalta jotain siinä täytyy olla takana, että Kuopiossa Virta johdatti joukkueensa kolme kertaa peräkkäin suoraan puolivälieräpaikkaan ja sitten homma meni täysin reisille toisilla paikkakunnilla. Sysäys pois tutusta toimintaympäristöstä, uusien joukkueiden vierastus Virran toimintatapoja ja pelityyliä kohtaan, mitä vain se sitten olikaan niin jotain heikentävää takana oli. Tätä nykyä tiedetään, että tuo Tumppi Tuokkola on myös jokseenkin pätevä kaveri, joten hänellä on voinut olla positiivinen vaikutus valmennustiimiin jo Virran aikoina. No, Kuopiossakaan ei voida palata vuoteen 2011 saati vuoteen 2009, vaan Virta on ollut kolme vuotta poissa ja siten KalPakin on "uusi" paikka.

Hyökkäyskalusto on mielestäni tällä hetkellä "riittävä", mutta ei se edelleenkään kovin kummoisia hurraahuutoja minusta irti saa. Parikin "oikeisiin" kavereihin kohdistuvaa pahaa loukkaantumista tekee suunnatonta vahinkoa. Jos nyt mietitään, että vaikka Voutilainen ja Kubalik loukkaantuisivat tuosta puoleksitoista, pariksi kuukaudeksi, niin kusessa taidetaan olla. Materiaali on nykyisellään riittävä, mutta siinä mielessä ohut, että pari loukkaantumista raatelee sen palasiksi. Ja raaka totuus lisäksi on, että vaikka Birner, Kubalik ja Keränen ovat hyviä pelimiehiä, niin mitään supertähtiä he eivät ikinä ole olleet. Ja tuskin sellaisiksi nyt Kuopiossakaan nousevat. Ruohomaata kohtaan on kenties asetettu jotain toiveita, mutta kaveri on täysi arpa liigatasolla. Kasperi Kapanen on nuori pojankloppi, mutta hänen paluunsa ja Kubalikin samanaikainen jääminen Kuopioon piristäisi varmasti kummasti kylmässä marraskuussa.

Puolustusmateriaali on minusta aika heikko. En voi mitenkään olla eri mieltä. Koivisto ja Lyytinen ovat kaiketi parhaat vaihtoehdot laukomaan maaleja, mikä on jo aika shokeeraavaa itsessään. Timonen ja Jokela ovat toki hyviä peruspuolustajia, mutta heitä on vain kaksi. Halonen on vähän väliä hajalla ja varmasti kesäterässä pitkän tauon jälkeen, toki voi parantaa kuin sika juoksua jos pysyy kasassa. Saapa muuten nähdä, miten nämä uudet siniviivamuutokset vaikuttavat mm. Jokelan pelaamiseen. Ilmeisesti muutokset vahvistavat ennestään kiekon kanssa taidokkaiden ja sukkelien puolustajien merkitystä, eikä KalPan uusi kapteeni mielestäni oikein sovi tähän kuvaukseen. No, Jokela ei mikään suuri huolenaihe ole. Sitten on vielä Riikola, Konttinen ja Seppälä. Voiko heiltä odottaa suuruuksia? No ei mielestäni todellakaan voi. Kauppisen ja Masuhrin lähtö jättää ikävän loven kiekolliseen osastoon puolustuksessa, kuten myös kykyyn tehdä maaleja. Mielestäni pakisto on kokonaisuudessaan heikentynyt kauden 2013-2014 alun pakistosta.

Maalivahtiosastolla troikka Kilpeläinen/Perhonen/Smura on toivottavasti parannus kaksikkoon Tuokkola/Kiviaho. Varmaan onkin, ainakin Kilpi verrattuna Peksiin, mutta mitenhän tuo Perhonen sitten? Ei järin mairittelevaa juttua ole pojasta löytynyt, siinä missä Kiviahon kehitys oli lupaavaa ja olin oikeastaan jopa innostunut sen jatkumisen näkemisestä KalPassa, mikä jää nyt välistä. Smura tuskin on valmis monta peliä pelaamaan. Kilpeläinen pelaa oletettavasti suurimman osan peleistä, mihin hänellä pitäisi olla paremmat edellytykset kuin Tuokkolalla. Maalivahtipeliin tuskin kaadutaan.

Lopullinen sijoitus: sijat 11-14. Valitettavasti, vielä ensi kaudella. Toimisto on tehnyt hyvää työtä joukkueen kokoamisessa ja suurin osa siitä onkin tainnut jo mennä uusiksi, mutta materiaali "ei vaan riitä", ei vielä. Jos kaikki menisi nappiin, niin säälipleijaripaikka voisi olla plakkarissa, mutta en vain jotenkin jaksa uskoa, että Rissanen, Ilomäki jne. pelaisivat uransa parhaat kaudet tahi vastaavaa. Kysymysmerkkejä on liikaa. Uudelleenrakennustyö on toki jo aloitettu (mitä nyt ne "kaiken" viimeksi sössineet kaverit ovat edelleen johtoasemissa toimistolla).

Ennen kaikkea suunta on silti oikea, eikä päin persettä, kuten Laukkasen johtamana. Tai no, mistäpä tuota toisaalta tietää, onko suunta oikea, mutta ainakin on joku suunta. On kai se jotain sekin? Ei tämä juttu todellakaan haise välikaudelta, kuten viime kausi, vaan tässä ollaan taas matkalla kohti sarjataulukon parempaa päätä (kuten syytä olisi, koska aivan pohjalta lähdetään). Matka on vain täysin alussa vielä, eikä KalPan aika luultavasti vielä ole ensi kaudella. Ja kenties tärkeintä olisikin lähinnä palauttaa uskottavuus ensi kaudella, sekä näyttää, että kyllä Kuopiossa vielä osataan kiekkoa pelata ja panostaa sitten vielä enemmän ensi kautta seuraavaan kauteen. Pohjalle valitettavasti palatiin niin että rymisi, sieltä pitää lähteä kapuamaan ylöspäin eikä meillä nyt ymmärrettävästi ole mitään supertähtisikermää jäälle laittaa, erityisesti kun tässä ei kuitenkaan millään Kärppien tai HIFK:n resursseilla pelata. Näillä mennään, sano.

Kuopiossa on kuitenkin nähdäkseni jonkinlainen hyvä, joskin pieni pöhinä KalPan ympärillä tällä hetkellä, joten toivotaan että homma jatkaa eteenpäin oikeilla raiteilla.
 
Viimeksi muokattu:

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä neljä pelaajaa, joita ei varmuudella nähdä SS-turnauksessa.
Eli tiedota KalPan sivuilta:

Neljä KalPa-pelaajaa jää pois Savon Sanomat -turnauksesta.
- Joonas Lyytinen, puolustaja. Sivussa toistaiseksi.
- Juuso Riikola, puolustaja. Sivussa toistaiseksi.
- Mikael Ruohomaa, hyökkääjä. Sivussa toistaiseksi.
- Kasperi Kapanen, hyökkääjä. Arvioitu paluu noin syyskuun puolivälissä.

Well, that escalated quickly! Eli siis sairastupalaisista kyse.
Tiedä sitten mitä tuo toistaiseksi tarkoittaa, mutta ei nyt mikään mahtava startti. Kasperilta jäänee P-Amerikka tältä kaudelta haaveeksi tästä johtuen?
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Tässä neljä pelaajaa, joita ei varmuudella nähdä SS-turnauksessa.
Eli tiedota KalPan sivuilta:

Neljä KalPa-pelaajaa jää pois Savon Sanomat -turnauksesta.
- Joonas Lyytinen, puolustaja. Sivussa toistaiseksi.
- Juuso Riikola, puolustaja. Sivussa toistaiseksi.
- Mikael Ruohomaa, hyökkääjä. Sivussa toistaiseksi.
- Kasperi Kapanen, hyökkääjä. Arvioitu paluu noin syyskuun puolivälissä.

Well, that escalated quickly! Eli siis sairastupalaisista kyse.
Tiedä sitten mitä tuo toistaiseksi tarkoittaa, mutta ei nyt mikään mahtava startti. Kasperilta jäänee P-Amerikka tältä kaudelta haaveeksi tästä johtuen?

Ääh, hitto. Positiivisesti ajateltuna pisteitä ei kuitenkaan vielä jaeta ja Konttinen ja Seppälä saavat nyt sitten kokemusta Liigaa varten. Kasperin kannalta erityisesti kyllä todella harmittavaa.

Kokoonpano huomenna ilmeisesti:

Birner - Voutilainen - Kubalik
Keränen - Rissanen - Nuutinen (olisihan tähän paikalle Ruohomaa tai Kapanen mahtunut...)
Kolehmainen - Ilomäki - Hyvärinen
Mutanen - Kinnunen - Harjama

Timonen - Koivisto
Halonen - Jokela
Seppälä - Konttinen

Kilpeläinen
Perhonen
 
Viimeksi muokattu:

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kasperin kannalta erityisesti kyllä todella harmittavaa.
Poissaolon syytä tietämättä ei välttämättä niin kovin harmillista. Jollei mitään kovin vakavaa vammaa ole mikä estää kevyenkin harjoittelun niin kuukauden lepo tehnee vaan hyvää.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Kokoonpano huomenna ilmeisesti:

Birner - Voutilainen - Kubalik
Keränen - Rissanen - Nuutinen (olisihan tähän paikalle Ruohomaa tai Kapanen mahtunut...)
Kolehmainen - Ilomäki - Hyvärinen
Mutanen - Kinnunen - Harjama

Timonen - Koivisto
Halonen - Jokela
Seppälä - Konttinen

Kilpeläinen
Perhonen

Riikola ja Lyytinen isot poissaolot puolustuksesta ja Ruohomaa olisi varmasti ollut katsojille mielenkiintoinen pelaaja seurata, mutta sehän on selvä ettei tässä vaiheessa kannata mitään riskejä ottaa.

Kun tuota kokoonpanoa katsoo niin uskon että nähdään pitkiä hyökkäyksiä, fyysisempää ja hanakampaa maalineduspelaamista ja taklauksia hyökkäysalueella. Joka kentässä lähes (ehkä 2.kenttää lukuunottamatta) on fyysisiä pelaajia, jotka pystyy taklauspelaamiseen ja sellaiseen vääntöön ja rouhimiseen. Kiekollistakin taitoa löytyy.
Valitettavasti en paikalle pääse, mutta ensi viikolla KalPa-Sparta Praha sitten.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tapaus Ruohomaa

Viime kauden mestiksen pistepörssin voittaja.
Itsellä mieheen nähden kovat odotukset, vaikka hyppy ei aina liigaan kaikilla mestiksestä pompanneilla ei onnistukkaan.
Miehen rooli ainakin itselleni vielä avoin. Mahtuuko kahteen eka kenttään?
Sillä tulosta häneltä kait odotetaan.
Mitkä ovat miehen vahvuudet ja heikkoudet?
Nythän mies on ollut lasaretissa ja alla 0 peliä KalPa nutussa.
Olisi mielenkiintoista ollut.nähdä näissä harkka/chl peleissä mikä hän on miehiään

Vaikea voi tosiaan olla tunkeutua kahteen ekaan tuloskenttään.
Birner Ilomäki Kubalik oli hyvä kokoonpano.
Kakkosenako sitten Kapanen Voutilainen Keränen
Kolmoseksi sitten Ruohomaa Rissanen Hyvärinen
vai mikä lie sitten miehen paikka onkaan..
Tuossahan toki olisi jo 3 tulosketjua
Nelonen olisi mallia Kolehmainen-Kinnunen-Mutanen

Paljon toki vielä auki. Meneekö Kapanen jo rapakon taakse
Ja pysyykö Kubalil jengissä, vaikka Kassukin KalPaan jäisi..
Mitä ovat muiden mietteet miehestä.. ja ketjuista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös